Találatok a következő kifejezésre: 7. hétben és még csak (21 db)

Utolsó mensi szerint 7 hetes vagyok, Ma voltam UH-on, a doki szerint maximum 5 hetes és még csak petezsák látszik. Egy hét múlva kell újra mennem. Lehet, hogy még se vagyok terhes?

Legjobb válasz: Ne aggódj! Biztos ott van a baba, csak még nagyon pici! Jövõ héten már biztos többet lát a doki, esetleg már szívhang is lehet!

Ne aggódj! Biztos ott van a baba, csak még nagyon pici! Jövõ héten már biztos többet lát a doki, esetleg már szívhang is lehet!
tuti hogy terhes vagy.
En is az utolso mensim szerint mar 13 hetes terhes vagyok, viszont a doki szerint csak 12 hetes. Tudom, h nekem ossze vissza jott meg nem volt az utobbi ket evben normalis ciklusom hol 30-33-36 napra jott meg.Es vszinu, h emiatt nem akkor fogant mint akinek 28 napos a ciklusa. Szoval ne aggodj, van ott baba, ja es En is 5 hetesen mentem el eloszor, es nekem is petezsak latszodott meg csak.Ne izgulj minden rendben van!!! Gratulalok a babahoz
Csatlakozom az elõttem szólóhoz...Nekem 31 napos a ciklusom a 28 helyett, és a némely doki csak megijeszt nem mondja, hogy ez befolyásolná...pedig IGEN.Viszont most próbáld magad lenyugtatni, mert az idegesség kihat az embrióra is.Egy kalappal!! 15 hetes kismama

7. hétben vagyok és még csak petezsák látszik. Hogyan lehetséges ez?

Szörnyen meg vagyok rémülve, hogy hogyan lehetséges ez?! Kaptam id?pontot 2 hét múlva, hogy addigra már biztosan kiderül.. Volt hasonló vkinek?

Legjobb válasz: Szia! nekem is csak az látszott 7 hetesen! 12mm a petezsák! Szerintem nincs miért izgulnod! a 12 hetes UH-pedig 6,5 cm és minden megvan:)) Szóval NYUGI!!! minden jót egy 14 hetes kismama:)

Szia! nekem is csak az látszott 7 hetesen! 12mm a petezsák! Szerintem nincs miért izgulnod! a 12 hetes UH-pedig 6, 5 cm és minden megvan:) ) Szóval NYUGI!!! minden jót egy 14 hetes kismama:)
Mindenkinek az látszik ilyenkor.
Nekem hét hetesen nem csak a petezsák látszott. Nincs igaza a második válaszolónak.
Szia! A 7. hétben már a magzatnak is kell látszani, ilyenkor már szivhang is van.Lehet, hogy késõbb fogant a baba /nem irtad hány napos a ciklusod/. A rosszabbik esetben csirátlan petérõl is lehet szó, ami azt jelenti, hogy a petezsák nem tartalmaz embriót. Reméljük, hogy az elsõ esetrõl van szó. Nekem sajnos az utobbi volt.
Szia. Nekem a 7.hétbe látták meg a terheségem.Le írom pontosan a leletem: Az uterusban szabályos petezsákban szikhólyag és egy élõ embryo látható.CRL:9, 4mm jó szívmûködés 7. hét. Azt hiszem ezzel mindent érhetõen le írtam. Szóval kéne már bõven látni az embryot, és a szív verést is, én is láttam.

Tisztelt Doktor Úr! 7 hete estem át méheltávolító műtéten. A petefészkek maradtak csak meg. A méh és a méhszáj ment. Ennyi idő után mennyire lehet terhelni a szervezetet. Kereskedelemben dolgozom. Sokat kellene emelgetni, cipekedni. Mennyi a max. súlyhatá

Tisztelt Doktor Úr! 7 hete estem át méheltávolító műtéten. A petefészkek maradtak csak meg. A méh és a méhszáj ment. Ennyi idő után mennyire lehet terhelni a szervezetet. Kereskedelemben dolgozom. Sokat kellene emelgetni, cipekedni. Mennyi a max. súlyhatár, amit gond nélkül felemelhetek? Köszönettel várom válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Nagyműtét után legalább 3 hétig nem javasolt az erősebb fizikai munka, utána is csak fokozatos terhelés jöhet szóba. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Nagyműtét után legalább 3 hétig nem javasolt az erősebb fizikai munka, utána is csak fokozatos terhelés jöhet szóba. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán


Tisztelt Doktor Úr! 7 hete estem át méheltávolító műtéten. A petefészkek maradtak csak meg. A méh és a méhszáj ment. Ennyi idő után mennyire lehet terhelni a szervezetet. Kereskedelemben dolgozom. Sokat kellene emelgetni, cipekedni. Mennyi a max. súlyhatá

Tisztelt Doktor Úr! 7 hete estem át méheltávolító műtéten. A petefészkek maradtak csak meg. A méh és a méhszáj ment. Ennyi idő után mennyire lehet terhelni a szervezetet. Kereskedelemben dolgozom. Sokat kellene emelgetni, cipekedni. Mennyi a max. súlyhatár, amit gond nélkül felemelhetek? Köszönettel várom válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Nagyműtét után legalább 3 hétig nem javasolt az erősebb fizikai munka, utána is csak fokozatos terhelés jöhet szóba. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Nagyműtét után legalább 3 hétig nem javasolt az erősebb fizikai munka, utána is csak fokozatos terhelés jöhet szóba. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Most vagyok 7. hétben a második terhességemmel és már most rosszabb minden. Éjjel-nappal csak hányok és így persze majdnem minden kijön belőlem. Fogytam is. Javasolták a MagneB6-ot, kekszet. De nem vált be. Valakinek még van ötlete, hogy mit tegyek?

Legjobb válasz: Nekem a negyedik terhességem de az elõzõ három együtt nem volt annyi panasszal mint ez 10 hetes vagyok, volt pár nap amikor ha ránéztem bármire akkor is hányingerem lett semmit nem tudtam enni, mikor 3 napja ez volt azt mondta a védõnõ nyugodtan vegyek be egy dedalont, az hatott kicsit jobban lettem tudtam enni. Mást sztem nem tudsz csinálni. Pár hét és jobb lesz gondolj erre:-)

Nekem a negyedik terhességem de az elõzõ három együtt nem volt annyi panasszal mint ez 10 hetes vagyok, volt pár nap amikor ha ránéztem bármire akkor is hányingerem lett semmit nem tudtam enni, mikor 3 napja ez volt azt mondta a védõnõ nyugodtan vegyek be egy dedalont, az hatott kicsit jobban lettem tudtam enni. Mást sztem nem tudsz csinálni. Pár hét és jobb lesz gondolj erre:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat! Remélem valamelyik majd segít!
Második vagyok....visszajött a hányinger szinte semmit nem tudtam ma legyûrni, reggel egy deci narancslével kezdtem ami a vitaminnal együtt ki is jött. Pocsékul vagyok semmi erõm.
Nekem is hasonló volt mindegyik terhességem, 4dik héttõl hánytam , injekcióba kaptam a b6-ot, illetve deadalon kúpot kaptam. Kórház lett a vége és kiszáradás..Infuzió, injekció 16dik hétig, a 21dik hétre jöttem rendbe. A harmadiknál már okosabb voltam, ettem, ha kijött akkor is , vmi akkor is bent marad, ha nem eszel a gyomorsavtól még rosszabb lesz. K vitamint is lehetne pótolni (banán, kelkáposzta). Érdemes nézetni a vizeletben az acetont. Kitartás ! Folyadék hidegen és kortyokban.
2. vagyok. Találtam vmit amitõl nincs hányingerem! Jégkrém banánnal hú de jó! A 3. bögrével eszem és nincs tõle hányingerem, próbáld ki!

Betöltött 7. héten még csak 9 mm-es petezsák. Lehet ebbõl még baba? Késõn fogant?

Szeptember 23-án volt meg utoljára, de arra nem ehet alapozni, mert össze-vissza jött meg, volt 28, de 53 napos ciklusom is. Két hete voltam a + teszt után UH-on, akkor 2mm-es volt a petezsák, kort nem mondtak. Most voltam megint, 4-5 hetesnek mondták, 9 mm-es üres petezsákot látott, egy hét múlva megyek vissza. De biztos hogy vagy 20-a vagy 23-a örül fogant, máskor nem voltunk együtt. E szerint viszont már legalább 7-8 hetesnek kellene lennie :( Nyugtassatok meg, hogy lehet belõle baba?! Más volt ilyen helyzetben?

Legjobb válasz: Ha a dokinak van igaza és 4-5 hetes vagy, akkor semmi gond. Viszont ha neked, akkor bizony baj van. 8 hetes elmúltál, ilyenkor már szívhangnak is lennie kellene.

Ha a dokinak van igaza és 4-5 hetes vagy, akkor semmi gond. Viszont ha neked, akkor bizony baj van. 8 hetes elmúltál, ilyenkor már szívhangnak is lennie kellene.
Szia nem akarlak el keseríteni és kívánom hogy ne legyen igazam de ha 2 hete 2mm volt a petezsák és most csak 9mm és nem láttak semmi mást az sajnos nem jelent jót két hét alatt már annyit kellet volna nõnie hogy szívhang is lehessen. Kívánom hogy 1 hét múlva jó híreket kapj minden kép írd meg mi volt és nagyon szurkolok neked!!
A kérdező hozzászólása: Hátha valaki hasonlót helyzetben van mint anno én, ezért írom azóta mi van: a babó köszöni szépen jól van, erõseket rugdos a hasamban, 17 hetes elmúltam :) A következõ UH-n, 6+3 naposan már dobogott a kis szíve, egyelõre egészségesnek mondják, jól vagyunk.

Mennyire paráztok azon, hogy történik valami baj? Gondolok influenzára, vagy mondjuk egy vetélés, amit azonnal nem is lehet észrevenni? Olvastam itt olyat, hogy 9 hetesen elment a baba és csak 11. héten tudta meg a kismama. 7 hetes vagyok

Legjobb válasz: Én biztos voltam benne, hogy nem történhet baj. Mégis meghalt a baba. Szóval ne parázz, azzal csak ártasz mindkettõtöknek. A baj sajnos anélkül is megtörténik, hogy várunk rá. "Bevonzani" pedig nem szabad. Boldog babavárást!

Én biztos voltam benne, hogy nem történhet baj. Mégis meghalt a baba. Szóval ne parázz, azzal csak ártasz mindkettõtöknek. A baj sajnos anélkül is megtörténik, hogy várunk rá. "Bevonzani" pedig nem szabad. Boldog babavárást!
Ja, és légyszíves ne olvasgass olyanokat, ami nem neked való ! ;-) :-)
nekem is a 9. héten halt el és a 12. héten vettük észre. Sajnos elõfordul. De nem szabad ilyesmin stresszelni, ha szerencséd lesz, most jön az álomkóros periódus, a 2. terhességnél átaludtam az egész elsõ trimesztert, szóval már nem volt alkalmam ilyesmin agyalni :) 30 hetes kismami
Szia!Egyszerûen ne foglalkozz ilyesmivel és ne olvass semmi rémisztõ történetet. Általában akiknél minden rendben van, nem írják le, akiknél pedig valami gond volt, szívesebben megosztják másokkal. Én is sokáig voltam stresszben, és rájöttem, hogy teljesen felesleges, úgysem tõled függ, hogy mi fog történni. A lényeg, hogy vigyázz magadra, és élvezd a terhességet!
Szia! Nekem tavaly augusztusban szakították meg a terhességet a 12.héten mert nem volt szívverés, de a nagysága alapján kb három hete már elhalt.Nem elriasztani akarlak, de sajnos van ilyen.Most 34 hetes kismama vagyok, de végig paráztam az elsõ 12 hetet.De ne is gondolj ilyenekre, rendben lesz minden. Üdv
A kérdező hozzászólása: és ha megáll a szíve, akkor nincs semmi tünet? ugyanúgy érzékenyek a mellek, puffadva van a has és semmi folyás nincs?

A ciklusom első felében 36, 3-36, 4 volt a hőm most a második felében 36, 7-36, 8 folyamatosan és még egy hetem van a nemvárt mensiig akkor most bizti volt pé-sem csak nem vagyok terhes? Vagy mindenképp 37 nek kellene lennie?

Legjobb válasz: Volt Pé-d, de nem értem, hogy mibõl gondolod, hogy nem vagy terhes. Nem mindenkinek megy fel 37 fölés a hõje. Nekem pl. megállt 36.8-nál, és 6 hetes vagyok. Arra lehet még figyelni, hogy a beágyazódáskor megugrik még egy kicsit a hõ.

Volt Pé-d, de nem értem, hogy mibõl gondolod, hogy nem vagy terhes. Nem mindenkinek megy fel 37 fölés a hõje. Nekem pl. megállt 36.8-nál, és 6 hetes vagyok. Arra lehet még figyelni, hogy a beágyazódáskor megugrik még egy kicsit a hõ.
A kérdező hozzászólása: pont erre voltam kíváncsi hogy ha nem 37 a hõm akkor mi van mert mindenki azt mondta hogy ennyinek kell lenni, most vagyok a 18.napomon és a 10.en volt a pé-em még az izgat hogy a 15.napon leesett 36, 6-ra.
Ha a ciklus.hu-ra felmész, ott találsz egy csomó görbét! De egyébként nem feltétlenül kell 37-nek lennie a hõnek! Peteérés biztos volt! Neked a hõd alapból ennyi! Ha nem esik le a hõd a nem várt mensi elõtt 12-24 órával akkor lehet esélyed a babára! De ezen az oldalon mindent megtalálsz, és szerintem elég jól le is van írva! Szorítok, hogy baba legyen a dologban!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatást én is nagyon szeretném

6-7 hetes kismamák! Más is járt úgy, hogy még nem látták a szívműködést a héten, és csak januárra hívott vissza a doki?

Nehéz a várakozás! Azt hittem, már karácsony el?tt lesz szívm?ködés, de a doki azt mondta, hogy középid? után fogant, ezért nem látja még. Csakhogy most az ünnepek miatt több, mint 2 hetet kell még várni...

Legjobb válasz: Menj el magánrendelõbe, vagy 4D-re ha tudsz és akkor nem kell izgulni.

Menj el magánrendelõbe, vagy 4D-re ha tudsz és akkor nem kell izgulni.
Nem irtam el.PCOS vagyok es altalaban hosszu ciklusaim vannak(60 nap kb vagy tobb, ritkan 30 nap is megesik..).Epp elkezdtuk volna a kezelesemet ez utana ciklus utan, de teljesen spontan jott ossze.Es vervetellel kovettek nyomon hetente hogy van e peteeresem.Es volt, november 25.-en:) Es ma vagyok 7+5 hetes, Uh szerint is.:) nem mindenkinel van kozepidoben az ovulacio.:) De a babam egy igazi kis csoda.:)
A kérdező hozzászólása: Nincs olyan nagy méretkülönbség a két baba között. Nekem mensi szerint 9+1 volt tegnap, az uh szerint (bocs, most néztem meg a papírt, nem 17, hanem 18 mm) 8+3-nak mondta a doki, de azt mondta, számolhatok 9 héttel.
A kérdező hozzászólása: Ennyire hosszú a ciklusod? Vagy elírtad, hogy mikor volt ovud? Nekem okt. 31. volt az utolsó mensi, a fogantatás nov. közepén, és most 9 hetes vagyok. Biztos, hogy még csak 7 hetes vagy?
Oktober 13.-an es november 25.-en volt ovu(verteszt es hogorbe szerint is!)Szoval en meg csak a 7.hetben tartok..:) Neked?
A kérdező hozzászólása: Az én babám 1, 7 cm és élénken mozgott! Jó volt végre látni a szívmûködést is! Örülök, hogy nálatok is minden rendben! Neked mikor volt az utolsó mensid?
Utolso vagyok!1, 2 cm a babam! <3 Es minden rendben van!:) Es a tied kerdezo?
Az vagyok aki januar 3.an megy majd UHra.Csak azert irok mert 26.an egy csepp vert eszleltunk es rohantunk be a korhazba..De kiderult hogy semmi baja nincs a kis embrionak aki akkor 3, 6mm volt es a szive is dobog mar!:) Huvelyin lattuk, hasin csak a petezsak latszodott:)
A kérdező hozzászólása: Kedves 7. válaszoló! Te már azóta voltál újra dokinál? Mit látott?
A kérdező hozzászólása: Rendben!
Ooo igazan?:D Na akkor majd te is ird meg hogy mi volt a picivel, es en is irok..:D 5.voltam:D
A kérdező hozzászólása: Kedves 5. válaszoló! Én is január 3-án megyek! Várjuk együtt! :-) Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Szia! Én is a 3-ikat várom és 5 hetes 5 naposan még nem volt szívmûködés, csütörtökön megyek újra. Nehéz a várakozás, de optimista vagyok, minden rendben lesz! Biztosan gyorsan eltelik most az ünnepek miatt az idõ, kitartást és jó babavárást!
3as vagyok, nekem is a harmadik babámnál volt ez és mégse bírtam ki annyira izgultam :) )
Huu kedves kerdezo, akkor milyen turelmetlen lennel az en helyemben..:) En 6 hetes vagyok, es csak januar 3.an lathatom a babacskamat eloszor UH-n..:( De en is nagyon varom!:) Az en babam is kesobb fogant es amugy ciklus szerint 9hetes vagyok, de tudom mikor volt ovum, igy kiszamitottam a korat..Biztos hogy akkor igaza van a dokidnak!Ne aggodj!Minden rendben lesz!:)
A kérdező hozzászólása: Magánrendelõben voltam! Csak azért nem akarok egy másik doki magánrendelõjébe menni, mert nem bírom ki januárig. Egyébként nem izgulok (ez már a többedik terhességem, és a többi is kisebb volt az elsõ uh-n, mint a mensi szerinti kora), inkább türelmetlen vagyok kicsit! De kibírom!
igen de olyan ideges voltam hogy elmentem két ünnep között uh-ra ahol már volt szívhang. Ki nem bírtam volna január 6-ig (addigra adott idõpontot).
én 6 hetesen voltam de csak egy pötty volt. 12-ik hétre rendeltek vissza. habár 8-ik héten vereztem ezért vissza mentem de semmi baj nem volt.
A kérdező hozzászólása: Értem már! Azt tudom, hogy nem mindenkinél középidõben van (nálam is valószínûleg pár nappal késõbb volt), csak azért nem értettem, mert alig kisebb a babád, mint az enyém. De mostmár összeállt a kép, kb. egy hét van köztünk. Nagyon gratulálok, örülök, hogy összejött spontán, és nagyon boldog babavárást kívánok Neked! Valóban egy igazi kis csoda! Írunk még egymásnak? :-)
Van, aki nem vérzik, de sokaknál elõfordul, hogy ilyen továbbszedõs idõszakban ugyanúgy megjön nekik.
Igen nagy valószínûséggel nem fogsz vérezi, majd csak ha elfogy ez a levél is!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!