Találatok a következő kifejezésre: 7 napja a menzeszem, a (55 db)

teszt? milyen volt a mensid?
Ha rendes menstruációd volt hiába tartott most csak 4 napig nem valószínû. Nem a nap a lényeg, hanem hogy milyen volt! Ha olyan, mint szokott nincs baba! Sajnos! :(
A kérdező hozzászólása: Hát igen... volt benne piros is és ilyen barna darabok is! Akkor teljesen feladom...:(:(:(

És meg fog jönni a következő 7 napban a menzeszem?

Fogamzásgátlót szedek most szedtem be az els? levéllel és mikor a 21. tablettát bevettem még az nap lefeküdtem a barátommal. Lehet ebb?l baj? És meg fog jönni a következ? 7 napban a menzeszem?( ugye mert ahogy beszedem a 21 tablettát a következ? 7 napban kéne megjönnie)

Legjobb válasz: Nem fog megjönni, puncimanó elküldte Hawaii-ra nyaralni.

Nem fog megjönni, puncimanó elküldte Hawaii-ra nyaralni.
miért ne jönne? :)
A kérdező hozzászólása: mert akkor vesztettem el a szüzességem.
mi van? miért ne jönne meg? és ha elvesztetted a szüzességedet, akkor mi van? :D
A kérdező hozzászólása: mert van akinél késik vagy kimarad egy menstruáció ha elveszti a szüzességét.
Igen van akinél kimarad az elsõ alkalomnál. De annál is késhet vagy kimaradhat az elsõ hónapokban aki fogamzásgátlót szed. Ez rajta van a betegtájékoztatón is... Szóval ne aggódj annyira ha nem fog megjönni. :) De elméletileg meg kell jönnie, szóval ne parázz annyira. :) 19/L
ehh.. igazán elolvashattál volna pár dolgot a fog. gátlóról. ugyanis, amikor szeded, akkor nincs peteérés, és nincs menstruació. csak megvonásos vérzés van, ami nem késhet.

Az biztos, hogy nem káros ha nem jön meg a menzesz a 21. nap követő 7 napban? Nekem még nem jött meg a 7 napból letelt már 3? Barna folyás csak megfázástól lehet vagy még valami mástól is?

Legjobb válasz: Nyugi! Ha meg is jön, és ha nem múlik el a 7 nap alatt, mindenképp kezdd el a köv. levelet a 8. napon. Ha elmúlt, ha nem. Ha bizonytalan vagy, csinálj tesztet.

Nyugi! Ha meg is jön, és ha nem múlik el a 7 nap alatt, mindenképp kezdd el a köv. levelet a 8. napon. Ha elmúlt, ha nem. Ha bizonytalan vagy, csinálj tesztet.
A 7 napban kell megjönnie, nem azt jelenti, hogy abbahagyod a levéllel, és másnaptól 7 napig vérzel! A szünet 3.-4. napján jön meg álltalában, de az sem baj, ha csak a 6. napon! Csak az a lényeg, hogy a szünetben megjöjjön, és úgysem fog elmúlni addig, amí el kell kezdened szedni a köv. levéllel!
A kérdező hozzászólása: Ma van a 4. napom a 7.-bõl és ma megjött, de csak pecsét szerû.Azt írták, hogy lehet csak pár csepp vér lesz, de az sem káros ha nem lesz semmi.Most akkor ennyi elég ez a "pecsét" szerû?Parás vagyok!!!:(
Énis ilyen cipõbe vagyok. sõt szarabba. ma kellene megjönnie ma van az 5. nap ilyenkor jön meg. de nagyon megfáztam mandula gyulladásom lett. de félek h nemfog megjönni a szünetbe a megfázás miatt.
Lehet. Menj vissza a dokihoz. Én is ezt szedem, nekem semmi bajom vele.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy nem abban a városban vagyok ahol felírták. Meg már gyengült is azóta. Remélem elmúlik.

Kérdésem a következő lenne márc 7 menjött a menzeszem 13 elment rá 3 nappal 16-án együtt voltam a párommal nem védekeztünk hiszen babát szeretnék szerintetek össze jön?

Legjobb válasz: Szeretkezni félidõben kell, 20-a körül lesz csak peteérésed. Ha 28 naposak a ciklusaid akkor 20.-án ha hosszabb akkor még késõbb. Kicsi az esély, hogy ezzel most összejött volna. Használj hõmérõ módszert, LH tesztet az megmondja mikor kell együtt lennetek.

Szeretkezni félidõben kell, 20-a körül lesz csak peteérésed. Ha 28 naposak a ciklusaid akkor 20.-án ha hosszabb akkor még késõbb. Kicsi az esély, hogy ezzel most összejött volna. Használj hõmérõ módszert, LH tesztet az megmondja mikor kell együtt lennetek.
kicsi az esély, de nem lehetetlen, fõleg ha rövid ciklusaid vannak. De az optimális az ha peteéréskor vagytok együtt, itt egy kis segítség hogyan állapítsd meg neked mikor van:
A kérdező hozzászólása: 24-25 napos ciklusom van álltalába, márc 7 megjött 12-én 13-án elment a menzeszem rá 4-5 nappal 16-17 én együtt voltam a párommal nem védekeztünk hisz babaát szeretnék, mennyi az esélyem hogy teherbe eshetek.üdv B
A kérdező hozzászólása: 24-25 napos a ciklusom berni76
Nekem is 7.-én jött meg. Mi együtt volunk 14 16 17 19 és 21.-én ezek a legesélyesebb napok. Az ovuteszt tényleg sokat segítene szerintem. A hõmérõzés az nem vált be nálam, mert amikor elkezdtem hõmérõzni mindig különbözõ idõben ébredtem úgy hogy nem bírtam visszaaludni. Biztos nagyon rágörcsöltem arra, hogy tudjam mérni a hõm. Biztosat csak akkor lehet tudni ha esetleg nem jön meg a menszid vagy megjön. Sok sikert kívánok! Majd írj, hogy mi volt. Anna
Szerintem kicsi az esély, hogy akkor teherbe estél! De ha babát akartok, akkor ne egy szexuális együtt létre alapozz! Két naponta szexeljetek! És fõleg középidõben!
Ha rövid a ciklusod, akkor van esély, hiszen ekkor már a 10. napon voltál, és a "fiúknak" is idõ kell, míg feljut a petesejthez. Nekem is hamarabb jött létre a terhesség, mint a középidõ (szintén 25 naponta jön meg). De ha babát szeretnétek, ne csak 1 napra idõzítsetek!:) Drukkolok azért és hajrá akár még most is, ne csak ezért szeretkezzetek!;)

Ha ket honapja mar nemszedem a fogamzasgatlo tabblettat! A Juniusi honap most mar a harmadik! Mennyi az eselyem ehonapba hogy sikerul teherbeesnem? 7-diken lessz a 14-dik napom a menzesz elso napjatol szamolva! Sikerulhet?

Legjobb válasz: Nézd!! Én tavaly augusztusban ugy voltam hogy pé-kor 3-szor lefeküdtem a párommal, és azt hittük hogy össze is jön. Azota semmi. De remélem neked hamar összejön. Inkább már a 9.naptol legyetek együtt kétnaponta.

Nézd!! Én tavaly augusztusban ugy voltam hogy pé-kor 3-szor lefeküdtem a párommal, és azt hittük hogy össze is jön. Azota semmi. De remélem neked hamar összejön. Inkább már a 9.naptol legyetek együtt kétnaponta.
Szia.Én okt.közepén hagytam abba a tabit, vártunk két hónapot és utána mindent bele volt.5 hónapos pocis vagyok:-) Azt mondják, hogy 2 lehetõség van: 1, vagy fogékonybb a nõ, 2, vagy nincs peteérése. Nekem a doki annó azt mondta, sûrü probálkozások közepette, ha nem sikerül akkor fél év után menjek vissza.
Ja, és szerintem innentõl kezdve 2 naponként legytek együtt, kb.10-12.-ig.Pontosan nem tudod kiszámolni a pé-d, ha nem rendszeres a ciklusod.Nekem a leírt módszerrel sikerült.
Szia! Én is pont igy hagytam abba a gyógyszert nekem is most jár le a 3 honap! Még nekünk sem sikerült bár annyira nem is dolgoztunk a témán! Ne stresszelj rajta ennyire majd jönni fog ha akar a baba:D!

Nov.30-án volt az utolsó menzeszem első napja(a hőm 36.7), dec.6-án már akcióztunk a párommal, menzesz előtt és után mindig volt hüvelyváladékom, de dec.6-a óta semmi nincs, egy csepp sem(hőm folyamatosan 35.6 vagy 7). Mi ez?

Ilyen még sosem volt.Vélemény?Ja,babát szeretnénk:) és 28 éve vagyok.

Legjobb válasz: ha 30-án volt a mensid elsõ napja akkor baromi korai a teszt,mivel ha 28napos a ciklusod akkor most lenne peteérésed.és a tesztek nem 3napos terhességet mutatnak ki hanem a beágyazódástól számított 3.nap,tehát 7-14nap után+3nap.nagyon ráérsz még a tesztel,legalábbis én értelmét nem látom.

ha 30-án volt a mensid elsõ napja akkor baromi korai a teszt, mivel ha 28napos a ciklusod akkor most lenne peteérésed.és a tesztek nem 3napos terhességet mutatnak ki hanem a beágyazódástól számított 3.nap, tehát 7-14nap után+3nap.nagyon ráérsz még a tesztel, legalábbis én értelmét nem látom.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm, hogy levezetted ezt nekem. Eltudnám viselni, ha újévkor tudnám meg, hogy baba lesz:)
Érdemes lenne venni egy terhességi tesztet. De ne éld bele magad a babavárásba, nem biztos, hogy várandós vagy.
A kérdező hozzászólása: Nem korai még a teszt?Nem élem bele magam, csak érdekes, mert soha nem volt velem ilyen.Sõt, inkább az zavart mindig, hogy soknak találtam a hüvelyváladékot.De most semmi.
Szerintem nem korai. A teszt három napos terhességet már kimutat. Jobb tudni, hogy mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Végül is pofon nem vág senki, ha megpróbálom:) Köszönöm a gyors reakciót:) Azért még várok véleményeket! Köszönöm
A kérdező hozzászólása: A ciklusom átlag 27 nap, elvileg 13-án van az ovuláció, de termékeny napok már dec.6-tól voltak(ciklus.hu-n vezetem)
peteéréskor kb. 12-14 nappal a következõ menzesz elõtt vannak a termékeny napok. ekkor megtermékenyül és egybeolvad a kiszabadult petesejt a hímivarsejttel a petevezetõben. innen számítva kb 4-10 nap amire beágyazódik a méhbe. és amikor ez megtörténik akkor kezd a nõi szervezet hct termelni ami a vizeletben is jelen van. ennek a hcg-nek a mennyisége napról napra növekszik terhesség esetén. a terhességi teszt ezt mutatja ki vizeletbõl, kb a nem várt menzesz napján, esetleg pár nappal elõbb vagy késõbb. nagyon korai még tesztleni.
remélem úgy lesz:)

A párommal a menzeszem elött 4 nappal sexeltünk és elment bennem.! Ennek a menzeszemnek meg kellett még jönnie? Vagy ki kell maradnia? Lehetek már terhes? A beágyazódás 7-10nap. Van még remény?

Legjobb válasz: Ha a ciklusod 28 napos, akkor menzesz után 2 héttel van ovulációd. ELVILEG menzesz elõtt 4 nappal már nincs peteérés, mondom elvileg. Aztán gyakorlatilag bármi lehet. Mindenesetre ne görcsölj a dolgon, mert annál inkább nem fog összejönni.

Ha a ciklusod 28 napos, akkor menzesz után 2 héttel van ovulációd. ELVILEG menzesz elõtt 4 nappal már nincs peteérés, mondom elvileg. Aztán gyakorlatilag bármi lehet. Mindenesetre ne görcsölj a dolgon, mert annál inkább nem fog összejönni.
A kérdező hozzászólása: van amikor 23-25 napos...most viszont 28 napra jött meg!! tehát 2 hét...:)
Ha megjött, akkor valószínûleg nem vagy terhes. Bár így is bármi elõfordulhat. Egy volt osztálytársam szedett fogigátlót, megjött neki mindig rendesen, majd egyszer csak nem. Akkor kiderült, hogy már 4 hónapos terhes. :)

Most akkor hogy vannak a napok? Sensonette tabit kezdtem el szedni a menzeszem 4 napjától, kivártunk a 7 napot és a 9. napon szexeltünk másnap elmentem az orvoshoz, de azt mondta 1 hónapot várnom kellet volna, de a betegtájékoztatón 7 nap van.

És mikortól látszik hogy terhes vagyok-e? 2 hét után látszik a teszten úgy tudom, és 3 hét mulva tudom meg hogy ha nem jött meg. De akkor már nem kés?? Még lehet tablettával védekezni utána? Vagy csak abortusz?

Legjobb válasz: Szia! Te valamit nagyon félreértettél az írásod alapján! A 7 nap arra vonatkozik, hogy amikor beszettél már 1 levelet a bogyóból, azután 7 napot ki kell hagyni, és a 8. napon kell elkezdeni a köv. levelet. Másrészt akkor nem kell kivárni az 1 hónapot a szexszel (ez lehet gyógyszerenként változik) ha az menstruációd elsõ napjától kezdted szedni a gyógyszer! Szerintem mindenképp csinálj egy tesztet, és keresd fel az orvosod!

Szia! Te valamit nagyon félreértettél az írásod alapján! A 7 nap arra vonatkozik, hogy amikor beszettél már 1 levelet a bogyóból, azután 7 napot ki kell hagyni, és a 8. napon kell elkezdeni a köv. levelet. Másrészt akkor nem kell kivárni az 1 hónapot a szexszel (ez lehet gyógyszerenként változik) ha az menstruációd elsõ napjától kezdted szedni a gyógyszer! Szerintem mindenképp csinálj egy tesztet, és keresd fel az orvosod!

Viszonylag hosszú a menzeszem.2 gyermeket szültem eddig. A másodikat egy éve. Kb.6-7 napig tart a menzeszem. Normális ez?

Korábban 5-6 nap volt. AZ első három napig erősödött, utána fokozatosan gyengült. Most az első két nap erősebb, a harmadikon gyengébb, a 4. és 5. napra erősebb lesz. És teljes 7 napig tart. Normális dolog ez? (Tudom, itt az idő egy orvoslátogatásra is szülés után egy évvel.) De valakinek hasonló tapasztalat? Vagy erről orvosi vélemény?

Legjobb válasz: Én 3 éve szültem, 1 gyerekem van, régen nekem is 5-6 napig tartott egyenletesen. Azóta úgy van, hogy 1-2 nap alatt kivérzek (szó szerint), annyira erõsen jön, van hogy 1-2 óránként betét csere.. utána meg csak halványan, csíkokban. Így is 5-6 nap, de a vége már nagyon minimális.

Én 3 éve szültem, 1 gyerekem van, régen nekem is 5-6 napig tartott egyenletesen. Azóta úgy van, hogy 1-2 nap alatt kivérzek (szó szerint), annyira erõsen jön, van hogy 1-2 óránként betét csere.. utána meg csak halványan, csíkokban. Így is 5-6 nap, de a vége már nagyon minimális.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tapasztalatodat. Rólam még annyi, hogy eddig fixen 27 naponként jött meg, most meg 24 vagy 25 vagy 26 nap. Ezt sem tudom, hogy ez így jó-e?
Ha rendszeres, akkor szerintem semmi gond. Nekem szülés elõtt 31-32 naposak voltak, most meg 28-30 inkább, de napra pontos szerencsére.
6-7 nap még normális, 10nap után számít krónikusnak.
Szerintem normális, de lassan aktuális lesz úgyis egy rákszûrés, akkor ezt is megkérdezheted a dokitól.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!