Találatok a következő kifejezésre: 7. hónapos vagyok. Ma (12 db)

Más babája sem akar ma aludni, vagy csak keveset? A 7 honapos fiam ma csak 2 szer 3/4orat aludt az eddigi 3-4 orához képest.

Legjobb válasz: Huu örülj neki,hogy eddig aludt ennyit is! Az enyém 10hós és egy hónapja alszik nappal valamit mióta drasztikusabbak vagyunk vele. amúgy igen az enyém is kicsit nyûgös ha ráhagyom hogy el aldujon inkább játszik a helyén,így nem kínozom...

Huu örülj neki, hogy eddig aludt ennyit is! Az enyém 10hós és egy hónapja alszik nappal valamit mióta drasztikusabbak vagyunk vele. amúgy igen az enyém is kicsit nyûgös ha ráhagyom hogy el aldujon inkább játszik a helyén, így nem kínozom...
Szia! enyém sem alszik ma valami sokat, de a hiszti is megy:S
Kisfiam 5 hós, most épp alszik, de borzasztó nagy hisztit vágott le elõtte
Szia!5 hónapos kisfiam, egész délelõtt hisztizett, semmi nem volt jó neki, alig bírtam vele, nemrég aludt el, de nagyon ki volt már, szerencsére elaludt, de nagyon nyûgõs volt!valami volt ma a levegõben! remélem ma már nem lesz több! Kitartást!
7 hós a lányom, 2 hete ugyanúgy alszik, ahogy a fiad ma. De elég neki úgy látszik, mert nem nyûgös, jókedvû, mosolygós. Egyszerûen nem tudom elaltatni többször, nem megy.
nekem is volt ma nyügi
A kisfiam sem nagyon akart ma aludni!!! hónapos...és össz-vissz aludt nappal másfél-két órát.Este hamarabb is fürcsiztünk, és vacsi után el is aludt!!

Nagy bajban vagyok! Mikor tüzelnek először a lány kutyák? Miénk 7 hónapos és alul nyalja magát ez a tüzelés jele? Ma rámászott egy kan kutya kb 2 percet volt rajta . Lehet terhes?

Legjobb válasz: Bármikor tüzelhet már. És hagytad hogy a kutyádon 2 percig rajta legyen egy szukakutya?????? jó gazdi vagy te hallod. Mi kutyánk 6 hónapos, de ha rámászik akár fiú akár lánykutya egy "rugjuk" le róla. És ez is akkor van amikor kutyaoviba vagyunk és játék van.

Bármikor tüzelhet már. És hagytad hogy a kutyádon 2 percig rajta legyen egy szukakutya?????? jó gazdi vagy te hallod. Mi kutyánk 6 hónapos, de ha rámászik akár fiú akár lánykutya egy "rugjuk" le róla. És ez is akkor van amikor kutyaoviba vagyunk és játék van.
*egy=egybõl
hát pontosan az nincs kitalálva hogy mikor tüzelnek a kutyák de ha rajtavolt a másik kutya 2 percig akkor lehet már terhes. és amúgy bocsi de tényleg felelõtlenség volt rajtahagyni a másik kutyát. az én kutyámat ivartalanítottuk. szerintem tegyed te is ezt.
Nem hiszem, hogy vemhes lenne, de valószínûleg tüzel. Ivartalaníttassátok, ha nem akartok tõle kölyköket, különben ha most vemhesül, az veszélyezteti a kutya egészségét.
A kérdező hozzászólása: Játszottak, az én kutyám félt és egyszer betámadta a kan kutya egybõl szedtem leróla nem tudom mennyi idõt volt rajta.Nem tudom, hogy számít, hogy a kutyám farka teljesen bevolt húzva maga alá
Kölyköket semmiképp ne akarjatok tõle. Vigyétek dokihoz. Ha most vemhesül, akkor az egészsége szempontjából csak az azonnali ivartalanítás jó. Meg egyébként is.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok felelõtlen gazdi!Két év alatt négy kutyám pusztult el egyik sem volt még két éves sem.A pénzt nem sajnáltuk gyógyítottuk , de hiába 1.500.000Ft-t költöttünk rájuk.Most van egy tacsim ivartalanítva van utána jött a pincsi keverék kutya, de kifogytunk a pénzbõlés olyan apró hogy még altatni sem merem.Mindegyik mentett kutyus.
Ha be volt húzva teljesen a kutyád farka, akkor nem vemhes, mert egyszerûen a kan nem tudott betalálni neki. Ha két kutya párzik, az egyértelmûen látszik. Ha csak áll a hátán és hágó mozdulatokat tesz, attól az még nem párzás. A nõsténynek félre kell csapnia a farkát, a kan kutya nemiszerve pedig "kibújik", megdagad, maga alá fogja a szukát, beilleszti, stb. Ezenkívül a tüzelés vérzéssel kezdõdik, és a vérzés csökkente után, a 9-12. nap környékén engedi magához a kant. Csöndes tüzelésnél elõfordul, hogy nem tapasztal a gazdi vérzést. Szerintem is ivartalanítsd a kutyusod, amint lehetõséged adódik rá.
mentett kutyára meg pláne vigyázni kell, vegyél egy tüzelõ bugyit neki és abban sétáltasd! na hagyd, hogy kölykei legynek! agyébként hosszú távon akkor is az ivartalanítás a megoldás, tehát keress egy jó dokit, annak nem probléma, ha pici a kutya(egyébként már bocs de egy kisebb pincsi sem pici annyira..)

7 honaposom ma leesett az agybol. Latszolag nincs baja de mire figyeljek, ma ugye unnep ha nem muszaj nem mennek az ugyeletre vele. Hanyas vagy tul hosszas alvas? Mi a jele hogy baj van?

Legjobb válasz: A leeses is lehet veszelyes, persze altlaban nincs semmi gond. Ha abban pillanatban elkezd sirni, ahogy megutotte vagat, vagyis nem volt eszmeletvesztese, az a jo, de figyeld, nem aluszekonyabb- e, nem hány-e illetve fajdalmat jelez- e. Mindig azt mondjak, az a jo, ha pukli van mert akkor az csak külsérelem. Ha bármilyen viselkedésváltozást látsz, vagy ha tényleg magasról esett le akkor azonnal orvoshoz kell fordulni, mert inkább fölöslegesen, mint késõn.....

A leeses is lehet veszelyes, persze altlaban nincs semmi gond. Ha abban pillanatban elkezd sirni, ahogy megutotte vagat, vagyis nem volt eszmeletvesztese, az a jo, de figyeld, nem aluszekonyabb- e, nem hány-e illetve fajdalmat jelez- e. Mindig azt mondjak, az a jo, ha pukli van mert akkor az csak külsérelem. Ha bármilyen viselkedésváltozást látsz, vagy ha tényleg magasról esett le akkor azonnal orvoshoz kell fordulni, mert inkább fölöslegesen, mint késõn.....
Állandóan alszik, hányás jelezhet bajt. Vagy esetleg fáj a feje. De általában a leesésnek nincs semmi következménye.
Zörgess neki játékot, hogy követi-e a szemével. Felnõtteknél ugye ujjat szoktak végig vinni a szem elõtt, hogy tudod-e követni. Mindkét oldalt, lent , fent. Agyrázkódás miatt kell, ha nem követi, akkor lehet baj. Nézd meg, nem keményedett-e be a hasa, vagy nem kakil-e véreset, ezek belsõ vérzésre utalhatnak. Ha rögtön felsírt, az már jó jel. Nézd meg, nem huplis-e a feje valahol. Nyomogasd a testét óvatosan meg, persze ne fájjon neki, mert ha érintésre valahol fáj neki, akkor ott ütötte be. De általában nem szokott baj lenni.

Kisfiam 16 hónapos, és már 7 hónapos korától nem szoptatom. Ma mindkét cicimből jött egy-két csepp tej. Szerintetek terhes vagyok?

Legjobb válasz: vagy hormonálisan nincs rendben valami, teszt, majd nõgyógyász, vizsgáljon ki

vagy hormonálisan nincs rendben valami, teszt, majd nõgyógyász, vizsgáljon ki
Ez volt nálam is, magas volt a prolaktin szintem, nálam még 1 év után is volt, hogy szivárgott, mivel szerettünk volna tesót kaptam bromocriptint, különben nem jött volna össze a baba
Én a második terhességemnél tapasztaltam hasonlót, akkor már fél éve nem szoptattam. Fel is tûnt, hogy most meg miért kezdett egy csak úgy csöpögni, majd a teszt beigazolta, hogy babát várok. Sajnos az a terhességem nem maradt meg. A mostani terhességemnél meg szinte ömlik a tejem, remélem marad még a pinek is a szülés utánra. :-)))) Egy 2 és fél éves kislány és egy 33 hetes magzat anyukája
Bocsánat a "picinek is", nem a pinek is. :-)))
Én 5 hónapos koráig szoptattam a kislányom és csak most nemrég apadt el rendesen a tejem, amikor 15 hónapos lett. Viszont most 7 hetes terhes vagyok de már van elõtejem, gondolom pont e miatt.Lillus most 18. hónapos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Bár két hete volt meg a menstruációm, csak nem vagyok terhes. azért csinálok egy tesztet.

7 hónaposom tegnap megevett egy fél-harmad üveg spenótot. A másik felét odaadhatom ma, vagy már túlléptük a heti limitet?

Sosem eszik semmib?l egy egész üveggel,max egy féllel.Tehát neki megvolt egy adag.Akkor már nem adhatom oda a másik felét?Mert ugye spenótot csak egyszer lehet egy héten.Tegnap kapott egyébként el?ször spenótot banánnal.

Legjobb válasz: Én hét hónaposan még egyáltalán nem adtam neki spenótot. Ha meg már adsz, szerintem odaadhatod, azért nem kell ilyen szigorúan betartani ezeket a heti limit dolgokat szerintem.

Én hét hónaposan még egyáltalán nem adtam neki spenótot. Ha meg már adsz, szerintem odaadhatod, azért nem kell ilyen szigorúan betartani ezeket a heti limit dolgokat szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válszt!Azért adtam, mert 6 hónapos van az üvegre írva és mert a védõnõ szerint a k-betûsökön kívül mindenféle zöldséget ehet.Egyébként 5 hónapos kora óta táplálom hozzá.

7. hónapos terhes vagyok. Ma azt vettem észre, hogy a mellemből folyt valamilyen folyadék, gondolom, tej, de az normális?

nem korai még?köszi a segitséget.

Legjobb válasz: Szia! Én 18 hetes terhes vagyok és néha nekem is szivárogni szokott! ne izgulj minden oké:) Gratula a picihez:)

Szia! Én 18 hetes terhes vagyok és néha nekem is szivárogni szokott! ne izgulj minden oké:) Gratula a picihez:)
Nem korai és teljesen normális, valakinek sokkal elõbb is szivárog az elõtej!
alakinél már korán beindul, van akinek csak a szülés után. Ez nem baj és nem is biztos hogy végig igy lesz. Lehet hogy elapad és szülés után újra beindul.
Ez elõtej és normális. A babádnak erre is nagy szüksége lesz, amig be nem indul a rendes tejtrmelés (az lesz az un. érett tej) Az elõtej sok fontos védõanyagot tartalmaz, van, akinek elõbb, van, akinek késõbb jelentkezik, de mindegyik normális.
Bizony ez az elotej ami a legfontosabb osszetevoket tartalmazza a babadnak.Szerintem semmikeppen ne nyomkodd nehogy beinduljon a rendes tejelvalasztas, mert akkor kiveteles kincstol fosztod meg a csoppseget.De az , hogy szivarog mindenkeppen normalis, ne aggodj!Gratu a babyhez!
Teljesen normális dolog, de amit mindenképp tarts szem elõtt, hogy nem szabad "fejni" ha csöpög csöpögjön hordj melltartó betétet. De ha fejed mert pl kíváncsi vagy, hogy valóban az-e, az méhhössze húzódást válthat ki ami beindíthatja a szülést.
az bizony fogacska :)
Az lesz az, ezt egy borzasztóan fogzó, 13 fogú 18 hónapos naaagyon tapasztalt anyukája írja neked! :)
Szintén: fogacska! 8 hónaposan jött ki az elsõ és 16 hónaposan 12 kint van.....nem egyszerû....
Elsõ vagyok, 7 hós a fiam, és máris 8 foga van, szóval mi is átéltünk pár kellemetlen napot, és fogunk is :) Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Nagyon kedvesek vagytok :) És az nem gond hogy ott alul oldalt jön és nem középen? Mert úgy tudom ott szokott elõször kibújni.
A kérdező hozzászólása: bocs tej!
Nálunk is a fogzás miatt iszonyú volt a popsija. A sudocream-re már immunis volt, már ülni sem tudott rajta, és minden pelenkázáskor sírt. Aztán a férjemet elküldtem a gyógyszertárba, hogy hozzon valami jó krémet kifejezetten erre, mert ez a szenvedés már nem állapot. ALSOL - ez a krém neve Ajánlom mindenkinek ezt a kenõcsöt, már másnapra láthatóan szebb volt a popsija, azóta szépen javul, elmúlt a pirosság, már csak pár pöttyünk van!!!
7hónaposan nem lehet tej allergia, ha csak nem kap tejet!Amúgy fogzáskor nálunk is tiszta vörös volt a popink, sõt ki is sebesedett, hiába kaptam ki egybõl, a szaga meg hurutos volt!Mind a 2 gyerekemnek.Szóval lehet a fogzástól
Új ételt evett valamit? Vagy mosószer, esetleg öblítõ? Én valami csalánkiütésre gondolok, az néha gyorsan elmúlik.
A kérdező hozzászólása: lehet taj allergia vagy vmi más?
Nalunk a piros popsi okozoja a hig szeklet szokott lenni, tok mindegy mit eszik. A Neogranormon kenocs kb. 1 ora alatt lehuzza neki a pirossagot. Nem volt nalatok hig kaki?
Az én kislányomnál is a híg széklet okozza, fõleg ha többször van 1 nap. Bekenem elmúlik aztán ha megint híg a kaki újra olyan.
Nekünk valószínû hogy jön a fogunk.Híg a kakija és attól pirosodik ki!Vagy még a narancslétõl szokott.
Szia! Sok mindent felsoroltak már elöttem, de a popsitörlõ kendõ is okozhat ilyen tünetet! Persze, ha nem váltottál új termékre és a régit használod, akkor ez is kizárva! Nálunk többször a törlõ kendõ miatt volt a popsi piros!
Szerintem nyugodtan odaadhatod neki, hútõben semmi baja nem lesz.
Ha nem tetted bele a kanalat, igen. Viszont, ha belemártottad, én nem adnám. A nyála belekerülhetett a kanálról, így az emésztõnedv elkezdhette bontani... szóval bacik lehetnek benne.. Máskor egyszerre csak keveset tegyél a tányérba és ha megette és még kér, rakj bele még egy kisebb adagot!
Elsõ vagyok.Erre nem is gondoltam(amit a második írt)DE teljesen igaza van!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, inkább ma fõzök frisset Neki!

Rendes paradicsomot, vagy inkább az általam elrakott paradicsomlevet/pürét (amiben semmi hozzáadott cucc nincs) adjak a kisfiamnak? Ma 7 hónapos, eddig nem adtam neki parit.

Legjobb válasz: Ha frissen készíted, akkor végül ugyan olyan lesz, mint amit elraktál. Szóval egyszerûbb a már kész pürét adni, viszont a friss az friss. Mindkettõ jó, én felváltva szoktam adni.

Ha frissen készíted, akkor végül ugyan olyan lesz, mint amit elraktál. Szóval egyszerûbb a már kész pürét adni, viszont a friss az friss. Mindkettõ jó, én felváltva szoktam adni.
Én még pürét adok (bébiételeset krumplival) sztem a boltiak még eléggé permetessek. Majd ha idénye lesz, én csak akkor adok.
A kérdező hozzászólása: Pontosan azért nem merek neki adni, mert ki tudja, hogy milyen anyagokkal érlelik, hiszen még nincs itt az idénye.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!