Találatok a következő kifejezésre: 7. hónapos vagyok. Ma azt (7 db)

Más babája sem akar ma aludni, vagy csak keveset? A 7 honapos fiam ma csak 2 szer 3/4orat aludt az eddigi 3-4 orához képest.

Legjobb válasz: Huu örülj neki,hogy eddig aludt ennyit is! Az enyém 10hós és egy hónapja alszik nappal valamit mióta drasztikusabbak vagyunk vele. amúgy igen az enyém is kicsit nyûgös ha ráhagyom hogy el aldujon inkább játszik a helyén,így nem kínozom...

Huu örülj neki, hogy eddig aludt ennyit is! Az enyém 10hós és egy hónapja alszik nappal valamit mióta drasztikusabbak vagyunk vele. amúgy igen az enyém is kicsit nyûgös ha ráhagyom hogy el aldujon inkább játszik a helyén, így nem kínozom...
Szia! enyém sem alszik ma valami sokat, de a hiszti is megy:S
Kisfiam 5 hós, most épp alszik, de borzasztó nagy hisztit vágott le elõtte
Szia!5 hónapos kisfiam, egész délelõtt hisztizett, semmi nem volt jó neki, alig bírtam vele, nemrég aludt el, de nagyon ki volt már, szerencsére elaludt, de nagyon nyûgõs volt!valami volt ma a levegõben! remélem ma már nem lesz több! Kitartást!
7 hós a lányom, 2 hete ugyanúgy alszik, ahogy a fiad ma. De elég neki úgy látszik, mert nem nyûgös, jókedvû, mosolygós. Egyszerûen nem tudom elaltatni többször, nem megy.
nekem is volt ma nyügi
A kisfiam sem nagyon akart ma aludni!!! hónapos...és össz-vissz aludt nappal másfél-két órát.Este hamarabb is fürcsiztünk, és vacsi után el is aludt!!

7. hónapos terhes vagyok. Ma azt vettem észre, hogy a mellemből folyt valamilyen folyadék, gondolom, tej, de az normális?

nem korai még?köszi a segitséget.

Legjobb válasz: Szia! Én 18 hetes terhes vagyok és néha nekem is szivárogni szokott! ne izgulj minden oké:) Gratula a picihez:)

Szia! Én 18 hetes terhes vagyok és néha nekem is szivárogni szokott! ne izgulj minden oké:) Gratula a picihez:)
Nem korai és teljesen normális, valakinek sokkal elõbb is szivárog az elõtej!
alakinél már korán beindul, van akinek csak a szülés után. Ez nem baj és nem is biztos hogy végig igy lesz. Lehet hogy elapad és szülés után újra beindul.
Ez elõtej és normális. A babádnak erre is nagy szüksége lesz, amig be nem indul a rendes tejtrmelés (az lesz az un. érett tej) Az elõtej sok fontos védõanyagot tartalmaz, van, akinek elõbb, van, akinek késõbb jelentkezik, de mindegyik normális.
Bizony ez az elotej ami a legfontosabb osszetevoket tartalmazza a babadnak.Szerintem semmikeppen ne nyomkodd nehogy beinduljon a rendes tejelvalasztas, mert akkor kiveteles kincstol fosztod meg a csoppseget.De az , hogy szivarog mindenkeppen normalis, ne aggodj!Gratu a babyhez!
Teljesen normális dolog, de amit mindenképp tarts szem elõtt, hogy nem szabad "fejni" ha csöpög csöpögjön hordj melltartó betétet. De ha fejed mert pl kíváncsi vagy, hogy valóban az-e, az méhhössze húzódást válthat ki ami beindíthatja a szülést.

7 honaposom ma leesett az agybol. Latszolag nincs baja de mire figyeljek, ma ugye unnep ha nem muszaj nem mennek az ugyeletre vele. Hanyas vagy tul hosszas alvas? Mi a jele hogy baj van?

Legjobb válasz: A leeses is lehet veszelyes, persze altlaban nincs semmi gond. Ha abban pillanatban elkezd sirni, ahogy megutotte vagat, vagyis nem volt eszmeletvesztese, az a jo, de figyeld, nem aluszekonyabb- e, nem hány-e illetve fajdalmat jelez- e. Mindig azt mondjak, az a jo, ha pukli van mert akkor az csak külsérelem. Ha bármilyen viselkedésváltozást látsz, vagy ha tényleg magasról esett le akkor azonnal orvoshoz kell fordulni, mert inkább fölöslegesen, mint késõn.....

A leeses is lehet veszelyes, persze altlaban nincs semmi gond. Ha abban pillanatban elkezd sirni, ahogy megutotte vagat, vagyis nem volt eszmeletvesztese, az a jo, de figyeld, nem aluszekonyabb- e, nem hány-e illetve fajdalmat jelez- e. Mindig azt mondjak, az a jo, ha pukli van mert akkor az csak külsérelem. Ha bármilyen viselkedésváltozást látsz, vagy ha tényleg magasról esett le akkor azonnal orvoshoz kell fordulni, mert inkább fölöslegesen, mint késõn.....
Állandóan alszik, hányás jelezhet bajt. Vagy esetleg fáj a feje. De általában a leesésnek nincs semmi következménye.
Zörgess neki játékot, hogy követi-e a szemével. Felnõtteknél ugye ujjat szoktak végig vinni a szem elõtt, hogy tudod-e követni. Mindkét oldalt, lent , fent. Agyrázkódás miatt kell, ha nem követi, akkor lehet baj. Nézd meg, nem keményedett-e be a hasa, vagy nem kakil-e véreset, ezek belsõ vérzésre utalhatnak. Ha rögtön felsírt, az már jó jel. Nézd meg, nem huplis-e a feje valahol. Nyomogasd a testét óvatosan meg, persze ne fájjon neki, mert ha érintésre valahol fáj neki, akkor ott ütötte be. De általában nem szokott baj lenni.
az bizony fogacska :)
Az lesz az, ezt egy borzasztóan fogzó, 13 fogú 18 hónapos naaagyon tapasztalt anyukája írja neked! :)
Szintén: fogacska! 8 hónaposan jött ki az elsõ és 16 hónaposan 12 kint van.....nem egyszerû....
Elsõ vagyok, 7 hós a fiam, és máris 8 foga van, szóval mi is átéltünk pár kellemetlen napot, és fogunk is :) Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Nagyon kedvesek vagytok :) És az nem gond hogy ott alul oldalt jön és nem középen? Mert úgy tudom ott szokott elõször kibújni.

Rendes paradicsomot, vagy inkább az általam elrakott paradicsomlevet/pürét (amiben semmi hozzáadott cucc nincs) adjak a kisfiamnak? Ma 7 hónapos, eddig nem adtam neki parit.

Legjobb válasz: Ha frissen készíted, akkor végül ugyan olyan lesz, mint amit elraktál. Szóval egyszerûbb a már kész pürét adni, viszont a friss az friss. Mindkettõ jó, én felváltva szoktam adni.

Ha frissen készíted, akkor végül ugyan olyan lesz, mint amit elraktál. Szóval egyszerûbb a már kész pürét adni, viszont a friss az friss. Mindkettõ jó, én felváltva szoktam adni.
Én még pürét adok (bébiételeset krumplival) sztem a boltiak még eléggé permetessek. Majd ha idénye lesz, én csak akkor adok.
A kérdező hozzászólása: Pontosan azért nem merek neki adni, mert ki tudja, hogy milyen anyagokkal érlelik, hiszen még nincs itt az idénye.

2 hónapos kislányom eddig átaludta az éjszakát este 9-től reggel 7-ig. Ma éjjel 3:15-kor feébredt. Ilyenkor megetessem vagy mit csináljak vele?

Az éjjel megetettem, de nem sokat evett!

Legjobb válasz: Szia! Nálunk pont ugyanez volt ma. 2 hete átalussza az éjszakát a kislányunk, este 10-tõl reggel 8-ig, de ma éjjel 2kor felkelt. Vártam egy picit hátha visszaalszik, de csak nyöszörgött, igy gondoltam éhes. Kimentem a konyhába keverni egy adag tápot, mire visszamentem aludt. Szerintem adj neki kaját, ha nem kéri úgysem fogadja el. Nappal mennyit alszik és eszik a babád?

Szia! Nálunk pont ugyanez volt ma. 2 hete átalussza az éjszakát a kislányunk, este 10-tõl reggel 8-ig, de ma éjjel 2kor felkelt. Vártam egy picit hátha visszaalszik, de csak nyöszörgött, igy gondoltam éhes. Kimentem a konyhába keverni egy adag tápot, mire visszamentem aludt. Szerintem adj neki kaját, ha nem kéri úgysem fogadja el. Nappal mennyit alszik és eszik a babád?
ugyanez! 8 hetes lányom 3 hetze 10-tõl 8-ig alszik, de ma éjjel semmit nem aludt! Délután 5-tõl volt ébren reggel 6-ig! Közben 2x fél órát aludt, nyûgös volt, nem nagyon akart enni. 6 óta alszik. Többen mondták, hogy biztos a telihold. Lehet benne valami, visszanéztem, 4 hete ugyanezt csinálta teliholdkor!
lehet nálatok csak ennyi volt. Én ilyenkor azért megpróbálnám megetetni. elõzõ voltam
Nálunk akkor csinált ilyet, amikor vendégek voltak, és kimaradt a délutáni alvása. Felkelt a délelõtti alvásból 2-kor, kajált, jöttek a vendégek, nyúzták, körbe ugrálták, és így kimaradt egy alvás. Jött a fürci, kaja és nem aludt el csak hajnal 3-kor!!! Azóta betartjuk az alvásokat. Elsõ voltam

A kislányom 7, 5 hónapos ma voltunk orvosnál és azt mondták, hogy horpadt a mellkasa. Akinek a gyerekénél is diagnosztizáltak ilyet, mit tapasztalt? Kinövik vagy kell esetleg gyógytornászhoz hordani ez miatt stb.

Legjobb válasz: Tölcsérmellkasnak hívják. Az úszást javasolják, amikor már egyedül tud úszni, szóval nem babaúszást. Sok tapasztalatom nincs még ezen a területen, mert 1 éves a kisfiam és neki is van ilyen problémája. Vannak enyhébb esetek és vannak súlyosabbak. Enyhébb esetben "csak" esztétikai problémát okoz, súlyosabb esetben viszont nyomhajta a szívet és a tüdõt. Én olvasgattam is a neten ezzel kapcsolatban és van, aki írja, hogy kinõtte a gyereke, ismerõse, viszont van, aki állítja, hogy ez nem nõhetõ ki, csak javítható úszással, tornával, a lényeg, hogy erõsíteni kell a mellkast. Sokat nem tudtam segíteni, de nyugodj meg, ez azért nem olyan szörnyû dolog, mint elsõre tûnik. Nekem is idõ kellett hozzá, hogy ne lássam nagyon borúsan a dolgokat.

Tölcsérmellkasnak hívják. Az úszást javasolják, amikor már egyedül tud úszni, szóval nem babaúszást. Sok tapasztalatom nincs még ezen a területen, mert 1 éves a kisfiam és neki is van ilyen problémája. Vannak enyhébb esetek és vannak súlyosabbak. Enyhébb esetben "csak" esztétikai problémát okoz, súlyosabb esetben viszont nyomhajta a szívet és a tüdõt. Én olvasgattam is a neten ezzel kapcsolatban és van, aki írja, hogy kinõtte a gyereke, ismerõse, viszont van, aki állítja, hogy ez nem nõhetõ ki, csak javítható úszással, tornával, a lényeg, hogy erõsíteni kell a mellkast. Sokat nem tudtam segíteni, de nyugodj meg, ez azért nem olyan szörnyû dolog, mint elsõre tûnik. Nekem is idõ kellett hozzá, hogy ne lássam nagyon borúsan a dolgokat.
A volt egyszer egy pasim akkor 18 èvesek voltunk..neki volt ilyen , de neki nyomta a szìvèt. Êvente jàrt vizsgàlatokra de nem mûtöttèk meg mert akkor nem emelhetett volna csak 5 kg-ig ès ezt nem vàllalta be.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!