Találatok a következő kifejezésre: 7. hónapban normális dolog (7 db)

Aki átesett már aranyérműtéten normális dolog ha még 7 hónap után is fáj?

Legjobb válasz: Nem normális dolog, de az is lehet lett egy másik aranyered. Menjél vissza oda aki mûtött.

Nem normális dolog, de az is lehet lett egy másik aranyered. Menjél vissza oda aki mûtött.
Ha még nem ismered ezt a fórumot, itt sok érdekességet találsz a témáról, orvos is szokott válaszolni benne a kérdésekre: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9120586?cmd=Arti..
Normális. Az beteges hogy azon aggódsz normális vagy e... :)
kicsit fura... de szép pár lehettetek, hogy nektek mindennek ilyen hirtelen van vége xD
Valószínûleg seosem volt közöttetek mély kapocs, tehát normális..
igen ez fura, hogy azon aggódsz, hogy nem aggódsz. örülj neki. velem ugyanez történt 18 éves koromba, és 1 évbe telt kihevernem. nagyon magam alatt voltam. légy boldog, hogy okosabb vagy mint én voltam
Talán hülyeség, de én a gyászhoz hasonlítanám. Mikor egy ember elveszít egy számára fontos valakit, akkor az elsõ sokk rögtön akkor éri, amikor megkapja a hírt. Akkor ott vannak már a könnyek is, a toporzékolás... Aztán elcsendesül. És csak napokkal/hetekkel, esetleg hónapokkal késõbb tör rá újra. Ezzel én is így voltam: meghalt a legjobb barátom. Amikor megkaptam az smst, nagyon kiborultam, sírtam. Még fizikailag is rosszul voltam. De eltelt 2 nap, és mint ha nem is történt volna semmi. Ültem, csináltam, amit mindigis szoktam, és még mondogattam is magamban, õ sem akarhatja, hogy sírjak. De utána olyan nehéz idõszak következett az életemben, hogy 1-2 hónappal késõbb már nem volt olyan nap, hogy ne sírtam volna miatta. Annyira hiányzott. A haláleset 2008 nyarán történt... Most már túl vagyok rajta, bár soha nem fogok teljesen túllépni... Szóval lehet, hogy veled is ilyen lesz. Pár hét múlva talán te is újra kiborulsz, és hiányozni fog, most csak a sokk miatt nem sírsz... Lehet, hogy még nem vagy túl rajta. Érted? Egyébként - válaszomból kiindulva - szerintem ez nem normális... Csak abban az esetben lenne az, ha egyáltalán, semmit sem éreznél iránta... De akkor miért voltál vele 7 hónapig? 23.L.
Szerintem nem voltál igazán szerelmes. amikor én majdnem egy év után szakítottam az akkori barátommal, én is sírtam sõt zokogtam 1 hétig, de aztán mintha elvágták volna, sõt egyenesen megkönnyebbültem. nem voltam szerelmes én sem.
A kérdező hozzászólása: Igen, igazatok van.Tényleg ilyen megkönnyebülés félét érzek.Talán azért mert mindentõl tiltott.:( Lehet hogy nem is voltam blé szerelmes, csak azt hittem. köszi mindenkinek a válaszokat.
mindenki sajátos módon emészti meg a dolgokat. Jobb hamarabb túl lépni a dolgokon, és az életünket élni, mintsem sokat rágódni a történteken. A múlt az múlt. A volt kering körülöttünk, nem érdem vissza sirni a dolgokat. A szép pillanatokat meg kell õrizni és nem kell megerõszakolni azzal, hogy ha kell ha nem vágyakozol utánuk. Jól tetted, hogy tovább léptél és gyorsan feldolgoztad a történteket. Senki nem mondta könnyü ezt megtenni. De büszke lehetsz magadra, mert ez neked sikerült :)

7. hónapban vagyok, normális dolog az, hogy fél óránként járok pisilni? Mi lesz ha szülés közben jön rám?

Legjobb válasz: Ha biztosan nincs egy kis felfázás, vagy fertõzés,akkor normális,a babád nyomhatja a hólyagot.Ha szülés közben nyomsz,és ott valami ki akar jönni,nem fog senki erre figyelni,tudják mivel jár,és fel vannak készülve, ne aggódj.Te is a babádra fogsz koncentrálni,és ne legyen szégyenérzeted ez miatt.Gondold el mekkora nyomást kell kifejtenünk,csoda ha megússzuk szárazon:-) Ha meg esetleg elõre befektetnek,akkor meg ha megindítják,elõtte egy bizonyos idõvel nem lehet enni,inni,és lesz ideje a hólyagodnak kiürülni.

Ha biztosan nincs egy kis felfázás, vagy fertõzés, akkor normális, a babád nyomhatja a hólyagot.Ha szülés közben nyomsz, és ott valami ki akar jönni, nem fog senki erre figyelni, tudják mivel jár, és fel vannak készülve, ne aggódj.Te is a babádra fogsz koncentrálni, és ne legyen szégyenérzeted ez miatt.Gondold el mekkora nyomást kell kifejtenünk, csoda ha megússzuk szárazon:-) Ha meg esetleg elõre befektetnek, akkor meg ha megindítják, elõtte egy bizonyos idõvel nem lehet enni, inni, és lesz ideje a hólyagodnak kiürülni.
Nemrég szültem. Nekem is állandóan pisilni kellett. Amikor már közel voltam a szüléshez(már órák óta bent voltam a kórházban, a szülõszobán) a doki kért, hogy pisiljek. De nem ment. Csak a fájásokat éreztem, semmi pisilési inger nem volt. Ekkor kaptam egy egyszerhasználatos katétert, és úgy sikerült.. Féltem tõle, de nem fájt. Szerintem nem lesz gond nálad se. Bár elõször szültem, nem tudom máshol hogy megy. Egyébként Debrecenben a Klinikán szültem. További jó babavárást! :-)

Az normális dolog, hogy együtt vagy valakivel 6-7 hónapot, kidobod és rá még egy évre is összejártok dugni? (úgy hogy aki kidobta annak nemrég lett egy gazdag partnere. ) Direkt nem írtam nemeket.

Legjobb válasz: elõfordul ez,igen. fõleg akkor volt ez nálam amíg nem volt új nõm még. aztán ha lett,akkor már nem kell a pótmegoldás,vagy ha igen,akkor abból is új.

elõfordul ez, igen. fõleg akkor volt ez nálam amíg nem volt új nõm még. aztán ha lett, akkor már nem kell a pótmegoldás, vagy ha igen, akkor abból is új.
na ez nem mindenkinél fordul elõ, ha engem kidobnának, rá nem vennének szexre! lehet túl büszke vagyok... :D

Lassan gyarapszik a babám. Normális dolog az, hogy a most 7 hónapos babám csak 100 gr-ot hízott egy hónap alatt?

3800 gr-mal született, most 7 hónaposan 6700 gr, nem lett meg a súlyduplázás fél éves korára. Szopizik, mellette eszik f?zeléket, tejpépet. Látszólag nem sovány, egészséges. Lehet, hogy csak az alkata ilyen?

Legjobb válasz: Nem rossz a mérleg? Keveset hízott és ha nem sovány akkor keveset is nõtt. Valami nincs rendben.Lehet ne elég a tejed.

Nem rossz a mérleg? Keveset hízott és ha nem sovány akkor keveset is nõtt. Valami nincs rendben.Lehet ne elég a tejed.
Szia, kisfiú vagy kislány? Nekem egy kicsit nagyobb súllyal (4070 grammal) született a kisfiam, de õ 3 hónaposan már 7350 gramm volt, anyatejes volt akkor csak még. Lehet, hogy ilyen alkatú a babád, de azért beszélj a dokiddal. Az én kisfiamnak is leállt, vagyis sokkal kevesebbeket hizott , akkor amikor elkezdte a nagymozgásokat, 6 hónaposan kúszott és felült egyedül, 7 hónaposan elkezdett mászni és felállt. Leirom neked, hogy õ , hogyan hizott eddig, hátha ez segit. született 4070 gramm 58 cm hazajövetelnél:3860 gramm 1 hó:4720 gramm 58 cm 2hó:6100 gramm 61 cm 3 hó:7350 gramm 64cm 4 hó:8350 gramm 68 cm 5 hó:9100gramm 68cm 6 hó:9750 gramm 72 cm 7 hó:10 kg 74cm 8 hó:10460 gramm 76 cm 10 hó:10420 gramm és 80 cm. 9 hónapos méreckedés kimaradt. De ez az én kisfiam, minden baba másképpen fejlõdik, nõ.Ne ehhez viszonyits, csak azért irtam le, hogy lásd, hogyan csökken a súlynövekedés, vagy áll meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A lányom most az orvosnál történt mérés alapján 7 hónaposan 68 cm. (52 cm-rel született.)Sokszor szopik keveset, általában 5 perc egy szopizás neki és 2, 5 óra alatt 2x szopizik. Éjjel is kel 2-3x és akkor is mindig szopizik. Augusztusban 6100 gr, szeptemberben 6300 gr, októberben 6600 gr, novemberben 6700 gr volt a súlya. A kisfiadhoz képest nagyon el van maradva, de persze minden baba más. Csak nem értem, miért nem gyarapszik jobban, amikor eszik rendesen? Ha a tejem nem elég neki, mit adhatnék neki még pluszt? A fõzelékeket és a tejpépet eszi. Szerintetek kellene adnom tápszert is?

Normális dolog, hogy 7 hónapja szültem és még nem jött meg a vérzésem?

Még szoptatok,de már csak 2-3-szor naponta.Kinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?

Legjobb válasz: Köszi a válaszokat.

A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
Én is 7 hónapja szültem, aktívan szoptatok és még nekem se jött meg.
Teljesen normális. A nõvérem 2 évig szoptatott, és csak a szülés után 2, 5 évvel jött meg neki.
Szerintem normális.
Szia, az én kisfiam 7 és fél hónapos, 6x szopizik még, de másfél hónapja elkezdtem a hozzátápláslást is és két hete megjött, tehát 7 hónapos volt és már egy hónapja evett gyümit amikor megjött, tehát vszínû már nem szopik akkora mennyiséget, így csökkent a hormon így megjött a mensi. Ez mindenkinél más, de sztem normális nálad is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!