Találatok a következő kifejezésre: 7. hétben és még csak petezsák (3 db)

7. hétben vagyok és még csak petezsák látszik. Hogyan lehetséges ez?

Szörnyen meg vagyok rémülve, hogy hogyan lehetséges ez?! Kaptam id?pontot 2 hét múlva, hogy addigra már biztosan kiderül.. Volt hasonló vkinek?

Legjobb válasz: Szia! nekem is csak az látszott 7 hetesen! 12mm a petezsák! Szerintem nincs miért izgulnod! a 12 hetes UH-pedig 6,5 cm és minden megvan:)) Szóval NYUGI!!! minden jót egy 14 hetes kismama:)

Szia! nekem is csak az látszott 7 hetesen! 12mm a petezsák! Szerintem nincs miért izgulnod! a 12 hetes UH-pedig 6, 5 cm és minden megvan:) ) Szóval NYUGI!!! minden jót egy 14 hetes kismama:)
Mindenkinek az látszik ilyenkor.
Nekem hét hetesen nem csak a petezsák látszott. Nincs igaza a második válaszolónak.
Szia! A 7. hétben már a magzatnak is kell látszani, ilyenkor már szivhang is van.Lehet, hogy késõbb fogant a baba /nem irtad hány napos a ciklusod/. A rosszabbik esetben csirátlan petérõl is lehet szó, ami azt jelenti, hogy a petezsák nem tartalmaz embriót. Reméljük, hogy az elsõ esetrõl van szó. Nekem sajnos az utobbi volt.
Szia. Nekem a 7.hétbe látták meg a terheségem.Le írom pontosan a leletem: Az uterusban szabályos petezsákban szikhólyag és egy élõ embryo látható.CRL:9, 4mm jó szívmûködés 7. hét. Azt hiszem ezzel mindent érhetõen le írtam. Szóval kéne már bõven látni az embryot, és a szív verést is, én is láttam.

Utolsó mensi szerint 7 hetes vagyok, Ma voltam UH-on, a doki szerint maximum 5 hetes és még csak petezsák látszik. Egy hét múlva kell újra mennem. Lehet, hogy még se vagyok terhes?

Legjobb válasz: Ne aggódj! Biztos ott van a baba, csak még nagyon pici! Jövõ héten már biztos többet lát a doki, esetleg már szívhang is lehet!

Ne aggódj! Biztos ott van a baba, csak még nagyon pici! Jövõ héten már biztos többet lát a doki, esetleg már szívhang is lehet!
tuti hogy terhes vagy.
En is az utolso mensim szerint mar 13 hetes terhes vagyok, viszont a doki szerint csak 12 hetes. Tudom, h nekem ossze vissza jott meg nem volt az utobbi ket evben normalis ciklusom hol 30-33-36 napra jott meg.Es vszinu, h emiatt nem akkor fogant mint akinek 28 napos a ciklusa. Szoval ne aggodj, van ott baba, ja es En is 5 hetesen mentem el eloszor, es nekem is petezsak latszodott meg csak.Ne izgulj minden rendben van!!! Gratulalok a babahoz
Csatlakozom az elõttem szólóhoz...Nekem 31 napos a ciklusom a 28 helyett, és a némely doki csak megijeszt nem mondja, hogy ez befolyásolná...pedig IGEN.Viszont most próbáld magad lenyugtatni, mert az idegesség kihat az embrióra is.Egy kalappal!! 15 hetes kismama

Betöltött 7. héten még csak 9 mm-es petezsák. Lehet ebbõl még baba? Késõn fogant?

Szeptember 23-án volt meg utoljára, de arra nem ehet alapozni, mert össze-vissza jött meg, volt 28, de 53 napos ciklusom is. Két hete voltam a + teszt után UH-on, akkor 2mm-es volt a petezsák, kort nem mondtak. Most voltam megint, 4-5 hetesnek mondták, 9 mm-es üres petezsákot látott, egy hét múlva megyek vissza. De biztos hogy vagy 20-a vagy 23-a örül fogant, máskor nem voltunk együtt. E szerint viszont már legalább 7-8 hetesnek kellene lennie :( Nyugtassatok meg, hogy lehet belõle baba?! Más volt ilyen helyzetben?

Legjobb válasz: Ha a dokinak van igaza és 4-5 hetes vagy, akkor semmi gond. Viszont ha neked, akkor bizony baj van. 8 hetes elmúltál, ilyenkor már szívhangnak is lennie kellene.

Ha a dokinak van igaza és 4-5 hetes vagy, akkor semmi gond. Viszont ha neked, akkor bizony baj van. 8 hetes elmúltál, ilyenkor már szívhangnak is lennie kellene.
Szia nem akarlak el keseríteni és kívánom hogy ne legyen igazam de ha 2 hete 2mm volt a petezsák és most csak 9mm és nem láttak semmi mást az sajnos nem jelent jót két hét alatt már annyit kellet volna nõnie hogy szívhang is lehessen. Kívánom hogy 1 hét múlva jó híreket kapj minden kép írd meg mi volt és nagyon szurkolok neked!!
A kérdező hozzászólása: Hátha valaki hasonlót helyzetben van mint anno én, ezért írom azóta mi van: a babó köszöni szépen jól van, erõseket rugdos a hasamban, 17 hetes elmúltam :) A következõ UH-n, 6+3 naposan már dobogott a kis szíve, egyelõre egészségesnek mondják, jól vagyunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!