Találatok a következő kifejezésre: 72 órás vettem be 2 (6 db)

72 órás tabit vettem be 2 hete, rá 1 hétre megjött és tegnap múlt el. Biztos akarok lenni abban, h nem vagyok terhes. Szerintetek mikor teszteljek, mennyit várjak a menzesz után?

Legjobb válasz: Az elsõ három válaszadónak üzenem, hogy nem a kérdezõ a hülye, hanem ti vagytok azok. Akármennyire hihetetlen számotokra, a 72 órás tabletta nem 100%-os, ahogy itt ezen az oldalon sokan hiszik. Nem egy kérdésnél láttam már ezt a baromságot. Csak el kellene olvasni a tájékoztatót, vagy nem beleszólni olyan dolgokba, amirõl halvány lila fingotok sincs. Kérdezõ: Aktus után két héttel megbízható eredményt mutat.

Az elsõ három válaszadónak üzenem, hogy nem a kérdezõ a hülye, hanem ti vagytok azok. Akármennyire hihetetlen számotokra, a 72 órás tabletta nem 100%-os, ahogy itt ezen az oldalon sokan hiszik. Nem egy kérdésnél láttam már ezt a baromságot. Csak el kellene olvasni a tájékoztatót, vagy nem beleszólni olyan dolgokba, amirõl halvány lila fingotok sincs. Kérdezõ: Aktus után két héttel megbízható eredményt mutat.
IQ-tesztet? Bármikor... -.-
-.-" ne reklámozd már hogy ennyi eszed van
ugorj át hasfelmetszõ jack hoz ránéz secperc alatt ha szépen mosolyogsz rá kikapja a méhed és többet nem kellessz emiatt aggódni..
4. sikerult magad ellen forditani (illetve a kerdezo ellen) a hozzaszolasod. ra van irva, igen. gondolom, el tudja olvasni. egy hetig menstrualt. ha maradt megtermekenyitett petesejt, embrio a meheben, visszaadom az osszes diplomam...
Vki terhesség mellett is menstruál. Ha nem hiszed, nézz utána. Én sem azt mondtam, hogy sok esély van rá. De a kérdezõ is világosan leírta, hogy csak biztos akar lenni a dologban. Ha õt megnyugtatja egy teszt, akkor csináljon. A kérdés az volt, mennyi idõ múlva csinálja meg. Arra pedig csak én válaszoltam.
Naja, megerositest var mindenhonnan, h kesobb elmondhassa a baratosneinak, h mennyire izgult, es megsem lett terhes. ma nincs felvilagositas, vagy mi van? nekunk 7-8.-ban meg 9-10.-ben volt minden evben. fiuknak, lanyoknak elmondtak, ugyanazt, hogy ha odakerulnek, tudjak, mi a teendo. kaptal egy zold kezet, mert valaszoltal a kerdesre...;)
A kérdező hozzászólása: Jackd! nem vagyok kiváncsi a pökhendi szádra! nem kiosztást vártam, hanem tanácsot. És nem azért, mert buta vagyok, hanem azért mert fogalmam sem volt ezekrõl a dolgokról, még nem jártam ilyen cipõben. A Másik válaszadónak pedig köszönöm, h mellém állt! hasznos volt. tesztelek ma.
A kérdező hozzászólása: kb 1 hete vannak kisebb görcseim, de semmi más
Mivel az a 72 órás tbletta iszonyat nagy hormon adag volt a szervezeted nek, igy ösze zavarhatja a szervezeted, de mindenképp vegyél egy tesztet... amert én azt a tabletta után terhes maradtam....
A kérdező hozzászólása: ma veszek tesztet, de nagyon aggódok!
A kérdező hozzászólása: ja és köszi!:)
ne aggodj. nem leszel terhes, csak kicsit összezavarodtak a dolgok. maskor rendesen védekezni. ha meg gumibaleset volt, akkor hasznaljatok mellé pharmatexet. ugy elkerulheto a 72 oras tabletta.
A kérdező hozzászólása: gumi baleset volt!

72 órás tablettát vettem be 2 hónapja és most vérzek. Ettől lehet?

el?ször rendesen id?ben megjött,aztán kb 2hete barna folyásom van(nem túl sok),most pedig átváltott vérzésbe...nem hinném,h ez a menstruációm lenne,mert semmi jel nem utal rá(mellem se feszül,nem is olyan sok a vérzés)...a 72órás miatt lehet?

Legjobb válasz: valószínû, hogy amiatt van. kicsinálta a szervezeted, felborította a hormonháztartásod. idõvel helyre fog állni, és beáll a korábbira.

valószínû, hogy amiatt van. kicsinálta a szervezeted, felborította a hormonháztartásod. idõvel helyre fog állni, és beáll a korábbira.
Én is vetem be , aktus után , 2 hete vettem be , és ma vagyok a 28. napba , még mindíg nem jött meg , azt hiszem állapotos vagyok...két tesztem is pozitiv lett:(

Elszakadt a gumi! 72 orási tablettát irattam fel amit 2 napja már be is vettem! Dec 8-án kellett volna megjönnie és még mindig semmi. Ettöl függetlenül lehet valami baj?

Legjobb válasz: A 72 órás tabletta megzavarhatja rendesen az ember hormonháztartását. Nálad is csak ez történt: megzavarta, így kicsit megkavarja a ciklust. Fõleg, hogy 2 napja vetted be. Más probléma szerintem nem lehet.

A 72 órás tabletta megzavarhatja rendesen az ember hormonháztartását. Nálad is csak ez történt: megzavarta, így kicsit megkavarja a ciklust. Fõleg, hogy 2 napja vetted be. Más probléma szerintem nem lehet.
Menj el dokihoz...az a biztos. A családunkban volt rá példa hogy nem hatott az esemény utánni és terhes maradt...majd meghozták a döntést hogy akkor vállaják...a dokik döntöttek. Sajnos nem vállalhatták a magas hormonadag miatt. Ugy hogy a doki a biztos.
Nem mindig hasznal a 72 oras tabletta.Tudok ra peldat sajnos.
Fõleg, hogy idegeskedsz, azon sem csodálkoznék, ha egy az egyben kimaradna havid.
Szia! VAlószínûleg a túl nagy hormon adag , meg az idegeskedés miatt nem jön meg! DE ha nagyon ideges vagy, akkor tesztelj pár nap múlva!
Szia!Csatltkozom az elõttem szólóhoz:Menj el orvoshoz, mert az a biztos.Sajnos az én barátnõm is ilyen tabletta mellett maradt terhes, pedig elvileg nem lehetséges.De sajnos az maradt, így viszont a magzatot nem tarthatta meg a magas hormon adag miatt.Nézesd meg magad, mert soha nem lehet tudni, mit hoz az élet.Szorítok neked hogy ez csak vaklárma legyen!!!!

2 hónapja vettem be 72 órás tablettát, azután rendesen megjött, de most nem. Most akkor ez az, vagy nem?

2hónapja vettem be 72órás tablettát...azután rendesen megjött,amikor szokott...de most nem...vagyis nemtudom...volt vérzés,de nem olyan sok,mint a menstruáció,a mellem se feszült,görcseim sem voltak...de ugyanolyan barna folyás volt az elején és a végén...azóta nagyon vigyázunk a barátommal,óvszert használunk,és ki is veszi,miel?tt elmegy...akkor ez most mi lehet?

Legjobb válasz: Én azért reménykedek,hogy ma vagy holnap megjöjjön....én is 72 órás tabiztam.Nyugi ez teljesen normális.Idõ kell hozzá,amíg teljesen visszaáll a hormonszinted

Én azért reménykedek, hogy ma vagy holnap megjöjjön....én is 72 órás tabiztam.Nyugi ez teljesen normális.Idõ kell hozzá, amíg teljesen visszaáll a hormonszinted
A kérdező hozzászólása: de akkor ez a vérzés mi volt?

Teherbe eshet-e az aki sexelt, de a gumi kiszakadt és a sperma egy picit az eakuáció kor bejutot a vaginába ugy 2-max 4 cm re? A fogamzásgátlot 1 nap mulva vette be attol teherbe eshet még? (a fogamzás gátlo 72 orás)

A barátnömmel sexeltünk gumival az kiszakat, és 2-3 cm re szentem max 4cm re benmaradt és egy kicsi szentem bele ment a többi kivüre és én be nyultam és probáltam valahogy kiszedni valahogy belöle ettöl teherbe lehet esni? És 1 napra rá be vette a fogamzásgátlot akkor teherbe eshet?

Legjobb válasz: Teherbe lehet esni, de mivel helyesen jártatok le, nem valószínû, hogy teherbe fog esni.

Teherbe lehet esni, de mivel helyesen jártatok le, nem valószínû, hogy teherbe fog esni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen fiuk lányok a segitséget még sem lett terhes meg jött neki idöbe söt még 1 nappal elöbb ugy h Happy minden leg közelebb meg majd vigyázunk köszönöm széépen még 1x a tanácsokat nagyon sokat számitottak nekem az elmult napokban tiszta ideg baj voltam de most már zsiráf minden köszi sziasztok hello :) )) :) )))))99
igen, a fogamzásgátlótól, már sokan ESTek teherbe
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a komikat nagyon rendesek vagytok meg nyugtato és remélem h igazatok lesz :) am a 12 éves-es szöveg irojának 16 éves vagyok már nem 12 és ugy volt ahogyan irtam semmi nagyitás vagy eltorzitás nem volt benne semmilyen szinten és am meg lehet h nevetséges meg minden de 1.szerintem ha te ebbe a helyzetben lennél akkor te is ilyen ratyin fogalmaznál nem tudod elképzelni h mit élek át cask kicsit gondolj bele h 16 évesen ebbe a helyzetbe esnél te nem igy reagálná dolgokat2. érthetöen akartam leirni h meg értsék és ugy komizzanak 3. kiváloan tudok beszélni hidd el nagyon jol mennek az idegen szavak is cask nem akarom használni mint már mondtam h érthetö legyek velös tömör kicsit drasztikus de nah am köszi neked is már ha volt benne valami jo ság :) ) köszi mindenkinek :) )) aranyosak vagytok :) )
Amint már elõttem is leírták, ha bevette az esemény utáni(72órás) tablettát, akkor nagyon pici az esélye, hogy tehes legyen!Ne idegeld magad ezen ennyire, de legközelebb legyetek óvatosabbak!
Mármint esemény utáni tablettát vett be?
Kérdezõ! Nagyon vicces dolgokat tudsz leírni. Ez a szárazra törlés nagyon érdekes, szerintem amit leírtál a fantázia mûve. Lehetsz vagy 12 éves.
Ebbe fogsz beleõrülni tesó :) Lazíts egy kicsit!
A kérdező hozzászólása: jaa tuti amiatt és sajnálom is nagyon rosszul érzem magam miatta.de amikor már a kezemmel kicsit probáltam bejutni és ugy ki nyomni belöle a spermát sokszor csináltam és mindig töröltem a kezemet is utánna anyi sorszor csináltam h szárazvolt abszolute a lány már belöröl ez jo jel?
Ha bevette 72órán belül a sürgösségit, akkor nagyon-nagyon pici az esélye, hogy terhes legyen a barátnõd. Az meg tök mindegy, hogy teljesen van bent a fütyid, vagy csak kicsit, amikor ejakulál, elég egy spermium (ami nem kézzel fogható) ahhoz hogy megtermékenyítse a nõt.
Nagyon jól tetted, hogy ittál, de valószínû az miatt bénáztál.
Nem csak akkor eshet teherbe de mivel bevette a gyógyszert, ezért kicsi az esély nagyon. Majd várjatok pár napot és utána teszt
A kérdező hozzászólása: és csak akkor eshet teherbe ha a méh szájnál van a himvesszö és akkor történik meg az eakuláció ezzel bejut a sperma?és az nem elöny ha egy kicsit ittam is rá a sex elött?
6.2826%
Nagyon kicsi az esélye. Jól jártatok el
A kérdező hozzászólása: de kb mennyi az esélye annak mert én nagyon meg vagyok ilyed ve a barátnömnek is mondtam h ha haza megyen (a sex után kb 20-30 perc mulva)akkor fürödjön meg vagy alaposan mossa meg légyszi segitsetek könyörgöm :SSSS
Ennek örülök és köszi az infót:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!