Találatok a következő kifejezésre: 7hetes terhes Nem (13 db)

Bocsi, de hány cm és kg vagy? A terhesvitamin nagyon fontos, függetlenül az anya súlyától. Fõleg a folsav.
Szerintem a vitaminnak nincs semmi köze az anya súlyához. Én femibiont szedek. Én sem vagyok vékony egyébként. Minnél elõbb elkezded, annál jobb.
nem a túlsúlytól függ h szedsz e vitamint szerintem nyugodtan ha nem tudsz úgy táplálkozni ahogy kell a terhes vitamin pont a terhesség elõtt és az elején fontos de nyugodtan lehet szedni alatta és a szoptatás elején is
Igen, szedem túlsúlyosak is! Nem a vitamintól hízol, hanem az ételtõl!!!
Szia! Én túlsúlyos vagyok, de nekem a doki azt mondta, hogy mindenféleképpen szedjem. Nekem a Gravidát ajánlotta, mert elvileg a magyar nõk igényeire van kifejlesztve. Én onnantól szedem, ahogy pozitívat teszteltem. Én most vagyok 6+5 hetes terhes.
A kérdező hozzászólása: Kimerülve kivagyok az tuti!Semmihez nincs erõm!És most indult be újra a fogyás is!Hát azt hiszem holnap a gyógyszertárban megérdeklõdöm ezt még!Szerettem volna 25kg ledobni még!5 évig nem estem teherbe és most sikerült!(Vszinû a túlsúly miatt)Pajzsmiriggyel és a hormonokkal minden ok! Kicsit parázok hogy nehogy vmi baj legyen!
A kérdező hozzászólása: Látom össze vissza írok!Bocsi, de remélem azért kitudjátok venni belõle mit akarok!
Jó ha fel van töltve a szervezet vitaminokkal, fõleg ebben a hidegben! A súllyal meg ebben az állapotban nem lehet mit kezdeni, ha éhes vagy hát muszáj enni, különben minden bajod van. Legalábbis nálam ez van, egyébként femibiont szedek, 400as van a 13.hétig, majd 800as utána. Egyelõre még étvágyam nem sok van és sokat hánytam szóval... az is lehet, hogy fogysz az elsõ trimeszterbe!
Szia! Én is túlsúlyos vagyok. A dokim nekem is a Femibiont ajánlotta. Aggódtam, hogy hízni fogok tõle, de azt mondtam, hogy emiatt ne aggódjak, ettõl biztosan nem fogok. :) 2 hónapja szedem. Sajnos még nem vagyok terhes.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat:mos=most
9# 170cm.
Kérlek a testsúlyhoz magasságot is írjatok!
én 12 hetes terhes voltam mikor abba hagytam utána folsavat szedtem.
Szeritem mindenképpen szedj és kezd el minél hamarabb. Ha most fogytál 40 kilót eléggé ki lehet merülve a szervezeted. A baba el fog venni mindent, de neked is kell a vitamin.
89kg-osan lettem terhes, a dokim végig ajánlotta hogy szedjem a vitamint. Azt rám bízta hogy mit. Gravidát szedtem onnantól kezdve hogy pozi lett a teszt, és még szülés után 2hónapig. Nem a vitamintól leszel kövér!!!
82 kg-al lettem terhes. Végig szedtem magzatvédõ vitamint, sõt már a terhesség elõtt 3 hónappal. Én Ladeevitet szedtem. Szülés után 83 kg-al mentem haza a kórházból.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kedves 17:47-es hány kiló vagy?(persze ha megkérdezhetem)Én kb. 105 hát igen, nagyon sok tudom én is!Eddig 40kg fogytam!És fogyókúra alatt estem teherbe.Igazából ezzel sem tudom mit csináljak!Olyan nagyon parázom mindentõl!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

7hetes terhes vagyok a párom nem akarja a babát én meg igen?

oszul is érzem magam de lehet hogy ez a viták miatt vannak

Legjobb válasz: Mi a kérdés? Nem erõszakolhatja rád hogy ne tartsd meg, de te sem erõszakolhatod rá, hogy felvállalja, ha õ nem akarja.

Mi a kérdés? Nem erõszakolhatja rád hogy ne tartsd meg, de te sem erõszakolhatod rá, hogy felvállalja, ha õ nem akarja.
Ez egy nagyon nehéz kérdés... Együtt kell döntenetek, ne itt várj választ, tõlünk. Sajnos ebben helyetted nem dönthetünk. Annak sok értelme nincs, hogy megtartod, és szétmentek, de az se jó ha elveteted. Szegénykém. :( Remélem sikerül jó megoldást találni, és marad a baba is.
A kérdező hozzászólása: 3éve vagyunk együtt
A kérdező hozzászólása: neki van az elsö házaságábol egy fia 13 nekem egy lányom12 és van egy közös kislányunk aki 11honapos én 32éves vagyok ö 39 nem vagyunk már olyan fiatalok
a nõvéremet is elhagyta a pasija mikor terhes lett.februárban születik majd a baba.nõvérem boldogan várja annak ellenére, hogy a pasit abszolút nem érdekli a pici. biztos lesz majd olyan férfi is aki a babával együtt szeretni fogja és sokkal jobb apja lesz mint az igazi. és semmi nem garantálja amúgy azt sem hogy örökké együtt lesztek ha nem tartod meg a babát.és egy ember életérõl van szó.ultrahangon már a szívét is lehet hallani.
Meg kell beszélni hogy átgondolta-e, miért nem akarja? Mitõl fél? Kérdezd meg hogy szeretné-e ha elvetetnéd? Persze, ha el kellene vetetned miatta, akkor természetesen vége lenne a kapcsolatnak. Ezt is megmondanám.
Nem értem meg, hogy még mennyi ember jön avval , hogy gyilkolj és ha õket ölnék meg?Azért abba bele kéne gondolni ha megölöd a magzatot egész életedbe báni fogod.http://hexa.hcbc.hu/meh/magzat.htm
Szia! Nálunk sem tervezett babaként jött az elsõ, fiatalok voltunk (én 22, párom 21), de mikor kiderült, hogy terhes vagyok teljes mellszélasséggel mellém állt a párom. Esküvõ stb., azóta 3 éves a nem tervezett baba és most jön a 2. DE én anno abban az esetben, ha a párom nem így fogadta volna, biztos, hogy nem tartottam volna meg a babát. Nem akartam volna egyedülálló anyaként, apa nélkül felnevelni egy gyereket. Ebben az esetben kénytelen lettem volna elvetetni, DE az a kapcsolatunk végét is jelentette volna számomra! (persze azt nem mondtam el a páromnak, hogy szakítanék vele, ha abortuszra kerül a sor...nem akartam befolyásolni) Mert egy ilyen helyzet után nem tudtam volna õszintén szeretni õt! Szerintem válasz út elé érkeztetek és ezt kell megbeszélni.....
Megtarthatod, de nem várhatod el tõle, hogy gyerektartáson kívül bárhogy is gondoskodjon a gyerekrõl. Azt meg gondolom te sem akarod, hogy a gyereked apa nélkül nõjön fel. Nehéz döntés. Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt?
tartsd meg
a vita miatt és a terhesség miatt is érezheted rosszul magad, meg persze pszichésen is a konfliktus miatt. Konkrét kérdést én sem látok.
Szia! Hogyan döntöttetek végül?

7hetes terhes vagyok. Napi 12 órában dolgozom, sajnos folyamatosan állnom kell és ha áru érkezik azt el kell pakolni, amik nem épp a legkönnyebbek. Meddig szabad így dolgozni?

Úgy tudom az álló munka az els? 12 hétben nem ajánlott. Egy benzinkúton dolgozom, ahol sajnos nem lehet megoldani azt, hogy pár hétre elmenjek szabira vagy táppénzre.

Legjobb válasz: Szia ! én a helyedbe azonnal eljönnék táppénzre! a terhességnek a korai szakaszába nagyon kell vigyázni nem szabad emlegetni ,cipelni semmit nehogy megemeld magad és vetéléshez vezessen! a másik szerintem nem egy hét hetes kismamának való a napi 12 óra munka! ha lehet gyere el minél elõbb táppénzre !ha a dokinak elmondod hogy milyen helyen dolgozol és elég fárasztó ez neked biztos kiir!boldog babavárást:32 hetes kismama

Szia ! én a helyedbe azonnal eljönnék táppénzre! a terhességnek a korai szakaszába nagyon kell vigyázni nem szabad emlegetni , cipelni semmit nehogy megemeld magad és vetéléshez vezessen! a másik szerintem nem egy hét hetes kismamának való a napi 12 óra munka! ha lehet gyere el minél elõbb táppénzre !ha a dokinak elmondod hogy milyen helyen dolgozol és elég fárasztó ez neked biztos kiir!boldog babavárást:32 hetes kismama
Szia. Sajnos pont az elsõ harmadban kell leginkább kímélned magad. Én is fizikai munkát végeztem, ezért elég hamar kiírt táppénzre az orvosom, igaz volt kisebb vérzésem is. A legtöbb helyen az a baj, hogy nincs lehetõség csak azt az idõt táppénzen tölteni. Én is itthon vagyok a 8-ik héttõl, és a második harmadot simán végig tudtam volna dolgozni, mert azért elég unalmas már itthon. Mégis azt mondom, ne kockáztass, most a baba a legfontosabb. Boldog babavárást! 29 hetes kismama.
Szia! Annak hogy én mikor megtudtam, hogy terhes vagyok azonnal táppénzre mentem elsõ oka a "sulyemelés" volt. A másik a vegyszer. A doki azonnal javasolta a táppénzt. 33 hetes kismami
Nehezet ne mszabad emelned! Szerintem szólj a minkahelyeden, hogy terhes vagy, akkor jobban megkímélnek, vagy menj el táppénzre végleg.
Mi az hogy nem lehet táppénzre menni? Az a benzinkút téged a magyarországi törvények szerint köteles alkalmazni..ha megterhelõnek tartod a munkádat, akkor a nõgyógyász javasolegy táppénzt amire a körzeti kiír, és akkor szólsz a kúton, hogy mától sürgõs tp-n vagy , veszélyeztetettség miatt..ez akkor gond, ha határozot idejû a munkaszerzõdésed, mert akkor ha lejár eleshetsz bizonyos dolgoktól, de ha határozatlan idejû, akkor max megsértõdik, de nincs jogalapja sértõdni. Én is dolgoztam kúton és simán otthagytam volna ha a gyerekemrõl van szó.
Hát én azért vitatkoznék azzal, hogy beköltözik a tv elé csipsszel stb...fõleg amikor az ember lánya wc fölött görnyed egész nap (mint én is) merthogy nem marad meg bennem semmi, úgyhogy örülök ha elfogy napi egy liter folyadék és néhány pirítós, nemhogy csipsz.Szerintem nem megbotránkoztató, hogy valaki marad dolgozni és az sem ha nem marad.Én pl hat hetes koromtól itthon vagyok idegessség miatti görcsök és fertõzésveszély miatt és nem bántam meg mert a stressz miatti görcsök és haskeményedés megszüntek.amúgy meg nem mindegy ha a munkahelyi wc fölött vagy itthon guggolsz azért rendkívül kimerítõ és jólesik egy-egy hányás után ledõlnni egy kanapéra.Szóval a tanácsom mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mia jó neki a babát szem elõtt tartva.Én mondjuk a helyedben kedves kérdezõ biztos táppénzre mennék. Boldog és egészséges babavárást!
SZia. Én is Benzinkúton dolgozom. Méghozzá egy elég érdekes kúton. Nálam az volt a veszélye, hogy kirúg valahogy a fõnõk, ezért is kellett táppénzre mennem. Szóltam a dokinak, s még hozzátette, hogy a benzingõz sem tesz cseppet sem jót a babának. Nálunk is 12 óra volt, és emelgetés.... mivel normálisan be voltunk jelentve (86, 300) igy a táppénz 53000 ft, amibõl azért ha a párod fizuja jó, meg lehet élni, s a gyeded sem lesz rossz. Én gondolkodtam, hogy visszamegyek, de nem tudnak 8rába alkalmazni... igy maradt a táppénz. fel a fejjel, szerintem mindennél fontosabb a baba és te... jól gondold meg:) )) Én most 3 hónapos terhes múltam, s nem bántam meg a döntésemet

7hetes terhes vagyok. Nem lesz késő 1 hónap múlva?

Másodikat várom. Tegnap voltm UH-n. A dokim 1hó múlvára hívott vissza, akkor adja majd a papírt amivel mehetek a véd?n?höz. nem kés? ez? a kisfiammal már a 9héten meg volt a kiskönyvem, az els? vérvételek..stb. Minden rendben van a babával, szép nagy is (10mm), csak 11hetes leszek addigra!

Legjobb válasz: Eloszor en is 9 hetesen voltam es nem adtak akkor meg,hanem a masodszor 13 hetesen.Ugyhogy szerintem csak nem keso..

Eloszor en is 9 hetesen voltam es nem adtak akkor meg, hanem a masodszor 13 hetesen.Ugyhogy szerintem csak nem keso..
Szia! A harmadik babánkat várjuk. A fiammal kb 10 hetesen , a lányommal kb 12 hetesen mentem védõnõhöz a kiskönyvért. Most pedig 15 hetes vagyok és levették a vért az AFP-hez meg a hepatitiszhez, aminek 2 hét múlva lesz eredménye és majd akkor megyek csak a védõnõhöz a kiskönyvért. A dokim így megkimélt néhány felesleges vérvételtõl. A dokim a kiskönyvbe sem szokott beleírni, mert õ a szülésnél kiállít egy igazolást, hogy 4 alkalommal megjentem nála, ami a juttatások igénybevételéhez szükséges. A dokimtól egyszer megkérdeztem, hogy mikortól biztos, hogy szülünk? Azt mondta, hogy az AFP eredménye után már 90%. A legjobbakat!
Szia!Én 13 hetesen mentem a védõnõhöz elõször az ultrahangos papírokkal.Akkor adta oda a kiskönyvet is.Nem lett belõle semmi gond, mivel a vizsgálatok úgyis utána lesznek. Boldog babavárást.
Én a 16 hetes AFP-vel voltam elõször vérvételen és laborban, és úgy érzem semmirõl nem maradtam le.
Szia! Nem késõ, csak arra figyelj, hogy még az elsõ harmadban elmenj terhesgondozásra, mert különben nem leszel jogosult valamelyik támogatásra a szülés után. http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=460 Üdv. Boldog babavárást.
Én 9 hetesen voltam az orvosnál. Ami papírt adott azon rajta volt h élõ embrio én még az nap mentem a védõnõhöz és kiállította a kiskönyvet.
Szia. Én is a 11. héten voltam védõnõnél. De ha az uh eredményen rajta van hogy élõ embrió, akkor az is elég a védõnõnek! Gratulálok a babához!
Azért hívott a 11. hétre, mert biztos minden rendben van amit eddig láthat és akkor majd beutal a 12 hetes uh-ra. Ne izgulj, csak nem jó ugye várni, de nem késel le semmirõl.Vérvétel meg utána lesz , legalábbis nekem.
A 12.hétig nem késõ elmenni. Én is a 12.héten voltam a dokimnál (a dokim szabin volt karácsonytól szilveszterig), megkaptam a papírt, meg az elsõ beutalókat vérvételre, stb. A védõnõm kedves volt, egy szóval sem mondta, hogy késõn jöttem volna.
Én az elsõ ultrahang eredménnyel mentem a védõnõhöz, amin rajta volt, hogy 1 élõ embrió. Ennyi elég vol a kiskönyv kiállításához.
A kérdező hozzászólása: Csak egy Uh eredményem van, amin látszik a bab, le is van írva. A becsült kora is 7 hetes és 1napos. Annó én a dokitól kaptam a beutalókat vérvételre, igaz azóta elköltöztünk lehet, hogy kerületenként más a terhesgondozás?
Elfelejtettem , amiket eddig kaptál a dokitól azokkal a papírokkal menj a védõnõhöz ! Õ számolja ki pontosan hány hetes vagy !
Én magamtól kerestem fel a védõnõt szintén a 7. héten ! Õ utalt be vérvételre is és adta a kiskönyvet! Ha megvannak az eredmények akkor menj el a dokidhoz !! 12.heti UH-ra meg mindenképp menned kell !
A kérdező hozzászólása: Pontosan a jogosultságok miatt aggódom egy picit én is. Annyira emlékszem, hogy min 4szer kell megjelenni, feltéve ha 2006 óta nem változott túl sokat a rendszer. Azt hiszem hétfõn felhívom a védõnömet és megkérdezem az õ véleményét is. Max meg lesz a kiskönyvem még is mire újra dokihoz jutok. nagyon köszönöm mindekinek a segítséget!

7hetes terhes vagyok.2x1 folsavat szedek semmi más vitamint. Ez nem sok? Mert mindenhol mást irnak.

Legjobb válasz: 400-800 mikrogramm a szükséglet egy nap egy kismamának.

400-800 mikrogramm a szükséglet egy nap egy kismamának.
0, 8 mg az ajánlott napi szükséglet kismamáknak.
A kérdező hozzászólása: Értem.köszönöm
esetleg szedj terhes vitamint, abban van folsav, és azon felül minden más amibõl többletre van szüksége a szervezetnek
Folsav kiürül
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Szept.14én voltam eggyütt a párommal Szept.28án menstruáltam. Október elején is 1ütt voltunk de nem emlékszem pontosan mikor. November 15én voltam 6-7hetes terhes uh alapján. Szept. Közepén vagy okt. elején eshettem teherbe?

Legjobb válasz: Ha szept 28-án megjött, és általában rendszeres, akkor az az október elejei együttlét inkább október 11. Tehát valamikor október 8-14 között kellett lennie egy kis mateknak. UH alapján azért 6-7 hetes, mert szept 28-hoz mérik, és akkor október 4 hét, meg november 15 az még 2, tehát 6-7 hetes a terhesség. De igazából peteéréskor kellett történnie, az pedig nem szeptember vége-október eleje, hanem majdnem október közepén volt. Ezért nincs értelme 16-18 évesen a suliban a biológia órának, mert sosem figyel senki. Én pl a történelmet utáltam mindig...

Ha szept 28-án megjött, és általában rendszeres, akkor az az október elejei együttlét inkább október 11. Tehát valamikor október 8-14 között kellett lennie egy kis mateknak. UH alapján azért 6-7 hetes, mert szept 28-hoz mérik, és akkor október 4 hét, meg november 15 az még 2, tehát 6-7 hetes a terhesség. De igazából peteéréskor kellett történnie, az pedig nem szeptember vége-október eleje, hanem majdnem október közepén volt. Ezért nincs értelme 16-18 évesen a suliban a biológia órának, mert sosem figyel senki. Én pl a történelmet utáltam mindig...

7hetes terhes vagyok, már kétszer voltam uh-on, ahol láttuk a baba szívverését, de a doki nem hangosította fel. Ti ilyenkor már hallottátok?

Vagy a géppel lehet vmi? 12 mm az embrió.

Legjobb válasz: Én csak akkor hallottam, amikor elmentünk 4D-s ultrahangra, akkor 23 hetes voltam. Igazából elõtte eszembe sem jutott, utánna viszont kértem, hogy mindig adja rá a gépre a hangot.

Én csak akkor hallottam, amikor elmentünk 4D-s ultrahangra, akkor 23 hetes voltam. Igazából elõtte eszembe sem jutott, utánna viszont kértem, hogy mindig adja rá a gépre a hangot.
Nekem minden alkalommal felhangosította kérés nélkül, pedig sztk-s rendelésre jártam.
Én a 18. heti UH-n hallottam elõször. De látni is nagy élmény volt :)
Nincs a géppel semmi baj. Ez dokifüggõ. Az enyém mindig kihangosította. Emiatt nem kell megijedned. Vagy a dokid nem szereti kihangosítani, vagy esetleg régebbi a gép, és nem alkalmas rá. De ha látod verni a szívét, az biztos jel, ne aggódj:) Bár tudom, hogy minden anya arra vágyik, hogy hallhassa a szívhangot. Biztos lesz olyan is, esetleg kérdezz rá legközelebb.
én 12 hetesen hallottam elõször szívverést, énis sztk-s rendelésen voltam és magától hangositott a doki
szia! 8+5 hetes vagyok, 6+3-nál volt szívhang, nekünk már akkor kihangosította a dokim, legutóbb 7+6-nál voltam, akkor is (veszélyeztetett vagyok, és lombikos, ezért kell ilyen sûrû mennem uh-ra). Még kérnünk sem kell soha, ahogy megjeleni a képernyõn a babánk, már láthatjuk és hallhatjuk is a szívhangot:) csodálatos érzés:) szerintem orvosfüggõ, de ha szeretnéd hallani, kérd, hogy hallhasd.
Nekem már 7 hetesen meg mutaták a szívhangját a babámnak!!!!

A feleségem 7hetes terhes és nem akar velem szeretkezni. Azt mondja fáradt, meg hányingere van. Meg ingerült is. Az első babánál nem volt ez. Meddig várjak? Hogy könnyítsem meg az állapotát?

Legjobb válasz: Van most elég baja szegénynek, csak értsd meg kicsit.Csak hagyd pihenni, késõbb jobb lesz :)még egy pár hét, tudom, hogy ez nagyon sok, de a te gyereked is :) Kitartást neked.És vannak "alternatív" megoldások, dirakt az ínségesebb idõkre ;)használd azt :D

Van most elég baja szegénynek, csak értsd meg kicsit.Csak hagyd pihenni, késõbb jobb lesz :) még egy pár hét, tudom, hogy ez nagyon sok, de a te gyereked is :) Kitartást neked.És vannak "alternatív" megoldások, dirakt az ínségesebb idõkre ;)használd azt :D
Varj amig jobb lesz, a 4. honapig is eltarthat hogy az emelygesek eltunnek vegre, addig tenylge nagyon rossz es aluszekonysag es kimerultseg is jar hozza, hagyd aludni, pihenni es ragcsaljon valamit folyamatosan, az enyihiti a hanyingert.
Meddig várj? Ameddig kell! A közös gyereketekkel szenved most... Megkönnyíteni csak végtelen türelemmel tudod, legalábbis az én férjem sem tudott mit kezdeni velem. És mire nekem lett kedvem szeretkezni, addigra el lettünk tiltva :( Sajnos muszáj akár heteket, hónapokat kibírni. A Te babád is, megéri :)
Szia! Nálunk pont az ellenkezõje volt. Én egész terhességem alatt majd meg õrültem a páromért, láthatóan õ is akarta, de mégsem merte a baba miatt. Hiába beszéltem én neki akármit, hogy semmi baja nem lesz ettõl a babánknak, hajthatatlan volt. Pedig tudom, hogy õ is akarta, de neki fontosabb volt a baba. Én megértem a helyzeted, de a feleségedét is. Igaz nekem egész terhesség alatt max 2x volt hányingerem (az is a terhes vitamintól) de tudom, hogy milyen rossz amikor minden bajod van és még nyaggatnak is. Sajna ez az idõszak ilyen. De ha szerencséd van akkor késõbb (kb a 12. hét után) el fog múlni a rosszullét és vissza tér a kedve is:) Kitartást! És Gratulálok a kis bébihez:) )
A 12 hét végéig nem is ajánlja az orvos, mert árthat a babának. Mi is nagyon szeretnénk de a baby a fontosabb. Bírd ki ezt a kis idõt és biztos a feleséged is túl lesz addigra ezen az idõszakon. Türelem!
Hahó! Én vagyok, aki az elõtted lévõ kérdést írta, annyit fûznék hozzá, hogy elsõ terhességem alatt alig voltunk együtt a férjemmel, mert én is kerültem a témát, mindig volt valami, ami miatt nem akartam, talán 7végenként egyszer-kétszer összebújtunk napközben, amikor nem voltam álmos, vagy nem émelyegtem, vagy éppen nem voltam nyávogós kedvemben :) . Én magam azon csodálkozom, hogy most a második terhesség alatt megõrülök a férjemért, csak most közbeszólt ez a bibi, ami remélem, hamar elmúlik. És tényleg, egy dolog nagyon fontos, légy nagyon türelmes feleségedhez, ne add fel, próbálkozz azért, amikor kicsit jobb kedvében találod :) Nem ti vagytok az egyetlenek, akik ezt az idõszakot ily formában zötyögik át, aztán az is lehet, hogy a kritikus 12 hétig fél, aztán majd felevenedik. Ajánlkozz orál szexszel, az nem olyan döfõs, hogy félni kelljen tõle :) hajráááá :)
Tartsd tiszteletben a kérését! Éld bele magad a helyzetébe: te se örülnél, ha hányingered lenne, és nem hagynának békén! Használd a jó öreg majomcsapdát, ha ennyire nem bírsz magaddal!
Az elsõ harmad nehezebb! A 12 hét után biztosan jobb lesz! Talán elõbb is! Adj neki hideg vizet inni! Tényleg fáradt, alvási rohamokkal járhat a terhesség. Biztos fiú lesz, azért ilyen! Szeretkezz vele reggel, vagy délután! Ha nagyon nehezen viseli, talán ki is írathatná magát.
Szia! Ilyen nekem is volt idegbeteg voltam 2 hónappal ezelött ha hozzámért párom. Õ "ügyes volt" elérte amit akart. Ha gondolod kezdd el feleséged hátát lábát óvatosan masszírozni (ha tudod hogy hol van olyan pont amire beindul akkor néha meglehet símogatni feltünés mentesen) Ha a combját masszírozod akkor jól bekrémezed a kezed és megpróbálod esetleg belül nagyon kis finom mozdulatokkal masszírozni ahol amúgyis érzékenyebb esetleg kizárt hogy nem fog beindulni. Vagy csak símogatod bújsz hozzá nekem az is elég volt. Most úgyis fáradtabbnak érzi magát a masszírozás legalább jól fog esni neki. Pár hét esetleg éps Õ is az ellenkezõjére változik és akkor meg Te fogsz esetleg majd sírni hogy fáradt vagy mert egy éjszaka se alhatsz rendesen. Sok sikert ha ma nem is sikerül akkor esetleg legközelebb amikor jobb hangulatban van biztos fog. Türelem
A kérdező hozzászólása: Kösznöm a válaszokat!Remélem tényleg fiú lesz :)
A tunetek nalam/nalunk is ezek voltak(iszonyatos hanyinger, almossag, kimerultseg, ingerultseg, erzekenyseg).A 11. hettol a viszont megfordult a vilag.Alig vartam, hogy a ferjem haza erjen a munkabol.Addigra mar elo volt keszive a furdovize, hogy nem kelljen sokat varni :D Kitartas. Ja es kislanyunk lesz ( a ferjem is kisfiut vart) a ferjem is megtalalta elete szerelmet a hasamban...mar nem en vagyok a mindene.De nem banom :D
A kérdező hozzászólása: Már van egy lányunk, azért szeretnék fiút, de a lánynak is úgyan úgy örülnék.
Én 38 hetes vagyok és soha semmit nem éreztem és érzek. Remélem ez megnyugtat.
Ne kívánd a szédelgést, hányást! Én 3 hete szenvedek tõle!Hidd el jobb ez így neked:) ! Minden jót!
Én most vagyok 30 hetes terhes!Az elsõ 2 hónapban szinte észre sem vettem, hogy terhes vagyok!Csak nyugi megmutatkoznak majd idõvel a terhesség jelei, annyira nem várd õket mert van közte rossz is , de sok jó is!:) Jó babavárást és ne izgulj!:)
A kérdező hozzászólása: Azért csináltam eddig nyolc tesztet, mert 6-on csak halványan látszott a hetediken volt jól látható a két csík, és ma nem bírtam ki teszteltem még egyet. :) Többet nem veszek, már hétfõig kibírom. :) )
Nekem semmi jel nem volt. Nem fájt a cicim, nem volt hányingerem, vizsgára készültem, nem aludtam sokat, mégsem nyomott el az álom napközben, mindent úgy ettem-ittam, mint elõtte, mensis érzés nem volt, szurka, görcs sem. És mégsem csináltam 8 tesztet, már megbocsáss... :) Csak egyet. Bízz a babádban, mert ha így folytatod, kissé idegroncs anyja lesz 8 hónap múlva.. 35 hetes km
Nekem az egyetlen jele annak, hogy teherbe estem, az volt, hogy iszonyúan feszült a mellem. De annyira, mint még soha életemben. Semmi szurkálást, vagy hasonlót nem éreztem, csak a mellfeszülést. Aztén a 10 hét környékén beköszöntött a hányás és az émelygés, de ilyen kicsi terhesen nem éreztem semmit.
A kérdező hozzászólása: viszek zsepit, húú már most könnyes a szemem :) ) remélem a boldogságtól fogok könnyezni, úgy mint mikor elõször megláttam a két csíkot :)
Vigyél zsepit, mert mikor meglátod könnyezni fogsz :-) (13:42, 44-es)
Szia! Nekem 8 hetesen jöttek a klasszikus tünetek (hányás, émelygék, fáradékonyság), aztán el is múltak a 14.héten. Azóta jól vagyok és mindet percét élvezem! :) 22 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A mellem nekem is nagy lett, egy számmal nagyobb cicfixet vettem szombaton, mindig estére úgy bedurran, hogy nem is dudok hason aludni. Itt olyan sokan írják, hogy puffadtak, székelési gondjaik vannak stb. Kicsit megnyugodtam, már várom a május 3-at nagyon, reggel kilencre megyek szorítsatok nekem! :D
2. válaszoló... a hányinger és hányás, gyomorégés, fáradékonyság késõbb jött, ha jól emlékszem... de ne kívánd. Örülj, ha nincs.
Én sem éreztem nagyon mást, csak a mellem lett nagyobb, még annál is, mint a menzesz elõtt általában. Ne izgulj. Ráadásul 8 teszt csak nem téved ...
A kérdező hozzászólása: Mindeki írja, hogy szurkál, görcsölget, hányingere van, hányt stb. Nekem miért nincsenek meg ezek a tipikus tünetek? Tiszta parán vagyok miatt! Van itt olyan kismama aki szintén nem érezte a terhességet?
Nem egyforma a szervezetünk. Van aki majd belehal és van olyan is, aki meg sem érzi és nincs semmi tünete. Én ilyen vagyok. Nekem még a cicim sem lett nagyobb. 37 hétig dolgoztam, s a doki is csodálkozott, hogy milyen erõs a szervezetem, hogy egy iskolában kibírtam táppénz nélkül. Lehet lesz más tüneted, lehet, hogy nem. Nem kell aggódni.

Ha valaki terhes lesz akkor lehet az elsö pár héten hason aludni vagy nem éppen ajánlatos? Csak mert 7hetes vagyok és nem birok ugy aludni hogy ne feküdnék a hasamra! Vagy ez hülyeség?

Legjobb válasz: Ez hülyeség most még... :) Majd akkor nem szabad hason aludni, amikor érzed, hogy nyomod a babócát. :) De érezni fogod, addig nincs baj a hasonfekvéssel. Én a 17. hétig bírtam, de most is néha felhúzott lábbal fekszem hason. Üdv, 21 hetes kismama. :)

Ez hülyeség most még... :) Majd akkor nem szabad hason aludni, amikor érzed, hogy nyomod a babócát. :) De érezni fogod, addig nincs baj a hasonfekvéssel. Én a 17. hétig bírtam, de most is néha felhúzott lábbal fekszem hason. Üdv, 21 hetes kismama. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ ez aranyos is meg hasznos is!nekem!:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!