Találatok a következő kifejezésre: 72 órás menstruáció alatt (2 db)

Igen, ez lehet a gyógyszer mellékhatása.
Így van. Szó sincs benne kimosásról.
Ez igaz amit most leirtál de ez a kimossa a spermiumot ez nem igaz.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!! akkor most már megnyugszok :)
A sürgõsségi tabletták a hagyományos fogamzásgátló tablettákhoz (esemény elõtti tablettákhoz) hasonlóan hormonokat tartalmaznak, azonban azoknál lényegesen magasabb mennyiségben. Ezekbõl az eseményt követõen egyet vagy kettõt kell bevenni, ez a készítmény típusától függ. A tabletta formájában szervezetünkbe kerülõ hormon meggátolja a tüszõrepedést (ovulációt). Emellett méhnyálkahártya leválást idézhet elõ, amely megakadályozza a megtermékenyített petesejt beágyazódását. Bizonyos készítmények ugyan messze nem 100%-os hatásfokkal, de gátolhatják a hímivarsejtek mozgását is. 4, 5 tessek neha utanna olvasni...
Tényleg butaságot irt a 3-as. Kérdezö ez normális. sok nönek okoz összevisza vérzést, van akinek akár hónapok kellenek hozzá hogy helyre álljon a ciklus. de sokaknak nem okoz vérzés zavart egyáltalán.
Kedves 3.! Akkora hülyeséget írtál, hogy csak na:) A barna egy kis vérzés, ami az esemény utáni tablettától van. Ilyenkor nagy adag hormon jut a szervezetbe és amikor ezt a hormont "megvonjuk" leválik a méhnyálkahártya így a megtermékenyített petesejt nem tud hova beágyazódni, azaz nem tapad meg a terhesség.
Ha beveszed az esemeny utanit ez normalis, lehet kesobb verzesed is tole, igy akadalyozza meg a terhesseget, hogy verzel, es a spermat igy "mossa" ki a szervezetedbol. Ha huzamosabb ideig fogsz verezni keress fel egy nogyogyaszt!!
igen
Amúgy a szédülés is lehet tõle, annyira sok hormont tartalmaz, mint a rendszeresen szedendõ fogamzásgátlókból 1 havi adag, szinte "lórúgás". Ezért nem javasolt egy évben 2-3 alkalomnál többször használni. Egyéni érzékenységtõl függ, de van akinek komoly szövõdményeket okoz.

72 órás tabit menstruáció alatt is be lehet venni?

Legjobb válasz: akor meg még nincs érett petesejted, tehát felesleges-sztem

akor meg még nincs érett petesejted, tehát felesleges-sztem
minek 72órás tabi ha megjött?
A kérdező hozzászólása: mert nem úgy van, h szex és megjött..hanem a végén szexeltünk...
Miért nem kérdezed meg kezelõorvosod gyógyszerészed?
sztem is tök fölösleges beszedned, csak összezavarnád a szervezeted és ez azért baromi erõs gyógyszer ahhoz h ilyen esetbe bevedd
ezt most komolyan irtad?-__-
A kérdező hozzászólása: hát talán, mert ha valaki menstruál, és úgy szexel...akkor sem biztos, h nem lesz terhes
teljese igaza van a kérdetõnek mivel bármikor lehet rendkívüli peteérésed... ha biztos vagy benne h ondó került beléd akkor lehet h kéne! de viszont hányadik napon volt? lehet h téyleg semmi értelme bevenned!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen végre valaki :) ...azt hittem már totál lüke vok...hát az utolsón...de nagyon stresszes életet folytatok..és elég sok sperma került belém :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!