Találatok a következő kifejezésre: 7. hónapos vagyok. Ma azt vettem (2 db)

7. hónapos terhes vagyok. Ma azt vettem észre, hogy a mellemből folyt valamilyen folyadék, gondolom, tej, de az normális?

nem korai még?köszi a segitséget.

Legjobb válasz: Szia! Én 18 hetes terhes vagyok és néha nekem is szivárogni szokott! ne izgulj minden oké:) Gratula a picihez:)

Szia! Én 18 hetes terhes vagyok és néha nekem is szivárogni szokott! ne izgulj minden oké:) Gratula a picihez:)
Nem korai és teljesen normális, valakinek sokkal elõbb is szivárog az elõtej!
alakinél már korán beindul, van akinek csak a szülés után. Ez nem baj és nem is biztos hogy végig igy lesz. Lehet hogy elapad és szülés után újra beindul.
Ez elõtej és normális. A babádnak erre is nagy szüksége lesz, amig be nem indul a rendes tejtrmelés (az lesz az un. érett tej) Az elõtej sok fontos védõanyagot tartalmaz, van, akinek elõbb, van, akinek késõbb jelentkezik, de mindegyik normális.
Bizony ez az elotej ami a legfontosabb osszetevoket tartalmazza a babadnak.Szerintem semmikeppen ne nyomkodd nehogy beinduljon a rendes tejelvalasztas, mert akkor kiveteles kincstol fosztod meg a csoppseget.De az , hogy szivarog mindenkeppen normalis, ne aggodj!Gratu a babyhez!
Teljesen normális dolog, de amit mindenképp tarts szem elõtt, hogy nem szabad "fejni" ha csöpög csöpögjön hordj melltartó betétet. De ha fejed mert pl kíváncsi vagy, hogy valóban az-e, az méhhössze húzódást válthat ki ami beindíthatja a szülést.
az bizony fogacska :)
Az lesz az, ezt egy borzasztóan fogzó, 13 fogú 18 hónapos naaagyon tapasztalt anyukája írja neked! :)
Szintén: fogacska! 8 hónaposan jött ki az elsõ és 16 hónaposan 12 kint van.....nem egyszerû....
Elsõ vagyok, 7 hós a fiam, és máris 8 foga van, szóval mi is átéltünk pár kellemetlen napot, és fogunk is :) Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Nagyon kedvesek vagytok :) És az nem gond hogy ott alul oldalt jön és nem középen? Mert úgy tudom ott szokott elõször kibújni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!