Találatok a következő kifejezésre: 7 napja pozítiv (21 db)

Tesztelt mar valaki 7 nappal a pozi ovu teszt utan pozitivat? Vagy esetleg olyan volt, hogy negativ lett ilyenkor es megis baba volt a dologban?

Legjobb válasz: 7 nappal a pozitív ovu teszt után nem hiszem, hogy egy terhességi teszt pozitív lehet, hisz az elsõ negatív ovu napján következik be a tüszõrpedés és onnantól még kb. 10 nap, mire befejezõdik a beágyazódás és elkezdõdik a hcg termelése.

7 nappal a pozitív ovu teszt után nem hiszem, hogy egy terhességi teszt pozitív lehet, hisz az elsõ negatív ovu napján következik be a tüszõrpedés és onnantól még kb. 10 nap, mire befejezõdik a beágyazódás és elkezdõdik a hcg termelése.
Lehet pozitív, pl méhen kívüli terhesség esetén, ha nem jutott el a méhig, hanem hamarabb megtapadt, így hamarabb termeli a hcg-t. A túl korai pozitívnál inkább gyanakodni kell.
A kérdező hozzászólása: Ertem. Koszonom. Valoszinuleg igazatok van.

Menses 6 napos késése után a 7. napon barnás váladékosságot tapasztaltam. Ez lehet a beágyazódás tünete? , mert a teszt először gyenge pozitívat mutatott utána meg negatívat.

még nem voltam terhes, 2 hónapja hagytam abba a anti tabl szedését alatta utána rendesen id?re jött meg.

Legjobb válasz: Kezdj el MagneB6-ot szendi!!! Valószínû baba lesz azaz már ott van. Nekem is 5-7 hetes lehettem, erõs görcsökkel, barnázás. A doki mondta, hogy sürgõs pihenés, fekvés! és magneB6!!! Keresd fel nõgyógyászodat, ha pozitív lett, nehogy probléma legyen. Ilyenkor még lehajolgatni sem tanácsos, semmi megterhelõ, sem ülõfürdõ, forró zuhany, stb.! Írd meg mi lett! Jó egészséget neked/ nektek!

Kezdj el MagneB6-ot szendi!!! Valószínû baba lesz azaz már ott van. Nekem is 5-7 hetes lehettem, erõs görcsökkel, barnázás. A doki mondta, hogy sürgõs pihenés, fekvés! és magneB6!!! Keresd fel nõgyógyászodat, ha pozitív lett, nehogy probléma legyen. Ilyenkor még lehajolgatni sem tanácsos, semmi megterhelõ, sem ülõfürdõ, forró zuhany, stb.! Írd meg mi lett! Jó egészséget neked/ nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Elevit-et szedek mivel tervezett terhességrõl van szó és úgy tudom kezdetnek ez se rossz. 7-fõn megyek dokihoz rákszürésre és UH-ra.
1-es vagyok Én femibiont szedtem, de ettõl függetlenül ugyanúgy kellett szednem a magneB6-ot.
Ha már egy hete késik, és már teszteltél pozitívat, akkor valószínû terhesség. Ez most nem beágyazódás, mert az már rég megtörtént, ha megtrötént. Ovuláció után 7-12. napon és csak utána jön meg a mensi... A terhesség elején elõforduhat barnázás, nekem is volt.
Rákszûrést terhesen nem fognak csinálni.Barnás váladékozás nem jó ha terhes vagy, mert lehet belõle vetélés.Nekem volt egy vetélésem így kezdõdött a második terhességemet is barnázással kezdtem viszont õ sikeresen megszületett 2 éve.hívd fel a dokid és pihenj
A tesztet mikor csináltad? akkor most negatív vagy pozitív? elõzõ voltam
A kérdező hozzászólása: Sajna az UH kimutatta h elvetéltem. :( De nem adjuk fel 2 hónap múlva újra próbálkozunk!
Nagyon sajnálom :( Tudom milyen érzés nekem is volt vetélésem. Elõtted hozzászóló voltam.

7 napja késik a menstruációm. Csináltam tesztet, pozitiv lett, de alig látszik a csik.4 napja volt egy kis barna folt, de inkább csak maszatnak mondanám. Ezt terhességnek vélhetem?

Legjobb válasz: igen. a + teszt az terhesség... a barna folt nem gond. azért volt világos a csik mert kevesebb volt a hcg szint de elég hogy + legyen. ha megnyugtat csinálj egyet a napokban is és annak már erõsebbnek kell lennie a hcg szint kétnaponta duplázódik.

igen. a + teszt az terhesség... a barna folt nem gond. azért volt világos a csik mert kevesebb volt a hcg szint de elég hogy + legyen. ha megnyugtat csinálj egyet a napokban is és annak már erõsebbnek kell lennie a hcg szint kétnaponta duplázódik.
Vagy csinálsz még egy tesztet egy pár nap múlva, vagy elmész egy nõdokihoz, igaz ha terhes vagy még korai, mert csak petezsákot lát, de akkor legalább megvizsgál és megnyugszol.Mert ha terhes vagy nem kéne barnázni, arra azonnal írna ki gyógyszert.
Elõzõ vagyok, egyáltalán nem megnyugtató a barnázás, azt tudd ha esik a hcg szint az vetélést jelent.Én a helyedben vizsgálatot kérnék, nem megijeszteni akarlak, csak biztosabb a doki.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat. A barnáz csak 1 napig tartott, és az is csak nagyon gyengén.
Orvoshoz mindenképp menj el!!!!Az a biztos!:) Nekem is az volt, hogy az elsõ teszt nagyon halvány volt és rá pár napra barnázásom volt 2 napig.Megijedtem és egybõl elmentem a dokihoz, aki azt mondta, hogy semmi probléma. Azóta nincs se barnázás, a hasam fájdogál néha, de az normális!:) 17hetes kismama

Ma volt 7 napja, hogy késett reggel csináltam tesztet és pozitív lett. Ilyenkor mikor érdemes már dokihoz menni? Lát már ilyenkor valamit?

Legjobb válasz: Szia! Elöször is szívböl gratulálok! Szerintem kb. 2 hét múlva már mehetsz, nem tudom, mennyit kell nálatok várni egy idöpontra. De az orvos a 7. héten már a szívhangot is meg tudja állapítani! Így nem fog újra és újra visszarendelni.

Szia! Elöször is szívböl gratulálok! Szerintem kb. 2 hét múlva már mehetsz, nem tudom, mennyit kell nálatok várni egy idöpontra. De az orvos a 7. héten már a szívhangot is meg tudja állapítani! Így nem fog újra és újra visszarendelni.
Hány naposak a ciklusaid? Egyébként általában azt szokták mondani, hogy elég a 7-8. héten elmenni a nõgyógyászhoz, és továbbiakat úgyis egyénre szabottan mondja el.
Szívbõl gratulálok! Én csak 1 hónap múlva mentem orvoshoz és úgy sem látott sokat ezért elküldött vérvételre és 2 hét múlva ismét behívott. Akkor már látszott 8 hetesen! 12 hetes babás
Gartulálok ! Nekem is pozitiv lett a héten !!! Én jövõ héten kérek idõpontot és meglátom mire kapok ! Jó babavárást !! Kismami ::) )
Nagyon jó, hogy jönnek a POZITÍV tapasztalatok. Gratulálok mindenkinek.
Gratulálok a pozitivasoknak:-))))) Én 6hét+1nap voltam dokinál, már volt 5mm embrióm, szivdobogással.Nemsokára mehetsz dokihoz! Boldog, panaszmentes terhességet kívánok neked! 8hós kislány anyukája
Gratulálok, végre egy pozitív!
Ha már 1 egész hetet késett, akkor már 5 hetes vagy. Nekem 5 hetesen már egyértelmûen látta a doki a petezsákot (asszem 9 mm volt az átmérõje), benne az 1 mm-es embrióval. :-)
Nekem is a héten lett pozitív:) Én 12.-én megyek a dokimhoz.

Mi lehet a baj? Nem volt pozitív terhességi tesztem, viszont 12 napot késett aztán erős görcsöléssel megjött. A menstruációm a megszokott 7 nap helyett 3 volt, és bocsi a kifejezésért darabos

Aztàn mikor megjött rà egy napra belàzasodtam és lebetegedtem azóta eltelt 3 nap ès mèg mindig napi 3-4 szer belàzasodok! Kérlek valaki írjon, van a kett?nek köze egymàshoz? Lehetett spontàn vetélés?

Legjobb válasz: A láz miatt AZONNAL menj orvoshoz. Mondd el, amit itt leirtál, pl a "darabos" vérzésrõl. Nõgyógyászhoz menj, ha lehet. Akármelyikhez, mert sürgõs. Ha meg akarod várni vele a januárt, akkor viszont irj egy végrendeletet és köszönj el mindenkitõl. Nem vicc. (ha terhes lettél, de nem tapadt meg, és a menstruációval nem távozott minden darab, akkor - a láz az egyik tünete - vérmérgezés-féleséggel akár halált is okozhat. Nem rémisztgetni akarlak, hanem tényleg menj dokihoz. Azonnal.)

A láz miatt AZONNAL menj orvoshoz. Mondd el, amit itt leirtál, pl a "darabos" vérzésrõl. Nõgyógyászhoz menj, ha lehet. Akármelyikhez, mert sürgõs. Ha meg akarod várni vele a januárt, akkor viszont irj egy végrendeletet és köszönj el mindenkitõl. Nem vicc. (ha terhes lettél, de nem tapadt meg, és a menstruációval nem távozott minden darab, akkor - a láz az egyik tünete - vérmérgezés-féleséggel akár halált is okozhat. Nem rémisztgetni akarlak, hanem tényleg menj dokihoz. Azonnal.)
Szerintem tuti terhes voltál, csak végül nem tapadt meg. Azt nem tudom van-e a láznak köze hozzá.
Nem voltál dokinál?
Én elmennék egy UH-ra hogy kitisztultál-e rendesen.
A kérdező hozzászólása: De kicsit folyik az orrom is...
A kérdező hozzászólása: 38 körül van mindig, ha beveszek egy làzcsillapítót akkor lemegy 37.2-37.5 közé kb 2-3 óràra aztàn visszamegy
Mennyi a lázad?
Nem vagy megfázva, torkod nem fáj? Semi ilyesmi nincs, ami indokolhatná a lázad? Mert ez így elég durván hangzik, hogy napok óta lázasodsz. Szerintem is menj el ma mindenképp nõgyógyászhoz, mert ha tényleg köze van a vetéléshez, akkor az nem fog magától elmúlni, sõt, ahogy telik az idõ, csak egyre nagyobb veszélyben vagy. Szóval irány az orvos!
Egyetértek az utolsóval! Valóban lehet vérmérgezés!! Azonnal irány az orvos!!! Ez nem játék!
A kérdező hozzászólása: Igen, kitisztult a szervezetem teljesen... Nem láttak semmit. A láz pedig influenza volt! Már sokkal jobban vagyok kaptam vitaminokat. Köszönöm a válaszaitokat és a segítséget!

Inszeminácio utáni 7. napon negatív teszt. De van egy kis hányinger mmostanában. Lehet még pozitív teszt később? Dr Farkas Ágnesről vélemények? Lehet nála szülni a klinikán?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem még lehet.Nekem a 14 napon kellett mennem tesztelésre,és uhn is megnéztek,na az a negatív már biztos.Ne add fel!!!!Drukkolok!

Szia!Szerintem még lehet.Nekem a 14 napon kellett mennem tesztelésre, és uhn is megnéztek, na az a negatív már biztos.Ne add fel!!!!Drukkolok!
Nem is lehetett más 7 nap után csakis negatív akár van baba akár nincs.
Persze, hogy negatív. Majd a 14.napon tesztelj. Drukk.

Vetélés történt, ha pozitív a teszt, de még abban a hónapban menstruáció előtt 7 nappal megjött a menzeszem, de kevesebb mennyiségben?

November 3-án megjött a menzeszem. Mivel babát szeretnénk, elég s?r?n próbálkoztunk. Elvileg az ov-m 15-re esett, de a tesztet már 19-én megcsináltam, ami pozitívat jelzett. Nem szedtem és szedek semmilyen HCG tartalmú gyógyszert. Nagyon örültünk a párommal, de 23-ra megjött a menzeszem (számításaim szerint 30-a lett volna kezd? piros nap). Els? két nap csak barnás volt, majd utána normál színre váltott. Ma vagyok az 5. napon. Ez lenne az utolsó piros bet?sem (normál esetben), de a mennyisége nem csökkent. Ez vetélést jelent?

Legjobb válasz: Szia, Sajnos jelentheti azt, hogy elment a baba. De lehet, hogy azon kevés nõk közé tartozol, akik még egy max két alkalommal menstruálnak. Javaslom, ahogy elmúlik, menj el nõgyógyászhoz, és mond el neki mi is volt. Feltéve, ha egy két napon belül abbamarad.

Szia, Sajnos jelentheti azt, hogy elment a baba. De lehet, hogy azon kevés nõk közé tartozol, akik még egy max két alkalommal menstruálnak. Javaslom, ahogy elmúlik, menj el nõgyógyászhoz, és mond el neki mi is volt. Feltéve, ha egy két napon belül abbamarad.
Ha másor normális mennyise´gü volt, akkor sajnos igen valószínü, hogy vete´lés.... Menj ovoshoz, ha elmúlt....ha te´ged nem zvar mert a dokit bizti nem fogja, menj el me´g most, és ö megmondja a biztosat.....
A kérdező hozzászólása: A kérdés feltevõje vagyok. Az elõzõekhez hozzáfûzném, hogy a hányinger és a mellfeszülés továbbra is megmaradt. Azonban a petefészkeim egy kissé szurkálódnak, a hasam feszül. Ez még a megmaradt HCG okozhatja?
A kérdező hozzászólása: És nagyon szépen köszönöm a gyors választ:) )

Lehetséges, hogy az együtt lét után 7 nappal egy 10-es érzékenységű teszttel pozitívat teszteljek? Voltatok már így?

Legjobb válasz: Lehetséges ha: -elõbb volt ovud mint számítottad és a régebbi együttlétbõl sikerült -rossz helyen tapadt meg és korábban kezdõdik a HCG termelõdés -iker babák lesznek és így intenzívebb a hormontermelõdés. Két hét múlva mindenképpen menj el nõgyógyászhoz mert ha"normális"terhesség addigra már látni fogja ha viszont nincs jó helyen(ne így legyen!!!!)akkor nagyobb baj is lehet belõle!!! Reméljük a legjobbakat és persze a legfontosabb,Gratulálok és jó egészséget,boldog babavárást kívánok!!!

Lehetséges ha: -elõbb volt ovud mint számítottad és a régebbi együttlétbõl sikerült -rossz helyen tapadt meg és korábban kezdõdik a HCG termelõdés -iker babák lesznek és így intenzívebb a hormontermelõdés. Két hét múlva mindenképpen menj el nõgyógyászhoz mert ha"normális"terhesség addigra már látni fogja ha viszont nincs jó helyen(ne így legyen!!!!)akkor nagyobb baj is lehet belõle!!! Reméljük a legjobbakat és persze a legfontosabb, Gratulálok és jó egészséget, boldog babavárást kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: Szia!Nem kéne dokihoz menned?Lehet cisztád van nem?Nekem is volt már ilyen, nekem akkor cisztám volt!Kaptam rá duphastont ami meghozta a vérzésemet és utána már rendesen megjött mindig.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Aranyos vagy!Remélem neked is minél elõbb összejön! :)
szia! Én is olvaslak! :) Tényleg írj majd h mi van veletek! Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Ma megint voltam dokinál, mert a felfázásom nem javult, sõt! :( Most kaptam egy másik gyógyszert azt kell szednem.Igazából a pisilés nem fáj, nem csíp csak a hólyagom fáj nagyon és már a derekam is.:S Mindegy most szedem ezt a gyógyszert aztán majd meglátjuk, a méhszájam is megrövidült, de a doki azt mondta nálam ez valószínûleg alkati kérdés.Ezt pontosan nem tudom mit jelent, majd holnap megkérdezem a védõnõt, hiszen a kapott lelettel hozzá is el kell ismét látogatnom.Egyébként a baba jól van és már vannak karocskái és lábacskái és ficánkol! :D Olyan jó volt látni, hogy legalább õ jól van!Szép napot nektek!Sziasztok!
Ne aggódj, nem lesz semmi baj, szeded a gyógyszert, biztos meggyógyulsz elõbb utóbb. Olvass utána, hogy milyen gyógynövénybõl lehet ülõfürdõt csinálni, mert amikor olvastam azt írta, h már akár egy is meggyógyíthat!!! Nagyon gratulálok a kis csöppséghez! Fotót nem kaptál róla? 10-21 18:12-es voltam:)
persze, hogy terhesen szabad-e azt nem tudom, de hátha!!!
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a tippet, de dokim letiltott mindenféle ülõfürdõrõl!Most nem kaptam róla képet, de már van róla 2! Remélem rendbe jövök mert elég fájdalmas és kellemetlen! Szép estét!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Végre túl vagyok a felfázáson, el sem hiszem, ráadásul mellette aztán még jól meg is fáztam, hát szörnyû volt!Nem is tudom mikor voltam utoljára ilyen beteg! :S De minden ok.A méhnyakam picit megrövidült, de zárt, a doki szerint nem kell aggódnom. Jövõhéten hétfõn megyek megint és akkor majd megint írok!Sziasztok!
Mindig irj, hogy vagy, mi újság, mert én olvasom :) Sok boldogságot!!! (nekem is jo lenne)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Ma voltam a védõnõnél megcsináltatni a kis könyvet és õ 2011. május 22-re írt ki.Minden rendben van velem, majd még jelentkezem!Sziasztok!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Köszönöm szépen és ígérem azért jelentkezni fogok, de csak vizsgálatok után mert addig semmi újat nem tudok írni! :)
Jajj úgy örülök neked! Nagyon nagy gratula és akkor mostantól vigyázz magatokra nagyon! Légy boldog Kismama és élvezd ki ez az idõt! Ha lenne kedved, akkor közbe-közbe írhatnál h mi van veletek! Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Csajok!Megjöttem!2 óra késéssel jutottam be! A babám behozta a lemaradást, most 8 hetes vagyok a méretei alapján és gyönyörûen látszott a szívdobogása is!! :D Olyan boldog vagyok!:) Valószínû a belemártós teszt nem volt jó és ezért lett negatív legalább is doki szerint! A felfázásra kaptam antibiotikumot 5 napos kúra az egész. Szóval köszönöm jól vagyok, és köszönöm hogy velem izgultatok!Szép napot mindenkinek!! :)
Szia Na, voltál dokinál? Mit mondott? Hogy állsz a felfázással? Adri
utolsó: Drukkolok h ne legyen kórház a vége, de ha nincs más a baba érdekében menj csak be! Tegyél meg érte mindent! Felfázásra jó az ülõfürdõ, de most eszembe nem jut h milyen gyógynövénybõl! Talán cickafarkfûbõl de kérdezd meg patikában, biztos segítenek! Drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Holnap hétfõ!!Kicsit félek, mert közben felfáztam és mivel a dokim elég óvatos, alapos és mivel már volt 1 korai vetélésem lehet kórházban kötök ki! :S Pisilés közben fáj a hasam és már olyan mintha a veséimre is húzódna! :S Remélem nem lesz semmi komoly!Nektek kellemes délutánt! :)
utolsó vagyok! Szorítok neked/nektek nagyon!
örülök h végre túl vagy rajta! remélem innen már csak a jó dolgokra tudsz majd koncentrálni! Vigyázz magatokra!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Ma voltam dokinál 11 hetes vagyok a baba 45mm és már érzem egy egy erõsebb mozdulatát!Minden rendben, csak most meg hüvelykúpot kaptam mert az antibiotikumok felborították a hüvelyflórámat és elkezdtem iszonyúan viszketni, de doki szerint nem vész a kúp hamar rendbe tesz. Egyenlõre ennyi, majd még jelentkezem!Sziasztok!
Szia , negatív a szombat délutáni, amikor együtt voltunk együttlét közben éreztem egy nyomó fájdalmat, és utána volt pár véres barnás cseppem, de nem jött meg a derekam majd leszakad, már nem tudom mi lehet!!:S Vagy jöjjön meg, vagy legyen két csíkom, mint ez a bizonytalanság.
A kérdező hozzászólása: Aztán írd meg mi lett az eredmény!!Szorítok!! :)
Remélem! Ma vagyok a 47.napon, már ilyenkor szerintem uh-n is látszana a baba, bár nem tudom elsõ baba lenne!! Holnap lehet ellövök egy x-epilt az van otthon 25ös.
A kérdező hozzászólása: Értem.Csak azt nem, hogy ok. hogy nincs semmi elváltozásod, hála az égnek, de az 50 nap akkor is rengetek, legalább valamit írhatna ami beállítaná a ciklusodat és könnyebb lenne kiszámolnod, hogy mikor vannak azok a bizonyos kritikus napok!Mert ez így elég durva!Sajnálom... :( De azt szoktam mondani, hogy amíg nem jön meg van remény!! :) Remélem nem sokára arról írsz majd nekem, hogy te is gömbölyödsz!! :D Nagyon szorítok!!!Puszi!
Egy hónapja, mikor a rákszûrést is megcsinálták, akkor 33napra jött meg, elõtte volt h 50napra, ezért is mentem el, de nem adott semmi gyógyszert mert szerinte nincs semmi bajom, semmi elváltozás, még fertõzésem se ami befolyásolhatná! Így próbálkoztunk, volt is a kritikus napokon sex, utána egy nap barnázásom, de már ez is egy hónapja h volt, és a teszt még mindig negatív.Pattanásosodom, fehér folyásom van, bár a párom szerint a melleim keményedtek. Hétvégén újra tesztelek, van még otthon x-epil.
A kérdező hozzászólása: Utolsó!Sajnálom! :( Voltál már dokinál??
44.NAPON KÉT NAPJA IS NEGATÍV TESZT.....:(((
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Csajok!Minden a legnagyobb rendben és lehet hogy kislány!De még egyáltalán nem tuti!! :) Még nem élem bele magam!Valakinek azóta itt pozi teszt??
Na mi volt?Remélem minden rendben:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Remélem igazad lesz I.!!Amúgy nekem is olyan megérzésem van de aztán ki tudja.Mindegy mi lesz csak egészséges legyen, de persze azért a kíváncsiság ott motoszkál az emberben! :)
Sziaaa Kiscsaj lesz, én megálmodtam :) (I)
Szia! Ha a picur is akarja akkor már mondhat olyat h õ mit lát, de persze ilyenkor még nem mondják meg 100%-ra! Drukkolok h lássátok h mi van a lábacskái között :) Majd írj h milyen volt a kukucs :D
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!December 6-án megyek dokihoz, akkor leszek 15 hetes ha jól számolom.Szerintetek már látni fogja a doki ki lakik a pocakban?Vagy még korai?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Végre minden rendben van velem és semmi nem kínoz!! :D Le is kopogom kopp-kopp!Remélem most már zökkenõmentes lesz a babavárásom!Majd még jelentkezem! Sziasztok!
Szia! Nagyon örülök, hogy írtál!!! Tartsd meg ezt a jó szokásodat a jövõben is!!! :) Ne aggódj, mert ha a baba maradni akar, akkor az ég is leszakadhat, akkor sem lesz baj. Már pedig a kezdeti sokkot is kibírta. Az ülõfürdõs voltam :)
örülök h jól vagytok! csak így tovább! Légy boldog kismama :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Csajok!Hétfõn reggel 9-re kaptam idõpontot, remélem minden rendben lesz!Köszönöm, hogy ennyien szurkoltok! :)
drukkolok! Írj ám majd tényleg!! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Jövõhét hétfõn megyek dokihoz szívhang ügyben aztán majd jövök és megírom a fejleményeket! Szép napot mindenkinek! :)
Értem.Akkor ki tudja, lehet tényleg ikrek :) légyszíves ne tûnj el, írd majd meg mi volt a vizsgálaton, mert nagyon kiváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Utolsó!Nem az utolsó menstruációm egy spontán korai vetélés volt, szóval tuti hogy nem voltam elõtte babás!
Biztos nem voltál te már elõtte állapotos?Elõzõ menzeszed nem volt más, szokatlan?Én ma 6 hetesen teszteltem ilyen full pozit, csak azért kérdezem.
A kérdező hozzászólása: Hát én sem értem, de nekem a 3 éves kisfiam is a ciklusom végén fogant! :) Nálam úgy látszik minden megeshet!! :D Köszönöm a válaszokat és mindenképpen megírom mint mondott az orvos!
Majd ki ugrik a két csík!!!Hát ez nagyon pozitív! Azért nem semmi, hogy ennyire késõi ovud volt és sikerült is és 7 nap után ilyen egyértelmû a két csík!!! Ami még megfordult a fejemben, mi van ha a 25.i teszt nem volt jó és azért nem jelezte a babát! Írj majd mit mondott az orvos mert nagyon kíváncsi vagyok! Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/100929/P9270731_www.kepfeltoltes.hu_... kicsit homályos de azért látszik, remélem jó lesz.
Tesztrõl tudsz képet linkelni? Nagyon gratulálok, boldog babavárást!!!
A kérdező hozzászólása: Húú csajok ez olyan hihetetlen!Köszönöm! :)
Akkor Gratulálok!!!!!! Vigyázz magatokra! Boldog babavárást!!!!
A kérdező hozzászólása: A teszt neve Amazon+ és 10-es érzékenységû és igen vannak ikrek a családban, nem is 1 pár!
Milyen teszt volt? Mert a medi lab már sokakat becsapott. Azért szorítok, hogy ne így legyen. Esetleg voltak ikrek a családotokban? Boldog babavárást! Esetleg tudsz képet feltölteni a tesztrõl?
Az elõzõ nagyon jól leírta.Ha pozitív a teszted, akkor van hcg a szervezetedben, viszont hamar menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Utolsó!Akkor szerinted is a 21-e a nyerõ?Amúgy már hétfõn megyek dokihoz, mert volt már egy vetélésem a múlt hónapban.
Akkor tényleg 7 nap telt el!!! Nagyon szerencsés vagy ha a kettõbõl az egyik pont betalált!!! Két hét múlva akkor is mindenképpen menj dokihoz ha minden rendben már tuti látja, ha gond van meg még mindíg idõben lesz!!! Még egyszer gratulálok!
A kérdező hozzászólása: A helyzet a következõ: szeptember 20-ra nem vártam, de ebben a ciklusban csak 2x voltam együtt a párommal.Szeptember 4-én és szeptember 21-én.Az elsõ tesztet szeptember 25-én csináltam az teljesen negatív lett, pedig elvileg mutatnia kellett volna már valamit, ha a 4-ei együttlétbõl van a baba nem?A másodikat 27-én csináltam és az pedig pozitív lett.
A kérdező hozzászólása: Szóval elvileg lehetséges?Egyébként még semmi tünetem.
Gratulálok és Boldog Babavárást kívánok!Vigyázz Magatokra! Írj majd!:-)
Hú, dejó ilyeneket olvasni. Meg ekkora pozitív tesztet látni! Nagyon gratulálok és minden jót kívánok nektek!!! :)
Nagyon gratulálok én is! Jó ilyeneket olvasni! Vigyázz magatokra!!! Üdv, Adri
Szia! Én is nagyon gratulálok még egyszer és jó egészséget, boldog babavárást kívánok nektek! Vigyázz magatokra és írj a további fejleményekrõl! Puszi! Gy.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Köszönöm még egyszer a jókívánságokat, igyekszem majd minden orvosi vizsgálat után beszámolót írni! Legközelebb 2 hét múlva írok, hogy van e szívhang! Szép napot nektek! :)
Szia! Anyu is 5 hetes volt mikor hugommal kiderült hogy terhes és akkor csaka petezsák volt!! Te aztán mindenen felúlmultad a szabályokat:d hõ, korai teszt, tünetek semmi:DDD Ez egy löket azoknak akik a tünetekre épülve várják a csodát:) Sok boldogságot, és kérlek vezesd itt a fejlõdést egy blogként:) Engem érdekel:) )
Én is gratulálok, vigyázz nagyon magatokra.
szia! Nagyon nagyon gratulálok! Sok sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Na voltam a dokinál, mensi szerint(aug.17.) 6 hetesnek kellene lennem, de még nincs szívhang, csak petezsák, vagyis inkább 4-5 hetes vagyok! :D
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Eljött a hétfõ! 11:10-re van idõpontom a dokihoz! Amint hazaérek tudósítok!!Mindenkinek szép napot!! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Csajok még 2 nap és hétfõ!! :) A hõm 36, 3 még mindig, ennyi az alap hõm is!Szóval semmi extra.Hát nagyon kíváncsi vagyok!Szép napot nektek, és köszönöm, hogy velem tartotok! :)
Szia! Jönnek majd azok a tünetek!:-) Mennyi a hõd?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Még egyáltalán semmi tünetem sincs, se émelygés, se szédülés, se cicifájás semmi!!Ja és a hõm is teljesen normális még csak 1 tizedet sem ment feljebb!! :)
Szívbõl gratulálok.Milyen tüneteid voltak, vannak?
Gratula (I)
Én is gratulálok és kíváncsian várom a fejleményeket.
Én is gratulálok és várom az eredményt:) )
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Én nem tûnök el, bármikor ha kérdeztem mindig megírtam a végkifejletet, mert számomra is elkeserítõ, hogy valaki kérdez és olyat amibõl tanulni is lehetne de nincs vége, hogy mi is lett pontosan.Szóval, hétfõn ha hazaértem megírom mit mondott a doki! Köszönöm a jókívánságokat! :)
Szokatlan...de gratula.azért menj minnél hamarabb dokihoz, h megnézze, tuti jó helyen van e...
Nagyon ritka az álpozitív teszt. Nekem sem volt semmi tünetem, és késõbb sem lett. Gratulálok a babához!
Ma töltöttem a 24. hetet, és egyelõre annyi a tünetem, hogy elkezdtem gömbölyödni! :) Gratulálok!
gratula nekem sem volt tünetem a 9 hónap alatt..:-)) megusztam..:-)) 3 hós kiscsaj anyuja.
Szia! Én a rákszûrésen tudtam meg, hogy 6 hetes babás vagyok.Amúgy is vacakolt a menzim, semmi "tünetem" nem volt.Szerencsére a terhesség alatt sem volt semmi. Viszont volt már 4 terhességem, ahol csináltam tesztet, egyik sem tévedett.De sajnos csak 1 gyermekem van. :( Gratulálok a babához!!! :) )))))

Ha az Lh tesztem 2 napja pozitív, akkor mikor lesz tüszőrepedésem? A hőm miért eshetett le 36.9-ről 36.7-re?

Legjobb válasz: Tuti hogy lesz akkor tüszõrepim? A hõm azért esett vissza ma reggelre?

A kérdező hozzászólása: Tuti hogy lesz akkor tüszõrepim? A hõm azért esett vissza ma reggelre?
Ha + akkor 24 -36 órán belül bekövetkezik.
Szia. A hõd azért esett le, mert most a legtöbb a szervezetedben az LH hormon, amit a pozitív teszted is igazol. (LH hatása a hõ leesés)De mert leesett a hõd, az nem garantálja, hogy vaban lesz tüszõrepedésed. Ha majd felmegy a hõd és fennmarad, csak akkor lehetsz biytos abban, hogy a tüszõ meg is repedt. És ahogy elõzõ válaszoló is írja, 24-36 napon belül várható a tüszõrepedés.
elõzõ vagyok, bocs: vaban = valóban (elírtam :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!