Találatok a következő kifejezésre: 7 honapos Van egy (102 db)

7 hónapos babának egy nap hány széklete van?

Legjobb válasz: 7 hónaposan kb 3 volt. Átlagban:-)

7 hónaposan kb 3 volt. Átlagban:-)
6, 5 hónapos, van, hogy 1, de ma 3 volt. Napi egyszer eszik gyümölcsöt, a többi anyatej. Gondolom attól függ, mit eszik.
egY , ha sokat eszik, max 2.
Egyiknek 4-5, a másikank egy. De most tényleg, nem viccelek. Jön a foga (akinek több).
Lányom 8 hónapos. Napi 1, max. 2 szokott lenni, ha foga jön/jött, akkor 3-4 is.
napi 1 az én 7 hónaposomnak

Van 50 csirkém 7 hónaposak decemberben egyik nap találtam 1 tojást azóta minden nap van 1 az a kérdésem hogy mi lehet az oka hogy csak egy van naponta? Lesz több is vagy ne számoljak vele?

Legjobb válasz: Ha mind jérce, akkor számolhatsz késõbb több tojással, általában tyúkonként naponta/kétnaponta 1 db. Még fiatalok, gondolom csak 1-2 kezdett el tojni.

Ha mind jérce, akkor számolhatsz késõbb több tojással, általában tyúkonként naponta/kétnaponta 1 db. Még fiatalok, gondolom csak 1-2 kezdett el tojni.
Függ attól hogy milyen fajta csirkék..Egyébként ha majd melegebb lesz akkor valószínû többet fognak tojni. Adj nekik valami zöldet, valahonnan, mert ha kis helyen vannak, akkor tojásevés lesz vagy csipkedik egymás tollait.(Pl.: porcsin, tyúkhúr, pitypang levél.) Az már más kérdés hogy honnan szerzel zöldet.
7 hónaposan már tojniuk kellene. Nem a kaja és a hideg szokott lenni télen a gond, hanem a megvilágítás hiánya: télen túl kevés a fény, márpedig ez a tyúkfélék ivari mûködésében rendkívül fontos. Próbálj meg belógatni az óljukba 2 égõt (ennyihez nem biztos, hogy elég 1) és kezdj el nekik világítani. Napi 0, 5-1 órával kezdj és emeld pár hét alatt úgy, hogy a napi kb. 15-16 óra meglegyen.
"Nekik is kell egy kis..." +idõ.
A kérdező hozzászólása: Szia nekem 10-én kezdett el tojni az az 1 vagy 2 és a h helyzet azóta is változatlan lehet hogy van benne bába kakas? azt hogyan lehet megállapítani?
A kérdező hozzászólása: Szia. Körülbelül 50 55 jószág van ebbõl 2 kukorékol. A táp menyisége a következõ 100kg kukorica 50kg búza 10kg napraforgó 10kg tojótáp . valamit rosszul csinálok? vagy más javaslat? esetleg kellene még egy jó kakas? Minden tanácsot szívesen fogadok mert ez ez elsõ évem és nem túl sok a tapasztalatom.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság h napos csibeként vettem õket nem nagyon válogattam õket.azt nem tudom hogy ha veszek mellé 2-3 kakast akkor nem bántják-e egymást?
Igen, ennek megvan az esélye. Ezért ha úgy döntesz be is szerzel néhányat, kénytelen leszel 1-2 hétig úgy elzárva tartani õket, hogy a "régi" és az új egyedek láthassák, megszokhassák egymást. Én viszont elsõ körben inkább a fehérje bevitel növelésére koncentrálnék egyelõre, mert ha 1 ivaros kakasod is van, akkor is több tojásodnak kéne lennie napi 1-nél. Kicsit utána számoltam, a jelenlegi keveréked mellett mindössze 11-12% a fehérjét biztosító takarmány. Én ezt növelném legalább 25%-ra vagy a napraforgó és/vagy tojótáp arányának növelésével vagy kevernék még valami nagyobb fehérje tartalmú szemes takarmányt még hozzá. (Amint bejön a jó idõ akkor meg akár 50%-ra is, a kukorica arányának csökkentésével).
A kérdező hozzászólása: Azon gondolkoztam én is .De mi legyen az a takarmány? Van elképzelésem de nem vagyok biztos a dolgomban.

7 hónapos babátok egy nap hányszor és mikor eszik? Mikor van este az utolsó szopi/tápszer?

Legjobb válasz: 8, 12, 16, 20 órakor. az elsõ és az utolsó tápszer.(2.5 dl) az ebéd valamilyen fõzelék, az uzsonna pedig gyümölcsös (általában) az utóbbiak kb. 300 grammok. konkrétan ma egy alma és egy banán volt az uzsonna

8, 12, 16, 20 órakor. az elsõ és az utolsó tápszer.(2.5 dl) az ebéd valamilyen fõzelék, az uzsonna pedig gyümölcsös (általában) az utóbbiak kb. 300 grammok. konkrétan ma egy alma és egy banán volt az uzsonna
Az enyémek még mindig 3 óránként szopiznak (lehet, hogy már nem kellene), ebédre kapnak (dél körül) fõzeléket husival (utána persze szopi) és délután gyümölcs (és szopi) de ezt nem mindig fogadják még el. A többi mind tejci. Ja és még éjaszaka is felkelnek egyszer enni.
Napi 1x evett szilárdat, délelõtt, a többi szopi volt (reggel, de., ebéd, du, este + ivás, ha). Az utolsó az esti elalváskor, olyan 9 óra körül. Illetve még éjjel 1x, 4 óra környékén.
8kor tápszer (270ml), 11 körül gyümölcs keksszel (nagy üveges bébiétel+reszelt keksz), 2-3 körül fõzelék (min. 1 nagy aventos pohár), 7kor zabkása vagy kukoricakása vagy tejbegríz banánnal, fürdés után fél9 körül tápszer (170 ml van bekeverve, van hogy megissza mindet, van hogy 1 kortyot). VAn hogy délután az ebéd és a vacsora között még iszik kb.120ml tápszer, de ez nem minden nap fordul elõ.
Kislányom általában 6-kor kap tápszert, visszaalszik, fél 10-kor kel, 10-kor gyümölcsöt kap, 12 körül kap egy kis tápszert, mert gyümi után hamar megéhezik, majd 15-16 óra körül fõzeléket kap, aztán 18.30-kor fürdik és 19 órakor tejpép. 19.30-20.00 körül elalszik. Általában reggel 6-ig nem kel fel és nem is eszik. Ha nem eszi meg az összes tejpépet vacsira, akkor 22-23 óra körül felébred és kap tápszert, de ez nagyon ritkán fordul elõ. Igény szerint etetem, sosem tömöm, és mindig kap, ha kéri. Nap közben 1-2 babakekszet is el szokott majszolni és sok vizet iszik.
Nálunk is pont ugyanaz a helyzet, mint a 2. válaszolónál.
Az én babám még mindig igény szerint szopizik, reggel 6 körül és utána kb 3 óránként.Ez mellé õ már kap ebédet és vacsit.Az utolsó szopi 19 óra körül van.Néha hajnali 4-kor fel kell szopizni.
7 hósan 6-7 kor reggeli, szopizott 10 körül gyümölcs-keksz (késõbb szopival alvás) 13 körül ebéd, ez fõzelék, néha tejpép) 15-16 között szopizott, néha adtam neki babajoghurtot is mellé 18 kor vacsi, fõzelék, kiadósabb 20:30 esit szopi alvás

Nemrég vettem egy 7 hónapos nagysándor papagájt.4 nap elteltével már a kezemböl eszik, s néha rám is száll. tehát kezd barátságos lenni. Szerintetek van rá esély hogy 7 hónapos korátol kezdjem el tanítani beszélni? Nem késő már?

Legjobb válasz: Beszélj hozzá folyamatosan, ismételgesd amit meg akarsz neki tanítani. Legyenek rítusok pl. nálam lefekvéskor, amikor betakarom õket, elköszönök tõlük: Jó éjszakát, szép álmokat! Reggel amikor leveszem a takarót akkor: Jó reggelt, jó napot! Meg folyton dumálok hozzájuk mindenfélét.. :D Enyémek is kb. 6-7 hónaposak.

Beszélj hozzá folyamatosan, ismételgesd amit meg akarsz neki tanítani. Legyenek rítusok pl. nálam lefekvéskor, amikor betakarom õket, elköszönök tõlük: Jó éjszakát, szép álmokat! Reggel amikor leveszem a takarót akkor: Jó reggelt, jó napot! Meg folyton dumálok hozzájuk mindenfélét.. :D Enyémek is kb. 6-7 hónaposak.
A kérdező hozzászólása: volt már madaram, papagájom is de az 10 éves nimfa volt, nem sokáig élt, de ez az elsõ amit én vettem, saját magam szórakoztatására, házi kedvencnek, barátnak :) a tied beszél már?
Enyémek most egy évesek, de csak a füttyögéseket utánozzák még.
Nem késõ szerintem. Nekem kissándor papagájom van.:) Tanítsd nyugodtan. A papagájok ilyen korban fogékonyabbak.
Szerintem nem késõ! Azt szeretném kérdezni hogy elsõ madarad, vagy már volt-e?

7 hónapos babátokkal mennyit foglalkoztok egy nap és mennyit van egyedül?

Leteszem sír.Szeret az ölembe ülni és nézel?dni mindenért nyúl mindent megfogna.De ha leteszem nem forog csak az oldalára fordult eddig.Lusta.Mit csináljak ami motiválná a forgásba?

Legjobb válasz: Szia! Hát, kicsit akkor kellene hagynod sírni, mert nagyon hozzászokott, hogy az öledben ül. De el tudom képzelni, mennyire fárasztó és hogy semmire sincs idõd. Minden nap egy kicsit többet tedd le játszószõnyegre. Tegyél köré érdekes dolgokat, olyasmit, amit tudod, hogy nagyon felkelti az érdeklõdését. Ne az unalomig ismert játékait, hanem a te holmidat (természetesen olyat, amit biztonságosan birtokba vehet), mert az elég jó motiváció. Az én kislányom 7 és fél hónapos.3/4 órát biztosan elvan egyedül. Aztán szól, ha elunta, de délelõtt is, délután is hayg nekem némi szabadidõt a házimunkára. gyakran nézek rá, de nyugodtan egyedül hagyom, ha mondjuk wc-re megyek vayg ilyesmi. A játszószõnyeg pl egy földig érõ könyvespolc elõtt van és nagyon szereti nézegetni a könyvek gerincét is.

Szia! Hát, kicsit akkor kellene hagynod sírni, mert nagyon hozzászokott, hogy az öledben ül. De el tudom képzelni, mennyire fárasztó és hogy semmire sincs idõd. Minden nap egy kicsit többet tedd le játszószõnyegre. Tegyél köré érdekes dolgokat, olyasmit, amit tudod, hogy nagyon felkelti az érdeklõdését. Ne az unalomig ismert játékait, hanem a te holmidat (természetesen olyat, amit biztonságosan birtokba vehet), mert az elég jó motiváció. Az én kislányom 7 és fél hónapos.3/4 órát biztosan elvan egyedül. Aztán szól, ha elunta, de délelõtt is, délután is hayg nekem némi szabadidõt a házimunkára. gyakran nézek rá, de nyugodtan egyedül hagyom, ha mondjuk wc-re megyek vayg ilyesmi. A játszószõnyeg pl egy földig érõ könyvespolc elõtt van és nagyon szereti nézegetni a könyvek gerincét is.
az én fiam egyedül is szuperjól elvan elég hosszú ideig. ha pl fõzök. de elég sokat foglalkozunk vele ha apa itthon van , akkor v én v apa mindíg a kis popóját dajkáljuk, v fõzünk. ha apa dolgozik, akkor egyedül is el kell lennie, amíg én ellátom a házban a teendõket, de van h követ és jön utánnam és a lábamat "eszi" :) 7hós múlt
Jövõ héten lesz 7 hónapos, csak jobbra hasra fordul , de semmi mást nem tud.És egyetlen percet sincs el egyedül.Ugyan nem kell ölben tartanom, de ott kell legyek vele!Semmit nem tudok csinálni mellette, és nem is vihetem magammal mondjuk a konyhába és ott letenném, mert sehol nem szeret lenni csak szobában, máshol ordít.:((((((

üdv. Van egy Német dog szukám, 7 hónapos 65cm marmagas! Ez a magasság normális egy ilyen idős dognak? Mekkora kutyára számithatok mire teljesen kifejlődik?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem normális, nekem bullmasztiffom van, õ is 7 hónapos, 55 cm körül van a marmagassága és õ ugye nem lesz olyan magas kifejlett korában. Hogy mekkora lesz a tied, azt sajnos nem tudom, találgatni pedig nem szeretnék, ha tk-s, akkor szinte 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy a standardnek megfelelõ lesz. Zöldkagyló kivonatot adsz neki az izületek védelme érdekében?

Szia! Szerintem normális, nekem bullmasztiffom van, õ is 7 hónapos, 55 cm körül van a marmagassága és õ ugye nem lesz olyan magas kifejlett korában. Hogy mekkora lesz a tied, azt sajnos nem tudom, találgatni pedig nem szeretnék, ha tk-s, akkor szinte 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy a standardnek megfelelõ lesz. Zöldkagyló kivonatot adsz neki az izületek védelme érdekében?
A kutyád felnõtt korában, 70-85 cm körül lesz.
Egy dog 2 éves koráig nõ. Van még ideje kifejlõdni.

S. O. S. Van egy staffordshire terrierem és egy Bull terrierem, mindkettő szuka, és elég gyakran összeverekednek. Egyébként 7 hónaposak. Hogyan lehetne összeszoktatni őket, van rá valamilyen módszer? Egyiktől sem szeretnék megválni.

Legjobb válasz: Talán az ivartalanítás, nekem 2 kanom van és õk is verekedtek, de 7 hónaposan bõven belefér, épp a rangsort próbálják eldönteni, most nálunk már egy éve nincs vita, max összemorgás, de semmi több, ha nálatok eldõl a rangsor ott sem lesz gond, de én úgy tudom, hogy az ivartalanítás be szokott válni. :)

Talán az ivartalanítás, nekem 2 kanom van és õk is verekedtek, de 7 hónaposan bõven belefér, épp a rangsort próbálják eldönteni, most nálunk már egy éve nincs vita, max összemorgás, de semmi több, ha nálatok eldõl a rangsor ott sem lesz gond, de én úgy tudom, hogy az ivartalanítás be szokott válni. :)
nem kell félteni õket. Héthónaposan nem tudnak ártani egymásnak, és a rangsor lesz eldöntve. Sztem a staffi fog nyerni. Nem az ivartalanítás a megoldás. Játszál velük, vidd õket futni, így nem lesz idejük harcot vívni egymással. Nekem egy 10 hónapos amstaffom van, és napi mozgásigénye, 20 km. Bicaj mellett. Mutatsz róla képet? Bocs Róluk.
A kérdező hozzászólása: Hello "második". Jövöhéten tudok képet küldeni.

Ha egy kölyök kutyának (7 hónapos) feljebb van a fara, mint a háta, akkor az tényleg azt jelenti, hogy még nőni fog?

Illetve nemcsak n?ni, hanem hogy a háta egyvonalba kerülhet még a farával? Mert a marjától is lejjebb van.

Legjobb válasz: 7 hónapos kutya még nõhet, mindegy milyen magasságban van a fara.

7 hónapos kutya még nõhet, mindegy milyen magasságban van a fara.

A képen egy 7 hónapos német juhászkutya van. Így néz ki 7 hónaposan egy ordas németjuhász?

https://picasaweb.google.com/brigi.remusz/DropBox#

Legjobb válasz: Újra elsõ: biztos, hogy keverék. Nekem valahogy az egész formája másnak tûnik, és mivel egész életemben csak németjuhászaim voltak, azért felismerek egy németjuhászt :D 15000ret pedig szaporítónak nem adunk. Aranyos kutty egyébként, de biztos hogy nem fajtiszta.

Újra elsõ: biztos, hogy keverék. Nekem valahogy az egész formája másnak tûnik, és mivel egész életemben csak németjuhászaim voltak, azért felismerek egy németjuhászt :D 15000ret pedig szaporítónak nem adunk. Aranyos kutty egyébként, de biztos hogy nem fajtiszta.
Abból látom, hogy kan, hogy oda van írva alá. :)
Az elsõ 2 képen egy ordas németjuhász van , a 3. és 4. kép meg ugyan arról a keverékról készült(sztem) csak az utolsó kép fényesebb.
A kérdező hozzászólása: Tisztázzuk: amúgy a kép alá van írva... Az elsõ 2 a 7 hónapos szuka, amit eddig meg szerettem volna venni és ivartalanítani akarjuk, hogy mégis legyen egy párja a mi 3 éves kan kutyánknak. A másik 2 képen a mi mostani kutyánk van 7 hósan és most 3 évesen, de õt is ordasnak vettük anno... Tehát nem szaporítani akarrom csak azt, hogy valahogy kinézzen a párja. Semmi ordas beütése nincsen? Nem azért hosszabb a pofija, meg vékonyabb, mert szuka? Nem mindegyik németjuhász hosszú szõrû.
A kicsi ordas kinézetû az biztos , viszont a nagykutyád nem.
Ezzel kellett volna kezdeni, de a 3. képen akkor is furi, meg nem mondanám, hogy a 3.-4. kép ugyanaz.Ha csak hobbyra a kan mellé kell, akkor egy nagyon szép kutya, felnõve ordas nj kinézetû lesz.Az árát tekintve, csak akkor adnék szaporítónak ennyit érte, ha legalább 2 oltása van.Bár 7 hónaposan már mindnek meg kéne lenni, és akkor viszont még olcsó is a kutya.
Sõt, bocs ha ezt mondom, de a kis szuka sokkal inkább nj lesz mint a kanod.
Õszintén szólva mintha lenne egy kis keverék beütése
Társnak, kedvencnek megfelelne neked. Azt érd el, röntgen legyen a csípõjérõl és a könyökérõl. Elõröntgent már csinálnak ebben a korban. Bár kétlem hogy belemennél akár Te, akár az eladó, mert az ára kb a kutya árával egyenlõ.
ma 11:51 Tipikus ordas szuka , amit venni akarsz.
A kérdező hozzászólása: Már írni akartam a nõnek, hogy nem kell, mert õk 100km-rõl hozzák és így is még nekem is mennem kell érte 60 km-t. Persze, ha akkor lesz dolguk Komáromban, amikor én is oda tudnék menni. Szóval még nem biztos, hogy sikerül, de nagyon elbizonytalanodtam. A lába sem túl hosszú? Megvegyem?
Ez egy ordas németjuhász szuka kinézetû kutyus (azért nem mondom , hogy az, mert nincs törzskönyve).Aki valamit is tud a németjuhászokról, az tudja , hogy ebben a korban még kissé "szétesetten néznek ki".Egyébként szerintem nagyon szép!
szép a kutya, de szûrését DP-re csináltass!
Tudod, egy munkakutyát úgy megvenni, hogy csak kép és utána a kezedbe nyomják....felelõtlenség. Nem a külseje miatt. Nem látod, milyen a vézene. Nem látod, félõs-e? Túl pörgõs-e? Stb. Egyáltalán, milyenek voltak a szülei? Miért válnak meg tõle? Ezer kérdés, amit csak személyesen tudnál ellenõrizni.
Fénykép alapján kutyát venni??? Nem látod milyen temperamentumú, hogy viselkedik, mennyire félõs... háááát....
Mibõl látod, hogy kan az uccsó kép?Szerintem meg nem lehet, hogy a szülei a 7 hónaposnak?Akkor viszont biztos keverék, mert a 3. képen egy keverék van.Az utolsón meg a kicsin nem egyértelmû..
Nem ordas, nem tiszta nj. Az enyém ilyen volt 7 hónaposan: http://kepkezelo.com/images/retok0vphbw28q8dir73.jpg
szerintem is keverék
Szerintem nincs keverék beütése. Egy ordas német juhásznak gy kell kinéznie. Nagyon szép kutyus egyébként :-)
Igen, így kell kinéznie. Viszont a szeme nagyon nem tetszik.
Elsõ vagyok. Igen, az utolsó kép már jobbra sikerült :) Viszont az ábrázata nekem sem tetszik annyira, de nem tudom megmondani miért...
A kérdező hozzászólása: A másik 2 képen a mi kan kutyánk van. Olyan helyrõl vettük, ahol csak németjuhászok vannak, mégsem látom teljesen annak.
A kérdező hozzászólása: Mi a baj a szemével? Meg szeretném venni. 15 ezerért árulják csak meg akarok bizonyosodni róla , hogy az-e ami. Valaki tud képet 7 hónaposról?
Szerintem is van benne még valami, nem tiszta németjuhász. Még a mi kutyusunk is sokkal inkább németjuhásznak néz ki, mint ez a kutyus, pedig a miénk roti-németjuhász keverék.
Ez egy 7 hós nj szuka, ordasba nem találtam szépet, de a méret és forma lemérhetõ róla is.http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://images02.olx.hu/ui..
én a német juhászokhoz nem értek de a 15 ezer forintba benne van a chipp és az oltások? valamint ha a fajtában gyakori a csípõízületi DP...a szülõk szûrve vannak rá? vigyázz mit veszel, nagyon rosszul is járhatsz és még az a legkevesebb, hogy keverék
Mielõtt 15000-ért kutyát vennél, feltétlenül olvasd el ezt: http://olcsokutya.info/
Úgy látom, hogy az elsõ két kép a megvenni kívánt 7 hónapos szuka, a második két kép a saját 3 éves kanod. Ugye valamelyiket legalább ivartalaníttatni fogod?
Csak a 3. kép nem a 7 hónapos kutya.
De a negyedik sem a szuka, hanem a kan, csak fiatalabb korában.
"csak akkor adnék szaporítónak ennyit érte" Sosem adnék szaporítónak egy fillért sem! Hasonló kutyák tömegei várnak gazdára álatvédõknél, menhelyeken, sintértelepeken... Azon kívül, hogy sosem vennék kutyát látatlanban. Sõt, elsõ látásra sem! A kutya lelki kérdés nálam, nem küllemi: http://szoporaz.hu/hogyan-valassz-kutyat Ha jól figyelsz befelé, meg fogod érezni, amikor meglátod Õt. Pontosan tudni fogod, hogy õ a te kutyád, nem lesz benned szemernyi kétség sem. Várd meg ezt a pillanatot, várd meg ezt a kutyát!

Miket tud 7 hónapos babátok? Az én lányom ül, de még nem ül fel egyedül, ha lerakom ülve, úgy marad. Felhúzza magát állásba, ha fogom a kezét lépked. Rendben van ez így vagy már egyedül kellene felülnie? Ja és már gyakorolja a mászást is

Legjobb válasz: Az én kislányom is 7 hónapos. Kb. ugyanezeket tudja, mint a tiéd.De már mondjuk vagy egy hónapja tudja.Mászni még nem mászik. Az a baj, hogy nem is szeret hason lenni, ordít, ha leteszem.

Az én kislányom is 7 hónapos. Kb. ugyanezeket tudja, mint a tiéd.De már mondjuk vagy egy hónapja tudja.Mászni még nem mászik. Az a baj, hogy nem is szeret hason lenni, ordít, ha leteszem.
sztem teljesen idõben van a babád mozgásformákkal :) Az én fiam még nem ül Állásba fel tud kapaszkodni kb 2 hete, lépegetne is, de mi nem vezetgetjük és magától még nem tud Kb ugyanettõl az idõponttól kezdte a kiskutyázást, négykézláb hintáztatja magát, néha sikerül a térdét elõrébb tolnia, de a kezével még nem lép elõre. 5 hós korától kúszik A lányom 5 hósan egyedül ült, 6 hósan felült, 6, 5 hósan kúszott és rá pár napra megtanult mászni is. 11 hósan lépegetett párat kapaszkodás nélkül, de egyedül csak 13 hósan ment métereket.
Kisfiam (szombaton lesz 7 hónapos) még nem ül , nem mászik, nem kúszik; csak fordul jobbra, balra és a tengelye körül. Majd szép lassan megtanulja a többi dolgot is.
Azért jelzem nektek, hogy egy gyereket nem ültetünk, ha egyedül nem tud ülni és nem járkáltatjuk kézen fogva. Nagyon rosszak ezek számára a fejlõdése szempontjából. Kérlek titeket, vegyétek ezt figyelembe és ne erõszakoljatok rá dolgokat, amiket magától még nem tud megcsinálni, csak hogy elmondhassátok: ezt is tudja. Nagyon sokat árthattok vele, egy életre szólóakat.
Szerintem is teljesen jól fejlõdik a babád mozgása!!☺ Az én 7 hónaposom viszont nagyon siet, de hohy hova?...Már hetek óta feláll és körbejárja kapaszkodva a kiságyat, nagyágyat, fotelt...És húzza felfelé magát mindenhol.Az öcsém is ezt csinálta és állítólag én is. Csak az a baj, hogy szegény fiam természetesen mindenhová a fejét üti be...Nem éri be a kezével-lábával, az õ fejének kccannia kell...
Ja, a többi véletlenül kitörlõdött... Napra pontosan 3 hónaposan kezdett forgolódni!A nagykádban már 4, 5 hónaposan felállt, ott könnyû volt neki ☺.És mikor elmúlt 5 hónapos felállt, felhúzta magát (én mindezt nem láttam) és szépen kipattogott a kiságyból.Volt is nagy sírás, persze csak részemrõl, õt alig viselte meg...ülni is elég régóta ül, de támaszték nélkül.Nem értem, miért de támasztékkal elcsúszik teljesen.Most már nem annyira, de 2 hete még szétcsúszott szegény.De ha õ tartja saját magát, akkor gyönyörûen ül.Hogy a kúszásból mikor lett mászás azt nem tudom.Ciki?Az igazság az, hogy én azzal voltam elfoglalva, hogy mi a fenének kellett neki ilyen korán felállni???!!!Persze nagyon büszke vagyok rá, de nagyon féltem a kis buksiját, mert szinte mindennap beüti...
Miért ülteted? Rakd hasra, vagy hanyatt, hagy gyakorolja a forgást, kúszást, mászást. Neki ezeket kéne inkább gyakorolnia. Nem ez volt a kérdésed, csak leírtam a mondandómat:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!