Találatok a következő kifejezésre: 7 mm-es petezsakom, (24 db)

14, 7 mm-es petezsák 6+6 hetesen normális?

Sziasztok, jó a 14,7 mm-es petezsák 6 hét+6 naposan?

Legjobb válasz: 6+4 hetesen nekem is csak üres petezsákot látott a doki, ( a méretére már nem emlékszem) 8+4 hetesen meg már volt szívpulzáció.

6+4 hetesen nekem is csak üres petezsákot látott a doki, ( a méretére már nem emlékszem) 8+4 hetesen meg már volt szívpulzáció.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, már nagyon várom a következõ vizsgálatot :D
Nekem anno 6+5 nél 23 mm-es volt. Az orvos azt mondta ilyen korai szakaszban nagy eltérések vannak a méretekben. A lényeg hogy ott a petezsák. Az sem biztos ilyenkor mikor fogant, tehát lehet fiatalabb a terhességed. Nyugi, és boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a választ! Nagyon megnyugodtam :) Sajnos elég izgulós vagyok....
5+4 hetesen volt nekem 11mm!!:) Teljesen normalis! Gratulalok!

7 mm es petezsák hány hetes terhességnek felel meg?

Legjobb válasz: 3-4 között valahol. Bár akkor lehet pontosabban megmondani a terhességi kort, ha már a baba is látszik

3-4 között valahol. Bár akkor lehet pontosabban megmondani a terhességi kort, ha már a baba is látszik
Nekem a 4.héten volt 8mm, de a kedves elsõ leírta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :-)

5+4 hetesen üres 12*7 mm- es petezsâk kezdjek aggódni vagy lehet még belőle baby?

Legjobb válasz: Én azt gondolom,hogy adj még esélyt a babának,várj legalább másfél hetet.Ha akkor is üres,akkor felszívódott a zigóta.Lélekben készülj fel,de a bizakodás ne hagyjon el!

Én azt gondolom, hogy adj még esélyt a babának, várj legalább másfél hetet.Ha akkor is üres, akkor felszívódott a zigóta.Lélekben készülj fel, de a bizakodás ne hagyjon el!
szerintem is adj neki egy esélyt, a remény hal meg utoljára. de nem biztos hogy lesz benne baba! de azért nincs kizárva
Hogyne! Az én drága kicsi lányom rá a bizonyíték! Õt meg a 8. héten látták elõször! Azt mondta az orvos a 6. héten, hogy ha továbbra sem lesz embrió, akkor leszívják a petezsákot! Egy hét múlva sem volt ott a baba! Kértem egy hét haladékot a mûtétig! Mûtét elõtt megultrahangoztak, és ott volt a kislányom, már a szíve is dobogott! Ne aggódj, minden rendben lesz! Doki mit mondott?
Sziasztok! Nekem 5hetesen még normális petezsákom volt...7hetesen rámijesztettek, hogy nem lát embriót. 8hetesen abortusz éett a vége :( Remélem te jobban jársz!!! Nagyon szorítok!
jajj, fel a fejjel! én el sem mentem dokihoz ilyen korán, épp ezért!!! 6+5 hetesen mentem és még akkor is csak petezsák volt, a papír nem említett egyebet! most voltam a napokban (7+5) az ambulancián, mert volt egy kis vérzés és ott már szívhang is volt, még egy pillanatra láttam is! azt írták a papírra: egy élõ embrió! csodás olvasni, úgyhogy kitartás, neked is lesz! 7+6hkm

Mi lesz ebből? Ma voltam uh-n először, ma vagyok pont 7 hetes az én számításom alapján. De az uh 7 mm-es szabályos petezsákot mutatott ami a doki szerint 5 hetesnek felel meg.

Én ezt nem értem aug.11-én menseseltem utoljára,aug. 26 és szept. 5 között meg nem is voltunk együtt a párommal mert elutazott. Akkor most hogy számolják. A másik hogy ma reggelre barnás majd rózsaszínes barna folyásom lett, mint miel?tt menstruálni szoktam. A doki fenyeget? vetélést jósolt és pihenésre intett,2 hét mulva kontr. és írt föl utrogestant.Félek. Szeintetek elvetélek?

Legjobb válasz: A beágyazódás ideje nem befolyásolja a petezsák méretét! Ez azt jelentené, hogy mondjuk ha késõbb ágyazódik be, akkor addig megáll a fejlõdésben? Mondjuk egy hétre? Semmi köze a beágyazódásnak a mérethez. Õ napról napra osztódik, ilyenkor még mindenkinél egységesen. Ilyen fiatal terhességnél a petezsák/embrió mérete csakis a terhesség korától függ, hogy mikor volt a fogantatás. A 7mm-es petezsák az bizony tényleg 4-5 hetes terhességnek felel meg. 4 hetesen 1-2mm a petezsák, utána napi 1mm-t nõ. Tehát szerintem kerek 5 hetes vagy. Ez annyit jelentene, hogy szept. 8 körül fogant. Ezidõtájt voltatok együtt?

A beágyazódás ideje nem befolyásolja a petezsák méretét! Ez azt jelentené, hogy mondjuk ha késõbb ágyazódik be, akkor addig megáll a fejlõdésben? Mondjuk egy hétre? Semmi köze a beágyazódásnak a mérethez. Õ napról napra osztódik, ilyenkor még mindenkinél egységesen. Ilyen fiatal terhességnél a petezsák/embrió mérete csakis a terhesség korától függ, hogy mikor volt a fogantatás. A 7mm-es petezsák az bizony tényleg 4-5 hetes terhességnek felel meg. 4 hetesen 1-2mm a petezsák, utána napi 1mm-t nõ. Tehát szerintem kerek 5 hetes vagy. Ez annyit jelentene, hogy szept. 8 körül fogant. Ezidõtájt voltatok együtt?
Nekem megmaradt a baba ilyen folyással, épp hasal a szõnyeg közepén. :-) Én is Utrót kaptam. Pihenj, feküdj, ne izgulj, a babádnak nyugodt anyukára van szüksége. Az 5 hetes terhesség azt jelenti, hogy a baba 3 hete fogant. Ez lehetséges, hiszen szeptember 5- után együtt voltatok, nem?
Szerintem van remény! Ha baj lenne, észrevette volna, hogy nem szabályos a petezsák. Hasi uh-val pedig nem látta azt, ami amúgy ott van. (szerintem :-)) Nekem hasi uh-val elõször hét hetesen látszott a baba is. Elõtte csak hüvelyivel.
Az utro segíteni fog, feküdj, pihenj, minden rendben lesz.Nem egyedi az eseted, nyugi!
20:58- as vagyok, a lényeg lemaradt. A szobájában alszik a 4 hós pici fiam! :-) JA, és a vérzésre azt mondták az "okosok" hogy a mensim próbálkozott, (szervezet megszokása)de a picur erõsebb volt :-)Én semmilyen gyógyszert nem kaptam.
Nyugi, minden rendben lesz! Látod, hogy segítenek a csajok a példákkal!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek, hogy ennyien írtatok, nagyon-nagyon rendesek vagytok tényleg! De valószínû, hogy nem marad meg mert még mindig barnázok, szóval a gyógyszer még nem tul hatásos egyelõre. De már megnyugodtam, lesz ami lesz, még ha el is kell vetélnem akkor is jobb mint beteg gyereket szülni. Egyébként 100% hogy hormonális a bajom mert menzikor is mindig barnáztam 2-3 napig is. Talán már akkor, idõben orvoshoz kellett volna mennem, ha akkor szabályozzák a hormonháztartásomat most talán minden rendben lenne. De akkor erre még nem gondoltam..sajna.:( Mindegy a vetélés után kivizsgáltatom magam és majd ha most nem akkor legközelebb hátha sikerül..
A kérdező hozzászólása: Sajnos elvetéltem itthon, spontán.
A válasz megírásának idõpontja: 09-29 20:58 vagyok NAGYON NAGYON SAJNÁLOM !!!
honnan veszed? menjél orvoshoz, ezt azért ki kell tisztítani!
3.vagyok és még nem tudom hányadik, mert többször írtam. elõször is nagyon sajnálom. amúgy tényleg érdemes elmenni a dokihoz, csináljon egy uh-t, hogy tényleg minden kiürült -e nehogy valami szövõdmény adódjon. mivel nincs szükség mûvi eltávolításra ezért akár azonnal is lehet újra próbálkozni, ez persze tõled függ. a menses elõtti barnázás nem feltétlen hormonzavar, nekem a missed ab után volt sokáig ilyen, csináltak hormonvizsgálatot, és minden rendben volt. tudom, hogy most rossz, átérzem, de hidd el ez nem feltétlen befolyásolja egy köv. terhesség egészségét (tapazstalatból mondom). fel a fejjel csajszi. hamarabb lesz újra babád mint gondolnád :)
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál. Úgyhogy 100%. Másnap mentem, vittem ami "kijött belõlem" is szövetdarabka. Küldik szövettanra. Uh-n megnéztek, nem javasolt kaparást, mert még tisztulok magamtól és írt fel Ergam cseppet ami segít tisztulni, mert méhösszehúzódást csinál. Jövõ héten kontroll.3 hónap mulva lehet próbálkozni, ha minden rendben lesz. Köszi mindenkinek a hozzászólást és biztatást, aranyosak vagytok:)
nekem is egybõl az tûnt fel, hogy a doki élõ grav. tehát élõ terhességet írt, hátha nem elhalásról van szó, szorítok nagyon nagyon. amúgy nem biztos, hogy barnázás pici vérzés esetén jó a hüvelyi uh, mert akár kárt is tehet, ezért szoktak ilyenkor hasit csinálni. mert a terhesség tényét és hogy nem méhenkívüli azt meg kell állapítani, de nem javasolnék hüvelyit. az utro-t szedd és ki ne hagyd egyszersem. hüvelyit kaptál ugye? nem amit szájon át kell szedni. én úgy csináltam, hogy felhelyezés után tettem a popsim alá egy kispárnát és min. félóráig csak feküdtem és elõtte pisiltem, nehogy kijöjjön.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint megnyugodhatok valamelyest? Már ami a papíron lévõ adatokat illeti? Csak remélem elmúlik a barnázás, és pihenek sokat.
Na látod, lehet hogy ott a baj, hogy hasit csinált!! Simán lehet hogy ott az a szívmûködés, csak nem látszott. Én a helyedben tuti elmennék egy-két nap múlva ultrahangra. Ott minden kiderülne. Ha nõtt a petezsák, akkor minden ok!!!! Amit a papírodra írt azt jelenti, hogy élõ 5 hetes terhességed van, de mensi szerint 7 hetesnek felel meg.
Attól hogy 7 hetesnak felel meg a terhességed attól még lehet 7mm-es a petezsák. Pl. késõbb ágyazódott be ezért kisebb terhességrõl van szó. Sajnos lehetséges a vetélés a tünetek miatt, nálam is így kezdõdött és spontán vetélés lett a vége. Ha pihenést szó szerint értsd és ha dolgozol irasd ki magad táppénzre a háziorvossal. Vidd neki a leletet. Gondolom hogy rá van irva a fenyegetõ vetélés. Aztán pihi-pihi-pihi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy együtt éreztek, csak hát nagyon aggódom, mert nagyon várjuk. De inkább nem élem bele magam. Szívhang nem volt, csak 7 mm petezsákot látott ami szerintük 5 hetesnek felel meg. ha valakinek van még tapasztalata írjon..
Nekem 6 és fél hetesen volt csak szívhangom, ne aggódj, ezzl nincs gond. A petezsák mérete a mérvadó és amit az orvos mond, nyilávn késõbbi ovud volt. Én is csak azt tudom javasolni, hogy szedd a gyógyszert és lehetõség szerint ne is kelj fel egész nap, ilyenkor az ülés sem javasolt, feküdj, aludj, pihenj, azt úgyis egyre kevesebbet fogsz tudni, ahogy nõ a babád :) Remélem, minden a legnagyobb rendben lesz! Ja és a pozitív tapasztalat: A barátnõm ugyanilyen vérzéssel 7-12 hetes kora között utrózott és végig feküdt, majd 15 hetesen 1 liter vért vesztett 1, 5 nap alatt a hüvelyébõl valamitõl, amit még a mai napig nem tudnak, mert nem a méhébõl jött. Akkor ismét 3 hetet kellett feküdnie. De a baba ép és egészséges, rendben fejlõdik és nemsokára megszületik! Szóval ne aggódj, teljesen reális azt várni, hogy minden rendben lesz!!! :)
Egyébként én a helyedben nem várnék két hetet. Ha egy hét múlva mennél újra, már kb. 4mm-es embriót kellene látni, szívmûködéssel. És legalább nem kellene két hétig rágni a körmöd :-(
A kérdező hozzászólása: Az nem számít hogy 9-e körül együtt voltunk mert szept 6-7-re vártam volna és elmaradt a menstrtációm.Utána 12-e körül már pozitív volt a tesz. Szóval csak augusztusban foganhatott. Sajnos ez tuti nem jó jel. Lehet valóban 7 hetes lennék csak 5 hetesen elhalt és most fog kilökõdni? Akkor gondolom az utrogestan is felesleges..A doki sem mert tulsagosan biztatni.
A kérdező hozzászólása: Egyébként itt a mai diagnósis, aki tudja segítsen légyszi értelmezni: Uterus üregében 7mm szabályos petezsák, mely 5 hetes terhességnek felel meg.Vérzésre utaló UH jel nem látható. Ab. imm. s. 7. /élõ grav./ Fenyegetõ vetélés barnás folyás miatt
Ha 12.-én volt pozitív teszted, akkor mostanra már szívmûködést kellene látni :-(((( Jó minõségû ultrahanggal néztek? És hüvelyivel?
A kérdező hozzászólása: sima hasi Uh volt....:( mostmár tényleg nem tudom mi lesz.
nade rá van írva, hogy élõ grav. ez csak jelent valamit, nem? esetleg menj másik orvoshoz, aki hüvelyit csinál, hasin ilyenkor semmit nem lehet látni!
A kérdező hozzászólása: Ja és UH-n már élõ grav nem volt látható.:(

Szombaton 6 mm-es petezsákom volt, ma reggel 7 mm-es volt. Mennyit kell nőnie naponta?

Legjobb válasz: Egyáltalán ne foglalkozz ilyen hülyeséggel hogy mennyit kell nõnie naponta a petezsákodnak.Komolyan mondom nem értelek.Nincs ilyen hogy mennyit kell nõnie,és egyik napról a másikra az ultrahanggal is bõven lehet 1-1 mm-t tévedni.Én tapasztalatból tudom.Nem kell ilyesmivel foglalkozni.De tényleg!Miért fontos ez?

Egyáltalán ne foglalkozz ilyen hülyeséggel hogy mennyit kell nõnie naponta a petezsákodnak.Komolyan mondom nem értelek.Nincs ilyen hogy mennyit kell nõnie, és egyik napról a másikra az ultrahanggal is bõven lehet 1-1 mm-t tévedni.Én tapasztalatból tudom.Nem kell ilyesmivel foglalkozni.De tényleg!Miért fontos ez?
A kérdező hozzászólása: azért foglalkozom vele, mert azt mondta a dokim, hogy ha nem nõl jövõhét hétfõig akkor baj van!
Ha nem nõne hétfõig? Ezt mondta a doki ugye? Na de ki csinált ma neked ultrahangot, nem a doki? És ma nem mondta, hogy mi a szitu?Szerinte nõtt vagy nem?
Elõzõ vagyok látom már bocs!Jövõhét hétfõig, oké:) Szombattól máig nõtt 1mm-ert.Akkor él az a petezsák nyugi:) Amúgy hány hetes vagy? 5?
A kérdező hozzászólása: Szerdán leszek 6 hetes :) ))
Elnézést kérek-elsõ válaszoló vagyok-de van valami gond a terhességeddel hogy állandóan nézegeti a dokid a petezsák méretét?Bocsi ha értetlenkedem, de tényleg érdekel.Mert ha igen, akkor más a szitu, akkor jogos az állandó kukucskálás.
Ja és még elmesélném hogy-kisfiam most 8 hónapos-de közvetlen a vele való teherbeesés elõtt volt már egy sikertelen próbálkozásunk.6 hetesen megállapította a doki hogy x mm, dobogó szív stb stb, minden rendben.12 hetesen mentem legközelebb uh-ra, és akkor derült ki hogy kb azokban a napokban meg is halt szegénykém.A méretébõl adódóan számították ki hogy hány hetes, hány napos volt mikor meghalt.Úgy érzem te nagyon nagy stressznek vagy kitéve itt már a legelején, ami nem tesz jót a babádnak sem.Vigyázz magadra és ne agyalj állandóan ezen, mert bevonzza a bajt......szuggeráld hogy minden a legnagyobb rendben lesz!!!!!!
Szia.Szerintem jó.Nekem 4-5 hetesen volt 12mm-es a petezsák.Ne izgulj.
Szia!Nekem soha nem mérték a petezsákot.6hetesen csak ennyi van a papírra írva, hogy embrio crl:5mm. Kellemes babavárást! 24 hetes pocis
Szia Nekem 6 hetesen 15mm volt a petezsák ne aggódj teljesen jó a méret :)
Szia.nekem is 6 hetesen 15mm volt, úgyhogy a tiéd is jó:) Gratulálok:) 31 hetes km
Szia Minden terhesség más és más.Csak az a lényeg, hogy a soron következõ vizsgálataid során látni lehessen a fejlõdést. Nekem az 5. héten volt 15mm-es petezsák, most vagyok a 8 héten. Második vizsgálat között 10 nap volt.10 nap alatt a 3mm embrió 10.1mm lett. Csak ez a fontos.

7 hetes terhesség? Utolsó menstruációm júl.21-én volt. E szerint 7 hetes vagyok. Ma voltam uh-n, ahol 14x12 mm-es petezsákot láttak, de üresen.

:- ( Azt mondták még várunk, mert fiatal terhesség. Az igaz, hogy a ciklusaim 31-32 naposak, peteérésem pedig kb.17-21. szokott lenni, és a baba aug 7-én vagy 11-én fogant. Így kb."4-5 hetes vagyok". Én akkor is aggódom.

Legjobb válasz: Nem szeretnélek elkeseríteni, de én ugyan így jártam és sajnos nem lett boldog az eredménye. Visszahívtak jövõ hétre UH-ra? Nekem sem volt sem embrió sem szikhólyag a petezsákban, azonban az nem is volt ilyen nagy (csak 7mm). Ha jövõ héten újra mész, akkor úgyis minden kiderül, addig csak azt tudom javasolni, hogy bízz magadban és a babádban.

Nem szeretnélek elkeseríteni, de én ugyan így jártam és sajnos nem lett boldog az eredménye. Visszahívtak jövõ hétre UH-ra? Nekem sem volt sem embrió sem szikhólyag a petezsákban, azonban az nem is volt ilyen nagy (csak 7mm). Ha jövõ héten újra mész, akkor úgyis minden kiderül, addig csak azt tudom javasolni, hogy bízz magadban és a babádban.

7 hetes UH-n miért üres a 13 mm-es petezsák?

Legjobb válasz: Nekem sem látták csak az üres petezsákot 7 hetesen, nagyon rossz gépe van a dokimnak. Ezért elmentem egy olyan helyre ahol tuti gép van, ott már látták. Az is lehet, hogy nem középidõben fogant a baba. Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?

Nekem sem látták csak az üres petezsákot 7 hetesen, nagyon rossz gépe van a dokimnak. Ezért elmentem egy olyan helyre ahol tuti gép van, ott már látták. Az is lehet, hogy nem középidõben fogant a baba. Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?
Szerintem, nem vagy 7 hetes még, ezért nem látta. Mert a petezsák 7 hetesen már kb 25 mm, és abban 10 mm a baba. Nem lehet, hogy késõbb fogant, mint középidõ?
Nekem a 16 mm-es petezsákban még nem látszódott a baba, most vagyok félidõs. Szóval van remény. Bár tény, hogy ez a ritkább.
7 hetesen ures a petezsak? az nem a legjobb jel, mert 7 htesen mer babuci kene legyen benne, sot ilyenkor kene elinduljon a szivverese....em mondott semmit az orvos?
Azért készülj fel a legrosszabra. Sajnos nekem is a 7. hétben már 2x is üres volt a petezsák és missed ab lett belõle. De lehet, hogy nálad csak késõbb fogant a baba, vagy a dokinak elavult a gépe. Drukkolok, hogy így legyen, és ott legyen a pici. Majd írd meg, hogy mi lett.
Szia! Szerintem a 13 mm-es petezsákban már kéne lennie babának. Nekem legalábbis ezt mondta a dokim. Az én esetemben sajnos missed ab lett a dolog vége. 9. hétig vártunk, akkor a petezsák 17 mm-es volt, és még mindig üres.
Voltál azóta dokinál?
Látta már a doki a babát? Mizujs Veled/Veletek?:)

7 mm-es a petezsakom, az orvos ennek alapjan azt mondta, h kb.5 hetes terhes vagyok. Rendben van ez igy?

Szivhang meg nem volt,2 het mulva hivott vissza. Az utolso menstruaciom jun.7. -en volt. Elszamolta volna magat a doki a hetekkel kapcsolatban? Rendben van az, ha meg nincs szivhang?

Legjobb válasz: Nekem 8.6 mm volt és csak annyit mondott: "óóó, még nagyon kicsi!" Utánna néztem, 5-6 hetes lehettem. Szívhangot nem is nézett, vagy nem volt, mert nem emlékszem ilyenre. Engem is késöbb rendelt vissza. Ma már 28 hetes vagyok. Ne izgulj, gratulálok!

Nekem 8.6 mm volt és csak annyit mondott: "óóó, még nagyon kicsi!" Utánna néztem, 5-6 hetes lehettem. Szívhangot nem is nézett, vagy nem volt, mert nem emlékszem ilyenre. Engem is késöbb rendelt vissza. Ma már 28 hetes vagyok. Ne izgulj, gratulálok!
Június 7-hez képest kb.7 hetesnek kellene lenned. De nem törvényszerû, h. pont félidõben volt nálad a kilökõdés (pé) Így nyugodtan lehetsz 1-2 héttel fiatalabb is mint ahogyan te számolod! Gratulálok a babához!
nekem is kisebb a babám 1-1.5hétel mint kellene de nem baj azt mondták
nekem a másodiknak 8-9között lett szivhangja
A kérdező hozzászólása: Koszonom mindenkinek a megnyugtato valaszt.Varom a kov. UH-t, remelem akkor mar halljuk, hogy a kicsi sziv dobog.

Szept.7-én volt meg utoljára, kedden 3 mm-es petezsákot láttak. Nagy a baj? Nyugtasson meg valaki aki volt hasonló helyzetben, és nem akkor fogant a baba. Miért baj, hogy kicsi? Semmi bajom nincs.

Legjobb válasz: Nme értem miért idegeskedsz! Valószínüleg késõbb volt peteérésed. Ha Nov 7 körül nme lesz még szívhang, akkor kezdhetsz idegeskedni. Üdv: 38 hetes kismami

Nme értem miért idegeskedsz! Valószínüleg késõbb volt peteérésed. Ha Nov 7 körül nme lesz még szívhang, akkor kezdhetsz idegeskedni. Üdv: 38 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ. szerintem az össze olyan kismama akinek az elsõ terhességérõl van szó, mindenki idegeskedik. azért köszi a választ.
Nyugi, nincs baj. :) Én is elsõ babámat várom. A doki frászt hozott rám, mikor elõször mentem UH-ra, 7 hetesnek kellett volna lennem, de UH szerint csak 5 hetesek voltunk. A következõ UH-ig majd szívbajt kaptam, hogy rendesen fejlõdik-e. Ma már 26 hetesek vagyunk, és 1 héttel az UH szerint megelõzte a korabeli társait. :) Szóval ne izgulj, nincs semmi baj. 2-3 hét múlva gondolom vissza kell menned majd, és ott lesz a dobogó szívû gyermeketek a képernyõn. :) Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: szia:) gratulálok a pocaklakóhoz:) igen 2 hét múlva kell vissza mennem már alig várom. sok boldog percet és szép babavárást kívánok:)
Kedves kérdezõ! Én szeretnélek megnyugtatni, mert szerintem a pici pocaklakónk egyidõs. Az én utolsóm szept.1-én volt, viszont nekem nem 2hétre, hanem 3hétre volt peteérésem, így az egy hét eltérésünk az utólsót nézve megegyezik! Na ebbõl azt akartam kihozni, hogy én csütörtökön voltam UH-on és 3mm-es kis pöttyöt láttunk. Azt mondták ez tökéletes. Hát pedig én is ideges vagyok, mi van ha nem dobog majd a szivecskéje...de nem szabad. Sok sikert kívánok és kérlek írj, ha voltál dokinál! Problémamentes babavárást kívánok!
Lányok! Nem tudom, megnyugtat-e ez benneteket, de mindenki izgul azon az UH-n, ahol kiderül, hogy dobog-e a szíve, vagy nem. Nincsen olyan nõ, aki ne félne. Az biztos, hogy óriási élmény meghallani a kis szivecskéjét, ti is nagyon fogjátok élvezni! :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!