Találatok a következő kifejezésre: 70-es számról 30-ast mennyibe kerül percenként (2 db)

70-es számról hívunk 30-ast mennyibe kerül percenként?

Legjobb válasz: A 70-es, az jó esetben vodafone, ahol rengeteg-féle díjcsomag létezik. Nézz utána a vodafone honlapján szerintem.

A 70-es, az jó esetben vodafone, ahol rengeteg-féle díjcsomag létezik. Nézz utána a vodafone honlapján szerintem.
Meg azért az sem mindegy, hogy a hívott 30-as szám az T-mobile-e, vagy esetleg Pannon vagy Vodafone... http://www.vodafone.hu és ott keresd meg a díjcsomagodat. Majd meglátod, hogy mennyiben kerül egy percnyi hívás.

Mennyibe kerül percenként Angliából egy itthoni 30-as számról hívni egy belföldön tartózkodó 70-es számot csúcsidőn kívül? Illetve mennyibe kerül percenként ennek a 30-asnak, ha a 70-es hívja csúcsidőn kívül?

Legjobb válasz: A World Class Romaing csomag kivételével elõfizetéses és dominó ügyfél is 152,- Ft-os percdíjért telefonál, azaz ha a 30-as Angliában van, akkor bármelyik hálózatot használva ennyiért tudja a Magyarországon tartózkodó 70-est hívni. Word Class esetén a T-Mobile UK hálózatából indított hívásnál 295,- Ft egy perc, minden más hálózatból 338,- Ft. Amennyiben a Magyarországon tartózkodó 70-es hívja az Angliában tartózkodó 30-ast, akkor értelemszerûen a 70-esnek hálózaton kívüli mobilhívás díját kell megfizetni, a 30-as pedig a World Class Roaming tarifa kivételével 62,- Ft-os fizet percenként a hívásfogadásért. World Class esetén hálózattól függetlenül 122,- Ft egy perc fogadott hívás.

A World Class Romaing csomag kivételével elõfizetéses és dominó ügyfél is 152, - Ft-os percdíjért telefonál, azaz ha a 30-as Angliában van, akkor bármelyik hálózatot használva ennyiért tudja a Magyarországon tartózkodó 70-est hívni. Word Class esetén a T-Mobile UK hálózatából indított hívásnál 295, - Ft egy perc, minden más hálózatból 338, - Ft. Amennyiben a Magyarországon tartózkodó 70-es hívja az Angliában tartózkodó 30-ast, akkor értelemszerûen a 70-esnek hálózaton kívüli mobilhívás díját kell megfizetni, a 30-as pedig a World Class Roaming tarifa kivételével 62, - Ft-os fizet percenként a hívásfogadásért. World Class esetén hálózattól függetlenül 122, - Ft egy perc fogadott hívás.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ezt a roaming tarifát kérni kell ha kimész külföldre, vagy valamelyiket alapból bekapcsolják?
A romaing szolgáltatás a feltöltõkártyás telók esetén alapszolgáltatás, elõfizetés esetén az elsõ három hónapban csak kaució ellenében kapcsolják be. Azt követõen bekapcsolható a roaming.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!