Találatok a következő kifejezésre: 7. hetes vagyok és 3 (23 db)

Ha nem görcsölsz, nem vérzel, akkor rendben van.
Sehonnan nem tudtam, csak reménykedtem. Te is csak azt tudsz, nem szabad rosszra gondolni. Most én onnan tudom hogy minden rendben, hogy rosszul vagyok folyamatosan. Viszont tavaly nem voltam rosszul, 10 hetesen kiderült hogy 2 hete már nem él a magzat, és nem véreztem.
Én egyszerûen tudtam. Nincs vérzés, nincs görcs, akkor mi baj lenne? Normális esetben nincs baj. Miért lenne? Más nem is jutott eszembe. Tudod, a gondolatnak teremtõ ereje van!
sehonnan nem tudtam, 6 hetesen se embrió se szívhang. 8 hetesen elmentem másik orvoshoz aki uh készülék nélkül közölte hogy a baba nem nõtt és valószínûleg nem élõ terhesség...másnapra kértem idõpontot egy 3. helyre uhra...életem legrosszabb éjszakája volt, de a férjem nyugtatott, hogy nem szabad rosszra gondolni, minden rendben lesz, vakon hitte hogy semmi baja a babának annak ellenére amit az orvos mondott. Erõt vettem magamon én is, elmormoltam pár száz imát érte és másnap az uh-n kiderült hogy igen is hogy nõtt, van embrió, szívhang stb. (az elõzõ orvost nem minõsíteném) most 27 hetes :) Tehát ha nem is tudod biztosan, érezd, hidd, és minden rendben van/lesZ:)
Én nem Magyarországon élek. Itt olyan a rendszer, hogy a 12. hétig nem is tartanak terhesnek. Elmentem a pozi teszt után, nem egész 6 hetesen, akkor látta a doktornõ, hogy valami elkezdõdõtt és ennyi. A következõ uh-ra csak a 12. hétre kaptam idõpontot. Addig semmi. Több mint 6 hétig nem is lát orvos. Ha véreznék, görcsölnék, akkor persze rögtön mennék az orvoshoz, de ha nincs ilyen, akkor csak türelmesen vár az ember. Én abban bízom, hogy mivel néha émelygek, néha feszül a hasam és a mellem nyomsára érzékeny ez azt jelentheti, hogy talán minden rendben és annak ellenére, hogy tavaly már volt egy vetélésem, mégse vagyok hajlandó idegeskedni. Egyszerûen eldöntöttem, hogy nem izgulok és mondogatom, hogy most úgyis minden rendben lesz. Ennyit tehetünk, hogy reménytkedünk, hogy minden rendben. Sajnos kétnaponta mégse mehetünk be az orvoshoz, hogy ugyan nézzük már meg a babát.
A kérdező hozzászólása: utolsó:mellem nekem is ilyen.nyomom fáj, de van, hogy magától feszül de annyira , hogy néha sírni tudnék.tipikus rosszullétem nincs csak néha nekem délután rám jön ilyen émelygés szerû. azt érzem, hogy vmi nem stimmel a gyomrommal.na akkor egy ideig se inni se enni nem tudok, aztán elmúlik és jön a gyomorégés aztn éhes leszek:) ...én néha enyhe görcsölgetést is érzek, azt mondják az is normális.
Ezek a tünetek már pont elegek ahhoz, hogy az ember nyugodtan azt hihesse, hogy minden rendben. :-)

7 hetes vagyok és 3. napja fáj a fejem, elég rosszul érzem magam. Ez baj?

Eddig csak néha émelygés és hányinger volt, most viszont már harmadik napja húz a fejem, gyomrom nagyon rossz, emésztésem is lelassult. Sokszor csak úgy remegek, néha fázom, néha meggyulladok, olyan melegem van. A legrosszabb a fejfájás, eddig nem voltam fejfájós.

Legjobb válasz: Tényleg ne félj, ez a terhesség velejárója. Én is 7hetes vagyok, hétvégén kapkodtam a homeopátiás fejfájás csillapÍtót, úgy fájt a fejem. A fájdalmat nem vette ugyan el teljesen, de tompította. Kitartás és boldog babavárást!

Tényleg ne félj, ez a terhesség velejárója. Én is 7hetes vagyok, hétvégén kapkodtam a homeopátiás fejfájás csillapÍtót, úgy fájt a fejem. A fájdalmat nem vette ugyan el teljesen, de tompította. Kitartás és boldog babavárást!
Nekem a 9. hét körül kezdett fájni a fejem, kb. 2 hétig fájt. Csak vietnámi balzsamot kentem a fejemre úgy tudtam csillapítani. Majd az egyik napról a másikra elmúlt. Úgy mint a többi tünet. A terhesség velejárója lehet. Légy türelemmel, majd elmúlik. Viszont, ha izgulsz, nem ártasz vele, ha megkérdezed a dokidat, hogy mit tudnál tenni ellene, ha õ nem tartja természetesnek, úgy is tovább fog vizsgálódni.
A hõingadozás is lehet egy tünete a terhességnek. A védõnõm mondta annak idején, hogy olyan mint a klimax. De csak akkor normálisak a tünetek, ha nincs mellette lázad, mert azt nagyon fontos csillapítani. Minden jót! 32 hetes kismama.
Ne aggódj, ez mind együttjár a terhességeddel. Vannak akiknek a hányingeres idõszak is a 7-8 hét környékén kezdõdik. Én is így voltam vele. Kitartás! Ha szerecséd van pár hét alatt átvészeled a terhesség ezen szakaszát és utána már csak jobb lesz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Lázam nincs, ezek szerint "csak" terhes vagyok :) ) Megnyugodtam, viselem a tüneteket, erre vártam eddig, a babáért mindent!! Boldog babavárást mindenkinek!

Számításaim szerint 5 hét+3 nap telt el az ut. Menszesz óta, ekkor voltam dokinál hüvelyi UH-t csinált, a leletre az van írva hogy in utero szabályos 8 mm-s petezsák, de semmi több és hogy 7 hetes vagyok. Szerintetek?

Kértem uh képet és a petezsákban ott van egy kis fehér folt, de a leleten semmi több nincs. A végzett vizsgálatoknál ott van a magzati szívhang doppler vizsgálat is, de nem mondott semmit hogy hallott e valamit vagy sem. 3 hét múlva kell kontrollra mennem.

Legjobb válasz: Ha 5 hetes lennél akkor nem látott volna még petezsákot sem. 7 hetes vagy és minden oké, ilyenkor még nem is kell feltétlen lennie szívhangnak, nekem sem volt egyik gyereknél sem. Boldog babavárást! :)

Ha 5 hetes lennél akkor nem látott volna még petezsákot sem. 7 hetes vagy és minden oké, ilyenkor még nem is kell feltétlen lennie szívhangnak, nekem sem volt egyik gyereknél sem. Boldog babavárást! :)
A kérdező hozzászólása: Értem. De a leletre embrió sincs írva, a petezsákban pedig ott van a fehér foltocska. Az szikhólyag lenne? Bár azt sem írta rá :(
lehet arra értette h a baba 7 hetesnek felel meg. Én pl 12 hetes vizsgálatom voltam és a baba 13+6 hetesnek felelt meg. szép nagy az nem baj! Ezen ne edd magad! leközelebb ha mész kérdezz rá pontosan. vagy menj másik dokihoz. de a lényeg h ne stresszelj , az nem jó a babának sem! Szép babavárást! 16 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, csak az aggaszt hogy csak annyit írt rá h 8 mm es petezsák, se embrió, se szikhólyag, pedig a képen ott a fehér folt. Lehet a jövöhéten elmegyek egy másik dokihoz, akihez eredetileg is szerettem volna menni, csak hozzá akkor nem tudtam.

7+3 hetes vagyok és elégsokat görcsöl a hasam, 16 éves vagyok lehet ez nálam nagyobb gond?

Ma voltam ultrahangon,de nem mondtak semmit a babuciról! Csak szóltak volna ha lenne valami! 16 éves vagyok és arra gondoltam,hogy talán méhen kívüli, de az kiderült volna ma, igaz? Halottam, hogy 18év alatt az ilyen gyakori! El?re is köszönöm szépen!

Legjobb válasz: Lehet hogy a kerdezo okosabb mint pl az elso 2 valaszolo aki azt sem tudja mi az a 7+3. Nyugi ha mehen kivuli lennel azt mar eszre vettek volna az uh-on nincs semmi baj mig nincs verzesed! Boldog babavarast! Szegyeljek magukat akik ciganyozzak azt akirol azt sem tudjak az e!ez agy anonim oldal tudtommal!

Lehet hogy a kerdezo okosabb mint pl az elso 2 valaszolo aki azt sem tudja mi az a 7+3. Nyugi ha mehen kivuli lennel azt mar eszre vettek volna az uh-on nincs semmi baj mig nincs verzesed! Boldog babavarast! Szegyeljek magukat akik ciganyozzak azt akirol azt sem tudjak az e!ez agy anonim oldal tudtommal!
Nekem errõl a kérdésrõl az jutott eszembe, szinte megrettenve, hogy úristen, 16 év milyen kevés.. és szinte még éretlen gyermek vagy ilyen fiatalon. Édesanyádhoz kell fordulj elsõkörben. Õ tudna neked leginkább segíteni, vagy segítõ kezekhez vinni. A méhen kívûliség mellesleg valószínûleg kiderült volna tegnap. Szeretnéd megtartani a babát?
Szia kérdezõ! Kiderült volna, ha méhen kívüli, de azért feltétlen szólj majd az orvosodnak ezekrõl a tünetekrõl, hogy meg tudjon nyugtatni. Ezen kívül ne hagyd, hogy lekezeljenek a korod miatt - az orvosnál sem! - te tudod mi és hogy történt, ez a te dolgod, a te döntésed! Mindig szólj a dokinak, hogy mondja el mit lát, ha magától nem teszi meg és nyugodtan tedd fel az összes felmerülõ kérdésedet, köteles válaszolni!
Kedves válaszolók!Szerintem nem a Ti dolgotok ítélkezni, szerintem, aki ilyen bunkó válaszokat írt mint Ti, azok sem éretttebbek és azok sem lesznek jobb anyák mint egy 16 éves lány!Gratulálok Nektek is !Legközelebb meg a kérdésre válaszoljatok, ha meg nem tudtok értelmeset hozzá szólni a dologhoz inkább ne írjatok semmit! A kérdezõ kismamának meg ennyit írnék hogy nem jó dolog hogy görcsölsz, én szólnék errõl az orvosnak, azt viszont kétlem hogy méhen kívüli lenne, azt észre kellett volna vennie!
Nem semmi itt némelyik ember mit meg nem enged magának!Talán épp ti is babán igyekeztek és irigyek vagytok?És azért mert fiatal miért kell elítélni? És ilyenkor hol vannak a moderátorok?A válaszadókra miért nem lehet panaszkodni? Kedves kérdezõ! Szerintem sem lehet méhen kívüli a terhességed mert azt észre kellett volna hogy vegyék.Várd örömmel a babócád és sok boldogságot és egészséget kívánok!!!Ja és az ilyen h...ékkel ne foglalkozz, vagy te mindenkor olyan mint õk sõt jobb!!!
Egyel kimelobb eteleket.Ha mehen kivuli lenne nem tudnal a fajdalomtol netezni most.
Csináltál terhességi tesztet? Az pozitív lett? Ha a doki látott volna babát, mert ekkorát már látni lehet UH-val, akkor biztos mondta volna. A papírodra mit írt? A méhenkívüli terhesség elég veszélyes, biztos nem engedett volna haza, ha az lennél.
16 évesen azt sem tudtam mi az a szex! Te jó ég gyereknek gyerek. No de ilyenek ezek. :( :(
jajjj :( mi a francért kell neked egy bébi???van lakásod, biztos állásod, férjed, egzisztenciád? vagy örökbe szeretnéd adni? Sajnos míg egy UH vizsgálat után azt kérdezed, hogy szerintünk lehet-e méhenkívüli, nem tartunk anyának, csak ey kis csitrinek akitjól felcsináltak. és bocsi, de kell ez nekid??? annyira szeretnélek megérteni!!! 36h km :)
Istenem, sokan úgy csinálnak, mintha évekkel ezelõtt nem is lett volna jellemzõ, hogy 18 évesnél fiatalabb lányok szülnek!És miért kell azon kiakadni, hogy 16 évesen már szexuális életet él????Akik ezen ki vannak akadva, azok valószínû azért hurrognak, mert irígykednek...Nem az õskorban élünk már emberek!Mit kell ezen ennyit lovagolni!De azt én sem tartom jó dolognak, hogy ha már szexeltek, akkor tudjatok védekezni is a nem kívánt terhesség elkerülése érdekében! 37+3 hetes km
Hát kedves kérdezõ "nagyon sajnállak" (ne rossz értelembe vedd), hogy ilyenek találtak meg akik tök sötétek és az helyett hogy értelmes választ adtak volna inkább téged minõsí[email protected] le õket nagy ívben és ne hagyd hogy bárki is bántson és minõsítsen.Most a kisbabád a legfontosabb és vele törõdj.Én már válaszoltam de most nem tudom pontosan hogy mikor. Üdv: 39 hkm.
Szia! Én is 16 vagyok, és 2, 5hós a kisbabám.Ne aggódj itt sok bunkó van:) Gratulálok egyébként, és ne aggódj, a görcsök miatt, amig nem vérzel:) Nyugodtan irj ha bármi kérdésed van mindenre szívesen válaszolok. Egyébként a bunkó társaságnak: kinek mi a [email protected] köze van hozzá, hogy ki mikor szül.Mindenkinek a saját magánügye!És honnan tod h nem tudja majd eltartani, meg hogy nem valami vállalkozó a baba apukája meg hasonló ilyen kérdések ha már az életébe turkáltok!!És lehet, hogy ez volt élete legjobb döntése, mert ha átmegy egy abortuszon, az lelkileg tönkreteszi!Mást is írnék.de inkább nem cifrázom
Szia! Igaza van annak, aki elõzõleg írta már, hogy tágul a méhed. Most "készül" a hely a babának. Kitartást és sok boldogságot!
Nem kommentálom az elõttem szólókat, tök mindegy hány éves vagy, a lényeg azt hiszem a görcsön volt, vagy tévednék? Kisebb menszesz szerû görcsök elfogadhatók, de ha erõsödne, vagy esetleg véreznél, akkor azonnal orvoshoz kell menned! Addig is szedjék valami vitamint, kerüld a koffeint, és külön a görcsökre szedhetsz valamilyen magnéziumot is. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm még egyszer mindenkinek! 16 éves kismamának gratulálok és sok boldogságot! Nem osztok le senkit még egyszer, mert úgyis mindegy! Sok boldogságot minden kismamának! :)
Szia! A sok "tapasztalt" bunkó, paraszt nõnek üzenem fõleg az elsõ oldalról h hagyják békén ezt a szegény kismamát.Aggódik a kisbabája miatt és ez normális. Állítom h ha a korát nem írta volna ide nem írtatok volna ennyien, csak azt nézitek h kibe tudnátok belekötni. Szemetek vagytok és tudatlanok h még azt se tudjátok h mi az a 7+3. Kedves Kérdezõ! Sokan elmondták már elõttem de biztos nem méhenkívüli már rég kiderült volna.Vigyázz magatokra, kíméld magad és szedj vitamint.Én centrum Maternát szedtem de a Gravida is jó.Egyél sok gyümölcsöt:) . Minden jót kívánok és nekem is írhatsz ha kérdésed van vagy bármibe amibe segíteni tudok. 20 éves anyuka vagyok, engem is piszkálnak a korom miatt pedig házasok voltunk mikor terhes lettem és a férjem volt az elsõ férfi az életembe. Üdv: 4 hónapos kispasi anyukája:)
A kérdező hozzászólása: Mondtam, hogy nem vagyok az! Egyébként szerintem te vagy az! Mi van senki nem akar gyereket csinálni neked vagy mi? Sokat képzelsz magadról! Túl sokat! Szerintem a többi bunkóval együtt felakaszthatjátok magatokat! Sajnálom a leendõ(ha lesz) vagy ha van gyereketek azt!
A kérdező hozzászólása: Kispasi anyukája:) ! Nagyon szépen köszönöm! További jó babázást! Sok boldogságot!
Na a sok bunkó ember.Miért kell leszólni/beszólni?Ti nagyobb parasztok vagytok hogy ítélkeztek.Biztos ti 25-30évesen basztatok elõször.Bocsánat hogy már ezt kell mondanom.Vagy csak irigyek vagytk, mert alátok nem jut f...!Ennyi! Kérdezõ: Nagyon vigyázz magadra, egyél Eurovitet annak nem olyan égverõ azv ára se, és az mellé nem kell más gyógyszer se.
Teljesen igazad van, de ne húzd fel magad! Nem érdemes ennyi bunkó miatt és neked most kifejezetten nincs erre szükséged! Egyébként a sok parasztnak írnám, ugye nem gondoljátok, hogy bárki elhiszi, hogy ti idõsebbek vagytok 15-nél?! Ennyire unintelligens nem lehet egy felnõtt ember! Mi az, hogy felkötné a saját gyerekét, meg hogy lepontozom azt, aki az elsõ normális választ írja? Mit szeretnétek elérni? Vagy addig már nem sikerült eljutnotok, hogy felfogjátok, ennek az egész oldalnak a lényege az lenne, hogy seítsük egymást azzal, hogy értelmes válaszokat adunk azoknak, akik aggódva feltettek egy értelmes kérdést? Hol lehet a válaszolókat jelenteni a moderátorok felé?
Ezt már én is kérdeztem hogy hol lehet a moderátorok felé jelezni azokat akik ilyen válaszokat adnak?????
hát igen, veszekedni, hisztizni tudtok, de annak válaszolni aki normális volt, nem minõsített, de feltett egy kérdést nem kell, persze. na itt az a hiányzó pár év... :(
Hát ne is haragudjatok de némelyik 16 éves komolyabb mint egy 20-25-30 éves.Én 17 voltam amikor már férjhez is mentem és szintén babát vártam.A férjem volt az elsõ és remélem az utolsó is.Boldogok vagyunk és nem érdekelt az életkor anno sem és most sem. 39 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Arról vitatkozhatnánk ki a sík hülye! Neked van vagy lesz gyereked amikor még azt sem tudod, hogy 7+3 mit jelent? Én inkább sajnálom a babucid! És ha csak a segélyre mennék akkor nem törõdnék a gyerekkel! Mindenki magából indul ki! És nem azért írtam le a korom, mert rátok tartozik. csak értelmes válaszokat szeretem volna kapni! Köszönöm akitõl meg is kaptam!
A kérdező hozzászólása: Igen terhes vagyok! tesztet is csináltam és uh-n is láttam! Köszönöm minden kedves értelmes választ adónak!
Szia.Én nem minõsítem a válaszadókat mert már megtették elõttem. A görcsölés nem feltétlenül jelent bajt.Görcsöl a hasad vagy inkább úgy érzed mintha megakarna jönni a menzeszed és azért fáj egy kicsit.Ha az utóbbi akkor nincs semmi baj, természetes.Ha az elõbbi akkor a következõ vizsgálatnál azért kérdezd meg, ha meg addig jobban fájna vagy véreznél vagy ilyesmi akkor a területileg illetékes szülészetre kell bemenned és ott bármikor megvizsgálnak.Gratulálok a babához és jó egészséget kívánok:)
Utolsó vagyok.Második babámat várom, és ha bármiben tudok segíteni akkor írjál nyugodtan:)
Én is sajnálom, hogy ennyi bunkó nagy okos van itt, ezeknek nem itt lenne a helye! Nem mindegy, hogy ki hány évesen vállal babát, nem nektek kell felneveli, szerencsére!!! (Rosszul járna szegény gyerek!) 16 évesen is lehet felelõsségteljes valaki! Az, hogy nem mentél abortuszta, valóban erre utal! Nyugi, persze, hogy mondta volna az orvos, ha valami nincs rendben (pl. nem a méhedben van a baba). A görcsölgetés elõfordul, a gond az, ha erõsebben görcsölsz, ez esetben menj azonnal orvoshoz! Kitartás és ne foglalkozz a haszontalan hozzászólásokkal!
Úgy értettem: nem mindegy, hogy ki hány évesen vállal babát???
szerintem nem azzal van a baj, hogy megtartja-e vagy sem. Õ még gyerek és nagyon szomorú, hogy ilyan helyzetbe került, engem megdöbbent, hogy 16 évesen már szexuális életet él egy lány. na de ez nem az én dolgom. Szüleid tudnak segíteni? Ha igen, megkérhetnéd, hogy beszéljetek róla, mert sok nehézség fog most rád várni, ami miatt megijedhetsz pl: görcsök, hát- derék fájás, gyomor égés, hízás, vérszegénység, stb, fel kell rá készülnöd! 36h
A méhenkívüli kiderült volna, persze, olyan neked biztos, hogy nincs. :) A görcsölés mondhatni normális, mert nõ a méh, nyúlnak a méhszalagok. Lehet, hogy a korod miatt neked ez egy kicsit fájdalmasabb lesz, mert 18 éves korunkig mindne nõhet még, szóval a méh is... De ettõl függetlenül nem lesz semmi baj. Ha nagyon zavar a görcs, vegyél be rá magnéziumot! MagneB6-ból 3X2 a max adag, Béres féle Magnéziumból pedig napi 1 tabletta. Ezt nyugodtan szedheted, doki engedélye nem kell hozzá. Sok sikert a továbbiakban!
Igen, az valóban megdöbbentõ, hogy 16 évesen már szexuális életet él egy lány, de ha már megtörtént a dolog, akkor nem mindegy, hogyan kezeli. Mert ha abortuszra menne, nem keltem volna a védelmére, de így megtettem, annak ellenére, hogy én sem értek egyet a dologgal. A 3. oldal elsõ hozzászólója voltam.
Nyugodj meg nekem is görcsölget a hasam a dokim azt mondta hogy azért mert nyúlik a méhem! Am ha nagyon fáj és pecsételõen vérzel akkor mindenféleképpen fordulj orvoshoz! (én is 16 éves vagyok) 6+2 hetes kismama:)
16 éves lányok (bocsi az offért, de öreg és kíváncsi vagyok) Ti korotokban teljesen átlagos, hogy szexeltek?
A kérdező hozzászólása: 16 éves kismamának:) meg Gratulálok, sk szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Hát a kedves moderátorok elintézték Õket! Velük már nem lesz baj! De jó hogy vannak! :) Szeretem a moderátorokat! :D
Miben kételkedik??? Egyébként szerintem az Ultrahang nem árt!
Szerintem szerencsés helyzetben vagy amiért többször vizsgálnak.Az ultrahang nem árt és ha kételkedik bármiben az orvos az nem véletlen de elmehetsz máshoz is, a 4D szerintem felesleges.Élménynek jó de teljes diagnozisra a hagyományos is szuper.
menj el, én13 hetesen voltam elõször 4d-n, még elég csöppnyi lesz, de rengeteg betegséget kiszûrnek már, a doki szerint a leglényegesebb uh.

Miert nem tudok aludni? 32 hetes vagyok, es egy-ket hete csak forgolodok ejjel 2-3 oraig, aztan reggel 6-7 es kelek. A baba is mintha csak ejszakai muszakra jarna dolgozni. Szinte olyankor a legaktivabba amikor lefekszem.

nagyon faradt vagyok. erzem hogy almos vagyok, de nem megy az alvas. ha lefekszek es talalok egy jo kis poziciot (en mar csak a jobb oldalamon tudok aludni) akkor ra par percre meg kell vakarni a szemem, hatam, melegem van , fazok. ugy szeretnek meg egy par hetet pihenni a "nagy melo" elott. de igy hogyan????

Legjobb válasz: Én is pont így voltam. Csak az egyik oldalamon tudtam aludni:D Tippet nem tudok adni a pihenésre, csak bíztatni szeretnélek. Hajrá:D Ilyenkor már azt kívántam, hogy csak legyen már vége:D Eddig még nem kívántam, hogy bárcsak visszatehetném. Mondjuk még csak 5 hónapja van kinn:D Kívánom, hogy tudj pihenni, boldog babavárást, könnyû szülést, és fantasztikusan boldog babázást, és annyi tejet, amennyi a babádnak elég (a sok se jó, állandóan fejned kéne:D) Kisfiú lesz vagy kislány?

Én is pont így voltam. Csak az egyik oldalamon tudtam aludni:D Tippet nem tudok adni a pihenésre, csak bíztatni szeretnélek. Hajrá:D Ilyenkor már azt kívántam, hogy csak legyen már vége:D Eddig még nem kívántam, hogy bárcsak visszatehetném. Mondjuk még csak 5 hónapja van kinn:D Kívánom, hogy tudj pihenni, boldog babavárást, könnyû szülést, és fantasztikusan boldog babázást, és annyi tejet, amennyi a babádnak elég (a sok se jó, állandóan fejned kéne:D) Kisfiú lesz vagy kislány?
Ugyanígy vagyok ezzel, csak én általában egész éjszaka forgolódom, ha sikerül is elaludnom, kb. 1 óra múlva megint fölébredek. Aztán reggel 6 körül sikerül elaludnom és délig alszom... Jól fel van borulva az egész napom. Van, amikor inkább már nem alszom, de akkor meg délután használhatatlan vagyok. Most le sem feküdtem, minthogy az ágyban forgolódjak, inkább kimostam egy csomó ruhát, tettem vettem:) Csak 1-1, 5 hete van ez, remélem, megváltozik... Ja, és 36 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: a 2o heten azt mondtak 8o%-ra hogy kislany, azota senki nem mond semmit.en mar annyira varom hogy kintlegyen, hogy en azt elmondani nem tudom. megprobaltam azota is aludni, de csak a holyagommal jatszadozik, en meg jarkalok a wcre.... azert koszonom es nektek is minden szepet es jot!!
A kérdező hozzászólása: jaj te szegeny!! bar most igy teged olvasva nem sok remenyt fuzok hozza hogy nalam vaktozni fog :( en ezt a hetet meg kivarom, de ha nem lesz jobb elmegyek dokihoz, mert en igy vezetni sem merek, de meg az utcan is alig alig tudok kozlekedni, mert tegnap is kimentem az auto ele. szoval nalam ennyire drasztikus. kitartas nekunk!! amugy en mire elszunditottam, addigra kelt a parom :( de legalabb kiokosodok most mindenbol, mert napkozben nincs idom gepezni. :) boldog babavarast es konnyu szulest neked!!
Én 29 hetes vagyok, de nekem is csak forgolódásból állnak az éjszakáim, ha a jobb oldalamon fekszem biztos, hogy pár percen belül zsibbadni kezdek, ha megfordulok, ugyan ez a helyzet, aztán reggel úgy kelek, hogy "ezer millió hangya" mászkál kezembe lábamba. Hidd el én is szeretnék egy jót aludni, de még a neheze hátra van, ha megszületnek a babáink, akkor sem fogunk kipihent anyukák lenni :-) Boldog babavárást kívánok!

Baj van? Tegnap voltam uh-n, 10 hetes vagyok, és a nődoki látta a picit, van szívdobogás is, de ezt írta a papírra: jól körülírt petezsák, benne 3, 7 cm-es élő embrió, jó szívműködés, méhlepény nincs.

Miért NINCS méhlepény?? Ez ugye nagy baj?!

Legjobb válasz: szia a méhlepény csak 12 hétnél alakul ki. Addig a szikhólyag vagy mi táplálja. Nem gond abszolút. keress rá google: születés biológiája, terhesség hétrõl hétre stb... ezeket írd be. Mondanak benne okosokat. :) boldog babavárást

szia a méhlepény csak 12 hétnél alakul ki. Addig a szikhólyag vagy mi táplálja. Nem gond abszolút. keress rá google: születés biológiája, terhesség hétrõl hétre stb... ezeket írd be. Mondanak benne okosokat. :) boldog babavárást
A méhlepény a 12. héten rohamos fejlõdésnek indul, és nagyjából a 14. héten már a magzat táplálása és a hormontermelés is az õ feladata lesz. A baba számára az oxigént, a táplálást és a kiválasztást egyaránt a méhlepény biztosítja.
Nem baj ha nincs még. Ma vagyok 9 hetes, engem egy nagyon szuper uh-on néztek, láttuk a lepényt is, meg a szikhólyagot is. Ott van az a lepény, csak még nem látszódik.
mami ...egy pillanatra én is megijedtem, de aztán megnéztem, hogy hány hetes vagy és megnyugodtam.ha ezt 3 éve kérdezik tõlem én sem tudom, de mára megtanultam, hogy addig a sárgatest táplál...mármint a 12. hétig ezért nincs:D Boldog babavárát Ada és Abigél
A kérdező hozzászólása: huh, köszi!! megnyugodtam :)
A kérdező hozzászólása: köszi neked, nektek is :)

7. hetes terhes vagyok és 3 napja folyton csikar a hasam. Mit csináljak?

Már reggel kezd?dik, és hol van hasmenésem utána hol nincs... de a hascsikarás egész napos, 1-2 óránként jelentkezik. Mivel idáig alig vettem magamhoz kalciumot, így a reggeli teámat leváltottam kakaóra. Lehet hogy a tejet nem bírja a gyomrom, mert nincs hozzászokva?

Legjobb válasz: Azóta van mióta kakaót iszol tea helyett? Lehet, hogy a tejtõl, próbáld ki, hogy 1-2 napig nem iszol tejet, kakaót.

Azóta van mióta kakaót iszol tea helyett? Lehet, hogy a tejtõl, próbáld ki, hogy 1-2 napig nem iszol tejet, kakaót.
mindenképpen teherbe eshetsz
Persze hogy.me´g ha nincs is semmilyen akkor is.Szoptatás alatt is bármikor. Mindíg védekezzetetk, ha csak nem szeretnél gyorsan ma´sik babát.
Nagyon sok ember azt hiszi, hogy a szoptatás megvédi, a fogamzástól pedig ez nem így van. ilyenkor szoktak megfoganni a korai kistesók. mindenképp védekezzetek.

Az utso mensi alapján 7 hetes, de valójában szerintem 3 max.3 és fél hetes terhes vagyok. Érdemes már hüvelyi ultrahangra menni? Nem korai? Nem veszélyes?

Legjobb válasz: Ha az uccsó mensi szerint 7 hetes vagy,akkor valójában 4-5 hetes lehetsz.Én 5 hetesen mentem hasi Uh-ra,és már ott is szépen lehetett látni a szabályos petezsákot,úgyhogy nem korai a hüvelyi sem,de ha szívhangot is akarsz hallani,akkor legalább a 8. hétig várnod kell.Nem veszélyes a hüvelyi Uha az lenne,akkor nem alkalmaznák.24 hetes kismami

Ha az uccsó mensi szerint 7 hetes vagy, akkor valójában 4-5 hetes lehetsz.Én 5 hetesen mentem hasi Uh-ra, és már ott is szépen lehetett látni a szabályos petezsákot, úgyhogy nem korai a hüvelyi sem, de ha szívhangot is akarsz hallani, akkor legalább a 8. hétig várnod kell.Nem veszélyes a hüvelyi Uha az lenne, akkor nem alkalmaznák.24 hetes kismami
Szia! A terhesség idejét mindig az utolsó menstruációtól számítják, és olyan 8-9 hetesen érdemes nõgyógyászhoz menni, mert akkor már látni a szívdobogást (ekkorra kialakul a szívcsõ). Persze, ha most elmész a petezsákot már akkor is látnia kell a nõgyógyásznak.
Nekem 7 hetesen már jó szívhang is volt, tehát nyugodtan menj orvoshoz, legalább megállapítja, hogy eddig minden rendben van-e. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat :)
Szia!Pont az imént olvastam egy dokinak a sorait, és azt írja, hogy a 6. héttõl kezdve látni a szivdobogást.Szóval ha a menszesz alapján hat hetesen elmész, és már látni szívhangot, akkor bizony hat hetes vagy.Ez tuti!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!