Találatok a következő kifejezésre: 7 honapos Van egy olyan (9 db)

7 honapos vagyok. Van egy olyan sejtésem hogy a férjem joba van a barátnömmel, mit tegyek?

Ideges vagyoknagyon. Jelekis vannak de a férjemtagad mindent.

Legjobb válasz: Szia! Nem lehet, h csak beképzeled magadnak? Mert elképzelhetõ, h sokkal érzékenyebb vagy, emiatt mindent negatívabban látsz. Én is gyakran érzem úgy, h az egész világ összeesküdött ellenem, és mikor kibeszélem magamból a bánatomat, már-már nevetek magamon. Persze, mikor épp benne vagyok, nem hiszem el, h nem áldozat vagyok- és án is érzek/látok jeleket, amin nevetek végül. Remélem, veled is ez a helyzet, és nemsokára legyintesz. Voltak hasonló jellegû gondolataid? Mert akkor lehet, megint errõl van s. Ha viszont nem, akkor remélem, valaki tud neked tanácsot adni. Minden jót!

Szia! Nem lehet, h csak beképzeled magadnak? Mert elképzelhetõ, h sokkal érzékenyebb vagy, emiatt mindent negatívabban látsz. Én is gyakran érzem úgy, h az egész világ összeesküdött ellenem, és mikor kibeszélem magamból a bánatomat, már-már nevetek magamon. Persze, mikor épp benne vagyok, nem hiszem el, h nem áldozat vagyok- és án is érzek/látok jeleket, amin nevetek végül. Remélem, veled is ez a helyzet, és nemsokára legyintesz. Voltak hasonló jellegû gondolataid? Mert akkor lehet, megint errõl van s. Ha viszont nem, akkor remélem, valaki tud neked tanácsot adni. Minden jót!
mik azok a jelek?
Ha majdnem biztos vagy benne hogy kamatyolnak tedd próbára azzal hogy kitálalsz neki hogy régóta forgatod a fejedben hogy beveszed egy körre 3.-nak mit szól hozzá, meg hozzáfûzheted ha tényleg szemmel láthatóan jó barátnõ, hogy kicsi te is bele vagy esve, ezek után figyeld erõsen a reakcióját és ha bebizonyosodik dobd ki. De bízom benne hogy alaptalan mert akkor tönkre vágtátok a saját meg a barátnõ kapcsolatot is.

Van itt olyan anyuka, akinek babájának 7 hónaposan még nincs egy foga sem?

Különöseben nem aggódom, majd kijön, tudom, de olvasom,hogy 8 hónaposan már 5 fog, stb. Hát nekünk még egy sincs. De már hónapok óta rágicsál, nyálazik. Kíváncsi vagyok az átlagra.

Legjobb válasz: Az én lányomnak sem volt még foga 7 hónaposan, egy hónapot várni kellett még az elsõre...

Az én lányomnak sem volt még foga 7 hónaposan, egy hónapot várni kellett még az elsõre...
Kisfiamnak 10 hónaposan kezdett nõni az elsõ két foga.
Szia! Kisfiamnak 9, 5 hónaposan bújt elõ az elsõ, a hasonló korú ismerõs kislánynak akkor már 7 volt. Kisfiamnak 18 hónaposan már kint volt a 16, a kislánynak még csak 12.Pedig adta õ is a D-vitamint neki, sõt nekik a kétszerese kellett...
Kisfiam 9 hónapos volt, amikor a két alsó kijött. Most 10 hónapos múlt, a felsõk jönnek, az egyik már kezdi áttörni az ínyét.
A barátnõm kislányának 13 hónaposan bújt ki az elsõ fogacskája. Már orvosnál is járt vele, az meg jót nevetett, hogy anyuka látott már maga fog nélküli óvodást. Hát igen, így vicces, de mikor az embernek a saját gyerekérõl van szó... 2.5 éves korára kibújt mind a 20 foga. Volt olyan hét, hogy 4 foga jött ki. Na azzal megszenvedtek. Az én kisfiamnak 5.5 hónaposan jött ki az elsõ foga, két hét múlva a 2. na, két hétig nekünk se kellett sokat aludni.
7 és fél hónapos volt mikor kijött az elõ foga
10 hónapos kora körül jött ki egy foga, kb 2 hétre rá jött ki a másik alsó. Most 14 hónapos, megvan az alsó kettõ, fölül egy nyuszi fog, és kettõ jön még egyszerre.
A nagylányom elmúlt 11 hónapos, amikor kibújt az elsõ fogacskája. Egy évesen csak ez az egy db volt neki, az sem nõtt még ki teljesen. 2, 5 éves korára (kb.) kibújt mind a 20 tejfoga, és most kezdett fogatváltani 7, 5 évesen.
Szia! Az én lányomnak 10, 5 hónaposan jött ki az alsó kettõ egyszerre. Most 15 hónaposan 7 foga van.
7 és fél hónapos a fiam, neki sincs még egyetlen foga sem, és nem is látom hogy be lenne neki dagadva az inye. Õ is nyáladzik 3 hónapos kora óta, meg mindent a szájába vesz, rág, de fog még sehol:D
Szia! Fiamnak 9 hósan jött ki az elsõ, lányomnak 8 hósan. Lányom most 10 hós és 6 foga van.
Az én lányomnak sem volt foga 7 hónaposan.10 hónapos volt, mikor elõször a felsõ kettõ jött kis, és most 13 hónaposan jött ki alul egyszerre 3.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, látom akkor nem vagyok egyedül. :)

Van itt olyan anyuka, akinek 7 hónapos babája van, de még nem tud egyedül ülni, forogni?

Legjobb válasz: Szia!Az enyem 7 hos kisfiu.Ülni meg nem tud,de kuszik,kutyazik es forog is.

Szia!Az enyem 7 hos kisfiu.Ülni meg nem tud, de kuszik, kutyazik es forog is.
A lányom jövõ héten lesz 7 hónapos, nem tud ülni. Elõbb kúszott hátra, mint forgott:) Aztán elkezdett kutyázni, és csak egy hete forog hasról hátra. Még nincs lemaradva a tiéd sem, ne aggódj. Mit csinál amúgy? Tartani tartja magát? Próbál forogni?
7, 5 hónapos, nem tud egyedül ülni és még nem is kell neki. Forogni forog, egyenlõre hátrafelé tolja magát, elõre még nem. A popsiját néha emelgeti. Azért ha 7 hónaposan nem forog, azt azért a gyerekorvosnak említeni kellene. Nem gáz, de jobb ha ránéz gyógytornász ilyenkor.
http://www.vedonoblog.hu/bejegyzesek/mozgasfejlodes/ ezt ajánlom figyelmedbe, csak fordított sorrendben van. Enyém, most lesz nyolc hónapos, és csak 7 hónaposan kezdett forgolódni. Még nem kutyázik, nem kúszik, nem mászik, nem ül.
Szia, enyém 7 hós. Ülni nem tud. Forog minden irányban és kúszik, de nem ül.
Utolsó vagyok, az enyém most kb. 1 hét alatt kezdett mindent egyszerre csinálni.
A kérdező hozzászólása: Igen tartja magát, és igen próbálkozik nagyon, és mocorog ide oda. De ha már nem sikerül neki akkor begurul, ideges lesz, és elkezd hisztizni:D:S
Szia! Kislányom 6 és fél hónapos és még csak a hátára tud fordulni, hasra még nem, de már majdnem sikerült neki. Még nem kúszik, nem mászik, nem tud egyedül ülni.
Ha már mocorog, és mérgelõdik, akkor majd meglátod, pikkpakk megcsinálja ezeket:D


A Balatonon keresek olcsó, igényes szállást olyan helyen, ahol 4 gyerek, köztük egy 7 hónapos jól érezné magát, mert jó a strand és van látnivaló is. Hol találok konkrét vendégházat, apartmant, vagy esetleg olyan weboldalt, ahol kereshetek ilyet?

Tudom, hogy sok keres? van a Balatonról, de a b?ség zavarában nem találok olyan keres?t, ami kiadna olyan szállást, ami jó lenne. Segítsetek, ha tudtok! Köszönöm

Legjobb válasz: Szerintem próbálkozzatok Zamárdiban.. Ez a település szinte Siófok mellett van,nekünk onnan nem messze,Szárszón van nyaralónk,de ott fizetõs strand van.. Zamárdiban sok édekes programot szoktak tartani nyáron,van egy hatalmas szabad strand,ahol sok féle program van,vannak ugrálók is meg minden más.Kisgyerekeknek,meg talán felnõteknek is ez a legalkalmasabb.. Ott sok panzió és apartmanos ház van,szerintem érdemes az interneten rákeresni. Remélem tudtam segíteni:)

Szerintem próbálkozzatok Zamárdiban.. Ez a település szinte Siófok mellett van, nekünk onnan nem messze, Szárszón van nyaralónk, de ott fizetõs strand van.. Zamárdiban sok édekes programot szoktak tartani nyáron, van egy hatalmas szabad strand, ahol sok féle program van, vannak ugrálók is meg minden más.Kisgyerekeknek, meg talán felnõteknek is ez a legalkalmasabb.. Ott sok panzió és apartmanos ház van, szerintem érdemes az interneten rákeresni. Remélem tudtam segíteni:)
Én Balatonlellét javaslom.Van több jó strandja, Napfény-fizetõs (fokozatosan mélyülõ, homokos, kicsit "tengerpart hatása" van).Ettõl kb. 2 km-re van jacht kikötõ, sétahajókázás, és egy szabadstrand ami ingyenes.Mi 3 gyerekkel voltunk. Rád-pusztát se hagyjátok ki (kb.5-6 km Lellétõl)lovas bemutató, borkóstolás és egy jó étterem is van, a gyerekeknek pedig mindenféle állat.Ja és van egy jó cukrászda, sok étterem. A Balatonlelle.hu oldalon találsz több információt és szállás lehetõséget is.
Sikerült találnod valami lehetõséget?

Van olyan ami kifejezetten benne kell hogy legyen egy 7 hónapos baba étrendjében? 4 hónapos kortól hozzátáplált, orvosi tanácsra, tápszeres babáról van szó.

Gondolok itt ételekre,gabona félékre,esetleg olaj---miel?tt lehurrogtok-a zsírban oldódó vitaminok miatt,mert úgy hallottam 1 dl ételbe 1 kávéskanál olaj???

Legjobb válasz: Ha jól tudom, a krumpli fontos és nem helyettesíthetõ, és ahogy írtad, a zsírok. Zöldségek, gyümölcsökbõl nagyjából mindegy, mit,de adj neki sokat, a rostok miatt. Egyébként meg próbáld minél változatosabban adni a zöldségeket, és folyamatosan bõvítsd a repertoárt, hiszem most kell megismernie és megszeretnie az ízeket.

Ha jól tudom, a krumpli fontos és nem helyettesíthetõ, és ahogy írtad, a zsírok. Zöldségek, gyümölcsökbõl nagyjából mindegy, mit, de adj neki sokat, a rostok miatt. Egyébként meg próbáld minél változatosabban adni a zöldségeket, és folyamatosan bõvítsd a repertoárt, hiszem most kell megismernie és megszeretnie az ízeket.

FÉlhet már éjszaka egy lassan 7 hónapos baba? Lányunk éjszaka többször felsír, 2 alsó foga már kint van, mikor azok jöttek, teljesen másképp sírt, olyan fájdalmasan, most meg olyan hirtelen és mindjárt szinte zokogósan.

Legjobb válasz: nálunk is ugyanez van, felsír én bemegyek, beszélek hozzá és fél perc múlva újra alszik. ha pedig mellettem alszik, akkor nem sír. igaza lehet az elõzõ válaszolónak: szeparációs félelem miatt sírnak fel.

nálunk is ugyanez van, felsír én bemegyek, beszélek hozzá és fél perc múlva újra alszik. ha pedig mellettem alszik, akkor nem sír. igaza lehet az elõzõ válaszolónak: szeparációs félelem miatt sírnak fel.
szeparációs szorongás az lehet

2 hónapja van nálam egy leopárdgekko, most olyan 7 hónapos, és mióta nálam van a 2 hónap alatt már 3-szor vedlett. Normális ez a sűrű vedlés? Egyébként minden rendben van vele, jól eszik, aktív.

Legjobb válasz: Teljesen természetes a sûrû vedlés, pláne ha még nõ. De felnõttként is legalább egy hónapban egyszer leveti a bõrét. Nyugi.

Teljesen természetes a sûrû vedlés, pláne ha még nõ. De felnõttként is legalább egy hónapban egyszer leveti a bõrét. Nyugi.

7 hónapos kismama vagyok, a terhesség vége felé közeledvén egyre inkább szorongok. Van olyan kismama aki volt hangterápián?

http://www.montimed.hu/terapia_hangmasszazs.html

Legjobb válasz: Szia! Talán hülyének nézel,de nem tudom,mi az a hangterápia. De én végig szorongtam a szüléstõl,biztos voltam abban,hogy nem élem túl! :D ÉS ITT VAGYOK! Ne félj!!! Én külön naplót írtam arról a páromnak,hogy mikor mit-hogyan kell csinálni a babával,mivel úgy gondoltam,én már nem leszek! Egy a lényeg,hogy ne félj,látod én is túléltem! Üdv.

Szia! Talán hülyének nézel, de nem tudom, mi az a hangterápia. De én végig szorongtam a szüléstõl, biztos voltam abban, hogy nem élem túl! :D ÉS ITT VAGYOK! Ne félj!!! Én külön naplót írtam arról a páromnak, hogy mikor mit-hogyan kell csinálni a babával, mivel úgy gondoltam, én már nem leszek! Egy a lényeg, hogy ne félj, látod én is túléltem! Üdv.
A kérdező hozzászólása: szia! a napló nagyon jó ötlet :) köszi, ki fogom próbálni :) én nem magától a szüléstõl félek, hanem attól, hogy nem tudom majd "kézben tartani" a dolgokat... tudom ez rettentõ hülyén és ostobán hangzik, de a helyzet az, hogy 270 km-re vagyok az otthonomtól, Pesten lakunk a párommal, és szükségem lenne az édesanyámra...általánosságban és a szülésnél is... itt nincs egy barátnõm se, és ahogy egyre nehezebben viselem a terhességet (itt nyom, ott fáj, nehéz menni stb..:) ) egyre inkább kellene valaki, aki támaszt tud nyújtani... párom nagyon rendes, csak hát férfi... :) :) :) és elmondom neki is a gondjaim...de nem tud segíteni... leginkább egy kis lazítás kellene, valami aktív pihenés formájában... terhességem elõtt hosszú ideig tai chiztem, és remekül oldotta a feszültséget...ezért gondoltam erre a tibeti hangmasszázsra...
Én is hasonlóan vagyok. Van egy gyönyörû 5 éves kisfiam. Mindig szerettem volna két gyereket, de már a gondolattól is szorongok. Hogy a terhességgel , szülésnél mi lesz::
A kérdező hozzászólása: azt mondják aki tudja mi vár rá azért szorong, aki meg nem, azért... avagy belestünk a 22 es csapdájába...félelem a félelemtõl múlt héten sajnáltattam magam, és feküdtem egy hétig...egész jól sikerült összekapnom magam, és most energikus lettem :) ha van egy kis spórolt pénzed vásárolni magadnak valami szépet az is sokat javít a hangulaton :)

Van egy zöld leguánom és még csak olyan 7-8 hónapos. Hogyan tudhatnám megnézni hogy hím-e vagy nőstény-e?

Legjobb válasz: Állítólag az arcán arról a kerek vmirõl, attól függ,h mekkora neki az a vmi:) Neten nem találtál semmit róla? Unokatesóméknak van,õk mondták.

Állítólag az arcán arról a kerek vmirõl, attól függ, h mekkora neki az a vmi:) Neten nem találtál semmit róla? Unokatesóméknak van, õk mondták.
A kérdező hozzászólása: nem mert azt mondták hogy ilyen korban olyan 10% -ra lehet megmondani pontosan
asszem a fején lévõ tüskéktõl is függ de azzal várni kell egy kicsit hogy megnõjön, ha a testéhez viszonyítva nagy akkor val. hím
ilyenkor még tényleg nehéz eldönteni. Amúgy a tüskéi, toroklebenye, körpikkelye nagyságától függ. Ha ezek nagyok, akk vszínû fiú. Ha kicsik, akkor lány. Valamint a hátsó combjain un feroménpórusok vannak. (sok pötty egymás mellett az egész combján) ha ezek jól látszanak, fiú. Ha alig, akk lány. DE mivel még fiatal az állatod, és vszínû mielõtt megvetted, több leguval volt együtt, ezért lehet, hogy lánynak álcázza magát, h a hímek ne verjék meg. A legu ilyet is tud :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!