Találatok a következő kifejezésre: 7. hónapban normális (49 db)

Szülés után 7 hónappal normális a bő víz szerű folyás?

Mindig is volt folyásom..én ilyen vagyok sajnos.Még nagyon kicsi koromban kezdődött(kb 10 évesen), nem is menstruáltam még.De ilyen mint most még sosem volt.Szülés óta még nem jött meg.Mi ez?Volt valakinek ilyen? Nem fáj, nem viszket, szinte színe sincs.Csak jön..

Legjobb válasz: Menj vissza a dokihoz, biztos több oka is lehet, de ho9gy normális-e vagy nem, azt csak az tudja megmondani, aki látja hogy mirõl van szó, és ért is hozzá. Innen laikusoktól erre a kérdésre ne nagyon várj választ... (Amúgy szülés után nekem is megváltozott a jellege, de ez nem jelent semmit.)

Menj vissza a dokihoz, biztos több oka is lehet, de ho9gy normális-e vagy nem, azt csak az tudja megmondani, aki látja hogy mirõl van szó, és ért is hozzá. Innen laikusoktól erre a kérdésre ne nagyon várj választ... (Amúgy szülés után nekem is megváltozott a jellege, de ez nem jelent semmit.)
A kérdező hozzászólása: Jó tudom, hogy ez nem egy orvos centrum! :) Csak azt hittem hogy volt valakinek még ilyen..Nem akarok minden hülyeséggel orvoshoz rohangálni..a hátam közepére se kívánom a dolgot...fõleg úgy hogy apa egész nap dolgozik, és a lányommal aki 2, 5 éves és a fiammal aki 7 hónapos elég nehéz eljutni az sztk-s nõgyogyihoz, és még ott várni nem keveset..gondolom mindenki tudja, hogy egy kis dackorszakos törpével, meg egy bazi nehéz babakocsival ez elég idegtépõ.. azért köszönöm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippet! Megnézem ezt az oldalt amit ajánlottál..maximum tényleg elküldenek õk is orvoshoz!!! :) Ma már egyébként a hasam is görcsöl, úgy hogy ebbõl így is úgy is orvos lesz.Csak most 1 hétig vidéken vagyunk a rokonoknál..majd ha megint pesten vagyok akkor elmegyek. Majd ha gondolod megírom itt hogy mit mondtak..meg majd ha valakinek ugyan ilyen van, legalább ez a kérdés ad neki valami kezdõ lökést! :)
Szurkolok!

Dienille fogamzásgátlót szedek már 7 hónapja. Normális az, hogy hogy csak 2 napig vérzek a gyógyszerszüneti napokban?

Legjobb válasz: Szerintem igen, mert nekem azt mondta a doki, hogy nagyon kevés vér lesz. (Én is ezt szedem.) Ehhez képest nekem pont olyan erõs, mint tabi nélkül...

Szerintem igen, mert nekem azt mondta a doki, hogy nagyon kevés vér lesz. (Én is ezt szedem.) Ehhez képest nekem pont olyan erõs, mint tabi nélkül...
Ha nagyon lecsökken a vérzés mennyisége, . akkor azért érdemes szólni róla a dokinak. A tabi elsorvasztja a méhnyálkahártyát.

Normális az, hogy így 7 hónap szakítás után is úgy érzem többé nem leszek szerelmes? 23L

Legjobb válasz: Mármint 7 hónapig jártatok, vagy annyi idõ telt el a szakítás óta? Nyugi, leszel még szerelmes, de valószínûleg megviselt a dolog, és még lehet, hogy szereted az illetõt.

Mármint 7 hónapig jártatok, vagy annyi idõ telt el a szakítás óta? Nyugi, leszel még szerelmes, de valószínûleg megviselt a dolog, és még lehet, hogy szereted az illetõt.
biztos leszel még szerelmes. Most én is ezt érzem, pedig én nem jártam a lánnyal akit nagyon szerettem, inkább csak barátok- haverok voltunk, de nekem sokkal többet jelentett. A lényeg, hogy 2-3 hónap alatt úgy megkedveltem, hogy sajnos több mint egy éve nem beszéltem vele, de még mindig nagyon hiányzik, legalább, hogy beszéljünk, pedig én fiú vagyok. Szóval idõvel el fog múlni, csak vannak emberek akiknek sok idõ amíg felejtenek. Próbálj nem gondolni rá, tudom könnyû mondani, de ha folyton rá gondolsz akkor állandóan rossz kedved lesz. 22f
ne szomizz..hidd el, én igy voltam majdnem két évig..szerelmes lettem, az az idö alatt, de napok után elmúlt, amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan is ment el az érzelem..nem tudtam senkit se szeretni, csak rajongtam a fiúkért. 2éve hogy nincs rendes kapcsolatom..csak néhány hetes, alig 6hónapos kapcsolataim..mert egyszerüen nem megy.és ezért nem is eröltetem. majd ha találkozok 1olyan fiúval aki megérdemli a szerelmem, akkor majd meg is marad az érzés. szóval ne légy szomorú, elkeseredett, majd találkozol 1fiúval és meglátod hogy szerelmes leszel. még ha most úgy is gondolod, hogy már nem leszel. fel a fejjel. 20/L
A kérdező hozzászólása: 21.20 köszönöm aranyos vagy , remélem neked lesz igazad
biztos nagyon szeretted. ismerkedj! mennyetek bulizni a barátiddal aztán jön egy srác akivel jól elbeszélgetsz és lassan ki szeretsz abból a fiúból.
A kérdező hozzászólása: Nem, de akkor úgy látom más is van ebben a helyzetben
szerintem õ a zsanett. de lehet, hogy a lívi, esetleg a mari :) nyugi, leszel még szerelem. fõleg ha ismernél engem, na akkor olyan szerelmes lennél, mint a csuda! :) járj társaságba, tereld el a gondolataidat az exedrõl.
Te vagy az Timi?
A kérdező hozzászólása: 7 hónap telt el 1 év után
Abban a pillanatban érezheted hogy nem akarsz többé szerelmes lenni, a fájdalom miatt! de elõre nem tudhatod, amugy az élet rendje h elõbb utóbb jön a megváltó!

7 hónapja szültem 1. gyermekem. Azóta az első menstruációm a múlt hónapban volt, most pedig késik 3-4 napja. Normális ez? Mikor áll vissza a rendszeres havi ciklus?

Legjobb válasz: Szerintem normális, ilyenkor kell egy kis idõ, amíg beáll a rendszer, nekem is voltak csúszások az elején.

Szerintem normális, ilyenkor kell egy kis idõ, amíg beáll a rendszer, nekem is voltak csúszások az elején.
Szia! Én 9 hónapja szültem, 6 hónappal a szülés után megjött, és most a legutóbbi menzeszemre mondhatom azt, hogy pontosan, és a szokásos módon jött meg. Amúgy, amikor 2 hónappal ezelõtt dokinál voltam rákszûrésen, meg is kérdezte, hogy beállt-e már a ciklusom, mondtam, hogy nem igazán. Azt felelte, nem baj, majd beáll. Minden jót, és sok boldogságot a Picúrhoz!
Én meg 2 éve szültem, júniusban volt egy mensim és azóta ennyi!! És ez is normális! Még mindig szopizik a fiam.

Mennyire normális, hogy szülés után 7 hónappal, még mindig nagyon érzékeny és fáj az érzéstelenítő helye?

Legjobb válasz: Még mindig fáj? Azért kérdezem( és leszek fordított). Mert nekem 2 hónapja fáj egy injekció helye.És nem tudom, hogy ez mennyire normális. És ha neked elmúlt esetleg kapnál gyógymódot ide meg tudnád-e írni, hogy alakult? Elõre is köszönöm a segítséget! Üdv: "Skywalker"

Még mindig fáj? Azért kérdezem( és leszek fordított). Mert nekem 2 hónapja fáj egy injekció helye.És nem tudom, hogy ez mennyire normális. És ha neked elmúlt esetleg kapnál gyógymódot ide meg tudnád-e írni, hogy alakult? Elõre is köszönöm a segítséget! Üdv: "Skywalker"
Normális. Az beteges hogy azon aggódsz normális vagy e... :)
kicsit fura... de szép pár lehettetek, hogy nektek mindennek ilyen hirtelen van vége xD
Valószínûleg seosem volt közöttetek mély kapocs, tehát normális..
igen ez fura, hogy azon aggódsz, hogy nem aggódsz. örülj neki. velem ugyanez történt 18 éves koromba, és 1 évbe telt kihevernem. nagyon magam alatt voltam. légy boldog, hogy okosabb vagy mint én voltam
Talán hülyeség, de én a gyászhoz hasonlítanám. Mikor egy ember elveszít egy számára fontos valakit, akkor az elsõ sokk rögtön akkor éri, amikor megkapja a hírt. Akkor ott vannak már a könnyek is, a toporzékolás... Aztán elcsendesül. És csak napokkal/hetekkel, esetleg hónapokkal késõbb tör rá újra. Ezzel én is így voltam: meghalt a legjobb barátom. Amikor megkaptam az smst, nagyon kiborultam, sírtam. Még fizikailag is rosszul voltam. De eltelt 2 nap, és mint ha nem is történt volna semmi. Ültem, csináltam, amit mindigis szoktam, és még mondogattam is magamban, õ sem akarhatja, hogy sírjak. De utána olyan nehéz idõszak következett az életemben, hogy 1-2 hónappal késõbb már nem volt olyan nap, hogy ne sírtam volna miatta. Annyira hiányzott. A haláleset 2008 nyarán történt... Most már túl vagyok rajta, bár soha nem fogok teljesen túllépni... Szóval lehet, hogy veled is ilyen lesz. Pár hét múlva talán te is újra kiborulsz, és hiányozni fog, most csak a sokk miatt nem sírsz... Lehet, hogy még nem vagy túl rajta. Érted? Egyébként - válaszomból kiindulva - szerintem ez nem normális... Csak abban az esetben lenne az, ha egyáltalán, semmit sem éreznél iránta... De akkor miért voltál vele 7 hónapig? 23.L.
Szerintem nem voltál igazán szerelmes. amikor én majdnem egy év után szakítottam az akkori barátommal, én is sírtam sõt zokogtam 1 hétig, de aztán mintha elvágták volna, sõt egyenesen megkönnyebbültem. nem voltam szerelmes én sem.
A kérdező hozzászólása: Igen, igazatok van.Tényleg ilyen megkönnyebülés félét érzek.Talán azért mert mindentõl tiltott.:( Lehet hogy nem is voltam blé szerelmes, csak azt hittem. köszi mindenkinek a válaszokat.
mindenki sajátos módon emészti meg a dolgokat. Jobb hamarabb túl lépni a dolgokon, és az életünket élni, mintsem sokat rágódni a történteken. A múlt az múlt. A volt kering körülöttünk, nem érdem vissza sirni a dolgokat. A szép pillanatokat meg kell õrizni és nem kell megerõszakolni azzal, hogy ha kell ha nem vágyakozol utánuk. Jól tetted, hogy tovább léptél és gyorsan feldolgoztad a történteket. Senki nem mondta könnyü ezt megtenni. De büszke lehetsz magadra, mert ez neked sikerült :)

Jó napot! 7 hónapja szültem, 4 hónapja nem szoptatok és megjött az első menszeszem. Az elsőnél még nem voltak problémáim jó, több volt a kelleténél a vérzésem, de ezt normálisnak tartottam, mivel tisztultam, még a másodiknál is annak tudtam be. De a harma

Jó napot! 7 hónapja szültem, 4 hónapja nem szoptatok és megjött az első menszeszem. Az elsőnél még nem voltak problémáim jó, több volt a kelleténél a vérzésem, de ezt normálisnak tartottam, mivel tisztultam, még a másodiknál is annak tudtam be. De a harmadiknál már aggasztott a helyzet. Nagyon bő vérzésem van, sokszor hajnalban is fel kell keljek, mert annyira sok van, nagy ritkán alvadt vér darabkák is. Most viszont az utolsó menstruáció után már 2 napja furcsa, kellemetlen szagú folyásom van. Vajon a vérzés és a folyás kapcsolatban van, mármint a bő vérzés is jelezheti, hogy valami nincs rendben odabent? Mi lehet a probléma, mit javasol mit tegyek? Tudom, el kell mennem nőgyógyászhoz, de sajna csak 2 hét múlva kaptam időpontot, de nekem ez nagyon kellemetlen, ezért kérem az Ön segítségét, hogy milyen készítményt használjak, mi jó ellene? Válaszát előre is köszönöm! Kriszti.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos én sem tudok felelősséggel tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos én sem tudok felelősséggel tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Jó napot! 7 hónapja szültem, 4 hónapja nem szoptatok és megjött az első menszeszem. Az elsőnél még nem voltak problémáim jó, több volt a kelleténél a vérzésem, de ezt normálisnak tartottam, mivel tisztultam, még a másodiknál is annak tudtam be. De a harma

Jó napot! 7 hónapja szültem, 4 hónapja nem szoptatok és megjött az első menszeszem. Az elsőnél még nem voltak problémáim jó, több volt a kelleténél a vérzésem, de ezt normálisnak tartottam, mivel tisztultam, még a másodiknál is annak tudtam be. De a harmadiknál már aggasztott a helyzet. Nagyon bő vérzésem van, sokszor hajnalban is fel kell keljek, mert annyira sok van, nagy ritkán alvadt vér darabkák is. Most viszont az utolsó menstruáció után már 2 napja furcsa, kellemetlen szagú folyásom van. Vajon a vérzés és a folyás kapcsolatban van, mármint a bő vérzés is jelezheti, hogy valami nincs rendben odabent? Mi lehet a probléma, mit javasol mit tegyek? Tudom, el kell mennem nőgyógyászhoz, de sajna csak 2 hét múlva kaptam időpontot, de nekem ez nagyon kellemetlen, ezért kérem az Ön segítségét, hogy milyen készítményt használjak, mi jó ellene? Válaszát előre is köszönöm! Kriszti.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos én sem tudok felelősséggel tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos én sem tudok felelősséggel tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Szülés után 7. hónapban megjött a mensim most késik ez normális?

Van akinek nem volt egybôl rendszeres vagy kimaradt vagy bàrmi megvàltozott?

Legjobb válasz: Szedsz valamilyen fogamzásgátlót? Nekem már a következõ hónapban megjött és azóta rendszeresen megjön. Az a biztos ha tesztelsz,és kiderül hogy egy baba van a dolog mögött vagy más.Azért ha negatív akkor menj el a dokidhoz és nézesd meg magad.

Szedsz valamilyen fogamzásgátlót? Nekem már a következõ hónapban megjött és azóta rendszeresen megjön. Az a biztos ha tesztelsz, és kiderül hogy egy baba van a dolog mögött vagy más.Azért ha negatív akkor menj el a dokidhoz és nézesd meg magad.
Szia, nekem a 2. több mint egy hetet késett.
A kérdező hozzászólása: megjött ma, minden rendben :-) köszönöm! amúgy nem szedek gátlót!

Kerek 7 hónapja volt fülplasztikám és még mindig érzékeny. Normális? Mit lehet tenni vele?

19 éves fiú vagyok, az egyik fülemben nem volt ilyen törés féleség! 1 órás műtétem volt, végig törték a porcot és hasonlóan kialakították a másik fülemhez képest! Azóta is nagyon érzékeny! Azon az oldalanon nem tudok aludni, ha valaki véletlenül megüti tesi órán, sírni tudnék ! A fodrász sem fér oda normálisan, mert nem lehet lehúzni hajvágásnál, annyira fáj! Mit kéne tennem? Volt valakinek hasonló műtéte?

Legjobb válasz: Ha annyira fáj, hogy még a fodrásznál is zavar, keresd fel a sebészedet, és kérdezd meg. Amúgy 6 hónapos kontrollon nem voltál? Szerintem nem normális ilyen fokú fájdalom.

Ha annyira fáj, hogy még a fodrásznál is zavar, keresd fel a sebészedet, és kérdezd meg. Amúgy 6 hónapos kontrollon nem voltál? Szerintem nem normális ilyen fokú fájdalom.
A kérdező hozzászólása: Ez az orvos semmit nem mond! Ha rákérdezek, akkor sem, csak mellébeszél! Inkább egy másikat kéne felkeresni... Csak nem tudom hogy kit?!
Kedves Kérdezõ, ne aggódj, teljesen normális a jelenség! Nekem is volt fülplasztikám 3 éve, mindkét fülemet kellett mûteni, nekem is a belsõ ívet kellett kialakítani. Kb. 6-9 hónap telt el, mire már tudtam aludni rendesen a fülemen. A porc ugyanis lassan regenerálódik, kell majdnem 1 év. A furcsa fonákérzés is kb. 1 év után múlt el szép fokozatosan. Légy türelmes. Egyébként jó lett az eredmény? Meg vagy vele elégedve?
Priviben válaszolok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!