Találatok a következő kifejezésre: 72 órás bevétele (34 db)

Abortusz után vagyok. Olyan 4 hétre rá voltunk előszőr újra a barátommal. Most lesz a 6. hét még nem jött meg és tegnapi együttlét alkalmakor lecsuszott a gumi. Max 2 percet lehetett igy, ráadásul bennem maradt. Javasolt ilyenkor a 72 órási bevétele?

Legjobb válasz: Hát ha nem akarsz még egy abortuszt,akkor javasolt. Meg az is jó lenne, ha megfelelõ méretet vennétek, ami nem csúszik le, mert gondolom az összes sperma is bent maradt. Emellett irass fel fogigátlót, mert abban kevesebb a hormon, mint a 72 órásban és eloszlik, de most egy ilyet vegyél be,ha nem akarsz babát. A 72 órás havonta max 4-szer alkalmazható.

Hát ha nem akarsz még egy abortuszt, akkor javasolt. Meg az is jó lenne, ha megfelelõ méretet vennétek, ami nem csúszik le, mert gondolom az összes sperma is bent maradt. Emellett irass fel fogigátlót, mert abban kevesebb a hormon, mint a 72 órásban és eloszlik, de most egy ilyet vegyél be, ha nem akarsz babát. A 72 órás havonta max 4-szer alkalmazható.
Persze, azonnal menjel es irassal 72 orasat. Utana pedig menjel el a nogyogyaszhoz, es irassal fogamzasgatlo tablettat, szedd rendszeresen, hogy ne legyen tobb abortuszod, es 72 orasat se kelljen bevenni.
A kérdező hozzászólása: Jah azt elfelejtettem irni h nem ment el. Ez akkor is fenn áll? volt benne elõváladék de megnézte nem ugy tünt h i tudd folyni.
A kérdező hozzászólása: Most akarok elkezdeni ha megjön. Ezt a tabletta nem befolyásolja? mármint ugy hallottam ettõl lehet spontán vérzés. Akkor h döntöm el h elkezdjem e szedni vagy ne?

Normális, hogy 1 nappal a 72 órás bevétele után semmi különöset nem érzek?

Mindenki a mellékhatásokkal ijesztgetett. Vagy meg jelentkezhet?

Legjobb válasz: Pont az a jó.

Pont az a jó.
Én sem éreztem semmit utána, viszont pár nappal késõbb igen, de az se volt vészes.
Nekem is pár nappal utána jelentkezett egy kis hányinger és hatott. :D
én nem éreztem soha semmit, csak azt, hogy meg fog jönni

Van itt olyan, aki 72 órás bevétele után terhes maradt?

miel?tt bárki kötekedni kezd, baleset történt, nem felel?tlen 12 éves viszket?s kislány vagyok, és kíváncsiskodom, kicsit aggódom, kb 30 órára vettem be

Legjobb válasz: nem is értem a kérdést :D

nem is értem a kérdést :D
én írtam a kommentet , hogy gyógyszertárban !!! hogy miért ? én produkáltam egymás után három pozitív tesztet és mondjuk én speciel falra másztam tõle....szóval még nem jött volna jól a baba ....de én abba bele sem gondolok, hogy ha azok is vettek abból a tesztbõl akik már rég óta próbálkoztak és nem jött össze és most egy ál pozitív tesztet produkáltak az szörnyû lehet ! Nem tudom , nekem ezt tanácsolták, mert az megbízhatóbb, a szállítás, tárolás stb .miatt !
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat, kérlek látatlanban is drukkoljatok, hogy negatív tesztem legyen :/ egyébként mi a baj a drogériás tesztekkel?
Egyszer az oldalon volt egy olyan kérdés, hogy hogy lehet az, hogy bevette a tablettát, de most mégis egy pozitív teszt van a kezében. Tehát van ilyen, de ritka. Egy aktus során, egészséges pár esetén, ovulációkor 20% az esély a teherbeesésre. A 72 órás tabletta az EGYÉBKÉNT LÉTREJÖVÕ terhességek 95%-át akadályozza meg, ha 24 órán belül, 86%-át ha 24-48 óra között és 56%-át ha 48-72 órán belül veszik be. Ha számolgatsz egy kicsit, akkor rájössz, hogy tényleg picike rá az esély.
Igen, az én barátnõm terhes lett kb 15 óra múlva vette be a szex után ! abortusz lett belõle :( az nõgyógyász azt mondta , hogy egy kb 100ezerbõl egy nõvel fordul elõ , egy szóval pech-e volt !de ez nem vígasztalt egyáltalán senkit ! Ettõl függetlenül NE aggódj , NEM leszel terhes, NEM te leszel a másik 100 ezerbõl az az egy, ezt így fogd fel, mert ha izgulsz és ezen rágod magad ! Csinálj teszted az együttlét után két héttel , a teszted pedig gyógyszertárban vedd, ne drogériában és ne máshol !!!!
Én a harmadik napon vettem be kb 4 órával az elsõ gumi nélküli együttlét elõtt. 5x szeretkeztünk gumi nélkül, tehát 5x élvezett belém, és nem maradtam terhes. Na neked is csak gratulálni tudok!!!!!
Elözö vagyok, bocsanat a 63%, a 62% az utannam levö. :p
15:19-es vagyok (a 62%) es nem a te kerdesedet nem ertem hanem a 15:16 valaszat, es szerintem meg ö sem erti. Ja es valaszoltam neked a 15:13 valaszban. 26 F
A kérdező hozzászólása: nemtom mit nem értetek ezen, de elmagyarázom lépésekben 1. szexeltem egy sráccal 2. észrevettem hogy kiszakadt a gumi 3. 30 órára rá bevettem a 72 órás esemény utáni tabit elég buták vagytok ha nem értitek, az értelmes válaszokat köszi.
na dejó megint félreolvastam....jólvan beismerem most én voltam hülye:D
[email protected] szakadok:D van aki komolyan veszi a kérdést?:D na moderátorok most cselekedni de izibe
A 72 oras tabletta az esemeny utanni tabletta, minek vetted be elötte?? Szerintem meg te se erted amit irtal.
Én a harmadik napon vettem be kb 4 órával az elsõ gumi nélküli együttlét elõtt. 5x szeretkeztünk gumi nélkül, tehát 5x élvezett belém, és nem maradtam terhes.
Igen a baratnom es kb 12 ora utan vette be az elsö szemet. :S
A kérdező hozzászólása: lehet rosszul fogalmaztam meg. tehát van, aki terhes lett mégis a 72 órás bogyó bevétele után?? én is nemrég vettem be, és félek sajna.
Ha már megtörtént a beágyazódás, ami egyénfüggõ, hogy kinél mennyi idõ, már nem fog hatni!

Normális, ha a 72 órás tabi bevétele után 5 nappal barna folyásom volt reggel? és egész nap barna folyásom lesz utána?

Legjobb válasz: Igen, normális, hogy felborul a hormonháztartásod a 72 órás tabi bevétele után. És nem tudni, hogy mikor lesz bármilyen folyásod.

Igen, normális, hogy felborul a hormonháztartásod a 72 órás tabi bevétele után. És nem tudni, hogy mikor lesz bármilyen folyásod.
Igen, ez normális. emlékszem, amikor nekem kellett bevennem ilyet, nekem is kb 6 nap múlva jelentkezett egy kevés megvonásos vérzés, és a tájékoztató is ezt írja. nem tart annyi ideig mint egy normál menstruáció.
A kérdező hozzászólása: kösziii:)
elõször esetleg olvasd el a papírját, mert talán beleírták!

72 órás tabi bevétele után szeretkezhetek a párommal (védekezünk) vagy ne kockáztassak addig amíg a tabletta utáni első menses meg nem jön?

Legjobb válasz: te a 72 órásat a szex után kell bevenni, ha nem védekeztetek. nem elötte. istenem, de hülye vagy... a biosz és a kémia órákat ne lógd el jövõre.

te a 72 órásat a szex után kell bevenni, ha nem védekeztetek. nem elötte. istenem, de hülye vagy... a biosz és a kémia órákat ne lógd el jövõre.
Védekezés mellett miért ne?
Hali! Már megbocsáss, de miféle védekezés az, amiben szükség van a 72 órás tablettára??? <<<:-O ÿ >:-O Hány évesek vagytok? EE
A kérdező hozzászólása: félreértettetek... szeretkeztem a barátommal de elszakadt a gumi ezért bevettem egy 72eset. a kérdés az volt hogy ezután szeretkezhetek-e vele ha védekezünk ismét és jobban odafigyelünk a gumira vagy inkább ne kockáztassak addig amíg a 72es tabi bevétele utáni elsõ mensim meg nem jön /amit a hormonkészítmény valószínûleg összevissza kavart... / remélem így már érthetõ volt :$ mert amúgy nem vagyunk tájékozatlan szerencsétlenek, 19 évesek vagyunk mindketten
na második nekifutásra csak sikerült elmondanod mit akarsz tudni :D amúgy fogalmam sincs sosem használtam 72 óráasat, de szerinte4m lehet utána szeretkezni, de váltsatok egy jobbminõsségû gumira. mert, ha belegondolsz a tabi a gyomrodba kerül, onnan a beleidbe és valahol felszívódik. szóval semmi köze a hüvelyedhez. bár ebben nem vagyok szakértõ és lehet, hogy hülyeségeket hordtam itt össze, de szerintem már pár nap után simán nekieshettek egymásnak :D mondjuk várjatok 2 napot. szerintem addigra már hat és újra együttlehettek. 19:05
Hmmm... Én azért várnék a mensesig a helyetekben, addig max petting. A vérzés sztem elég egyértelmû bizonyíték arra, hogy helyreállt a hormonális egyensúly benned, addig uis nincs semmi egyéb jel arra, hogy minden OK. Ha ez az elsõ ilyen eset, mindenképp menj el a nõgyógyászodhoz, a hogyantovábbot vele beszéld meg. Egyébként hogy szakadt ki? Túl hevesek voltatok vagy mi? Meik márka volt, abból is meik típus? Üdv: EE

A 72 órás tabletta bevétele nem okoz problémát ha nem is került belém az ondó?

Legjobb válasz: Ha nem került beléd ondó, akkor nem kell a 72 órás tabi. Amúgy ha került beléd, ha nem és beveszed, akkor rengeteg mellékhatása lehet. Nemrég kérdezte valaki ennek a mellékhatásait, keresgélj el kicsit a kérdések között.

Ha nem került beléd ondó, akkor nem kell a 72 órás tabi. Amúgy ha került beléd, ha nem és beveszed, akkor rengeteg mellékhatása lehet. Nemrég kérdezte valaki ennek a mellékhatásait, keresgélj el kicsit a kérdések között.
nincs összefüggés. ha belédkerült az ondó, ha nem, ugyanaz a hatása és a mellékhatása.
Ez a tabletta nem a benned lévõ ondót támadja. Hanem a peteérést fékezi meg egy hatalmas hormon adaggal. A kérdésre válaszolva nem okoz nagyobb problémát mint ami esetleges mellékhatásként fel van rajt tüntetve

Lehetek terhes így? Ajánlanátok a 72 órás tabletta bevételét?

Tegnap szeretkeztünk a barátommal óvszerrel.Miután kihúzta az óvszer bennem maradt az óvszerben is volt egy nagy kicsit sperma de a legtöbb az ágyra folyt a péniszéb?l.AZ óvszer nem volt kiszakadva.

Legjobb válasz: Ja 72 òriàs tabletta ozt nem leszel terhes

Ja 72 òriàs tabletta ozt nem leszel terhes
ne szerintem ne vedd be a 72 órás tabit . teljesen elbassza a szervezetedet hányéves vagy?
A kérdező hozzászólása: 19
Nem túl jó a 72 órás, sztem tönkretesz..de ha nincs más választás.. Menj el dokihoz majd.

72 órás tabi bevétele után 10 nappal nem véreztem akkor nem hatott?

szóval azt hallottam hogy tabi után lesz ilyen vérzés.. na most nekem nemvolt.. a rendes mensimnek majd csak 22.én kell megjönni.. akkor most hogy van?

Legjobb válasz: Valakinek a tabletta bevétel után 3hétre jön meg. Szerintem nincs min izgulnod még.

Valakinek a tabletta bevétel után 3hétre jön meg. Szerintem nincs min izgulnod még.
A kérdező hozzászólása: huhh.. remélem annyira peches nem vagyok.. :) majd kiderül.. köszi a válaszokat :)
hatott, nyugodj meg.. az nagyon nagy pech kellene, h legyen, h ez a tabi ne hasson.. szal, nyugi..
A kérdező hozzászólása: oks köszi mindenkinek.. remélem semmi baj nem lesz..:)
Kb 800 forinttól 2 ezer forintig lehetnek.
én 1000 Ft értékben láttam õket. nem tudom az árukat, mert szerencsére még nem kellett használnom, de nem lehetnek drágábbak 1500Ft-nál. de szerintem nem lesz annyi. inkább 800 Ft környékén lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi és az milyen árban van nem tudjátok??? valahol azt hallottam hogy 800ft? mer még egy 5 ezrest nem nagyon tudnék kidobni:)
Igen, lehet ott is.
A kérdező hozzászólása: Jó köszönöm.. tesztet a DM-ben is lehet venni ugye?
Nekem két hét volt mire megjött. Ne aggódj.
Nem feltétlen kell megjönnie. Szerintem a tájékoztató sem írja. De aktus után két héttel csinálj tesztet, mert a tabi sem 100%-os.
A kérdező hozzászólása: Köszi... remélem nem lesz gáz...
Az a baj, hogy ezek a tabletták teljesen tönkre vágják a hormonháztartásodat, össze vissza jön meg ezek után majd, mert nagyon erõs gyógyszer, nagyon kikészíti a nõket. Veszélyes dolog a mensi miatt, kellemetlenül felborít mindent ami eddig rendszeresen ment sajnos. :/ Remélem minden rendben lesz Nálad!

Barátnőmnek 72 órás tabletta bevétele utáni 5 napon nem jött meg. Teherbe esett?

Baj hogy nem jött meg 5 napon belül?

Legjobb válasz: sztem nem...nekem is egy hét elteltével jött meg,az utólsó tabi bevétele után,mégsem voltam terhes...de azért vegyetek majd egy tesztet......:)

sztem nem...nekem is egy hét elteltével jött meg, az utólsó tabi bevétele után, mégsem voltam terhes...de azért vegyetek majd egy tesztet......:)
Nem kötelezõ megjönnie pár napon belül. Nekem ugyanakkor jött meg, amikor amúgy is meg kellett volna (kb. 2 hét múlva), de nem lettem/voltam terhes. De ha aggódtok, akkor vegyetek egy tesztet, bár annak tuti biztos válasza csak az elmaradt mensi utáni napokban lesz.
Nekem a 72 orás tabletta ugy felboritotta a hormonháztartásomat hogy 1 honapig kimaradt és amig nem jött meg olyan irritáciot is váltott ki h állandoan pisilnem kellett és nagyon fájt meg minden.és mikor megjött pedig másfél hétig tartott a menstruáciom és csomosan és nagyon fájdalmasan ... terhes nem lettem... de soha senkinek nem ajánlom.vigyázzatok vele.sok sikert.

A 72 oras tabletta bevételekor mindegy hogy melyiket veszuk be elsonek?

Legjobb válasz: 1) ahogy a nõgyógyász mondta 2) ahogy a betegtájékoztatóban le van írva

1) ahogy a nõgyógyász mondta 2) ahogy a betegtájékoztatóban le van írva

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!