Találatok a következő kifejezésre: 72 órás csak a (42 db)

Ha ma visszaviszem 72 órás cserére a laptopot, és a pénzvisszafizetést kérem, akkor megtehetik, hogy csak jövőhéten utalnak?

Rendeletésszerű használatra nem alkalmas, amit a cég is pontosan tud, de tegnap sikerült lerázniuk.

Legjobb válasz: Meg.

Meg.
Nem.Azonnal ki kell fizetni.Késõbb már nem kapod meg.

Melyik márkájú gumi szakadt ki nálatok? Sperma is volt a gumiban vagy csak előváladék, amikor kiszakadt? Hányszor volt szakadás eddigi szexuális életetekben? Mi lett a következménye? Vettetek 72 órás tabit? A ciklus hányadik napján történt?

Csak szeretném tudni, melyik gumit érdemes elkerülni. Eddig ahogy olvasgattam, úgy t?nt, a durexek szakadnak legtöbbször...

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem, 1x Rako óvszer szakadt el nálunk, még nagyon rég. Még csak az 'elején' tartottunk, nem ment el a barátom, ezért nem paráztam annyira, a ciklus napját nem tudom. Azóta másik barátom van, tabit szedek, no para, és tuti ami bizti!

Ha jól emlékszem, 1x Rako óvszer szakadt el nálunk, még nagyon rég. Még csak az 'elején' tartottunk, nem ment el a barátom, ezért nem paráztam annyira, a ciklus napját nem tudom. Azóta másik barátom van, tabit szedek, no para, és tuti ami bizti!
Igen, vegyetek tablettát. Nálam Masculan szakadt ki, de nem lett belõle gáz. De, mégegyszer, ha ilyen van, ne kockáztass, vegyetek tablettát. 4500 körül van, orvos írhatja csak fel
Örülök, hogy vki megért!:) De akkora szívás egy ilyen:O Meg hallottunk róla (pl itt az oldaon is), hogy volt akinek jó használat mellett egy dobozban 2 is elszakadt egymás után. Aztán megnéztük a másik kettõt... Semmi bajuk nem volt természetesen:P Mondjuk jobban jártunk, hogy kifogtuk rögtön az elsõt, mert különben valószínûleg karácsony szent napján mehettem volna ügyeletre:S:P Remélem a fogamzásgátlóval nem lesz bajom. Mondjuk szeretnék megbízni az óvszerben, de nem tudok. Amúgy szerintem, ha tabletta mellett kell néha használnod, akor spermicideset használj, mert ha elszakad és még amielõtt elmegy észreveszitek, akkor az nem gáz.
Egyszer volt ilyen, de ha rajtam múlik többet nem is lesz (kár hogy nem pont rajtam múlik:S XD). Durex extra safe volt (a kék). Elég sokat használtunk már óvszert, úgyhogy nekem senki ne merje írni, hogy meg kell tanulni használni:P 100% hogy gyártási hibás volt. Sajnos már csak utólag vettük észre, érdekes, közben sokszor megnéztük, de semmi baja nem volt, csak annyi, hogy kicsit fura hangot adott ki, de ki gondolta volna, fõleg, hogy nem a súrlódás miatt volt, mert nagyon nedves voltam. Aztán befejeztük és ketté volt szakadva az egész:P Szóval, ennyi erõvel védekezni se kellett volna, mert az egész belém ment. Szerencsére a 4. napon voltam, ki is mostam rendesen meg minden, de azért másnap írattam 72 órásat. Hát a következmény... kicsit több mint 3 hónapja történt, nem lettem terhes, de az a para szörnyû volt utána két hónapig... Ja, és persze én az óvszerben megbízni még egyszer nem tudnék. Sajnos...:S Most fogok majd íratni fogamzásgátlót, de azóta spermicides óvszer+megszakítás. Csak így meg ugye nem a legjobb. Állítólag csak fél évente 1x lehet bevenni 72 órásat és hát ha megint lenne egy baleset...:S Radásul rá van írva, hogy csak 85%os a hatása. Ha az óvszernek elvileg 98%, akkor bele se merek gondolni, hogy a 72 órás csak 85... na mind1 már, de nem tudom, hogy amíg saját családom nem lesz (és nem lesz gond egy gyerek) képes leszek -e óvszerrel normálisan szeretkezni. Valószínûleg nem:P
Szia!Sajna velem is elõfordult ez tegnap.Mi masculant használtunk..az ergonomikusat.Rögtön felhívtuk az ügyeles nõgyógyászatokat, bár döbbenetes, h sokan azt mondták, h menjünk majd csak hétfõn, mert a 72 órásba az belefér!!!De szerencsére találtunk egy normális helyet.Félek a tünetektõl.Bár az h esetleg teerhes leszek már nem annyira aggaszt.Inkább az, h ha lesz a baba egészséges lesz-e?Olvastam itt, h általában nem hat ki rá...de hát az óvszerre se gondoltam, h ilyen könnyen elszakad.Ja és 3éve ezzel védekeztünk, tehát ez is gyártási hiba:(
A kérdező hozzászólása: Értem, mit akarsz mondani. Nálad is a durex szakadt ki vagy melyik márka?
Szerintem úgy lenne érdemes ilyen felmérést csinálni, hogy xdb eladottból hány szakad el. (Ilyet elve nem is lehetne kivitelezni szerintem) Ha jól emlékszem néztem egy statisztikát és a durexbõl eleve sokkal többet adnak el, többet használnak, nem csoda, hogy, ha a szakadósakat megkérded, hogy milyet használtak, akkor többen mondják, hogy durexet. Ez nem azt jelenti, hogy a durex a rosszabb. Durva példa de úgy nem nagyon lehet össze hasonlítani, hogy 10 rako-ból elszakadt 1, 80 lifestyles-ból meg 3 a lifestyles kevésbé megbízható akkor. Huh remélem érthetõ mi a fenét akarok ebbõl kihozni. Nekem is szakadt már, sperma volt benne----> 72 órás (összesen kétszer)----> para------> fogamzásgátló felíratása
Nekem durex gumi szakadt ki (elit tipusú) Mivel a barátommal késõn vettük észre, õ elélvezett. És megjegyzem a fél nemiszervén nem volt rajta a gumi. És a másik fele meg bennem volt.Eléggé érdekes. Sajna, nem volt mit tenni 72órás tabletta lett belõle. De azt mondta a nõgyógyászom, hogy vezetnek ilyen statisztikát és a durex gumik szakadnak el a legtöbbször. És amire a legkevesebb panasz van az a Lifestyle.
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Átérzem a helyzeted...Bár nem voltam ilyen szituban, de pont azért írattam 1 hónap után tabit, hogy ne legyen ilyen gondom. Igaz, hogy a 2. legmegbízhatóbb módszer az óvszer, viszont, ha szakad, akkor annyi volt, kaszáltak... Mintha nem is védekeztél volna. Számomra magas ez a kockázat, még ha ritkán szakad is... Nem akarok pont abba a véletlenbe esni... Mi ezért az óvszert csak megszakítással mertük használni, de még így is tartottam a balesettõl... Nagy terhet vesz le az ember válláról a tabi, mert nem kell annyira parázni. Mondjuk nálam sajna csomó mellékhatása van, pedig már 3 levéllel beszedtem :S Az se biztos, hogy szedhetem majd huzamosabb ideig... De bízom benne, hogy igen, mert élvezni akarom a szexet, nem pedig rettegni, hogy vajon terhes leszek-e...
A kérdező hozzászólása: Mármint úgy érted, ha nem jó síkosítót használnak mellette? Mi mindig használunk. Több fajtát próbáltunk, de odafigyelünk rá, hogy rá legyen írva a cimkére, hogy gumival is használható.
Masculan valamennyi típus 10 év probléma nélkül. Szerintem sok múlik a síkosítón.
Nálunk még régen elszakadt de nem tudom már milyen márkájú volt..vmi olcsóbb és azota csak durexet használunk...az még nem szakadt el egyszer sem..de abban meg van egy fajta amire allergiás egyikünk...gondolkodok a tabin am...az elszakadtban volt sperma féltem is h terhes leszek...aztán nem lett semmi baj és a 14. napon volt :)
A kérdező hozzászólása: Tabit szedek, de gumizok is mellette, mert gyakran van hasmenésem, ami miatt ugye kérdéses a tabi felszívódása... Mi masculant használunk a zöldet és a narancssárgát. Még nem volt vele gondunk. Légyszi a típust is írjátok oda, ne csak a márkát!
Huh, utolsó... Képzeld, nekem amikor kellett 72 órás mentem a sürgõsségire és elküldtek a francba, hiába mondtam, hogy sürgõs. Mondták, hogy ha nem vérzek, akkor várhat a dolog és kérjek beutalót a tinédzser ambulanciára. Szerencsére délutánra kaptam idõpontot, de érted... Pff azt hittem eldobom az agyam... Ha felelõtlen kislány vagyok és azért kellett volna akkoris kötelességük rögtön segíteni, mivel kórházi emberek, orvosok, ápolók, stb... Hihetetlen!:O Amúgy én sem hiszem, hogy a durexek rosszabbak lennének, és a felmérések se lehetnek pontosak, mert ha kiválasztanak pl 10et nem biztos, hogy pont abból a 10bõl volt rossz. Vagy fordítva. ValószínûségszámításXD Szóval sajnos erre nem lehet felkészülni, 1 72 órás belefér, talán megúszod, de utána tényleg veszélyeztetve vagy...:S Egy korábbi válaszoló

13 éves lány vagyok és nem akarok szexelni csak egy kérdés ami megfordult a fejemben. Na hogyha van gumi és rá még bevesz a csaj 72 órást attól baja nem lesz ugye? Mert szerintem nem csak kérdezem.

Legjobb válasz: Hát attól függ, hogy hányszor kapkodja be egy évben a 72 órást... Mondjuk nem értem, hogy ha valaki gumival védekezik, és nem szakad ki, akkor minek kellene a gyógyszer?:) Vagy a dupla védekezésre gondoltál? Azt azért tudnod kell, hogy 72 órást egy lány egy évben tudomásom szerint korlázott alkalommal vehet be, kétszer vagy háromszor, ugyanis az egy nagy adag hormonbomba, és felboríthatja a hormonháztartást. Arról nem is beszélve, hogy igen keveseknek tudnának kifizetni érte annyiszor annyi pénzt, mert úgy hallottam, hogy 4000 körül van. Szóval a 72 órási okozhat galibákat, és csak indokolt esetben szabad bevenni.

Hát attól függ, hogy hányszor kapkodja be egy évben a 72 órást... Mondjuk nem értem, hogy ha valaki gumival védekezik, és nem szakad ki, akkor minek kellene a gyógyszer?:) Vagy a dupla védekezésre gondoltál? Azt azért tudnod kell, hogy 72 órást egy lány egy évben tudomásom szerint korlázott alkalommal vehet be, kétszer vagy háromszor, ugyanis az egy nagy adag hormonbomba, és felboríthatja a hormonháztartást. Arról nem is beszélve, hogy igen keveseknek tudnának kifizetni érte annyiszor annyi pénzt, mert úgy hallottam, hogy 4000 körül van. Szóval a 72 órási okozhat galibákat, és csak indokolt esetben szabad bevenni.
Mért kéne 72 órás? Tudod mennyire megdobja a hormonháztartást? A gumi elég.
72 órásra csak akkor van szükség ha valami baleset történt a gumival, pl kiszakad. Ha nincs probléma akkor elég csak a gumi.
Sztem, legalábbis amit ír abból leszûrve arra gondol hogy a gumi használat következtében a 72órás okozna bajt. Nem fog de fölösleges, ha a gumi nem szakadt ki ami elég észrevehetõ nincs rá szükség.
minek 72 órást? felborítod teljesen a hormonháztartásodat... mivel hormon van benne, és nem tesz jót. inkább fogamzásgátló majd, ha eljutsz oda.
A kérdező hozzászólása: én is igy gondoltam csak megfordult a fejemben

Január 28-án bevettem egy 72 órásat és azóta eltelt 6 nap. Ma van febr 4-e, és megjött rendesen a menszim, aminek eredetileg csak 9-én kellett volna. Elkezdjem szedni a Meliane-t, vagy egyáltalán mi van a 72 órás tabi után?

Azoknak a válaszára lennék kíváncsi akik vettek már be ilyen esemény utáni utáni tabit.

Legjobb válasz: Szia!Huh...nem egyszerû,én életemben egyszer még 17 évesen(most 24 vagyok) vettem be ilyet,de annyi biztos,hogy meg kell hogy hozza a mensid így ahogy leírtad.A tablettából én,amikor a 72 órásat bevettem,új levelet kezdtem,ahogy a havim megjött,mert ezt javasolták,így lesz teljes a védettség,és a ciklusod.DE vigyázz,mert a 72 órásak nagyon veszélyesek,összezavarhatják a hormonrendszered annyira,hogy késõbb,ha babát akarsz,gond lehet belõle.Szedd ezentúl a gyógyszert inkább,ahogy szeretnéd most is.Egy öreg róka

Szia!Huh...nem egyszerû, én életemben egyszer még 17 évesen(most 24 vagyok) vettem be ilyet, de annyi biztos, hogy meg kell hogy hozza a mensid így ahogy leírtad.A tablettából én, amikor a 72 órásat bevettem, új levelet kezdtem, ahogy a havim megjött, mert ezt javasolták, így lesz teljes a védettség, és a ciklusod.DE vigyázz, mert a 72 órásak nagyon veszélyesek, összezavarhatják a hormonrendszered annyira, hogy késõbb, ha babát akarsz, gond lehet belõle.Szedd ezentúl a gyógyszert inkább, ahogy szeretnéd most is.Egy öreg róka

Ha a 72 órás tabit, csak úgy kaptam a barátnőmtől, lehet valami bajom ha beveszem?

mert tegnap feküdtem le a barátommal, használtunk gumit, de biztos akarok benne lenni, hogy nem vagyok terhes.

Legjobb válasz: Úgy tudom a 72 órás tabik között is van sok fajta. minden emberre másképp hat, van aki meg sem érzi és van aki sokat szenved tõle. Nem beszélve arról hogy mennyire felborítja a hormonháztartást. Ha nem szakadt ki a gumi akkor inkább ne vegyél be 72 órásat. Inkább használj fog.gátlót, vagy egyéb védekezési lehetõséget!

Úgy tudom a 72 órás tabik között is van sok fajta. minden emberre másképp hat, van aki meg sem érzi és van aki sokat szenved tõle. Nem beszélve arról hogy mennyire felborítja a hormonháztartást. Ha nem szakadt ki a gumi akkor inkább ne vegyél be 72 órásat. Inkább használj fog.gátlót, vagy egyéb védekezési lehetõséget!
A 72 órás tabletta csak a legvégsõ megoldás, ha kiszakadt a gumi! Nálatok ez nem történt meg, teljesen felesleges lenne bevenned, mert úgy felborítaná a hormonháztartásodat, hogy hónapokig nem jön helyre! Most akkor majd mindig ha szexeltek a barátoddal beveszel utána egyet? Ez nem csak egy sima gyógyszer, amit bármikor bekapkodhatsz! Válassz inkább egy olyan fogamzásgátlási módszert, amely közel 100 %-os pl. fogamzásgátló tabletta!
Ha nem szakadt ki a gumi, akkor teljesen felesleges megbolygatni a hormonháztartásod azzal, hogy beveszel egy ilyen magas hormontartalmú készítményt. Nem hiába receptköteles hidd el. Eszedbe se jusson a barátnõdtõl kapott gyógyszert bevenni. Honnan tudod, hogy nem járt le például? Én sem értem, hogyha ezentúl lefekszel a barátoddal, akkor mindig be akarsz majd venni sürgõsségi fogamzásgátlót? Ha ennyire görcsölsz azon, hogy terhes lehetsz, akkor vagy ne szexeljetek, vagy szedjél fogamzágátlót és használjatok óvszert egyszerre, így már tényleg nem eshetsz teherbe.
Ha biztos, hogy nem szakadt ki, akkor nehogy bevedd. Ilyet én már csináltam, de azért, mert tényleg azt hittük, hogy kiszakadt, rohantunk a dokihoz, õ felírta, bevettem, és amikor megnyugodtunk, hogy már nem lehet gond, akkor néztük meg újra az óvszert, és kiderült, hogy csak én voltam a külsején, nem a barátom. Tehát nem lesz tõle semmi bajod, de a gumi 99, 9%os védelmet nyújt, szóval ha nem szakadt ki, ne vedd be, mert én még 3 hónap után is éreztem a hatását, mert ingadozóan jött meg.
Van úgy, hogy beveszi valaki, és meg se érzi, velem pl ez volt. De nem ajánlom, hogy bevedd. Ha védekeztetek óvszerrel, akkor felesleges. Vagy mit gondolsz, minden egyes alkalom után rohansz majd az ügyeletre tabit kérni, úgyhogy közben óvszerrel védekeztek elvileg??? Ha heti többször szeretkeztek akkor is??? Ez ám nem játék, hatalmas adag hormon van benne, én úgy tudom évente egyszer szabad max bevenni, úgyhogy ne lõdd el a lehetõségeidet ilyen butaságokkal. Akkor vedd be, amikor tényleg szükséged van rá.
A kérdező hozzászólása: Jóó..azért ezt én sem igy gondoltam h minden szex után..de köszönöm a válaszokat:D..szal röviden ha nem szakad ki a gumi akk majdnem tuti h nem lehetek terhes^^
a gumi 95%os védelmet ad

Enyhe vérzésem volt szex után másfél napjra rá meg enyhén görcsöl a hasam. és csak 60óra múlva vettem vettem be a 72 órás tablettát. Mennyi az esélye hogy terhes leszek?

Legjobb válasz: 72 oran belul volt? Ezzel a 72 oras tabival az gond, hogy minel kesobb veszed be, annal kisebb az eselye, hogy hatnak. de nem hiszem, hogy terhes lettel.

72 oran belul volt? Ezzel a 72 oras tabival az gond, hogy minel kesobb veszed be, annal kisebb az eselye, hogy hatnak. de nem hiszem, hogy terhes lettel.
mitõl véreztél? menstruáltál? kicsi az esélye ha menstruációról van szó. ha nem akkor elég nagy mert a 72 órás tabletta már lehet hogy nem ért túl sokat. csinálj tesztet 2-3 hét múlva.
A kérdező hozzászólása: Nem menstruáltam csak enyhe vérzésem volt annyira nem véreztem épp hogy csak 30.án kellene menstruálnom
A kérdező hozzászólása: igen szex után másfél nap múlva enyhén véreztem de nem mestruáltam kb másfél napig kb azota mult el amióta bevettem a gyógyszert
Ilyen késõn bevéve már csak 58%-os megbízhatósága van a rendelkezésre álló statisztikák alapján. Amúgy miért vetted be? Nem védekeztél?
A kérdező hozzászólása: igen sajnos nem védekeztem és csak ilyen sokára tudtam elmenni a nõgyogyászhoz
szia bocsi most olvasom a kérdésed..nekem is hasonló problémám van és nagyon érdekelne lett-e végül vmi v minden rendben lett??
Hú, hát elvileg ér, mivel 72 órás.. Még sosem voltam ilyen helyzetben, hamarabb kellett volna bevenned szerintem.
még benne volt a 72 órában... de minél hamarabb be kell venni, remélem nem lesz semmi baj
A kérdező hozzászólása: Az a baj...h a mensim is összevissza van most meg..mert kórházban voltam ..és a fogamzásgátlóval nem nagyon jó az antibiotikum , így hát jóval elõbb megjött mint kellene..nem tudom mi lesz, h még megjöne egyátalán:(
Az idegesség is sokáig húzhatja, próbálj megnyugodni, egy teszt nyugtat meg a legjobban.
ha megvetted, mért nem tudtad bevenni?
Hát... A tabletta nem 100%-os. 24 órán belül kb 95%, 24-48 órán belül 86% körül, 48-72 órában már csak 50-60% körül. Persze ez csak akkor, ha egyébként megtermékenyültél volna. Mivel alapból már az sem biztos, így nagyobb az esély, hogy nem vagy terhes. Mindenféleképpen csinálj tesztet az aktustól számított két hét múlva. De szerintem ne idegeskedj:)
Nem minden antibiotikum csökkenti a hatását, meg azért csak van vmennyi hatása a tabinak, ha még csökkentheti is, de azért jó h gumival csináltátok, csak hát kár h elszakadt :S Szerintem nem lesz bajod

A 72 órás tabletta csak 72 óráig jó? 1-2 órás késéssel már felesleges bevenni?

A 72 órás tablettát 1-2 órás késéssel tundám bevenni.. Akkor már semmi értelme?

Legjobb válasz: szerintem vedd be attól még, de azt remélem tudod hogy ha már megtermékenyült a petesejt és úgy veszed be akkor elvileg abortusz mert attól még hogy nincs keze lába feje stb. egy élõ lényt pusztítasz el aminek már lenne esélye az életre, úgyhogy vagy gumi vagy bírj a véreddel vagy megszakításos vagy valami

szerintem vedd be attól még, de azt remélem tudod hogy ha már megtermékenyült a petesejt és úgy veszed be akkor elvileg abortusz mert attól még hogy nincs keze lába feje stb. egy élõ lényt pusztítasz el aminek már lenne esélye az életre, úgyhogy vagy gumi vagy bírj a véreddel vagy megszakításos vagy valami
72óra után gyorsan csökken a hatékonysága, de egy próbát megér szerintem. #1:Becsúsznak néha ilyenek, ha van esélye, ha nincs, nem mindig lehet megtartani minden gyereket. Szerintem így is elég szar a kérdezõnek, nem kéne még ezzel is [email protected]
jó de szerintem nem megtartani egy gyereket azért igazságtalanság, meg kell adni neki is az esélyt, jó méhen kívüli terhességnél inkább csak a baba menjen mint az anyuka és a baba de akkor is ha meg is erõszakolnak egy nõt akkor is az félig az õ gyereke, és ha valaki szexel az vállalja a következményét, lehet esetleg a gyereknek nem lenne jó mert pl.: fiatal az anyja vagy valami de akkor is él a gyerek és megvan a lehetõsége rá hogy normális életet éljen, kik vagyunk mi hogy ítélkezzünk egy élet felett úgy hogy nem is tudunk róla semmit
1. a megszakításos sem jó, mert amellett is teherbe lehet esni. (elõvalladék)
volt olyan akinek 72-n belül sem használt:/
Már az utolsó napon is csak kb. 50% az esély arra, hogy használ. Azután még kevesebb. Meg lehet próbálni, de ha teherbe estél, jó eséllyel semmit nem ér. De egyébként van már 120 órás tabi is (EllaOne), olyat kérj az orvostól, azzal jobbak az esélyeid. Egyébként az elsõ baromságot mond. Ha már megfogat a baba, akkor nem fogsz elvetélni a tabitól, ez nem abortusztabletta.

Hol lehet 72-órás tablettát kapni? Csak a nőgyógyász írhatja fel?

Rendszeresen óvszerrel védekezünk a barátommal, de ha az kiszakadna tudjam hova rohanjak. L/15

Legjobb válasz: 72 órás tablettáért többnyire a nõgyógyászodhoz kell fordulni, avagy az ügyeletes nõgyógyászhoz a kórházban. Ha vészhelyzet van (pl hétvégén), akkor a kórház ügyeletes orvosa is felírja, de ha 15 évesen erre lenne szükséged, ne számíts szép szavakra. Sajnos ezt többektõl hallottam!

72 órás tablettáért többnyire a nõgyógyászodhoz kell fordulni, avagy az ügyeletes nõgyógyászhoz a kórházban. Ha vészhelyzet van (pl hétvégén), akkor a kórház ügyeletes orvosa is felírja, de ha 15 évesen erre lenne szükséged, ne számíts szép szavakra. Sajnos ezt többektõl hallottam!
nálunk voltmár ilyen S:S: elmentünk az ügyeletre...hát igen, kaptunk egypár bölcs tanácsot a nõgyógyásztól persze ez érthetõ, de ez volt akkor a legkevesebb...
elõzõ 15/L

Ha a szolnoki hetényibe akarok menni 72 órás tablettát feliratni oda csak úgy bemehetek vagy előtte szólni kell?

Valakinek esetleg tapasztalat?:/

Legjobb válasz: inkább védekezni kellett volna! nah azt kell! nempedig szólni! menj, mert mihamarabb beveszed annál nagyobb eséllyel hat!

inkább védekezni kellett volna! nah azt kell! nempedig szólni! menj, mert mihamarabb beveszed annál nagyobb eséllyel hat!
Szerintem az SZTK-ban a nõgyógyász hamarabb felírja neked, mint a Hetényi Ambulancián lévõ egész napos várakozás után egy doki, aki épp arra jár. Én azt tanácsolom, hogy hívd fel az SZTK-t és érdeklõdj elsõkörben náluk.
Legközelebb a "skót" párod ne sajnáljon 600 Ft-ot egy csomag gumira. Nagyon jó tanulópénz lenne neked ha 9 hónap múlva megjönne a meggondolatlanság eredménye, egy életre észhez kapnál.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!