Találatok a következő kifejezésre: 7-8 hetes Az első (4 db)

7-8 hetes kismamák hogy vagytok? Görcsök hányinger van-e? Fáradtás, álmosság? És mit mondtak az első Uh. -n?

Legjobb válasz: 8hetes vagyok,nincs semmi tunetem,neha gorcsolok egy kicsit,te szoktal?nem tudom ez normalis e?a cicim feszul es ennyi!7 hetesen voltam Uh-on ott minden rendben volt. Te hogy vagy?

8hetes vagyok, nincs semmi tunetem, neha gorcsolok egy kicsit, te szoktal?nem tudom ez normalis e?a cicim feszul es ennyi!7 hetesen voltam Uh-on ott minden rendben volt. Te hogy vagy?
Szia! 7 hetes vagyok, szerencsének mondhatom magam: anti-kívánósság, fáradékonyság, cici fájás és délutánonként enyhe émelygés, de semmi komoly. 6 hetesen voltam dokinál, akkor mindent rendben talált, kb 6mm-s volt a babám.
A kérdező hozzászólása: Én 7 hetes múltam. Fáradékonyság , aluszékonyság, görcseim nincsenek, enyhe émelygés, illatundor. Nagyjából ennyi.Na és a nemi vágy csökkenése sajna... Ma este megyek az elsõ uh-ra.

Az első vizsgálatnál 7-8 hetesen meg tudják mondani 1 baba van vagy több?

Legjobb válasz: Elméletileg igen, mert már látja a szívhangot! Kivéve ha takarásban vannak! :o)

Elméletileg igen, mert már látja a szívhangot! Kivéve ha takarásban vannak! :o)
Nekem látszott.

7-8 hetes lehetek. Az első vizsgálatkor még a nőgyógyászati szakrendelésre kell menni, vagy már a terhesgondozásra?

Legjobb válasz: Nõdokihoz. Õ megállapítja, hogy élõ embriód van és ír egy beutalót, hogy vegyenek fel terhesgondozásra. Utánna mehetsz a védõnõdhöz.

Nõdokihoz. Õ megállapítja, hogy élõ embriód van és ír egy beutalót, hogy vegyenek fel terhesgondozásra. Utánna mehetsz a védõnõdhöz.
Mindenképpen a nõgyógyászati szakrendelésre. Amikor a nõgyógyász megállapítja a terhességet, utána mehetsz a lelettel a védõnõhöz, aki gondozásba vesz. Kiállítja a kismamakönyvedet, meg megmondja, mikor és milyen vizsgálatokra kell menned. És ezután jársz majd a terhesgondozásra.
Elõször a nõgyógyászatra menj és ott kapsz papírt amivel mehetsz a terhesgondozásra!


Mindig az utolsó mensi elsõ napjától kell nézni. Az orvos is úgy számolja.
Hát nem!!! A 7 hetes a jó, ha uh szerint van kiszámolva!!! A fogantatás abszolút nem mindenkinél a 14 napon van, és menzi szerint, csak úgy lehet kiszámolni. Nekem mondjuk 3 hét eltérés van a 2 között!!!
Szia! Szerintem az a legtisztább, ha megkérdezed a dokidtól, hogy tulajdonképpen hányadik hétben is vagy. Nekem minden UH alkalmával megmondja, mit ír ki a gép a méretek és a fejlettség alapján. Mensi szerint nekem 1 héttel fiatalabb a terhességem, mint a babóka méretei szerint.:)
szia! Nekem dec. 30.-án volt az utolsó mensi elsõ napja.Ma voltam uh-on 8.hét 0.napos, méret szerint.Ha a mensi szerint számolom akkor meg 8.hét 3.napos a babó. Én úgy vagyok vele, kicsi elszámolás ide vagy oda, ne oszt nem szoroz, csak legyen rendbe minden, érezze jól magát a kicsi odabenn . Ha meg nagyon kérdezgetik akkor mond h a 2.hónapba vagy és igy tovább:) ...... Minden jót neked!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!