Találatok a következő kifejezésre: 72 órás lehet olyan, (2 db)

Hol lehet olyan 72 órás tablettát venni amihez nem szükséges orvosi recept?

Egy olyan gyógyszert használok ami befolyásolja a terhességi tesztek eredményét. Semmiféle képpen nem lenne aktuális a gyerek de patikákban 72órás tablettát csak receptre adnak! a körzeti orvos nem rendel nekem meg holnap lejár a 72 óra! SEGITSETEK KÉRLEK

Legjobb válasz: Hasfájás, szédülés... De szerintem neked most nem azt kellene figyelni, hogy mik a mellékhatásai, hanem azt, hogy minél elõbb bevedd. Jobb, mint egy abortusz.

Hasfájás, szédülés... De szerintem neked most nem azt kellene figyelni, hogy mik a mellékhatásai, hanem azt, hogy minél elõbb bevedd. Jobb, mint egy abortusz.
Szia. Az én történetem a következõ 17 éves koromban az akkori párommal becsúszott a baleset és akkor úgy gondoltuk még nem kéne hogy szüljek hisz még nagyon fiatal voltam , éjszaka volt és nem volt a környékünkön kórház meg orvosi ügyelet a legközelebbi kórház is 35 km volt tõlünk de volt egy éjjel nappali patika a tõlünk levõ 10 km városban , beültünk éjszaka közepén az autóba elmentünk a patikához és azt mondtuk a patikusnak aki persze nem ismert minket hogy nagyon messzirõl vagyunk itt nyaralunk a közelben rokonoknál de becsúszott a baleset még 1 hét mire hazamegyünk és legyen szíves adjon nekünk 72 órás tablettát mert még csak 17 éves vagyok és felelõtlen voltam de tanultam belõle de még nem szeretnék szülni , a patikus megszánt és kaptam gyógyszert mindenféle recept, orvos és mindenki tudta nélkül , bár lehet ez egyedi eset és nem volt szép tõlünk hogy nem mondtunk igazat de a cél érdekében muszáj volt megtenni , ez 10 éve volt azóta nem tudom mit változott a helyzet mert azóta nem kerültem ilyen helyzetbe de ha nem szeretnél szülni és beismerted a hibádat hogy felelõtlen voltál akkor szerintem egy próbát megér ha nem sikerül akkor reggel irány a doki , ez egy jó tanács volt részemrõl és tudom hogy ezért a történetért most itt sokan le fognak pontozni , de csak a saját tapasztalatomat írtam le. Remélem minden úgy fog történni ahogy te szeretnéd. De egy plusz megnyugtatás ha 72 órán belül vala oknál fogva mégsem tudnád beszerezni a tabit és kiderül hogy babát vársz amit úgy tudsz meg ha holnap nem tudod a tabit bevenni azonnal menj orvoshoz aki csináltat egy labort sürgõsséggel és abból kiderül hogy babát vársz-e és ha igen kaphatsz egy injekciót ami egy erõs vérzéssel elhajtja belõled , ezt onnan tudom hogy nemrég fejeztem be a sulit és a volt osztályfõnököm mesélte hogy egy pár hónappal ezelõtt õ is így járt , ne ess kétségbe mert van megoldás csak tenned kell érte. Kitartás. :-)
Bp-i vagy? Ha igen, tudok segíteni. Van egy olyan gyógyszertár az egyik kerületben, ahol iszonyat sok roma lakik. Ezért ebben a gyógyszertárban a fogamzásgátlókat recept nélkül adják ki, csak hogy védekezzenek! Lehet, hogy a 72 órásat is. De ez legyen csak végszükség. Gondolom Te is tudod, hogy a leghelyesebb az lenne, ha elmennél dokihoz felíratni és Õ el is mondana mindent errõl a gyógyszerrõl. (mikor fog megjönni a mensi, mire kell figyelni stb)
Sehol máshol nem fogsz kapni 72 órásat, csakis kizárólag orvosi recepttel válthatod ki. Menj el a kórházba nõgyógyászatra, vagy ha olyan városban élsz akkor tiniambulanciára. Jó lenne ha még most este elmennél, mert minél elõbb vezsed be, annál jobban hat.
Szia, Olyan gyógyszer nincs amit nem orvos ír fel, ezt csak receptre adnak. Esetleg szülõknek elmondani, hogy tiniambulanciára menjetek el...
Sehol. Vényköteles. Gondolom van 1000 körzeti a városodban (már, ha ott laksz), arról nem is beszélve, hogy nõgyógyász írja fel hagyományosan...Simán elintézhetted volna ma délelõtt a felíratást. Egyébként meg így is marad 15 % esélyed, hogy terhes maradsz és mivel ennyit vársz a bevétellel, még nagyobb az esély...
A kérdező hozzászólása: milyen mellékhatásai vannak?
Szia engem érdekelne, hogy hol van ez a Bp.-i gyógyszertár?!

72 órás tablettától lehet olyan, hogy 1 hónapban teljesen kimarad?

kb 2 hónapja vettem be 72 órás tablettát utána 1 hétre rá megjött.Február végén szintén megjött egykis késéssel demost egyáltalán nem akar megjönni.Már több mint 1 hete késik, a tünetek megvannak(mellfájás,hasfájás) de nem akar megjönni.Kérlek segitsetek!

Legjobb válasz: ez a 72órás tabletta rengeteg hormont tartalmaz, teljesen felborítja a hormonháztartásod.és ezért is késhet

ez a 72órás tabletta rengeteg hormont tartalmaz, teljesen felborítja a hormonháztartásod.és ezért is késhet
ez így van, mivel nagyon magas a hormontartalma valószínû, h megbolygatta a szervezeted, én eddig egyszer vettem be ilyen tabit, és nekem meg sem jött a tabi után sem, meg egyébként sem amikor kellett volna, tehát egy hó kimaradt, aztán megjött és helyreállt minden, úh ne izgulj, majd meg fog jönni, ha most késik is kicsit:)
Van akinek megjön a bevétel után és utána fél évig nem! Szóval készülj fel, hogy ezzel a lóadaggal nem fog egyhamar újra beállni a ciklusod!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!