Találatok a következő kifejezésre: 72 órás vettem be, de egy (7 db)

72 órás tablettát vettem be, de egy hétre rá megjött a menzeszem. Már két hete megvan, de csak gyengén és nem akar elmúlni. Mit tegyek?

..azelött soha nemvettem ilyen tablettát,és csak hónap végén kellett volna megjönnie.Kérlek segitsetek!

Legjobb válasz: Nyugi, a tabletta miatt vérzel. Hamarosan helyreáll a szervezeted.

Nyugi, a tabletta miatt vérzel. Hamarosan helyreáll a szervezeted.
A hatalmas adag hormon kicsit összezavarta a hormonháztartásod. Ha nem akar múlni a vérzés, érdemes visszamenned a nõgyógyászodjoz.
Ez a tabletta miatt van, nyugi elõbb vagy utóbb be fog újra állni a ciklusod! De azért nem kell mindig ehhez folyamodni, mert súlyos hormongondokat okozhat! Inkább szedj fogamzásgátlót!

1 hónapja kb. be kellett vennem egy 72 órás tablettát de mivel nagyon féltem ezért még aznap plussz 3darabot bevettem. Sokat fáj a hasam és furcsán is érzem. Lehetek e igyis terhes vagy valami következménye annak, hogy ennyit vettem be?

Legjobb válasz: baszod..... nem vagy normális, én nem vagyok orvos, de tanultam biológiát és ezek a hormonrendszerednek olyan hatalmas lórugást adnak, hogy az egy tabletta esetében sem egészséges, nemhogy ha 4-et veszel be. fölösleges volt még 3-at bevenni, egy is hatásos. sztem kb meg is halhattál volna. mindenképp menj el orvohoz, lehet hogy komoly bajt okoztál, valami károsodott vagy mittudomén...

baszod..... nem vagy normális, én nem vagyok orvos, de tanultam biológiát és ezek a hormonrendszerednek olyan hatalmas lórugást adnak, hogy az egy tabletta esetében sem egészséges, nemhogy ha 4-et veszel be. fölösleges volt még 3-at bevenni, egy is hatásos. sztem kb meg is halhattál volna. mindenképp menj el orvohoz, lehet hogy komoly bajt okoztál, valami károsodott vagy mittudomén...
ne haragudj h ezt irom de iiirtozatosan nagy hulye vagy!!!! de nygodt lehetsz, jelenleg az egyeduli biztos dolog h nem vagy terhes. gondterhes az viszont nagyonis lehetnel mert minden okod megvan ra. kicsit gonbdolkozz legkozelebb. es irany a doki es a vervizsgalat!
Jéééééézusom... No comment. Még azis lehet, hogy már soha nem is lehet gyereked, hogy most ekkora hormondózist adtál a nemzõkédnek...
Szerintem örülj annak ha megmaradsz és nem borúl fel teljesen a hormonrendszered.Nem szeretnél mindenhol sötét szõrzetet látni magadon ugye?Használj gumit, a fogamzásgátlót nem ajánlom neked mert talán az 1 levelet szednél be 1 nap..
akor inkább ne szexelj ha ennyire félsz, vagy akkor figyeljetek oda jobban.
Eszed hol van? Atyám... Na ezért kéne jogosítványhoz kötni a szexuális életet is :D Isten tudja, mit csináltál magaddal. Meddõvé akarod tenni magad teljesen??? Sürgõsen keress fel egy nõdokit! Nem ártana szexuális felvilágosítást is kérned...
Ezt azért nem kellett volna! :S
De akkor is 4 tabletta? Lehet h csak egy kicsit bogyó amit beszedsz de a hatása annál nagyobb..
egyetértek az elöttem szólóval!!!mért vettél be ennyit??az nem fájdalomcsillapító amibõl többet is bevehetsz!mindenképp orvos!!
szia...én tegnap írtam neked. remélem már elmentél orvoshoz, vagy legalábbis megbeszélted valakivel rajtunk kívül. hmmm?
Így igaz, azt nem osztogatják a sarkon, nem nagyon volt erre "lehetõsége", esélye!
*arról bocsánat
nembeszélve attól, hogy nem hiszem, hogy volt rá fölösleges 20 ezer forintja a leányzónak
ilyen nincs emberek!Az ilyen tablettát orvos írja fel, recept nélkül nem adnak!Szal nem igazán lehet belõle szerezni többet...
A kérdező hozzászólása: azért vettem be többet mert nagyon féltem h esetleg terhes leszek mert olyan történt amit nem akartam.Mindenféleképp elakartam kerülni a terhességet.
Mostanaban eszedbe ne jusson bevenni megint ilyen tablettat!!! Meghalsz, de most komolyan. Gondold el micsoda eros az a gyogyszer! Irassal fogamzasgatlo tablettat!
Szerintem is nagyon kevés az esély, szinte semmi.
kb .5% esély van rá hogy mégis.
Szerintem még annyi se! Eleve ritka, hogy mensikor valaki terhes legyen, pláne úgy, hogy még tablettát is vett be! Szerintem megnyugodhatsz!
Én kizártnak tartom.. mensi alatt.. úgy hogy (félig) bevetted az esemény utánit..
Szerintem sincs esély így a babára, de azt azért jó olvasni, h. nem akartok babát, és mindent megtesztek ennek érdekében. Ez a 100%-os védekezés. Menzi alatt szeretkezni, óvszerrel, ha az mégis kiszakad, gyógyszerrel.

Egy hónapja vettem be 72 órásat, de most már újra rajta vagyunk a babatémán. Mennyiben befolyásolja ez a teherbeesést?

Legjobb válasz: Csak annyiban, hogy mivel hormonbomba, felboríthatja a hormonháztartásodat, tehát esetleg egy ciklusban nem lesz peteérés, vagy késõbb lesz, mint szokott... Sajnos az a bogyó olyan - a dokim mondta - , mintha a sima fogamzásgátlóból egyszerre mind a 21-et bevenné az ember... De próbálkozzatok nyugodtan, a babára nem veszélyes, ha megfogan!

Csak annyiban, hogy mivel hormonbomba, felboríthatja a hormonháztartásodat, tehát esetleg egy ciklusban nem lesz peteérés, vagy késõbb lesz, mint szokott... Sajnos az a bogyó olyan - a dokim mondta - , mintha a sima fogamzásgátlóból egyszerre mind a 21-et bevenné az ember... De próbálkozzatok nyugodtan, a babára nem veszélyes, ha megfogan!
Szerintem semmilyen befolyással nincs a baba-vállalásra, mert az egy egyszeri alkalom volt 1 hónapja.

Teherbe eshet-e az aki sexelt, de a gumi kiszakadt és a sperma egy picit az eakuáció kor bejutot a vaginába ugy 2-max 4 cm re? A fogamzásgátlot 1 nap mulva vette be attol teherbe eshet még? (a fogamzás gátlo 72 orás)

A barátnömmel sexeltünk gumival az kiszakat, és 2-3 cm re szentem max 4cm re benmaradt és egy kicsi szentem bele ment a többi kivüre és én be nyultam és probáltam valahogy kiszedni valahogy belöle ettöl teherbe lehet esni? És 1 napra rá be vette a fogamzásgátlot akkor teherbe eshet?

Legjobb válasz: Teherbe lehet esni, de mivel helyesen jártatok le, nem valószínû, hogy teherbe fog esni.

Teherbe lehet esni, de mivel helyesen jártatok le, nem valószínû, hogy teherbe fog esni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen fiuk lányok a segitséget még sem lett terhes meg jött neki idöbe söt még 1 nappal elöbb ugy h Happy minden leg közelebb meg majd vigyázunk köszönöm széépen még 1x a tanácsokat nagyon sokat számitottak nekem az elmult napokban tiszta ideg baj voltam de most már zsiráf minden köszi sziasztok hello :) )) :) )))))99
igen, a fogamzásgátlótól, már sokan ESTek teherbe
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a komikat nagyon rendesek vagytok meg nyugtato és remélem h igazatok lesz :) am a 12 éves-es szöveg irojának 16 éves vagyok már nem 12 és ugy volt ahogyan irtam semmi nagyitás vagy eltorzitás nem volt benne semmilyen szinten és am meg lehet h nevetséges meg minden de 1.szerintem ha te ebbe a helyzetben lennél akkor te is ilyen ratyin fogalmaznál nem tudod elképzelni h mit élek át cask kicsit gondolj bele h 16 évesen ebbe a helyzetbe esnél te nem igy reagálná dolgokat2. érthetöen akartam leirni h meg értsék és ugy komizzanak 3. kiváloan tudok beszélni hidd el nagyon jol mennek az idegen szavak is cask nem akarom használni mint már mondtam h érthetö legyek velös tömör kicsit drasztikus de nah am köszi neked is már ha volt benne valami jo ság :) ) köszi mindenkinek :) )) aranyosak vagytok :) )
Amint már elõttem is leírták, ha bevette az esemény utáni(72órás) tablettát, akkor nagyon pici az esélye, hogy tehes legyen!Ne idegeld magad ezen ennyire, de legközelebb legyetek óvatosabbak!
Mármint esemény utáni tablettát vett be?
Kérdezõ! Nagyon vicces dolgokat tudsz leírni. Ez a szárazra törlés nagyon érdekes, szerintem amit leírtál a fantázia mûve. Lehetsz vagy 12 éves.
Ebbe fogsz beleõrülni tesó :) Lazíts egy kicsit!
A kérdező hozzászólása: jaa tuti amiatt és sajnálom is nagyon rosszul érzem magam miatta.de amikor már a kezemmel kicsit probáltam bejutni és ugy ki nyomni belöle a spermát sokszor csináltam és mindig töröltem a kezemet is utánna anyi sorszor csináltam h szárazvolt abszolute a lány már belöröl ez jo jel?
Ha bevette 72órán belül a sürgösségit, akkor nagyon-nagyon pici az esélye, hogy terhes legyen a barátnõd. Az meg tök mindegy, hogy teljesen van bent a fütyid, vagy csak kicsit, amikor ejakulál, elég egy spermium (ami nem kézzel fogható) ahhoz hogy megtermékenyítse a nõt.
Nagyon jól tetted, hogy ittál, de valószínû az miatt bénáztál.
Nem csak akkor eshet teherbe de mivel bevette a gyógyszert, ezért kicsi az esély nagyon. Majd várjatok pár napot és utána teszt
A kérdező hozzászólása: és csak akkor eshet teherbe ha a méh szájnál van a himvesszö és akkor történik meg az eakuláció ezzel bejut a sperma?és az nem elöny ha egy kicsit ittam is rá a sex elött?
6.2826%
Nagyon kicsi az esélye. Jól jártatok el
A kérdező hozzászólása: de kb mennyi az esélye annak mert én nagyon meg vagyok ilyed ve a barátnömnek is mondtam h ha haza megyen (a sex után kb 20-30 perc mulva)akkor fürödjön meg vagy alaposan mossa meg légyszi segitsetek könyörgöm :SSSS
Ennek örülök és köszi az infót:)

Barátomal nem védekeztünk ezért vettem be egy 72 órás fogamzásgátló tablettát. Gyógyszer beszedése után 6 óra elteltével szeretkeztünk és védekeztünk de elszakadt a gumi. Írathatok-e magamnak fel mégegyszer tablettát? És hat a gyógyszer másodszor is?

Legjobb válasz: hány éves vagy? dehogy írathatsz,1 évben max 2szer szabad bevenni,kb hatalmas hormon adag nem tic-tac,nagyon felelõtlenek vagytok,és még az óvszert sem tudjátok használni,nekünk 3 év alatt egyszer sem szakadt ki

hány éves vagy? dehogy írathatsz, 1 évben max 2szer szabad bevenni, kb hatalmas hormon adag nem tic-tac, nagyon felelõtlenek vagytok, és még az óvszert sem tudjátok használni, nekünk 3 év alatt egyszer sem szakadt ki
vegyél egy tesztet és az együtt létetek utáni 10-12 nap elteltével tesztelj!!!ÉS NEM VEHETSZ BE TÖBB BOGYÓT EBBEN AZ ÉVBEN!!
Tudtommal a szer egy havi fogamzásgátlónak megfelelõ hatóanyagot tartalmaz. A bogyót kettes kiszerelésben árulják, és az elsõre 12órával kell a másodikat bevenni. Ha történt baleset, akkor a bogyók hatása az, hogy elõrehozza a havibajt. Szal nemhiszem hogy kéne újat feliratni...De megkérdezhetsz akár egy gyógyszertárost is...Amúgy meg vegyetek normális óvszert, és tanuljátok meg normálisan felhúzni, és nemlesz baleset:) Bocs a nyers válaszért, remélem megfelelt 21/F
ja közötte min félévnek el kell telnie
kérdezd meg a nõgyógyászod, akár telefonon is:) biztos fog rá válaszolni
Nem a 72 órás tablettát elvileg évente egyszer lehet bevenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát! Biztos, hogy már nem veszek be több tablettát. Azért kérdeztem itt az oldalon, mert nem mertünk beszélni anyummal errõl a dologról. De mindent elmondtunk neki, és ma vettünk is terhességi tesztet. Az eredmény pedig remélem negatív lesz. Én abban is reménykedem, hogy amit bevettem elõtte tablettának még volt hatása a második aktust követõen. Tudjuk, hogy felelõtlenek voltunk, és hogy rossz minõségû gumit vettünk. Ezután óvatosabbak leszünk, az fix!!
Errõl annyit, hogy: mi 7 éve vagyunk együtt. vettünk már durexet (ami állítólag minõségi), tudjuk használni és igen is volt, hogy nem egyszer elszakadt! vettünk mi drágát, vettünk egyszerû óvszert is, mégis volt, hogy elszakadt. az nem azon múlik. Mint tudjuk semmi sem nyújt 100% biztonságot. Nálunk a tabletta új formában van. már csak egy tabi van a dobozban és évente kétszer lehet bevenni. Ezt onnan tudom hogy gyógyszertárban melózok. Ez csak azért írtam, mert mi párszor megjártuk, és tapasztalat.
felboritotta a hormonháztartásod, ezek a tabletták elég erõsek, kb. lesz félév mire helyre áll.
Most én is ilyen problémaval szenvedek én meg december 28an vettem be a rigesoft nevu tablettat, es meg most sem jott rendbe a hormon haztartasom.februarban ha ugy vesszuk 2x volt meg egyszer 7en, utana 28an, ami 9napig tartott eros verzessel es 1hettel hamarabb jott meg , most meg meg nem jott meg.szoval most en is ideges vagyok hogy mi van??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!