Találatok a következő kifejezésre: 7. hónapban normális dolog az, hogy (4 db)

7. hónapban vagyok, normális dolog az, hogy fél óránként járok pisilni? Mi lesz ha szülés közben jön rám?

Legjobb válasz: Ha biztosan nincs egy kis felfázás, vagy fertõzés,akkor normális,a babád nyomhatja a hólyagot.Ha szülés közben nyomsz,és ott valami ki akar jönni,nem fog senki erre figyelni,tudják mivel jár,és fel vannak készülve, ne aggódj.Te is a babádra fogsz koncentrálni,és ne legyen szégyenérzeted ez miatt.Gondold el mekkora nyomást kell kifejtenünk,csoda ha megússzuk szárazon:-) Ha meg esetleg elõre befektetnek,akkor meg ha megindítják,elõtte egy bizonyos idõvel nem lehet enni,inni,és lesz ideje a hólyagodnak kiürülni.

Ha biztosan nincs egy kis felfázás, vagy fertõzés, akkor normális, a babád nyomhatja a hólyagot.Ha szülés közben nyomsz, és ott valami ki akar jönni, nem fog senki erre figyelni, tudják mivel jár, és fel vannak készülve, ne aggódj.Te is a babádra fogsz koncentrálni, és ne legyen szégyenérzeted ez miatt.Gondold el mekkora nyomást kell kifejtenünk, csoda ha megússzuk szárazon:-) Ha meg esetleg elõre befektetnek, akkor meg ha megindítják, elõtte egy bizonyos idõvel nem lehet enni, inni, és lesz ideje a hólyagodnak kiürülni.
Nemrég szültem. Nekem is állandóan pisilni kellett. Amikor már közel voltam a szüléshez(már órák óta bent voltam a kórházban, a szülõszobán) a doki kért, hogy pisiljek. De nem ment. Csak a fájásokat éreztem, semmi pisilési inger nem volt. Ekkor kaptam egy egyszerhasználatos katétert, és úgy sikerült.. Féltem tõle, de nem fájt. Szerintem nem lesz gond nálad se. Bár elõször szültem, nem tudom máshol hogy megy. Egyébként Debrecenben a Klinikán szültem. További jó babavárást! :-)

Lassan gyarapszik a babám. Normális dolog az, hogy a most 7 hónapos babám csak 100 gr-ot hízott egy hónap alatt?

3800 gr-mal született, most 7 hónaposan 6700 gr, nem lett meg a súlyduplázás fél éves korára. Szopizik, mellette eszik f?zeléket, tejpépet. Látszólag nem sovány, egészséges. Lehet, hogy csak az alkata ilyen?

Legjobb válasz: Nem rossz a mérleg? Keveset hízott és ha nem sovány akkor keveset is nõtt. Valami nincs rendben.Lehet ne elég a tejed.

Nem rossz a mérleg? Keveset hízott és ha nem sovány akkor keveset is nõtt. Valami nincs rendben.Lehet ne elég a tejed.
Szia, kisfiú vagy kislány? Nekem egy kicsit nagyobb súllyal (4070 grammal) született a kisfiam, de õ 3 hónaposan már 7350 gramm volt, anyatejes volt akkor csak még. Lehet, hogy ilyen alkatú a babád, de azért beszélj a dokiddal. Az én kisfiamnak is leállt, vagyis sokkal kevesebbeket hizott , akkor amikor elkezdte a nagymozgásokat, 6 hónaposan kúszott és felült egyedül, 7 hónaposan elkezdett mászni és felállt. Leirom neked, hogy õ , hogyan hizott eddig, hátha ez segit. született 4070 gramm 58 cm hazajövetelnél:3860 gramm 1 hó:4720 gramm 58 cm 2hó:6100 gramm 61 cm 3 hó:7350 gramm 64cm 4 hó:8350 gramm 68 cm 5 hó:9100gramm 68cm 6 hó:9750 gramm 72 cm 7 hó:10 kg 74cm 8 hó:10460 gramm 76 cm 10 hó:10420 gramm és 80 cm. 9 hónapos méreckedés kimaradt. De ez az én kisfiam, minden baba másképpen fejlõdik, nõ.Ne ehhez viszonyits, csak azért irtam le, hogy lásd, hogyan csökken a súlynövekedés, vagy áll meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A lányom most az orvosnál történt mérés alapján 7 hónaposan 68 cm. (52 cm-rel született.)Sokszor szopik keveset, általában 5 perc egy szopizás neki és 2, 5 óra alatt 2x szopizik. Éjjel is kel 2-3x és akkor is mindig szopizik. Augusztusban 6100 gr, szeptemberben 6300 gr, októberben 6600 gr, novemberben 6700 gr volt a súlya. A kisfiadhoz képest nagyon el van maradva, de persze minden baba más. Csak nem értem, miért nem gyarapszik jobban, amikor eszik rendesen? Ha a tejem nem elég neki, mit adhatnék neki még pluszt? A fõzelékeket és a tejpépet eszi. Szerintetek kellene adnom tápszert is?

Az normális dolog, hogy együtt vagy valakivel 6-7 hónapot, kidobod és rá még egy évre is összejártok dugni? (úgy hogy aki kidobta annak nemrég lett egy gazdag partnere. ) Direkt nem írtam nemeket.

Legjobb válasz: elõfordul ez,igen. fõleg akkor volt ez nálam amíg nem volt új nõm még. aztán ha lett,akkor már nem kell a pótmegoldás,vagy ha igen,akkor abból is új.

elõfordul ez, igen. fõleg akkor volt ez nálam amíg nem volt új nõm még. aztán ha lett, akkor már nem kell a pótmegoldás, vagy ha igen, akkor abból is új.
na ez nem mindenkinél fordul elõ, ha engem kidobnának, rá nem vennének szexre! lehet túl büszke vagyok... :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!