Találatok a következő kifejezésre: 72 órás vettem (77 db)

72 órást vettem be. Utána mi a teendő?

Vettem be esemény utánit. Ilyenkor lehet normálisan kajálni, inni, enni, cigizni?

Legjobb válasz: rajzolj 1 pentagrammát a földre viaszból és lekvárból kérleld istened, h hasson a tabletta a saját anyanyelveden, de a szavakat fordítva kell visszafele mondanod, majd fordulj kettõt jobbra egyet bukfencelj ,majd dobj el a hátad mögé 1 üres yoghurtos dobozt

rajzolj 1 pentagrammát a földre viaszból és lekvárból kérleld istened, h hasson a tabletta a saját anyanyelveden, de a szavakat fordítva kell visszafele mondanod, majd fordulj kettõt jobbra egyet bukfencelj , majd dobj el a hátad mögé 1 üres yoghurtos dobozt
Nem:D Menj a vécébe és pottyantsd kiXD
a tabletta betegtájékozatójában minden le van irva. énis vettem már be, ettem és ittam normálisan cigizni viszont nem cigiztem mert amugyse szoktam:D de sztem nem függ össze
a leírásban megtalálod a választ. de általában mindent lehet csinálni, amit egyébként szoktál
pelus, meg ilyenek......

Várható még ebben a hónapban menszesz? Ha 72 órásat vettem be?

múlthéten vettem be a 72órásat amit?l már a 3. napja vérzek a menszeszemnek pedig 22.-én kéne megjönni. várható most valami csúszás vagy esetleg kihagyás? vagy ez a vérzés megfelel az e havi menszesznek? és csak a következ? hónapban számitsak rá?

Legjobb válasz: Természetesen teljesen normálisan jön meg a menstruációd!!attól,hogy a hormontartalma nagyon magas ezt nem változtatja meg!:)

Természetesen teljesen normálisan jön meg a menstruációd!!attól, hogy a hormontartalma nagyon magas ezt nem változtatja meg!:)

Enyhe vérzésem volt szex után másfél napjra rá meg enyhén görcsöl a hasam. és csak 60óra múlva vettem vettem be a 72 órás tablettát. Mennyi az esélye hogy terhes leszek?

Legjobb válasz: 72 oran belul volt? Ezzel a 72 oras tabival az gond, hogy minel kesobb veszed be, annal kisebb az eselye, hogy hatnak. de nem hiszem, hogy terhes lettel.

72 oran belul volt? Ezzel a 72 oras tabival az gond, hogy minel kesobb veszed be, annal kisebb az eselye, hogy hatnak. de nem hiszem, hogy terhes lettel.
mitõl véreztél? menstruáltál? kicsi az esélye ha menstruációról van szó. ha nem akkor elég nagy mert a 72 órás tabletta már lehet hogy nem ért túl sokat. csinálj tesztet 2-3 hét múlva.
A kérdező hozzászólása: Nem menstruáltam csak enyhe vérzésem volt annyira nem véreztem épp hogy csak 30.án kellene menstruálnom
A kérdező hozzászólása: igen szex után másfél nap múlva enyhén véreztem de nem mestruáltam kb másfél napig kb azota mult el amióta bevettem a gyógyszert
Ilyen késõn bevéve már csak 58%-os megbízhatósága van a rendelkezésre álló statisztikák alapján. Amúgy miért vetted be? Nem védekeztél?
A kérdező hozzászólása: igen sajnos nem védekeztem és csak ilyen sokára tudtam elmenni a nõgyogyászhoz
szia bocsi most olvasom a kérdésed..nekem is hasonló problémám van és nagyon érdekelne lett-e végül vmi v minden rendben lett??

72 órás tabit vettem be lehetek terhes?

evettem csütörtökön...délután meg 12 órávalutána amásikat éjjel... és rosszul is voltam az els? tabi után/szédülés, fáradtság, fejfájás/ (amire azt mondták hogy akkor lehetett volna gond..) anyu aztmondta hogy most megkellenejönnie... eltelt 3 nap lassan 4 és még nemjött meg... biztosra megkell jönnie? és ha nemjön meg akkor mivan?:S

Legjobb válasz: A 72 órás tabi kb 80%-ban hatásos, annál nagyobb a hatása, minél hamarabb vetted be a "baleset" után. A betegtájékoztatót elolvastad? Ilyenkor nem fog megjönni azonnal, sõt valószínûleg jól bekavartál a ciklusodba is.

A 72 órás tabi kb 80%-ban hatásos, annál nagyobb a hatása, minél hamarabb vetted be a "baleset" után. A betegtájékoztatót elolvastad? Ilyenkor nem fog megjönni azonnal, sõt valószínûleg jól bekavartál a ciklusodba is.
A kérdező hozzászólása: lehet, hogy õ késõbb vette be nem?:S kevesebb mint 24 óra alatt... hát :| csaknem:S
A kérdező hozzászólása: igen elolvastam. kevesebb mint 24 óraalatt vettem be. csak biztosra akarom tudni hogy megkell-e jönnie most a napokban. ja meg azt is megszeretném kérdezni, hogy ha fogamzásgátlót szedek akkor tuti elhízok?:S mert igazából attól félek.. meg hogy korán kezdem el 16 vagyok.. nemtul korai-e..?????
A barátnõm is bevette, ennek ellenére terhes maradt... Ha nem jön meg idõben - csinálj egy tesztet!
Igen, õ késõbb vette be, bár 72 órán belül.
Szia. Személy szerint nekem is volt dolgom ilyennel, de nálam azt hiszem 5-6 nap után jött meg, de semmi problémám nem volt tõle, azonkívül, hogy elõrehozta a menstruációmat.
A kérdező hozzászólása: igen köszönöm a válaszokat. Ma reggel megjött. igen rosszul viselem:S vettem be gyógyszert mert nagyon görcsöltem.. aztán rámjött a hasmenés és a hányás (ezmár nem az elsõ alkalom hogy 1. nap hányok és hasmenésem van..) szóval kihánytam a gyógyszert... többszöris hánytam igen rosz volt.. nemtudommiért szoktam elsõ nap ilyen lenni:S

Lesz, akkor gyerekem, ha bent maradt az óvszer és és nem is biztos hogy jutott belém sperma? és alulról rendesen megmosakodtam, és még esemény utánit is vettem be? (az esemény utánit a 72 órás határon belül vettem be. ) 16/l

Legjobb válasz: Nem. 1, ha benned maradt az óvszer és nem lyukadt ki nagyon nagyon kicsi az esélye h terhes legyél. 2) a mosakodás egyáltalán nem segít...ha beléd élvez és utána megmosakszol az sem segít....és 72 órás tbi után van kérdés???? komolyan???? felvilágosítottak téged???

Nem. 1, ha benned maradt az óvszer és nem lyukadt ki nagyon nagyon kicsi az esélye h terhes legyél. 2) a mosakodás egyáltalán nem segít...ha beléd élvez és utána megmosakszol az sem segít....és 72 órás tbi után van kérdés???? komolyan???? felvilágosítottak téged???
terhes vagy, és olyan idióta gyerekeid lesznek mint TE.
Nyugi, nem vagy. :)

Elszakadt a gumi! 72 orási tablettát irattam fel amit 2 napja már be is vettem! Dec 8-án kellett volna megjönnie és még mindig semmi. Ettöl függetlenül lehet valami baj?

Legjobb válasz: A 72 órás tabletta megzavarhatja rendesen az ember hormonháztartását. Nálad is csak ez történt: megzavarta, így kicsit megkavarja a ciklust. Fõleg, hogy 2 napja vetted be. Más probléma szerintem nem lehet.

A 72 órás tabletta megzavarhatja rendesen az ember hormonháztartását. Nálad is csak ez történt: megzavarta, így kicsit megkavarja a ciklust. Fõleg, hogy 2 napja vetted be. Más probléma szerintem nem lehet.
Menj el dokihoz...az a biztos. A családunkban volt rá példa hogy nem hatott az esemény utánni és terhes maradt...majd meghozták a döntést hogy akkor vállaják...a dokik döntöttek. Sajnos nem vállalhatták a magas hormonadag miatt. Ugy hogy a doki a biztos.
Nem mindig hasznal a 72 oras tabletta.Tudok ra peldat sajnos.
Fõleg, hogy idegeskedsz, azon sem csodálkoznék, ha egy az egyben kimaradna havid.
Szia! VAlószínûleg a túl nagy hormon adag , meg az idegeskedés miatt nem jön meg! DE ha nagyon ideges vagy, akkor tesztelj pár nap múlva!
Szia!Csatltkozom az elõttem szólóhoz:Menj el orvoshoz, mert az a biztos.Sajnos az én barátnõm is ilyen tabletta mellett maradt terhes, pedig elvileg nem lehetséges.De sajnos az maradt, így viszont a magzatot nem tarthatta meg a magas hormon adag miatt.Nézesd meg magad, mert soha nem lehet tudni, mit hoz az élet.Szorítok neked hogy ez csak vaklárma legyen!!!!

72 órás tabit vettem be 2 hete, rá 1 hétre megjött és tegnap múlt el. Biztos akarok lenni abban, h nem vagyok terhes. Szerintetek mikor teszteljek, mennyit várjak a menzesz után?

Legjobb válasz: Az elsõ három válaszadónak üzenem, hogy nem a kérdezõ a hülye, hanem ti vagytok azok. Akármennyire hihetetlen számotokra, a 72 órás tabletta nem 100%-os, ahogy itt ezen az oldalon sokan hiszik. Nem egy kérdésnél láttam már ezt a baromságot. Csak el kellene olvasni a tájékoztatót, vagy nem beleszólni olyan dolgokba, amirõl halvány lila fingotok sincs. Kérdezõ: Aktus után két héttel megbízható eredményt mutat.

Az elsõ három válaszadónak üzenem, hogy nem a kérdezõ a hülye, hanem ti vagytok azok. Akármennyire hihetetlen számotokra, a 72 órás tabletta nem 100%-os, ahogy itt ezen az oldalon sokan hiszik. Nem egy kérdésnél láttam már ezt a baromságot. Csak el kellene olvasni a tájékoztatót, vagy nem beleszólni olyan dolgokba, amirõl halvány lila fingotok sincs. Kérdezõ: Aktus után két héttel megbízható eredményt mutat.
IQ-tesztet? Bármikor... -.-
-.-" ne reklámozd már hogy ennyi eszed van
ugorj át hasfelmetszõ jack hoz ránéz secperc alatt ha szépen mosolyogsz rá kikapja a méhed és többet nem kellessz emiatt aggódni..
4. sikerult magad ellen forditani (illetve a kerdezo ellen) a hozzaszolasod. ra van irva, igen. gondolom, el tudja olvasni. egy hetig menstrualt. ha maradt megtermekenyitett petesejt, embrio a meheben, visszaadom az osszes diplomam...
Vki terhesség mellett is menstruál. Ha nem hiszed, nézz utána. Én sem azt mondtam, hogy sok esély van rá. De a kérdezõ is világosan leírta, hogy csak biztos akar lenni a dologban. Ha õt megnyugtatja egy teszt, akkor csináljon. A kérdés az volt, mennyi idõ múlva csinálja meg. Arra pedig csak én válaszoltam.
Naja, megerositest var mindenhonnan, h kesobb elmondhassa a baratosneinak, h mennyire izgult, es megsem lett terhes. ma nincs felvilagositas, vagy mi van? nekunk 7-8.-ban meg 9-10.-ben volt minden evben. fiuknak, lanyoknak elmondtak, ugyanazt, hogy ha odakerulnek, tudjak, mi a teendo. kaptal egy zold kezet, mert valaszoltal a kerdesre...;)
A kérdező hozzászólása: Jackd! nem vagyok kiváncsi a pökhendi szádra! nem kiosztást vártam, hanem tanácsot. És nem azért, mert buta vagyok, hanem azért mert fogalmam sem volt ezekrõl a dolgokról, még nem jártam ilyen cipõben. A Másik válaszadónak pedig köszönöm, h mellém állt! hasznos volt. tesztelek ma.

Szerintetek befolyásolja e a teszt eredményét az, ha 72 órás eseményutáni tabit vettem be? Ideges vagyok és szeretném az eredményt hamarabb megtudni:

Legjobb válasz: A teszt csak két hét után mutat biztos eredményt, szóval kénytelen leszel várni. De nem befolyásolja, mivel a teszt a HCG hormont mutatja ki, a 72 órás pedig egész másféle hormont tartalmaz.

A teszt csak két hét után mutat biztos eredményt, szóval kénytelen leszel várni. De nem befolyásolja, mivel a teszt a HCG hormont mutatja ki, a 72 órás pedig egész másféle hormont tartalmaz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: jah azt elfelejtettem h azért kellett a 72 órás mert kiszakadt az óvszer
az ilyen tablettak hormonbombak. teljesen normalis ha bezavar a menzeszedbe. felteve ha most korul kene megjonnie. ha nem, akkor doki.
A kérdező hozzászólása: de ez ugye nem lehet annak a jele h terhes vagyok?
Nem, a terhesség elsõ tünetei a közösülés után 2 héttel jelentkeznek, és mivel bevetted a 72 órásat, nem is lehetsz terhes. A kisebb vérzések pedig azzal magyarázhatóak, hogy a tabi egy nagy adag hormont tartalmaz, ami összezavarta a hormonháztartásod. Majd minden helyre áll, nyugodj meg. :)
utolsoval kicsit kötekednek, ugyanis a 72 oras tabletta nem a megtermekenyülest akadalyozza meg, hanem a beagyazodast.
Kezdjük ott, hogy minél késõbb veszed be a tabit, annál jobban fennáll az eshetõség, hogy nem mûködik. A másik, hogy attól, hogy még bevetted a tabit akkor is abban az idõben kéne megjönnie a menzidnek, amikorra egyébként is számítottál rá. De megeshet, hogy a sok hormon miatt bezavar, arra inkább a menzid után számíts mert lehet, h utána kimarad egy vérzésed. (velem is ez volt)
Úgy néz ki nem használt és terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:)
Hú, hát elvileg ér, mivel 72 órás.. Még sosem voltam ilyen helyzetben, hamarabb kellett volna bevenned szerintem.
még benne volt a 72 órában... de minél hamarabb be kell venni, remélem nem lesz semmi baj
A kérdező hozzászólása: Az a baj...h a mensim is összevissza van most meg..mert kórházban voltam ..és a fogamzásgátlóval nem nagyon jó az antibiotikum , így hát jóval elõbb megjött mint kellene..nem tudom mi lesz, h még megjöne egyátalán:(
Az idegesség is sokáig húzhatja, próbálj megnyugodni, egy teszt nyugtat meg a legjobban.
ha megvetted, mért nem tudtad bevenni?
Hát... A tabletta nem 100%-os. 24 órán belül kb 95%, 24-48 órán belül 86% körül, 48-72 órában már csak 50-60% körül. Persze ez csak akkor, ha egyébként megtermékenyültél volna. Mivel alapból már az sem biztos, így nagyobb az esély, hogy nem vagy terhes. Mindenféleképpen csinálj tesztet az aktustól számított két hét múlva. De szerintem ne idegeskedj:)
Nem minden antibiotikum csökkenti a hatását, meg azért csak van vmennyi hatása a tabinak, ha még csökkentheti is, de azért jó h gumival csináltátok, csak hát kár h elszakadt :S Szerintem nem lesz bajod

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!