Találatok a következő kifejezésre: 7 napja pozítiv tesztem (11 db)

7 napja késik a menstruációm. Csináltam tesztet, pozitiv lett, de alig látszik a csik.4 napja volt egy kis barna folt, de inkább csak maszatnak mondanám. Ezt terhességnek vélhetem?

Legjobb válasz: igen. a + teszt az terhesség... a barna folt nem gond. azért volt világos a csik mert kevesebb volt a hcg szint de elég hogy + legyen. ha megnyugtat csinálj egyet a napokban is és annak már erõsebbnek kell lennie a hcg szint kétnaponta duplázódik.

igen. a + teszt az terhesség... a barna folt nem gond. azért volt világos a csik mert kevesebb volt a hcg szint de elég hogy + legyen. ha megnyugtat csinálj egyet a napokban is és annak már erõsebbnek kell lennie a hcg szint kétnaponta duplázódik.
Vagy csinálsz még egy tesztet egy pár nap múlva, vagy elmész egy nõdokihoz, igaz ha terhes vagy még korai, mert csak petezsákot lát, de akkor legalább megvizsgál és megnyugszol.Mert ha terhes vagy nem kéne barnázni, arra azonnal írna ki gyógyszert.
Elõzõ vagyok, egyáltalán nem megnyugtató a barnázás, azt tudd ha esik a hcg szint az vetélést jelent.Én a helyedben vizsgálatot kérnék, nem megijeszteni akarlak, csak biztosabb a doki.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat. A barnáz csak 1 napig tartott, és az is csak nagyon gyengén.
Orvoshoz mindenképp menj el!!!!Az a biztos!:) Nekem is az volt, hogy az elsõ teszt nagyon halvány volt és rá pár napra barnázásom volt 2 napig.Megijedtem és egybõl elmentem a dokihoz, aki azt mondta, hogy semmi probléma. Azóta nincs se barnázás, a hasam fájdogál néha, de az normális!:) 17hetes kismama

Ma volt 7 napja, hogy késett reggel csináltam tesztet és pozitív lett. Ilyenkor mikor érdemes már dokihoz menni? Lát már ilyenkor valamit?

Legjobb válasz: Szia! Elöször is szívböl gratulálok! Szerintem kb. 2 hét múlva már mehetsz, nem tudom, mennyit kell nálatok várni egy idöpontra. De az orvos a 7. héten már a szívhangot is meg tudja állapítani! Így nem fog újra és újra visszarendelni.

Szia! Elöször is szívböl gratulálok! Szerintem kb. 2 hét múlva már mehetsz, nem tudom, mennyit kell nálatok várni egy idöpontra. De az orvos a 7. héten már a szívhangot is meg tudja állapítani! Így nem fog újra és újra visszarendelni.
Hány naposak a ciklusaid? Egyébként általában azt szokták mondani, hogy elég a 7-8. héten elmenni a nõgyógyászhoz, és továbbiakat úgyis egyénre szabottan mondja el.
Szívbõl gratulálok! Én csak 1 hónap múlva mentem orvoshoz és úgy sem látott sokat ezért elküldött vérvételre és 2 hét múlva ismét behívott. Akkor már látszott 8 hetesen! 12 hetes babás
Gartulálok ! Nekem is pozitiv lett a héten !!! Én jövõ héten kérek idõpontot és meglátom mire kapok ! Jó babavárást !! Kismami ::) )
Nagyon jó, hogy jönnek a POZITÍV tapasztalatok. Gratulálok mindenkinek.
Gratulálok a pozitivasoknak:-))))) Én 6hét+1nap voltam dokinál, már volt 5mm embrióm, szivdobogással.Nemsokára mehetsz dokihoz! Boldog, panaszmentes terhességet kívánok neked! 8hós kislány anyukája
Gratulálok, végre egy pozitív!
Ha már 1 egész hetet késett, akkor már 5 hetes vagy. Nekem 5 hetesen már egyértelmûen látta a doki a petezsákot (asszem 9 mm volt az átmérõje), benne az 1 mm-es embrióval. :-)
Nekem is a héten lett pozitív:) Én 12.-én megyek a dokimhoz.

Mi lehet a baj? Nem volt pozitív terhességi tesztem, viszont 12 napot késett aztán erős görcsöléssel megjött. A menstruációm a megszokott 7 nap helyett 3 volt, és bocsi a kifejezésért darabos

Aztàn mikor megjött rà egy napra belàzasodtam és lebetegedtem azóta eltelt 3 nap ès mèg mindig napi 3-4 szer belàzasodok! Kérlek valaki írjon, van a kett?nek köze egymàshoz? Lehetett spontàn vetélés?

Legjobb válasz: A láz miatt AZONNAL menj orvoshoz. Mondd el, amit itt leirtál, pl a "darabos" vérzésrõl. Nõgyógyászhoz menj, ha lehet. Akármelyikhez, mert sürgõs. Ha meg akarod várni vele a januárt, akkor viszont irj egy végrendeletet és köszönj el mindenkitõl. Nem vicc. (ha terhes lettél, de nem tapadt meg, és a menstruációval nem távozott minden darab, akkor - a láz az egyik tünete - vérmérgezés-féleséggel akár halált is okozhat. Nem rémisztgetni akarlak, hanem tényleg menj dokihoz. Azonnal.)

A láz miatt AZONNAL menj orvoshoz. Mondd el, amit itt leirtál, pl a "darabos" vérzésrõl. Nõgyógyászhoz menj, ha lehet. Akármelyikhez, mert sürgõs. Ha meg akarod várni vele a januárt, akkor viszont irj egy végrendeletet és köszönj el mindenkitõl. Nem vicc. (ha terhes lettél, de nem tapadt meg, és a menstruációval nem távozott minden darab, akkor - a láz az egyik tünete - vérmérgezés-féleséggel akár halált is okozhat. Nem rémisztgetni akarlak, hanem tényleg menj dokihoz. Azonnal.)
Szerintem tuti terhes voltál, csak végül nem tapadt meg. Azt nem tudom van-e a láznak köze hozzá.
Nem voltál dokinál?
Én elmennék egy UH-ra hogy kitisztultál-e rendesen.
A kérdező hozzászólása: De kicsit folyik az orrom is...
A kérdező hozzászólása: 38 körül van mindig, ha beveszek egy làzcsillapítót akkor lemegy 37.2-37.5 közé kb 2-3 óràra aztàn visszamegy
Mennyi a lázad?
Nem vagy megfázva, torkod nem fáj? Semi ilyesmi nincs, ami indokolhatná a lázad? Mert ez így elég durván hangzik, hogy napok óta lázasodsz. Szerintem is menj el ma mindenképp nõgyógyászhoz, mert ha tényleg köze van a vetéléshez, akkor az nem fog magától elmúlni, sõt, ahogy telik az idõ, csak egyre nagyobb veszélyben vagy. Szóval irány az orvos!
Egyetértek az utolsóval! Valóban lehet vérmérgezés!! Azonnal irány az orvos!!! Ez nem játék!
A kérdező hozzászólása: Igen, kitisztult a szervezetem teljesen... Nem láttak semmit. A láz pedig influenza volt! Már sokkal jobban vagyok kaptam vitaminokat. Köszönöm a válaszaitokat és a segítséget!

Ki nem varja Februar 6-7-8korul? Szep volna Valentin napra egy pozitiv teszted adni nem?

Legjobb válasz: Én 3-a 4-e körül nem várom.Ráadásul a férjemnek 6-án van a szülinapja.Szép ajándék lenne ha most sikerült volna.:)

Én 3-a 4-e körül nem várom.Ráadásul a férjemnek 6-án van a szülinapja.Szép ajándék lenne ha most sikerült volna.:)
Én is kb 5-6 körülre nem várom, ez a második próbálkozós hónapunk. Ovu után 6 napra rengeteg testápolós folyásom volt, mostanra már kevesebb van, és egy nagyon kicsi pötty barna. Amúgy meg folyton elalszom! Sok babás tesztet kívánok!!
Sziasztok! Nekem feb. 10 korul fog kiderulni, hogy sikerult-e. Adig is mindenkinek megy a drukk! E.
Szia nekem is ott körül nem kéne megjönnie és a párpmnak 11.- én lesz a szülinapja Jó lenne de nem hiszem hogy lesz valami:-(
Ja és elõzõ vagyok 14 .- én leszünk féléves házasok. Jó lenne pedig Drukkolok mindenkinek
Sziasztok! Nekem csúszott az ovum , mert most van, így szerintem 11.e körül kell majd megjönnie. úgyhogy ma este belehúzunk:) Drukk mindenkinek!! "Z"
nekem pedig elõbb volt, úgyhogy 3.-a, 4.-e körül kiderül. A mellem fáj, de nagyon, egyéb tünet nincs. nagyon izgulok...
Sziasztok. Nekem tavaly febr. 14-én kérte meg a párom a kezem:) Csodálatos lenne, ha idén ez lenne az ajándék:)
en februar 8ra nem varom, nagyon orulnenk neki, de a Valentin napot egy felfujt, giccses unnepnek tartom...
Sziasztok! Mi lett az eredményetek? Én 9-10-re nem várom. De már nagyon izgulok, nekünk az elsõ lenne.Esténként hányingerem van, és szurkál a hasam is. Ti éreztetek ilyet? Ez jó?
Sziasztok! Nekem van már 2 egyértelmû, erõs pozitív tesztem! 3 napja még halvány volt, de a mostani már megkérdõjelezhetetlen. Nagyon-nagyon örülök. :D drukkolok mindenkinek!
Kedves kovmag! Gratulalok a kis babahoz, boldogsagot kivanok Neked! Elotte volt valami babara utalo jeled? Nalam egyelore semmi, de meg messze van 10-ke. Szoritok mindenkinek, hogy baba legyen! E.
Szia, köszönöm szépen!:D annyi volt, hogy a mellem sokkal jobban fájt, mint mensi elõtt, és másképp is. Meg a hasam feszült, de az inkább pár napja kezdett erõsebben. Nálam szerintem elcsúszott az egész ciklus is, mert a peteérést 23.-ra írta minden kalkulátor, de 18. vagy 19.-én tutira megvolt. ezért is lett hamarabb pozitív a teszt. (gondolom én) még mindig olyan hihetetlen, tegnap a hivatalos nemvárt napján délután még csináltam egy utolsó tesztet, amin a 2. csík erõsebb lett, mint a kontroll, és elõbb is kijött, úgyhogy muszáj elhinnem.:) ebbõl is arra következtetek, hogy elõbb kellett pé-nek lenni, ha már ennyire pozitív a pozitív, és ráadásul már egy hete is az volt. Mindenkinek drukkolok és írjatok mi újság!
Gratulálok! Olyan jó ilyen jó hírt hallani. Remélem nekünk is összejön én 9-10-re nem várom. Milyen teszttel teszteltél?
már többen is kérdeztétek a tesztet. nekem anyum hozza, õ laborban dolgozik, ez az a teszt, amit ott csinálnak, ha pl. elmész. Nekem eddig mindig jót mutatott, ha nem volt baba negatív volt mindig, az elsõ babámnál 3 nappal a mensi elõtt halvány pozitív, most szintén.:) gondolok rátok csajok és megy a drukk ezerrel!
Gratulálok!!!!!! Üdv a klubban! :D :D :D
A kérdező hozzászólása: Szivbol gratulalok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: csajok ti hogy alltok?valami jelek vannak mar?
Köszönöm kedves N', akkor mi tényleg egy cipõben vagyunk. ha van kedved írhatsz nekem privit is, és beszélgethetünk. "Z"
Hát kedves Z, akkor egy cipõben járunk. Nekünk is van már egy fiunk, 3, 5 éves és 1, 5 év próbálkozás után jött össze. A kistesó is 1, 5 éve várat magára. Drukkolok nektek, hogy mihamarabb összejöjjön. Az elõtted válaszoló: N.
A kérdező hozzászólása: Drukkolok neked!!
Köszi! Én is Neked! Görbét vezetsz?
A kérdező hozzászólása: nem mert mar meg untam hogy ennyire oda figyeljek mindenre!!! meg nalam mindig ugy van, hogy mindig szepen fent van a hom, es a menszi napjan hirtelen le megy, es olyankor a fejemet a falba tudnam verni!!
Sziasztok! Én 7.-re nem várom, és nagyon izgulok, hogy mi lesz. Ez az elsõ próbálkozós hónap, nem hõmérõztem, semmi, egyelõre így az elején feleslegesnek tartom. A mellem nagyon fáj, ami mensi elõtt is mindig szokott, tehát nem jelent semmit. :) egyébként van már egy 2 éves kisfiam, nagyjából tisztában vagyok a terhes tünetekkel. Ti mikor teszteltek leghamarabb? M.
A kérdező hozzászólása: en mar csak ha latom hogy kesik legalabb 2-3 napot, mert mar nem akarok feleslegesen csalodni
Én mensi elõtt szoktam barnázni 3-4 napot.Ha ez elmarad a nemvárt napján tesztelek, vagyis jövõhét közepén. 1. voltam.
Sziasztok! Én 8.-a környékére nem várom. Viszont egy kicsit fura a görbém, meg az LH teszt, szóval még nem tuti. Ez a harmadik hónapunk, és az elsõ amiben barátcserjét szedek.
12:40-es vagyok, mensi elõtt 3 nappal nálam is elkezdõdik a barnázás, sõt van, hogy 4 napig is tart. tehát, kb. 3.-a körül kell jelének lenni, ha megjön. remélem nem lesz semmilyen jel....
Kedves 12:40es! Te mindig barnáztál? Szedsz rá vmit? Orvos mit mondott Neked?
hát ez érdekes kérdés, mert még nem is gondoltam, hogy probléma lehet...:/ igazából szülés elõtt is jelezte barnázás a mensit, de csak mióta szültem van, hogy 3 nappal is megelõzi a tényleges menstruációt. Különben a ciklusaim 28 naposak mindig. Még csak most kezdtünk élesbe próbálkozni a tesóval, szerinted ez probléma lehet? nem nagyon olvastam még ennek utána.
megint én: találtam egy ilyet: Kérdés: A menstruáció elõtti barnás folyásról szeretnék bõvebbet tudni. Mit jelent ez? Egy tervezett terhességgel kapcsolatban milyen hatása lehet? Ez ugyanis engem is érint, úgyannyira, hogy a menstruációt megelõzõen 4-5 napig is fennáll, ezt követõen a vérzés pedig 2-3 nap alatt befejezõdik. Ez igazából eddig nem zavart, de most babavállalás elõtt ez probléma lehet? Válasz: A menstruáció elõtt és után észlelt barnás folyás nagyon egyszerû jelenség, ez is vérzés, csak olyan kis mennyiségû, hogy a vérfesték a hüvely savas vegyhatásától így átszínezõdik.. Ez teljesen természetes dolog, nem kell aggódnia miatta. Ilyen esetekben elõfordul, hogy a peteérés, illetve a sárgatest mûködése nem teljesen szabályos, és nehezített lehet a teherbe esés. errõl hormonvizsgálat révén könnyen meg lehet gyõzõdni. Ha teherbe esik, valószínûleg semmi problémát nem fog okozni ez a tünet. Dr. Ács Nándor
szerintem még várok, aztán ha nem jön össze, akkor megkérdezem a dokim. A kisfiam különben elsõ hónapban sikerült.
én is akkorra nem várom.szép valentin napi ajándék lenne fõleg hogy azon a napon lesz az esküvõnk is.én már sajnos 7 vetélésen vagyok túl és 10 éve nem sikerül.....:(
A kérdező hozzászólása: az utolsonak nagyon drukkolok!!!
Én 9-e körül nem várom, de még csak most vagyok a peteérés idõszakában. Clostit szedtem ebben a hónapban.
Sziasztok! Csatlakozom hozzátok, én február 9-re nem várom, remélem nem is jön. Már van egy 20 hónapos kisfiunk, aki szintén nehezen jött össze. Most ez a 5. hónapunk hogy próbálkozunk. Elkezdtem mérni a hõmet is, szerintem most vagyok félidõben, bár az internetes kalkulátorok 26-27-28-ra teszik. Drukkolok mindenkinek!!! "Z"
Sziasztok! Nekem sajnos megjott :(, Talan a kovetkezo honapban sikerul. Ti hogy vagytok, mi van veletek? E.
Nagyon ritka az álpozitív teszt. Nekem sem volt semmi tünetem, és késõbb sem lett. Gratulálok a babához!
Ma töltöttem a 24. hetet, és egyelõre annyi a tünetem, hogy elkezdtem gömbölyödni! :) Gratulálok!
gratula nekem sem volt tünetem a 9 hónap alatt..:-)) megusztam..:-)) 3 hós kiscsaj anyuja.
Szia! Én a rákszûrésen tudtam meg, hogy 6 hetes babás vagyok.Amúgy is vacakolt a menzim, semmi "tünetem" nem volt.Szerencsére a terhesség alatt sem volt semmi. Viszont volt már 4 terhességem, ahol csináltam tesztet, egyik sem tévedett.De sajnos csak 1 gyermekem van. :( Gratulálok a babához!!! :) )))))

Ha az Lh tesztem 2 napja pozitív, akkor mikor lesz tüszőrepedésem? A hőm miért eshetett le 36.9-ről 36.7-re?

Legjobb válasz: Tuti hogy lesz akkor tüszõrepim? A hõm azért esett vissza ma reggelre?

A kérdező hozzászólása: Tuti hogy lesz akkor tüszõrepim? A hõm azért esett vissza ma reggelre?
Ha + akkor 24 -36 órán belül bekövetkezik.
Szia. A hõd azért esett le, mert most a legtöbb a szervezetedben az LH hormon, amit a pozitív teszted is igazol. (LH hatása a hõ leesés)De mert leesett a hõd, az nem garantálja, hogy vaban lesz tüszõrepedésed. Ha majd felmegy a hõd és fennmarad, csak akkor lehetsz biytos abban, hogy a tüszõ meg is repedt. És ahogy elõzõ válaszoló is írja, 24-36 napon belül várható a tüszõrepedés.
elõzõ vagyok, bocs: vaban = valóban (elírtam :) )

7 napja lett vége a mensimnek, az elöbb csináltam egy lh tesztet es halvány pozitiv lett?

Soha nem volt rendszeres a ciklusom ezért a nögyogyászom ajánlására ma kiprobáltam az lh tesztet,halvány pozitiv lett a ciklusom 11.-ik napján.Ez elöfordulhat?

Legjobb válasz: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6bd6eef602c2af159a440a..

A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6bd6eef602c2af159a440a..
A kérdező hozzászólása: Nem tudom segit-e de belinkelem a diagrammomat.http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6bd6ee686066f602c2af15.. 090217 090227 1235692800 .png
A kérdező hozzászólása: na nekifutok megegyszer
Persze, hogy elõfordulhat!Akkor van a peteérésed amikor a két csík egyforma.Akkor érdemes minnél többet együtt lenni!sok sikert!

7 napja késik, pozítiv tesztem lett tegnap, de folyásom már az elmaradt menzesz előtti napoktól kezdve van, sárga szagtalan. Ez bajt jelent, vagy természetes?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy baj lenne, ne izgulj! Ha jól tudom, csak a barnás folyás és az erõs hasi görcs jelenthet gondot.Ha mégsem vagy nyugodt, menj dokihoz! Boldog babavárást!

Nem hiszem, hogy baj lenne, ne izgulj! Ha jól tudom, csak a barnás folyás és az erõs hasi görcs jelenthet gondot.Ha mégsem vagy nyugodt, menj dokihoz! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm választ. Az a baj, hogy mível soha nem voltam még terhes nem tudom, hogy amit érzek az normális, vagy már gond. Tegnap egész nap Utaztunk a férjemmel, 700km. összesen. Estére már nagyon elfáradtam és voltak furra jelek arra, hogy valami ne stimmel. Elkezdett fájdogálni az alhasam, inkább görcsre emlékeztetõ volt, és a hátam alsó része, ma reggelre minden rendezõdõtt, és nincs más szinû folyásom, mégis hátfályással ébredtem. Ma veszek mégegy tesztett mert meg akkarok bizonyosodni megint, hogy valóbban azért késik ennyi ideje mert babás vagyok, nem akarom elhinni. Veszek magne B6-ot hátha az segít az ilyen görcsökre, de a dokihoz csak jövõhéten szeretnék menni. Nem tudom, hogy ezzek a jelek most természetesek, vagy valami baj van. Már néha vannak tünetek, reggeli hányinger és éhség érzett, napközben fáradékony vagyok, és ezzeket a furra alhasi szurkákat is érzem néha elkezd fájni a csipõm, de ezekre nem tulajdonitok nagy figyelmet. Igazándiból nem gondolok arra, hogy elveszíthetem, inkább furrálom a tüneteket, mert nem tudom, hogy ez így jó-e?
Még egy jótanács: ha bármi (és tényleg bármi) kételyed, aggályod merül fel a terhességeddel kapcsolatban, azonnal hívd fel és keresd meg az orvosod. Maximum azt mondja, hogy emiatt felesleges aggódnod. Igazából nem minden esetben jó megoldás az itt válaszolókra hallgatni, mert mi nem orvosok vagyunk és egypár esetleges megnyugtatás valójában "félrekezelés" is lehet. Szóval infógyûjtésre kiváló ez a hely, de panaszok kezelésére nem! Mégegyszer nagyon boldog babavárást és felhõtlen 9 hónapot kívánok Neked! :)
Nálam ez aránylag gyorsan zajlott. Szinte semmilyen terhességi tünetem nem volt (hányinger, bármilyen rosszullét stb.), szóval teljesen rendben voltam. A 7 héten egyszer csak gyengén megjelent a barnás folyás és elekzdett egy kicsit görcsölni a hasam, amire 2 doki is azt mondtam hogy igazából semmi, de azért kaptam magzaterõsítõ gyógyszert és táppénzre mentem. A tünetek nem erõsödtek, így nem is hittem el, hogy bármi rossz lehet. Végül egy sima wc-re menetel alkalmával a wc papíron ott volt a petezsák az embrióval. Utána már nagyon véreztem, de a kórházban elláttak és mûtéti úton kitisztították a méhemet. Most próbálom magam lelkileg összekaparni és közben arra várok, hogy leteljen a kötelelzõ "szünetidõ". Másodszorra talán már sikerül!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtatást, neked hogy jelentkezett a vetélés? -milyen tüneteid voltak? Egyébként sajnálom! Köszönöm az oldalt megnéztem, tényleg sok jó van leírva.
Még valami! Szerintem ez hasznos oldal lehet Neked is: http://mama-baba.freeweb.hu/terhesjel.html
Elhiszem, én 30 vagyok, nekem is ez volt az elsõ terhességem, csak én sajnos másfél hete a 7. hétben elvetéltem. Ne ijedj meg, csak figyelj a testedre: ha valami nyugtalanítót észlelesz, inkább menj orvoshoz. Egyébként pedig pihenj sokat, egyél terhesvitamint (vagy sok egészséges kaját) és valószínûleg minden rendben lesz. :) Tényleg gratulálok és csak pozitívan!
A kérdező hozzászólása: Féltem a kis apróságot, mert ez az elsõ, és hát 31 évesen elég félelmetes:) :)
Az elsõ válaszoló vagyok: Ne izgulj, a több váladék nem jelent gondot. Nekem is ez volt, teljesen természetes. Csak akkor lenne gáz, ha véres, barnás váladék jelentkezne. Szóval ne parázz, az árt a babának!
A kérdező hozzászólása: Általában ilyen szinû szokott lenni nekem a menzi ideje elõtt, de nem baktériumtól, csak adotság, viszont még is zavar, mert félek, hogy valami baj van, mert több van most, mint ahogy szokott menzinél. Természetesen orvoshoz csak jövõhéten megyek, kb 6-7 hetesen, ha addig nem lép fel valami más problémám.
Gratulálok! Nekem is volt, gombás fertõzésre utalhat ha viszket és csíp. 13. hét után használhatsz csak kúpot vagy canestent, mert baja lehet a babának! Addig csak irrigálni lehet. Doki megmondja. Uh csak 5-6 hetes terhességtõl mutatja ki a pocaklakót. Amúgy meg a terhességet általában végig követi a folyás és egyre több lesz. Sárgás fehéres. A tisztasági valószínûleg végig utitársad lesz!
A kérdező hozzászólása: nem mesis gorcseim vannak, nyilalasok, derek fajas..a hasam alja faj mintha megjonne...
Menj el orvoshoz. Biztos, ami biztos. De szerintem minden rendben lesz.
grat minden bizonnyal babás vagy.28hetes kismama
A mensis fájások görcsök az elsõ trimeszter elején teljesen természetesek.Ugyanez a helyzet az álmossággal, a hõemelkedéssel és a mindjárt megjön érzéssel is.Én is éreztem ezeket, csak én nem számítottam a babára, hanem vártam a mensit, de csak nem jött.Néha elég komoly görcseim is voltak, de néhány mély hosszú lélegzetvétellel sokat lehet lazítani a dolgon.Lassan majd azért elnézhetsz az elsõ UH vizsgálatra is.
Tágul a méhed, ez teljesen normális és természetes folyamat. Arra viszont vigyázz, hogyha ezek a fájdalmak már-már elviselhetetlen jellegûek, akadályoznak a napi teendõid elvégzésében, esetleg még vérzéssel is párosulnak, azonnal keresd fel a nõgyógyászodat!
A 6-7 teszt helyett elmehettél volna már orvoshoz:-) Igen, nekem is megmaradt a mindjárt megjön érzés a 11. hétig. A barnázás is normális, de mindenképp mutasd meg a dokinak magad, és szólj róla.
Szia én is menzesz görcsökkel szenvettem, még most is 26 hetessen minden hónapban megérzem azt az idõt és 4 napig görcsölgetek.Szerintem ez normális mert a méh kezd alakulni.Nekem elején volt olyan is hogy futottam haza üzletbõl mert azt éreztem hogy megjött, de itthon semmi jele nem volt.Szerintem ne aggódj addig míg nem lessz kisebb vérzés.

A hőm általában 36, 7-36, 8, ma reggel 36, 7. Ma van a 13. napom, csináltam ovu tesztet, ami pozitív lett. Nincsenek tüneteim. Most akkor ez mit jelent?

Mikor legyünk együtt a párommal, ahhoz, hogy megfoganjon a Pici?

Legjobb válasz: ha pozitív a teszt, akkor hajrá!! és még az utána következõ napon is legyetek együtt. olvasd itt: www.babatervezok.otthona.net

ha pozitív a teszt, akkor hajrá!! és még az utána következõ napon is legyetek együtt. olvasd itt: http://www.babatervezok.otthona.net
A kérdező hozzászólása: Köszi :) De a hõmnek nem kéne ilyenkor leesnie?
Legyetek együtt egy pár napig amennyiszer csak tudtok. A hõnek nem szükséges leesnie, sõt, inkább az a lényeg, hogy a peteérést követõen megemlekedjen, méghozzá úgy, hogy magasabb legyen, mint az átlag hõd (pé elõtti).
Az csak peteéréskor fog leesni ha pozitív lett a teszt akkor az azt jelenti hogy 72 órán belül lesz peteérésed!Hajrá hajrá szeressétek nagyon egymást!!!!!!Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!