Találatok a következő kifejezésre: 7 napja a menzeszem, a teszt (3 db)

Nagyon ritka az álpozitív teszt. Nekem sem volt semmi tünetem, és késõbb sem lett. Gratulálok a babához!
Ma töltöttem a 24. hetet, és egyelõre annyi a tünetem, hogy elkezdtem gömbölyödni! :) Gratulálok!
gratula nekem sem volt tünetem a 9 hónap alatt..:-)) megusztam..:-)) 3 hós kiscsaj anyuja.
Szia! Én a rákszûrésen tudtam meg, hogy 6 hetes babás vagyok.Amúgy is vacakolt a menzim, semmi "tünetem" nem volt.Szerencsére a terhesség alatt sem volt semmi. Viszont volt már 4 terhességem, ahol csináltam tesztet, egyik sem tévedett.De sajnos csak 1 gyermekem van. :( Gratulálok a babához!!! :) )))))

Vetélés történt, ha pozitív a teszt, de még abban a hónapban menstruáció előtt 7 nappal megjött a menzeszem, de kevesebb mennyiségben?

November 3-án megjött a menzeszem. Mivel babát szeretnénk, elég s?r?n próbálkoztunk. Elvileg az ov-m 15-re esett, de a tesztet már 19-én megcsináltam, ami pozitívat jelzett. Nem szedtem és szedek semmilyen HCG tartalmú gyógyszert. Nagyon örültünk a párommal, de 23-ra megjött a menzeszem (számításaim szerint 30-a lett volna kezd? piros nap). Els? két nap csak barnás volt, majd utána normál színre váltott. Ma vagyok az 5. napon. Ez lenne az utolsó piros bet?sem (normál esetben), de a mennyisége nem csökkent. Ez vetélést jelent?

Legjobb válasz: Szia, Sajnos jelentheti azt, hogy elment a baba. De lehet, hogy azon kevés nõk közé tartozol, akik még egy max két alkalommal menstruálnak. Javaslom, ahogy elmúlik, menj el nõgyógyászhoz, és mond el neki mi is volt. Feltéve, ha egy két napon belül abbamarad.

Szia, Sajnos jelentheti azt, hogy elment a baba. De lehet, hogy azon kevés nõk közé tartozol, akik még egy max két alkalommal menstruálnak. Javaslom, ahogy elmúlik, menj el nõgyógyászhoz, és mond el neki mi is volt. Feltéve, ha egy két napon belül abbamarad.
Ha másor normális mennyise´gü volt, akkor sajnos igen valószínü, hogy vete´lés.... Menj ovoshoz, ha elmúlt....ha te´ged nem zvar mert a dokit bizti nem fogja, menj el me´g most, és ö megmondja a biztosat.....
A kérdező hozzászólása: A kérdés feltevõje vagyok. Az elõzõekhez hozzáfûzném, hogy a hányinger és a mellfeszülés továbbra is megmaradt. Azonban a petefészkeim egy kissé szurkálódnak, a hasam feszül. Ez még a megmaradt HCG okozhatja?
A kérdező hozzászólása: És nagyon szépen köszönöm a gyors választ:) )

7 napja késik a menzeszem, a teszt negatív, lehet az idegességtől?

4hónapja szültem azóta még csak 1*volt meg.Sajnos nem szoptatok.

Legjobb válasz: Igen elõfordulhat velem is elõfordult már!

Igen elõfordulhat velem is elõfordult már!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!