Találatok a következő kifejezésre: 7 vagy honapja (235 db)

7, 5 hónapja halt meg Dédi, első két hónap volt húzós, de most utóbbi pár napban többször kijött rajtam, hogy nincs. Gondolom a nyár is, de mit tehetek? Pszichológus, vagy elmúlik?

nagyon nehezen viseltem, elég közel állt a szívemhez, de aztán első 2 hónap után jobban voltam, de most megint érzem, hogy kijön. Most is hiába lefeküdtem, próbáltam aludni nem ment, megint rá gondoltam. Aztán jött a többi agybaromságom, hogy mi lenne, ha kiderülne hogy él és a többi... Egyszer álmodtam vele, olyan jól esett, pedig már betegen álmodtam vele (amikor már ágyba volt). Elmúlik vajon magától, vagy érdemesebb lenne felkeresnem egy pszichológust? 16/f

Legjobb válasz: Ha már ilyen hosszú ideje tart, akkor érdemes lenne Pszihológushoz fordulnod,vagy esetleg beszéld meg az anyukáddal. Igaz,hogy a te korodban lévõk nem nagyon szeretnek beszélni a szüleivel ilyen témában, de így a köztetek lévõ kötelék is jobb lesz,hidd el.

Ha már ilyen hosszú ideje tart, akkor érdemes lenne Pszihológushoz fordulnod, vagy esetleg beszéld meg az anyukáddal. Igaz, hogy a te korodban lévõk nem nagyon szeretnek beszélni a szüleivel ilyen témában, de így a köztetek lévõ kötelék is jobb lesz, hidd el.
A kérdező hozzászólása: Anyámmal beszéltünk róla még akkor, de nem vett igazán komolyan. Apám nagymamája volt, de anyám is ismerte gyerekkorától fogva. Leggyakrabban nagyanyámék, utána a másik lánya, utána én, utána anyám meg öcsém voltunk nála, amikor utoljára voltunk, engem ismert meg egyedül, pedig nagyanyám is ott volt. Nekem mondta a nevem, többieknek meg annyit mondott, hogy tik meg kik vagytok. Állítólag utolsó elõtti nap is engem keresett, csak pont jobban volt, és úgy volt, hogy akkor megyünk majd be hozzá a kórházba, ha kicsit jobban lesz, mert napról napra javult. (amikor bevitték, azt mondták, nagyanyáméknak, hogy maradjanak bent, mert nem éli meg a reggelt, 10 nap múlva már ugyan beszélni nem nagyon tudott, de -azt mondták- jobban van, másnap mentek volna be, 11-re értek a kórház elé, akkor telefonáltak, hogy fél 11 elõtt pár perccel meghalt. (amit még mindig érdekesnek találunk, hogy még mondta is, ha kérdezték hogy hogy van, hogy jobban, kommunikálni is lehetett vele, még sírt is, amikor valakire gondolt, hogy nem megy be hozzá, de nem tudjuk kire, mert nem mondta ki, és utána többet nem mondott róla, másról pár szót)
Most még nem kell pszichológus, mert a normál gyász ideje egy-másfél év. Ha utána is rosszul vagy, akkor menj el egy szakihoz.
Pontosan úgy van.ahogy az elõzõ írta. Ez még teljesen normális. Kb. 1 év után kezdjél pszichológuson gondolkodni. De addig, remélhetõleg elmúlik ez a nagy hiány érzet.

Eggyik mellem nagyobb mint a másik! KB 7-8 hónapja voltam orvosnál ö azt mondta hogy el fog múlani de nem mulik! 14 éves vagyok! Mit csináljak?

Legjobb válasz: Szép napot! Elõször is javasolnám a Helyesírási szótár gyakori forgatását... Másrészt a szövegértéssel is gondok lehetnek, ha ilyen problémával a "Férfiak egészsége" rovatba írsz... Harmadrészt ha - nevedbõl ítélve-, fiú vagy, akkor vagy szórakozol, vagy tényleg nagy az Isten állatkertje... Ha és amennyiben mégis leányzó vagy, akkor leszel szíves várni és az elõttem szólókat olvasgatni!

Szép napot! Elõször is javasolnám a Helyesírási szótár gyakori forgatását... Másrészt a szövegértéssel is gondok lehetnek, ha ilyen problémával a "Férfiak egészsége" rovatba írsz... Harmadrészt ha - nevedbõl ítélve-, fiú vagy, akkor vagy szórakozol, vagy tényleg nagy az Isten állatkertje... Ha és amennyiben mégis leányzó vagy, akkor leszel szíves várni és az elõttem szólókat olvasgatni!
Szerintem vágj le a nagyobbikból, hogy egyforma legyen. Ugyan mit csinálnál, 14 éves vagy, növésben, és senkinek sem egyforma nagyságu a kettõ.
Felnõtt nõknek sem teljesen egyforma a két mellük, neked pedig még változni is fognak.
Egyik páros testrészünk sem egyforma . Semmit nem kell csinálnod .Még a füleid sem , az pedig kívül van, és látszódik is .
Nem inkább egyik kisebb, mint a másik?
Utolsó kommentelõ, NÁLAD A PONT! Ez tuti fiú, mert Janó nem lehet nõi név. :D Mekkora cumi lenne, ha azt írná, hogy "14/L" Így hát lebukott! XD Üdv! Attila

7 napja késik a menzeszem és érdekelne, hogy hány nap vagy hónap még a normális amíg nem jön meg? És ha sokáig nem jön meg akkor háziorvoshoz vagy nőgyógyászhoz kéne mennem? Egyébként 20 éves vagyok

Legjobb válasz: Hát ha élsz nemi életet, akkor elõször is vegyél tesztet és csináld meg. Utána meg nõgyógyász, a háziorvos nem tud veled mit kezdeni.

Hát ha élsz nemi életet, akkor elõször is vegyél tesztet és csináld meg. Utána meg nõgyógyász, a háziorvos nem tud veled mit kezdeni.
én úgy tudom, hogy 2-3 kimaradásnál már mindenképp el kell menni, bár ennyi idõsen nem kéne csak úgy kimaradnia.. egyébként rendesen be van állva?
1 hét még nem a világ vége, de szerintem is vegyél egy terhességi tesztet. Ha pozitív akkor irány a nõgyógyász, ha negatív akkor még várj egy kicsit... de ha a következõ idõszerû mensid sem jön meg akkor ismételten csak irány a nõgyógyász.
Lehet terhes vagy!
Valahol azt olvastam hogy 2 hét késés még nem nagy baj. Szerintem ha esélyes hogy terhes vagy, akkor vegyél tesztet és utána doki. Vagy várd meg a 2 hetet és utána doki. Mondjuk én ha magamból indulok ki nem aggódnék, mert 2-3 hét késés nálam megesik. Nem lehet hogy a stressz miatt? Vagy rendszertelen nemi élet?
A kérdező hozzászólása: terhes biztosan nem vagyok, egyébként normális idõközönként szokott megjönni és ilyen még nem volt soha h késett volna :(
felnõttképzés egyetemen??? :O biztos erre gondolsz?
felnõttképzési rendszer kizárt hogy 7-8 hónap. a felsõfokú szakképzésre gondolsz? az ugyanis 4 félév, vagy 2 év... 7-8 hónap alatt maximum valami tanfolyam lehet, vagy munkaügy által..
A kérdező hozzászólása: nem FSZ, hanem emelt OKJ, de egy egyetemen indítják felnõttképzés keretében és 7 hónap alatt el lehet végezni (gépgyártástechnológiai technikus Szent István Egyetem felnõttképzés)most technikumba járok ugyanerre a szakra, de itt 2 év.

Terhességi cukros vagyok. Hónapok óta diétázok. eddig minden oké volt, de este mértem egy 7-es cukrot, ma már inzulint akartak adni. Ez normális így?

31hetes vagyok.a 24.hétt?l diétázok.Étkezés után 1órával mérek mindig cukrot,és MINDIG jók az értékeim(4,5-5.5közt)a legtöbb amit étkezés után 1 órával mértem az 6 volt EDDIG MINDIG.Tegnap egy nagyon rosz estém volt,sokat b?gtem is,és elég ideges is voltam,de a vacsit rendesen betartottam.Mégis vacsi után 1 órával mért cukrom 7.0volt,most el?ször.Mégis ma reggel ezért az 1 értékért már inzulint akartak írni a diabetológián..Ez rendeben van így?????mert szerintem nincs..

Legjobb válasz: Bocs.Nem jól írtam.Az étkezés után 1 órával mért cukraim mindig 4.5-5.5közt vannak MINDIG.A legmagasabb amit kaja után mértem az 6.0volt,de az is csak ritkán.

A kérdező hozzászólása: Bocs.Nem jól írtam.Az étkezés után 1 órával mért cukraim mindig 4.5-5.5közt vannak MINDIG.A legmagasabb amit kaja után mértem az 6.0volt, de az is csak ritkán.
Az, hogy az idegességtõl felmegy a cukrod, normális. Én is így vagyok, hetek óta diagnosztizáltak, eddig mindig 5, 3, max 6, 2 volt a cukrom. Hétfõm bumm, 8, 4 lett. De meghalt a papám, párom munkahelyén gondok vannak, emaitt nem is alszunk, másodszor véreztem és koraszüléssel fenyegetnek egy 70 km-rel arrébb lévõ kórházban, szóval van gondunk... Ma visszarendeltek, ma már csak 7, 2 lett a cukor, de engem is fenyegettek, hogy inzulin lesz , ha nem megy lejjebb. Szóval az idegesség felviszi, de ne félj, e z vissza fog állni. Inzulint szeritnem akkor kell elkezdeni, ha tartósan 7 felett van. Engem most is csak 3 hét mulvára hívtak vissza, tehát nem kell félned! És harcolj még kicsit az inzulin ellen, amíg tudsz, szólj, hogy lelki gondjaid voltak, lehet az vitte fel, és pár nap mulva rendezõdni fog! 33 hetes kismama

7 vagy 8 honapja probálkozunk babával eddig semmi eredmény. Az utolso menzim elég furcsa volt sötét, alvadt vérdarabos volt. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Az én dokim azt mondta, hogy lehetett az is hogy a baba megfogant, de nem sikerült a méhfalra letapadia. De bármitöl lehet. Orvos biztos többet tudna rola mondani.

Az én dokim azt mondta, hogy lehetett az is hogy a baba megfogant, de nem sikerült a méhfalra letapadia. De bármitöl lehet. Orvos biztos többet tudna rola mondani.
Szia! Az alvadt vérdarab nem jelent valami jót. Szerintem konzultálj a dokiddal.
Szia pont ebben a cipõben járok szeptember óta próbálkozunk babával.Nekem ez lenne a második.Nem mmindig tudunk középidõben együtt lenni, de próbálkozunk eddig néhányszor produkáltam tüneteket de semmi .Ebben a hó-ban már azt hittem sikerült 5 napot késet de tegnap megjött elég sok és nagy alvadtvérdarabos.Szerintem vagy baba lehetett de akkor jobb inkább most menjen el mint késõbb, vagy olyat is hallottam hogy eddig nem volt mindig peteérésem és ezért nem volt erõs mennyiségû a mensim. Szerintem ne aggódj nagyon keress fel orvost ha teheted én is ezt fogom tenni a közérzetem jó, nincsennek erõs görcseim de ha te valamelyiket tapasztalod azonnal ügyelet!!!!!!
egyel folsavakban gazdag etelt az segit teherbe esni.nekem bejott.sok sikert!!!

Ha febr.19-re vagyok kiírva akkor én most a 7. hónapban vagyok? Mindenki csak hetekben számol, ezért nem vagyok biztos benne.

Legjobb válasz: Én február 18-ra vagyok kiírva :-) Én úgy számolom hogy most vagyok a 7. hónapban. Szerintem december 18/19-én töltük be a 7 hónapot és lépünk a 8.-ba

Én február 18-ra vagyok kiírva :-) Én úgy számolom hogy most vagyok a 7. hónapban. Szerintem december 18/19-én töltük be a 7 hónapot és lépünk a 8.-ba
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) Jó babavárást Nektek! csak mikor megkérdezi valaki hogy hanyadik hónapban vagyok, akkor elég ciki hogy nem tudom pontosan :) , de én is így gondoltam.
Én is február 19-re vagyok kiírva. Most vagyunk 7 és fél hónaposak. Én visszafelé számolom most már, tehát jan. 19-én töltjük a 8. hónapot. Esetleg felvehetnénk egymással a kapcsolatot, hogy megoszthassuk egymással tapasztalatainkat.
Én pedig február 13-ra :-) Mivel az utolsó mensim május 9-én volt, ezért én úgy számolom, hogy nekem akkor fordulnak a hónapok, azaz most a 7. ben vagyok, december 9-tõl pedig a 8.ban. Nem is nagyon érdemes erõltetni amúgy ezt a hónapos dolgot, mert mindenki másképp értelmezi. Jobb, ha hetekben mondjuk.
Én is febr. 19.-re vagyok kiírva, és igen a 7. hónapban vagyunk. :) jó babavárást

Egy hónap alatt lefogytam 7 kilót, de mindjárt egy hónapja, hogy megállt a fogyás. Én csinálok valamit rosszul, vagy ez normális?

Legjobb válasz: Azt, hogy Te csinálsz-e valamit rosszul azt magadtól kérdezd, Te tudod, hogy mindent ugyanúgy betartottál-e, mint múlt hónapban! Pl. mozogtál, most meg nem? Én egy hónap alatt 5 kilót, a másodikban csak kettõt adtam le. De tudom az okát, nem tartottam be mindent, és kevesebbet mozogtam... De amúgy ez egyéntõl is függ, bár nekem abszurdnak hat, hogy elsõ hónapban leugrott a 7, aztán a második hónapban egy gramm sem. Igaz, hogy a 3. hét körül lassul a fogyás, de számomra így felfoghatatlan.

Azt, hogy Te csinálsz-e valamit rosszul azt magadtól kérdezd, Te tudod, hogy mindent ugyanúgy betartottál-e, mint múlt hónapban! Pl. mozogtál, most meg nem? Én egy hónap alatt 5 kilót, a másodikban csak kettõt adtam le. De tudom az okát, nem tartottam be mindent, és kevesebbet mozogtam... De amúgy ez egyéntõl is függ, bár nekem abszurdnak hat, hogy elsõ hónapban leugrott a 7, aztán a második hónapban egy gramm sem. Igaz, hogy a 3. hét körül lassul a fogyás, de számomra így felfoghatatlan.
EZ IGY NORMÁLIS, MERT ATTÓL IS FÜGG, HOGY MENNYI A SÚLYFELESLEGED.VÁRJ TÜRELEMMEL, TAPASZTALAT.ÉN 21NAP ALATT ADTAMLE 7KILÓT ÉS MAJD EGY HÓNAP MULVA KEZDTEK A KILÓIM ELTÜNNI.1HETE KEZDTEM ELÖLRÖL MERT 4 KILÓ VISSZAJÖTT ÉS EZ NEHEZEBB MINT AZ ELÖZÕ.KITARTÁST.

Mi bajom lehet? 7 hónapja van párkapcsolatom, 5 hónapja élek nemi életet a párommal (nekem ő az 1. , 18 éves vagyok), azóta rendszeresen. A leírásom elég hosszúra sikerült, de szeretném ha elolvasnátok és véleményeznétek!

Orgazmusom még sosem volt, bár mikor orálisan kényeztet, minden alkalommal az orgazmus közelében járok, aztán az egyszercsak elmúlik. Viszont szex közben még sose éreztem. Mostanába (1-2hónapja) pedig már nem is gondolok a szexre, nem is hiányzik, nem is kívánom. Mikor a párommal szeretkezek sírni tudnék, annyira nem akarom, semmit nem érzek közbe, teljesen kedvetlen vagyok. Ezt mostanába már ? is észrevette, hogy olyan mintha ott sem lennék. Utána pedig piszkosnak érzem magam, és örülök, hogy végre végeztünk (közben is azt kívánom, hogy minél hamarabb vége legyen). Tudom, hogy vele kell megbeszélnem, meg is fogom, de kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy vajon ez mit?l lehet.

Legjobb válasz: Vagy nem bízol még eléggé ebben a pasiban - 7 hónap azért nem olyan hosszú idõ (2 meg fõleg nem az); lehet, hogy nem tudsz feloldódni vele. A másik lehetõség, hogy nem vagy belé szerelmes... Az elsõnél még nem árt :D. Amúgy nyugi, nincs semmi bajod, ez egészen biztos. Ezt is tanulni kell, még nem maradtál le semmirõl. Nekem közel egy évnek kellett eltelnie, hogy szeretkezés közben is legyen orgazmusom. 21/L

Vagy nem bízol még eléggé ebben a pasiban - 7 hónap azért nem olyan hosszú idõ (2 meg fõleg nem az); lehet, hogy nem tudsz feloldódni vele. A másik lehetõség, hogy nem vagy belé szerelmes... Az elsõnél még nem árt :D. Amúgy nyugi, nincs semmi bajod, ez egészen biztos. Ezt is tanulni kell, még nem maradtál le semmirõl. Nekem közel egy évnek kellett eltelnie, hogy szeretkezés közben is legyen orgazmusom. 21/L
Önkielégítesz? Mert ha nem, akkor a tested (meg te) sem fogja soha megtudni, hogy mi kell neki az orgazmushoz. Ha már élvezésig tudod simogatni magad/párnához dörgölõzni/zuhannyal masszírozni/ahogy tetszik, akkor a párodnak is sikerülni fog, ha rávezeted, hogy kell. De amíg te nem tudod, addig õ is tanácstalan lesz.
Nem voltál még elég érett a szexre. Minél több kellemetlen élmény ért, annál inkább nem volt kedved hozzá. Ez törvényszerû. Nem hagytatok idõ arra, hogy ismerkedjenek egymással, pettingeljetek. Túl gyors volt ez neked. Hagyjátok el a szexet, és egy darabig csak csókolódzatok. Csak akkor és csak annyit lépjetek elõre, ammennyire te szeretnéd. Persze ehhez a párodnak is tudnia kell dologról, és partnernek kell lennie. Ez elég hosszú folyamat lesz, de ha az eddigieket nem hagyjátok abba, késõbb még nehezebb lesz helyrehozni a nemi életedet.
Hát ez nagyon érdekes... Az hogy nem kívánod a szexet velem is elõfordul, bár 3 év után. De mocskosnak semmiképpen nem érzem magam ha mégis megtörténik. Az hogy nem élvezel el talán kicsit lecsillapította a vágyad ami érthetõ, bár ha megmutatod a párodnak mit hogy csináljon ezen tudtok segíteni. Sok nõ sem élvez el szex közben... Talán lehet valmi olyat tett ami miatt kiábrándultál belõle ezért is érzed magad rosszul ha lefexel vele. Ezt így nem lehet megmondani... De nem normális hogy nem kívánod a szexet fõleg hogy elvileg most vesztetted el a szüzességed. Ilyenkor álltalában azért a lányok is rázsonganak a dologra.
Ha már jártál az orgazmus közelében akkor nem vagy frigid. Sztem csak az a problémád h el vagy keseredve h nem sikerül sehogy se és azért nem akarsz a szexre még csak gondolni sem mert jön az újabb csalódás h már megint nem sikerült. Szánjátok rá az idõt, adjátok meg a hangulatot és mondd a párodnak h kezdjen el kényeztetni orálisan. Próbáld meg élvezni és nem arra gondolni h már megint nem fog sikerülni, mert így tutira nem fog. Ha elsõre nem megy akkor majd kövileg is próbálkoztok. Biztos h menni fog ne aggódj! Csak engedd el magad. Tudom min mész keresztül nekem is volt hasonló problémám. Ne add fel!
Vagy csak egyszerûen a párod nem kívánod már? Miért ne lehetett volna felkészülve? 5hónapig elvileg nem volt vele gond csak mostanában. Valószínûbb hogy a párod nem kívánod, vagy éppen azért nem kívánod mert kudarc ér hogy nem tudsz elélvezni! Ez a tény nagyon meg tudja keseríreni a nemi életet. Tudom mert nekem is sokáig nem sikerült, és én sem voltam egy idõ után lelkes! Probálj beszáélni a pároddal, mutasdd meg neki hogy élveznéd igazán a szexet. Biztos hogy visszajönne a kedved a dologhoz..
Nem frigid, hiszen nyalás közben élvezi a dolgot...
Frigid vagy
Nagyon késõn kezdted. Talán még menthetõ a dolog de lehet hogy emiatt már soha nem fogod élvezni a szexet. Nagyon veszélyes lehet ha valaki ennyire késõn kezdi mert talán soha nem fogja élvezni mivel hozzászokik az egyedül léthez és azt tanulja meg úgy rögzõdik.
A kérdező hozzászólása: ellenkezõled. "extra" vékony volt a gumi, amúgy meg már egy ideje gyógyszert szedek, szóval gumi sincs.
s gumi nélkül sem érzel semmit? huhh.... akkor túl pici a farka a pasidnak:)
A kérdező hozzászólása: már ha 19 cm picinek számít:D
És az nem jutott senkinek eszébe, hogy a fogamzásgátlótól is lehet?némelyiktõl a libidó a nullára csökken......Lehet érdemes lenne ezen a vonalon elindulni.
Szerintem fordulj szexual pszichologushoz, ö talán többet tudna segiteni, mint itt bárki ebben a témában.
Ne aggódj! ha már élvezed akkor nem jársz messze. én sem tudok elmenni. pedig már 3 nagy szerelmemnek adtam oda magam. a mostani barátommal 8 hónapja vagyok eggyüt és tegnap tudott eljuttatni a csúcsra. életemben elõször. meg sem tudtam szólalni. csak ugymond" félbetört" mert másra figyeltem. Az érzésre figyelj.de nagyon! hidd el nekem is igy sikerült.:)
hányszor feküdtetek le és milyen ovszert használtatok? Mert lehet az is a baj.. pl: az extra vastagban nem érzehetsz semmit :-S
A kérdező hozzászólása: én is erre gondolok, hogy elment a kedvem a folyamatos csalódástól. na de hogy tudnék lelkesebbé válni újra?:S
-egyszerûen elment a kedved a szextõl, mert sorozatosan kudarcba fullad sztem ez természetes h ez a rekciód. - a szextõl viszolyodsz vmi miatt -nem jó a pasid az ágyban, önzõ vagy spontán béna. Frigid nõ nincs, csak sz*r pasi. Beszéld meg vele. aztán lehet ha igazán szerelmes lennél akkor menne ám. Vagy egy másik pasassal.
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom. magát a szexet nem kívánom, a barátomat nagyon vonzónak, helyesnek tartom...
a 21:58as dumája totális baromság. egyáltalán nem kezdted késõn, én barátnõm 19 évesen, és nincs gond az orgazmussal. Nálad valami más gond lehet, valami kellemetlen/rossz emlék (nem feltétlenül szexuális), vagy pedig egyszerûen nem kívánod a barátod.
Nem vagy frigid, csak nem kívánod a párod.
Volt barátnõm hasonló cipõben, bár õ orálisan el tudott menni mondjuk.Évek teltek így el aztán idõvel már nem szeretkeztünk szinte soha, én meg elkezdtem csalni , rendszeresen, ugyanazzal a lánnyal.Szemétnek éreztem magam de nem tudtam mást csinálni.Nem tudom hogy a nõi orgazmus tanulható-e de ha igen akkor hajrá.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatásokat, megpróbálok vele beszélni, szerencsére, lehet vele ilyenekrõl (is) nyugodtan. Olyan dolgot nem csinált, amitõl elvette volna a kedvem a szextõl. Szerintem is korán kezdtem, mindig így éreztem (csak pont abban a pillanatban és egy ideig utána nem), élvezni pedig igazán sosem élveztem, valószínû az orgazmus hiánya miatt, bár mások írták a fórumon, hogy anélkül is tudják élvezni az aktust...
A fogamzásgátló lehet a gond. Legközelebb mond el a nõgyógyászodnak, hogy mi a helyzet. Lehet, hogy ír másikat.

A 7 hós körüli babátok mennyit hízik egy hónapba vagy egy héten?

Legjobb válasz: Az enyém az 5. hónap legelején 9 kiló 40 deka volt, s a következõ mérése a 7. hónapban volt, s 10.50 kg lett, tehát 2 és fél hónap alatt 1.10 kg-ot hízott.

Az enyém az 5. hónap legelején 9 kiló 40 deka volt, s a következõ mérése a 7. hónapban volt, s 10.50 kg lett, tehát 2 és fél hónap alatt 1.10 kg-ot hízott.
5-15 dkg. Elég változó.
Most legutóbb fél kilót hízott 2 hét alatt (7, 5 hónapos a kisfiam)...
Az én lányom minden hónapban általában kerek 1 kg-at hízik.Most a 7hónapos vizsgálaton 9 és fél kg volt.
Az én hat és fél hónapos babám átlagosan 10-20 dkg-ot hízik egy héten.
Az én fiam kb. 1 kilót gyarapszik havonta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!