Találatok a következő kifejezésre: 7 napja a mensim (80 db)

Mi lehet ez? Ma vagyok a 7. napomon, a mensim 4 napig tartott, és azóta barna krémszerű a folyásom. Pisilésnél még alvadt darabok is vannak a pisibe.

Clostilbegyt és folsavat szedek. Ez volt a második hónapom. Volt már vkinek ilyen? Mit?l lehet ez? Ett?l még öszzejöhet a hónapban?

Miért tart 7 napig a mensim? Ez minek a jele?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7425af4fd04d2eb5461606..

Legjobb válasz: Szerintem jól megvastagodott a nyálkahártyád és azért tart eddig. Ez jó, ha babát szeretnél! Sok sikert!

Szerintem jól megvastagodott a nyálkahártyád és azért tart eddig. Ez jó, ha babát szeretnél! Sok sikert!
nekem mióta elõször megjött, azóta 7 napig tart. sõt, azt mondják ez a normális. (5-8 nap a normális intervallum)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor nem idegeskedek rajta :-)
szia! Nekem mindig ilyen volt, én is úgy tudom, hogy ez jó - csak a vasat kell pótolni! (Mindkétszer könnyen teherbeestem) Sok sikert a babához!

A tri regolt szedem már 7. napja, a mensi első napján kezdtem el! Mikor lehet védekezés nélkül szexelni?

Legjobb válasz: Szia! A barátnõm most fejezi be a második levél Tri regolt. Ha tényleg a menzeszed elsõ napjától szeded, akkor nyugodtan vágjatok bele, a cucc elvileg hat! (Nálunk nem volt gond...) Ha aggódsz nagyon, akkor várjátok ki a második levél kezdését. (Szerintem nyugodtan tolhatjátok védekezés nélkül.) Sok sikert! Élvezetes szexet!

Szia! A barátnõm most fejezi be a második levél Tri regolt. Ha tényleg a menzeszed elsõ napjától szeded, akkor nyugodtan vágjatok bele, a cucc elvileg hat! (Nálunk nem volt gond...) Ha aggódsz nagyon, akkor várjátok ki a második levél kezdését. (Szerintem nyugodtan tolhatjátok védekezés nélkül.) Sok sikert! Élvezetes szexet!
En anno a dokimtol kerdeztem meg, mennyi idonek kell eltelnie, hogy biztos ne essunk teherbe. A doki azt mondta tokmindegy milyen bogyot szedsz, egy honap utan mindegyik vedettseget biztosit.
ELVILEG (!!!) már védett vagy!
tehat azonnal hat a tri regol? en meg csak az otodik darabnal tartok a rozsaszinu bogyokbol, de nem merek kiegeszito vedekezes nelkul belevagni. mikortol nyujt teljes biztonsaggal vedelmet?

Pici barnázás 7-8 nappal a mensi elõtt már megint?

Múlt hónapban is azt hittem, hogy összejött a baba, éreztem a peteérést és aztán azt hittem, hogy mensi elõtt 7 nappal a beágyazódást is éreztem, de aztán megjött. Erõsebben, mint szokott. Múlt hónapban pici pirosas valami volt, most ugyanaz minden, csak épp nem piros, hanem barna, de inkább karamella színû.

Legjobb válasz: Nem tudom mióta próbálkoztok, de nem ess kétségbe, átlag 6-12 hónap alatt szokott a baba összejönni. Nekem csak olyan volt, hogy késett a mensim 2 hetet, volt egy rakás két csíkos tesztem és egyik nap megjött, rohantam a dokihoz, de már hûlt helyét nem látta babának, igazából hülyének nézett, hogy minek mentem be vasárnap hajnalban. Teljesen kiborultam, 3 hónap múlva jött a következõ, 6 hetesen minden rendben volt, volt szívverése meg minden, csodaszép volt, aztán 8 hetesen egyik este dõlt a vér belõlem, tudtam, hogy elvetéltem megint, de másnapra elmúlt, bementem a kórházba és ott volt a csöppecském , ma már 6 hónapos. :D Szóval kitartás mert jönni fog az a babaóca csak várat magára! De jönni fog és akkor minden szomorú hónapot el fogsz felejteni.

Nem tudom mióta próbálkoztok, de nem ess kétségbe, átlag 6-12 hónap alatt szokott a baba összejönni. Nekem csak olyan volt, hogy késett a mensim 2 hetet, volt egy rakás két csíkos tesztem és egyik nap megjött, rohantam a dokihoz, de már hûlt helyét nem látta babának, igazából hülyének nézett, hogy minek mentem be vasárnap hajnalban. Teljesen kiborultam, 3 hónap múlva jött a következõ, 6 hetesen minden rendben volt, volt szívverése meg minden, csodaszép volt, aztán 8 hetesen egyik este dõlt a vér belõlem, tudtam, hogy elvetéltem megint, de másnapra elmúlt, bementem a kórházba és ott volt a csöppecském , ma már 6 hónapos. :D Szóval kitartás mert jönni fog az a babaóca csak várat magára! De jönni fog és akkor minden szomorú hónapot el fogsz felejteni.
Lehet baba. Most en is varom a jeleket de meg barnazasom sincs a tizedik napon.
a mensi elötti gyakori barnázás, progeszteron hiányra utal. Ez viszont neheziti a teherbeesést vagy vetéllést okoz ha sikerül a teherbeesés.
A kérdező hozzászólása: Azt én is olvastam, hogy progi hiányra utalhat, de az mensi elõtt 2-3 nappal jelentkezik. Nekem meg még egy hetem volt tegnap.
szerintem mensi... de a holnapot várd meg, ha akkor is alacsonyabb a hõd, akkor meg fog jönni :(
Sajna szerintem is meg fog jönni :(

Mult hónapban vesztettem el a barátomal, azon a napon megis jött a menstruációm (7 nappal előbb mint kellett volna), és 6-7 napig tartott. A mostani mensim késett 2-3 napot és csak 3-4 napig tartott. Mekkora az esélye hogy teherbeessek?

És a 4. napon barnás folyásom volt. Ezekutáni 3.-4. napban nem védekeztem.

Legjobb válasz: A válaszadók nagy többsége ilyenkor mindig szívinfarktust hoz a kérdezõrre azzal, hogy lehetsz terhes, ami igaz,de minimális az esélye. Szerintem a mensid hamarabbi megjövetele összefügg azzal, hogy elvesztetted a szüzességedet, ugyanis utána szokott vérezni, van akinek több napig is. A szervezeted így reagál arra a változásra, hogy aktív szexuális életet kezdtél élni, és amíg a szervezeted ehhez nem szokik hozzá, addig elõfordulhat szabálytalan mensi. Az ég szerelmére azért védekezz!!! Inkább élvezd az életet, minthogy most romoljon el.

A válaszadók nagy többsége ilyenkor mindig szívinfarktust hoz a kérdezõrre azzal, hogy lehetsz terhes, ami igaz, de minimális az esélye. Szerintem a mensid hamarabbi megjövetele összefügg azzal, hogy elvesztetted a szüzességedet, ugyanis utána szokott vérezni, van akinek több napig is. A szervezeted így reagál arra a változásra, hogy aktív szexuális életet kezdtél élni, és amíg a szervezeted ehhez nem szokik hozzá, addig elõfordulhat szabálytalan mensi. Az ég szerelmére azért védekezz!!! Inkább élvezd az életet, minthogy most romoljon el.
A kérdező hozzászólása: Érdemes lenne esemény utáni tablettát bevennem?:S És köszönöm a választ.

Már az első levél 7. szeménél nem védekeztünk de viszont a 7 napos szünetben megjött a mensim a 3. napon de csak 2-3 napig tartott. Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nem lehetsz terhes. A fogamzásgátlók általában már az elsõ tabi bevételétõl hatnak. És a mensid a tabi miatt tart ennyi ideig. Nekem is kevesebb mennyiségû és idejû a mensim mióta tabit szedek.

Nem lehetsz terhes. A fogamzásgátlók általában már az elsõ tabi bevételétõl hatnak. És a mensid a tabi miatt tart ennyi ideig. Nekem is kevesebb mennyiségû és idejû a mensim mióta tabit szedek.
A legtobb tablette mar az elo szemtol ved ha a mensid elso napjan kezded ha megjott nem vagy terhes 99.99% ba. es igen a tabitol kevesebb ideig tart a menstruacio is

Beágyazódás könyékén mennyinek kell lenni kb. a hőmérsékletnek? Ovu után napokig 37, 1 volt ma ovu után 7 napon 36, 7. Alhasi fájdalmaim vannak mint mensi előtt 2 nappal. Szúrkálás is van. Ez mi lehet?

Legjobb válasz: a pé után tehát a ciklus második felében is magas a hõ, a mensi elõtt egy-két nappal esik le, jelezve, hogy megjön, ha nem esik le, akkor lehetsz babás. Drukkolok.

a pé után tehát a ciklus második felében is magas a hõ, a mensi elõtt egy-két nappal esik le, jelezve, hogy megjön, ha nem esik le, akkor lehetsz babás. Drukkolok.

Ha elkezdek fogamzásgátlót szedni, és úgy kezdem szedni, h mensi 1-5. napján elkezdem letelik a 21 nap, akkor 7 nap szünet. De a 7. nap lejártával tuti meg fog jönni?

Vagy ez nem biztos, vagy nem is attól függ, hanem ha nem akkor jön meg hanem el?bb vagy kés?bb a 7 naphoz képest akkor mi van? Leírná valaki? Vagy mindig a mensi 1-5. napján kell megkezdeni a következ? 21 napot?? És ha nem áll még be az els? hónapokban akkor is?

Legjobb válasz: Beszeded a 21 tabit a menzi megkezdésekor (attol függ melyik nap, hogy mit ir a tájékoztató) És amikor elfogyott 7 nap szünetet tartasz. És attol függetlenül, hogy megkön e vagy sem elkezded a kövi levelet. De elvileg a 7 szüneti nap alatt megkell, hogy jöjjön. És vagy mielött ujra kezded vagy ahogy ujrakezded elmúlik. Elõször nemtuti, hogy megjön, vagy pontosab stb...csak a többi szünetnél már beálltnak kell megjönnie.

Beszeded a 21 tabit a menzi megkezdésekor (attol függ melyik nap, hogy mit ir a tájékoztató) És amikor elfogyott 7 nap szünetet tartasz. És attol függetlenül, hogy megkön e vagy sem elkezded a kövi levelet. De elvileg a 7 szüneti nap alatt megkell, hogy jöjjön. És vagy mielött ujra kezded vagy ahogy ujrakezded elmúlik. Elõször nemtuti, hogy megjön, vagy pontosab stb...csak a többi szünetnél már beálltnak kell megjönnie.
A 7 nap valamelyikén jön meg, ált 3-4. napon és általában csökkenti a vérzést és ha letelt a 7 nap akkor a 8. napon elkezded a következõ levelet szedni, akkor is ha még megvan kicsit, nem számít. Az elején elõfordulhat közti vérzés, amikor nem a szünetben hanem a tabletta szedés alatt vérzel kicsit, ez az elsõ pár hónapban normális, de nem mindenkinél van ilyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!