Találatok a következő kifejezésre: 7 napja néha (31 db)

4 napja van barna folyásom. Nem az a rengeteg mennyiség, de nem is olyan kevés, néha kicsit émelygek. 7 nap múlva kell megjönnie. Mitől lehet ez a barna váladékozás?

Legjobb válasz: Szia! 2 ok is lehet: 1 ok: a mensi közelettét jelzi 2 ok: bizony lehet hogy baba van a dologba! Tudom hogy nem ezt a választ vártad de ez lehet!De ha nem bántalak meg szerintem meg fog jönni! :-( De az is lehet hogy felfáztál vagy valami ferõzésed van!De vár még legalább 7 napot és csinálj egy tesztet ha nem jön meg!Szórítok hogy az legyen amit szeretnél!!!

Szia! 2 ok is lehet: 1 ok: a mensi közelettét jelzi 2 ok: bizony lehet hogy baba van a dologba! Tudom hogy nem ezt a választ vártad de ez lehet!De ha nem bántalak meg szerintem meg fog jönni! :-( De az is lehet hogy felfáztál vagy valami ferõzésed van!De vár még legalább 7 napot és csinálj egy tesztet ha nem jön meg!Szórítok hogy az legyen amit szeretnél!!!

Ha 6 napig néha 7 napig tart a mensim, akkor hány napos a ciklusom? Hanyadik nap van peteérésem?

Legjobb válasz: A ciklus a menses 1. napjától a következõ menses 1. napjáig tart, így számold, függetlenül attól, hogy hány napig van vérzésed.

A ciklus a menses 1. napjától a következõ menses 1. napjáig tart, így számold, függetlenül attól, hogy hány napig van vérzésed.
Nem ettõl függ fõleg, hanem attól hogy az elsõ napja és a következõ elsõ napja között hány nap telik el. Vagyis hány naponta jön meg. Ésaz elsõ napjától visszafelé számítva 14 nap. Elvileg, és alap esetben.
Regisztrálj be a ciklus.hu- ra. ha kitöltöd az utolsó mensid dátumát, nyomon tudod követni a következõt, azt is mikor várható az ovuláció, sõt ha sikerül a megtermékenyülés, azt is jelzi, kislány vagy kisfiú esélyesebb. Terhesség alatt pedig hetente olvashatsz a baba fejlõdésérõl, jelzi a szülés dátumát is. Nagyon hasznos kis oldal.

7 napja késik a mensim! Azon kívül, hogy bármit eszek ég a gyomrom semmit nem érzek! Néha fáj a cicim, és olyan megjön érzésem van! De ennyi! Lehet még baba?

Volt egy halvány pozitív tesztem, és 2 negativ!

Legjobb válasz: Ha 150 teszted van és abból az egyik csak pozitív, akkor annak nyilván volt mit kijeleznie. Mivel kb 5 hetes terhes lehetsz az írottak alapján , jelentkezz be egy dokihoz a 7. hétre, akkor már minden tisztán látszik az uh-n. Addig vigyázz magadra, ha pedig mégsem baba van, akkor is mindenképp érdemes az orvosnál megjelenni. Drukkolok, hogy az legyen amit szeretnél.

Ha 150 teszted van és abból az egyik csak pozitív, akkor annak nyilván volt mit kijeleznie. Mivel kb 5 hetes terhes lehetsz az írottak alapján , jelentkezz be egy dokihoz a 7. hétre, akkor már minden tisztán látszik az uh-n. Addig vigyázz magadra, ha pedig mégsem baba van, akkor is mindenképp érdemes az orvosnál megjelenni. Drukkolok, hogy az legyen amit szeretnél.
Melyik a legutolsó teszted a pozitív vagy a negatív? Nekem azt mondta a dokim, hogy van téves negatív eredmény, de téves pozitív csak a legritkább esetben, de van olyan betegség, ami emelkedett hcg szinttel jár. De ez nagyon ritka. Mind egyféle teszt vagy különbözõek? Nekem az egyik fajta teszt negatív eredményt adott, a másik amit még aznap délután elvégeztem, már pozitívat. Mindkét teszt 24 órás, gyors teszt volt. Szerintem simán lehet baba. Én a HCG-Line nevût használtam, ami nagyon bejött. Gyógyszertárban vettük. Ha hétfõig még mindig bizonytalan vagy és a havid sem jön meg, menj el dokihoz. Uh-gal már a mensi késése utáni héten meg tudja állapítani a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ teszt amit csináltam az lett halvány pozitiv!Másnap csináltam 2 egyformát az lett negatív!A pozitív medilab volt a másik kettõ egyforma valami ismeretlen!
Hát, akkor így maradok az utóbbi variációnál, hogy látogasd meg hétfõn a dokidat. Biztosat csak Õ fog tudni mondani! Már csak kettõt kell aludni és kiderül! Izgulni fogok érted és kérlek írd meg mit mondott! szia

7 nappal vagyok a peteérés után, nagyon fájnak a melleim (máskor is fájt de talán nem ennyire), néha szurkál a hasam alja is. Lehet már terhességi tünet?

Legjobb válasz: 99%, hogy nem! Ha volt is megtermékenyülés, még úton volt eddig és jó eséllyel mostanában kezdené a beágyazódást. Tünetelni még korai. De szurkolok Neked,hogy az legyen!!

99%, hogy nem! Ha volt is megtermékenyülés, még úton volt eddig és jó eséllyel mostanában kezdené a beágyazódást. Tünetelni még korai. De szurkolok Neked, hogy az legyen!!
Nekem minden menzeszem elõtt majdnem két hétig (ovutól) fáj a mellem és kb. egy héttel elõtte már napi párszor görcsölget a hasam, pedig 100%, hogy nem vagyok terhes (több hónapja nem szexeltem). Persze ettõl még lehet baba, csak ez egyelõre nem annak a tünete. Fõleg úgy, hogy még be sem ágyazódott, ha volt is megtermékenyülés. Legyél türelmesebb!
A kérdező hozzászólása: Köszi.Sajnos 3 éve türelemmel várunk :(
Dokinál voltatok már?
A kérdező hozzászólása: Igen, a férjemmel van a gond, ö szedi is a gyogyszereket.De azért minden honapbann reménykedünk.
Irány az orvos, õ majd megmondja! Ez csöppet se normális.
A kérdező hozzászólása: de mért lehet ez
Hány éves vagy? Fiatalon mondhatni normális még, ha csak pár éve menstruálsz, ha pedig klimax elõtt áll, akkor is van ilyen.

Azt hallottam fogamzásgátlószedésnél néha ki lehet hagyni a 7 nap szünetet, és el lehet kezdeni egyszerre a szedését a következő levélnek. Ez igaz?

Nincs semmi hátránya?

Legjobb válasz: Elsõ: a kérdezõ arra gondolt, hogy szünet nélkül kezdi el a következõ levelet.

Elsõ: a kérdezõ arra gondolt, hogy szünet nélkül kezdi el a következõ levelet.
én is belarát szedek és a nyaralás miatt kihagytam a 7 napos szünetet hogy ne menstruáljak. nem volt semmi bajom, amikor abbahagytam rendesen megjött.
A kérdező hozzászólása: a Belara betegtájékoztatójában nem írnak róla :/
nem, ha olyan gyógyszert szedsz ahol 7 nap szünetet kell tartani, akkor azt BE KELL TARTANI. a 7 nap szünet elhagyását akkor szokták bevetni, amikor vmi okból kifolyólag nem akarnak menstruálni akkor, pl nyaralás, ilyesmik. de amúgy nem kell azt a szünetet elhagyni, mindig bekell tartani, ameddig csak szeded a tablettát. a betegtájékoztatóban pedig valszeg azért nem írnak errõl, mert a kérdés hülyeség. egyértelmûen le van írva h tartson 7 nap szünetet. tehát tarts 7 nap szünetet.
Nem igazán értem a kérdésed. Az enyémnél így van, Milligest: Fogamzásgátló elõször a menses elsõ napján kellett elkezdeni szedni, 21 szem van, aztán 7 nap szünet (minid), ebben a 7 napban valamikor megjön a menses, nekem a szünet 4. napján, a 7 nap szünet után el kell kezdeni a következõ 21 szemet.
lehet folyamatosan szedni, de hosszú távon nem érdemes. amúgy a betegtájékoztatóban részletesen benne van
"Miután van, akinek a három havi adagot beadják egy injekcióban, vagy ötévit beültetnek a bõre alá, nem hiszem, hogy tönkremégy, ha nem tartasz szünetet, ha épp úgy van. :) " Azért egy hangyányit különbözik a két módszer alapelve... Fölösleges összahasonlítgatni õket mert semmi köze hozzá.
Miután van, akinek a három havi adagot beadják egy injekcióban, vagy ötévit beültetnek a bõre alá, nem hiszem, hogy tönkremégy, ha nem tartasz szünetet, ha épp úgy van. :)
Elvileg lehet, gyakorlatilag nem ajánlott. Valószínû, hogy pecsételõ vérzésed lesz (akár az egész levél alatt).
De, van hátránya. Folyamatos pecsételõ vérzés és rosszullétek is elõfordulhatnak. És nem is lehet túl sokszor eljátszani. Elvileg a tablettád betegtájékoztatójában írnak róla.
A kérdező hozzászólása: pont emiatt akarom kihagyni a 7 napos szünetet, mert akkor jönne meg amikor nem szeretném
Nagyon ritka az álpozitív teszt. Nekem sem volt semmi tünetem, és késõbb sem lett. Gratulálok a babához!
Ma töltöttem a 24. hetet, és egyelõre annyi a tünetem, hogy elkezdtem gömbölyödni! :) Gratulálok!
gratula nekem sem volt tünetem a 9 hónap alatt..:-)) megusztam..:-)) 3 hós kiscsaj anyuja.
Szia! Én a rákszûrésen tudtam meg, hogy 6 hetes babás vagyok.Amúgy is vacakolt a menzim, semmi "tünetem" nem volt.Szerencsére a terhesség alatt sem volt semmi. Viszont volt már 4 terhességem, ahol csináltam tesztet, egyik sem tévedett.De sajnos csak 1 gyermekem van. :( Gratulálok a babához!!! :) )))))
Elejétõl.....
Terhesteszt megmondja, hogy terhes vagy-e. Mi nem tudjuk.
A kovetkezo menszi elso napjatol visszafele 14 napot, ha 28 naposak a ciklusaid, akkor a menszi elso napjatol szamitott 14. nap is ugyanaz. Az esely nincs teljesen kizarva, hogy terhes legyel, de eleg keves a % ra.
Mennyit késik azóta a mensid? 2 napot, vagy 3 hetet vagy mennyit?
Lehet, hogy az vagy lehet, hogy nem. Egyéntõl függ, de nem olyan könnyû teherbe esni a környezetembe kapásból tudnék mondani 3 párt akiknek vagy még nem jött össze a baba vagy nagyon nehezen, szóval nem könnyû teherbe esni

Mág bízakodhatok hogy terhes vagyok? 7 napja késik, 2 teszt is negatív lett. Viszont állandóan fáradt vagyok, megnőtt az étvágyam, néha hányingerem van, totál másképp érzem magam.

Jah és egyfolytában fájdogál a derekam, mintha meg akarna jönni, de 1 hete semmi. már van egy kisfiam, akkor is mindjárt megjön érzésem volt, és nem is jött meg. viszont a folyásom nem fehér hanem sárgás, akkor tuti nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Akkor más választás nincs, orvoshoz kell menned. A sárgás folyás gyulladásra is utalhat lehet hogy ezért késik.

Akkor más választás nincs, orvoshoz kell menned. A sárgás folyás gyulladásra is utalhat lehet hogy ezért késik.
szia én is így vagyok nekem 6 napja késik és szintén 2 teszt neg lett, én holnap megyek dokihoz mert azt mondta hogy lkehet hogy ciszta így hát menjek el holnap, majd még irok hogy mi lett.
A kérdező hozzászólása: Én csak jövõ hét keddre kaptam idõpontot a dokimtól, addig muszály lesz várnom. Majd írd meg mit mondott a doki!
szia a tegnapi eredmény: nem biztos semmi elvileg van petezsák de nagyon kicsi és nagyon deformált nem kör lakú hanem csepp formájú így hát marad a bizonytalanság , , hétfõn kell visszamennem akkor laborba néz hcg-t a vizeletbõl meg gondolom uh-n is megnéz. addig meg megõrülök, nem birom a várakozást! :-((( tünet még mindig nincs, nem tudom hogy mi lesz belõle ha gondolod írj privit és izglhatunk együtt a hétvégén

7 napja késik, néha megkeményedik az alhasam pár percre, és van hogy elkezd szúrni a jobb petefészkem. Lehet hogy babás vagyok?

Legjobb válasz: Szia csináltál tesztet?Az szerintem megmutassa már hogy babás vagy.Én nem vártam ilyen sokkáig hogy kiderüljön hogy babás vagyok.A menzeszed normális minden hónapban?

Szia csináltál tesztet?Az szerintem megmutassa már hogy babás vagy.Én nem vártam ilyen sokkáig hogy kiderüljön hogy babás vagyok.A menzeszed normális minden hónapban?
A kérdező hozzászólása: A mensim néha szokott késni 1-2 napot.DE elõtte mielõtt megjön mindíg fáj a hasam és feszül a mellem minimum 3 nappal mielõtt megön, de most semmi ilyen érzésem nincs. Még nem csináltam tesztet , holnap fogok remélem pozitív lesz :)
Sztem van rá esély, szorítunk neked:-)
A kérdező hozzászólása: KÖszi szépen :) MIndenkinek nagyon boldog babavárást !!! :)
Hõd??
Majd ir privitet hogy mi lett a teszt eredménye.Elõzõ válaszoló.Szorítunk!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!