Találatok a következő kifejezésre: 7 hetesen valami (75 db)

Valami baj lehet? Tegnap voltam UH-n, 10 hetes vagyok. Ugye elmérhetett valamit a doki? 23mm-t mért a babára. Hát az nagyon kicsi! 7 hetesen volt 13 mm, azt másik készülékkel csinálták a kórházban. Neki valami régebbi van. Ugye csak nem jól mérte?

Jó sokáig nézte, nem szólt semmit, aztán annyit mondott csak, hogy nagyon rugdalózik. Meg mondta, hogy minden rendben van. Egyáltalán semmi negatívot nem mondott, minden jó volt, meg is vizsgált. Borzasztóan ideges vagyok.

Legjobb válasz: Nekem 8 hetesen volt, 14,8 mm, 11+4 hetesen pedig 50 mm! Nekem is kicsinek tûnik!

Nekem 8 hetesen volt, 14, 8 mm, 11+4 hetesen pedig 50 mm! Nekem is kicsinek tûnik!
Nekem 10 hetesen 44 mm volt.A 23 tényleg nagyon kicsi. Szerintem biztos elmért valamit, szólt volna ha valami baj lenne.
Nekem 7hetesen 9mm volt, most 12hetes és pár napos vagyok, a héten voltam UH-n, 62, 3 mm. Ne aggódj, bármi kételyed van kérdezz az orvostól, vagy mondd meg neki hogy mérjétek meg mégegyszer :)
Nekem 8hetesen volt 17mm, aztán 12hetesen 63mm. 10hetesen olyan 34mm körül kellene lennie. De lehet csak késõbb fogant és az idõt elszámolta a doki vagy tényleg rosszul mért! :) A 7hetes UH az jó méret volt! Szerintem újra le kellene menned, ha nagyon idegesít!
Ne aggódj, nekem 11 hetesen volt 36 mm, de elõtte 2 nappal még csak 30 mm. 12+4 hetesen 57 mm volt. (kórházban voltam, amiatt a sok eredmény):) 14 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is láttam a táblázatot, pont azért félek. Tudom, h mekkorának kéne lenni. Azért kérdezem, hogy elnézhette- e a méretet régebbi UH készülékkel vajon? Vagy, ha nem , akkor mért mondta, hogy minden a legnagyobb rendben?
ezek az átlag méretek ebben a korban/crl/ 10.0 34 10.1 36 10.2 37 10.3 38 10.4 39 10.5 39 10.6 40 11.0 44 11.1 45 11.2 47
Szerintem a 23 helyett 43-at akart írni vagy mondani.
Ajánlom pl a következõ oldalt, itt megnézheted milyen korhoz milyen méret tartozik: http://www.babaszoba.hu/articles/hetrol_hetre

7 hetesen érezhetek valami mozgolódást a hasamban? Olyan mintha néhány másodpercig csiklandoznának belülről egy-egy pontban! Ezt naponta többször is érzem! Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Szerintem az idegek játéka,hiszen a babát még nem érezheted! 7 hetes terhesség még nem olyan nagy,hogy ebbõl kifolyólag érezz valamit.

Szerintem az idegek játéka, hiszen a babát még nem érezheted! 7 hetes terhesség még nem olyan nagy, hogy ebbõl kifolyólag érezz valamit.
7 hetesen még biztos nem a babádat érzed. A legkorábbi babamozgást egy 14 hetes kismamától hallotta, de gondolom õ is igen vékony volt-õk elõbb érzik. Valószínü bélmzgás, vagy idegmozgás.
Az elsõ babánál a nagykönyv szerint a 18-22. hét körül érezheted a babamozgást, mert akkor már rúg-kapál, nyújtózkodik...stb. Ez mégis annyira finom mozgás, hogy sokaknak fel sem tûnik.Akik a második babát várják már hamarabb, a 16. hét körül is megérezhetik, mert már jól tudják milyen érzés. :-) A 7. hét nagyon korai.

7 hetes terhes vagyok és este egy erősebb görcsöm volt, utána semmi. Lehet a babának valami baja?

Legjobb válasz: Szia! Én most vagyok 9 hetes. 7 hetes koromig naponta igen erõs görcseim voltak, amelyek hirtelen megszûntek. Nem hiszem, hogy bármi baj lenne! Egy fontos, hogy pihenj sokat! Nekem azt mondták orvosok, hogy a pihenés, fekvés csilapítja a fájdalmakat! Ja, és szedj magneB6-ot! Izomlazító, nekem bejött! Boldog babavárást!

Szia! Én most vagyok 9 hetes. 7 hetes koromig naponta igen erõs görcseim voltak, amelyek hirtelen megszûntek. Nem hiszem, hogy bármi baj lenne! Egy fontos, hogy pihenj sokat! Nekem azt mondták orvosok, hogy a pihenés, fekvés csilapítja a fájdalmakat! Ja, és szedj magneB6-ot! Izomlazító, nekem bejött! Boldog babavárást!
Én is a magnéziumot tudnám mondani, de beszéld meg a dokiddal, mennyit lenne érdemes, és a görcs is ha erõsebb volt mint mensikor, inkább nézesd meg magad, megnyugodnál.De ne aggódj biztos nincs semmi baj, egy jó pár hétig lehetnek görcsök.
Szia! Szerintem keresd fel a dokidat, az elsõ 12 hétben bármi lehet. Nem akarlak ijesztgetni de van amikor a görcsölés rosszat jelent.


Más is igy van ezzel? 7 hetes a kisfiam és kicsit félek vele egyedül maradni! Attól félek, hogyha elkezd sirni nemtudom megvigasztalni meg nehogy valami baja legyen! Sajnos eléggé bukós baba és lehet hogy ezért félek?

Legjobb válasz: 7 hetesen már nem volt ilyen érzésem. Mióta vagy vele egyedül? Nekem sajnos csak 1 hét segítségem volt, de igen, rettegtem attól, hogy mi lesz, ha egyedül maradok vele. 2 hét után elmúlt.

7 hetesen már nem volt ilyen érzésem. Mióta vagy vele egyedül? Nekem sajnos csak 1 hét segítségem volt, de igen, rettegtem attól, hogy mi lesz, ha egyedül maradok vele. 2 hét után elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Én is igy érzek, hogy nemtudok vele mit kezdeni! Nagyon imádom meg minden ne értsetek félre de félek akkor is:(! Igazábol még nem voltam vele egyedül mert mindig volt segitségem! De mostmár nem igazán tudnak jönni az anyukámék meg az anyos sem!
Most hogy ezt irod, eszembejut ez a rossz érzés....hamar elmulik, fõleg, mikor már több ideje kényszerülsz vele egyedül lenni. Majd õ mindenre megtanit, ügyesek lesztek igy együtt:)
Szia! Én is így voltam az elején, és elmúlott ez az érzés, ahogy idõben haladtunk elõre. Nekem olyan érzésem volt, mintha nem tudnék mit kezdeni vele. Szerintem neked is elmúlik majd, ahogy egyre jobban össze szoktok. Boldog babázást:)
Elsõ vagyok! Szerintem egy kicsit nyugtatgasd magad, hiszen egy ilyen pici még a nap nagy részét átalussza, ha fent van gondolom dajkálod a popóját. Apuka van? Ha igen, akkor alig várod hogy hazaérjen, és ha hazaért együtt csináljatok mindent a picivel. Egy kis idõ és megnyugszol :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ aranyos vagy:) ! Igen van apuka és õ is nagyon sokat foglalkozik vele! Én inkább az éjszakátol félek mikor az apja dolgozik! De majd belejövök:D!
Néha még most is elõfordul ue az érzés és fõleg éjszaka! 11hó

7 hetes fiam mellkasa és háta ki van pattogva. Mitől lehet? Holnap megyek vele a tanácsadóba, addig szeretném valamivel kezelni neki.

Legjobb válasz: Képzeld nekünk is. Mi is 7 hetesek vagyunk:)) Most jött ki Neki. Eddig az arcán voltak pattanások, arra a doki Bepanthent javasolt. Hááát én most a hátára is és a mellkasára is rákentem. Mi is holnap megyünk dokihoz. Reméljük, hogy csak a hormonok miatt.

Képzeld nekünk is. Mi is 7 hetesek vagyunk:) ) Most jött ki Neki. Eddig az arcán voltak pattanások, arra a doki Bepanthent javasolt. Hááát én most a hátára is és a mellkasára is rákentem. Mi is holnap megyünk dokihoz. Reméljük, hogy csak a hormonok miatt.
mososzertöl?
szia, nekünk a johnsonos fürdetõtõl volt... amint áttértünk a gyógyszertárira elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Ma voltunk dokinál és azt mondta valószinû hogy a melegtõl vagy a mosószertõl.De igy ahogy olvastam én is most tértem át a gabi fürdetõre valószinû hogy neki is a johnsonstól mert mára már javulni látom.

7 hetes babám a délelőttöket rendszeresen átalussza (akár délig, 1ig is), este viszont nem hajlandó elaludni. Van hogy 2ig üvölt. Tudom, már ezerszer téma volt ez ezen az oldalon, de van esetleg valami új ötlet?

Legjobb válasz: Írtam már másnak is, de leírom mégegyszer, mert nálunk ez vált be: figyeld árgus szemekkel a baba bioritmusát. Biztosan van olyan idõpont a délután-este folyamán, amikor szívesen elalszik picit, vagy láthatóan fáradtabb. Ehhez az idõponthoz igazítsd a fürdést, de még elõtte fürdess, hogy teljes nyugiban jöjjön el az álmosabb idõszak. Ha szoptatsz, tedd mellre, pancsi után úgyis éhes lesz és ha tud, hadd aludjon el cicin. Nálunk ez bevált. Amióta ezt a módszert elkezdtük (kb. 6 hetes lehetett az én lányom) azóta este 7-kor alvás van. A napközbeni alvása is jól beállt, mert korábban ébredt reggel, ezért 10 körül visszaaludt mindig 1-2 órát, majd délután 2 körül ismét. Este 6-kor viszont már rendesen kéri a pancsit, cicit és alig várja, hogy alhasson. ugyanezt a tanácsot adtam a barátnõmnek is, náluk is azonnal bevált. Ne feledd, hogy a nagyon fáradt baba pont olyan nehezen alszik el, mint a nem fáradt. Sõt, sokszor nehezebben. Ezért van az, hogy ha nem jó idõben kapod el a fürdetést, akkor sírás van, akár hajnalig. Minél inkább sír, annál fáradtabb, de annál nehezebben alszik el mégis - ördögi kör. Ami még segíthet, az a levendula illóolajos mécses. Nagyon jól nyugtat, nyûgösebb napokon használom én is. Nagyon bevált.

Írtam már másnak is, de leírom mégegyszer, mert nálunk ez vált be: figyeld árgus szemekkel a baba bioritmusát. Biztosan van olyan idõpont a délután-este folyamán, amikor szívesen elalszik picit, vagy láthatóan fáradtabb. Ehhez az idõponthoz igazítsd a fürdést, de még elõtte fürdess, hogy teljes nyugiban jöjjön el az álmosabb idõszak. Ha szoptatsz, tedd mellre, pancsi után úgyis éhes lesz és ha tud, hadd aludjon el cicin. Nálunk ez bevált. Amióta ezt a módszert elkezdtük (kb. 6 hetes lehetett az én lányom) azóta este 7-kor alvás van. A napközbeni alvása is jól beállt, mert korábban ébredt reggel, ezért 10 körül visszaaludt mindig 1-2 órát, majd délután 2 körül ismét. Este 6-kor viszont már rendesen kéri a pancsit, cicit és alig várja, hogy alhasson. ugyanezt a tanácsot adtam a barátnõmnek is, náluk is azonnal bevált. Ne feledd, hogy a nagyon fáradt baba pont olyan nehezen alszik el, mint a nem fáradt. Sõt, sokszor nehezebben. Ezért van az, hogy ha nem jó idõben kapod el a fürdetést, akkor sírás van, akár hajnalig. Minél inkább sír, annál fáradtabb, de annál nehezebben alszik el mégis - ördögi kör. Ami még segíthet, az a levendula illóolajos mécses. Nagyon jól nyugtat, nyûgösebb napokon használom én is. Nagyon bevált.
Jajj, még valami: nincs igaza az elsõ válaszolónak, szigorúan tilos felébreszteni a babát!!! Csak azokat az újszülötteket szabad felébreszteni, akik nem kelnek fel szopizni maximum 3 óránként, és ez is csak az elsõ hetekben igaz!
Az elso valaszolo vagyok. A te modszered is tetszik, de millio egy helyen hallani, olvasni, es tapasztalom is, hogy ha a baba atalussza a fel napot, akkor este sokkal nehezebben alszik el. Az, hogy neked bevalt a modszered, jo dolog, de nem jelenti azt, hogy nekem nincs igazam. Ettol fuggetlenul jo otletnek tartom a elaltatasi modszered is.
Én két hetes korában kezdtem el "programozni" a babámat Gina Ford könyve alapján. Még most, majdnem 8 hónaposan is tökéletesen beválik. Másfél hónapos lehetett, amikor sorban voltak olyan napok, amikor egész nap egyetlen egyszer sem sírt, persze azért nem ez volt a jellemzõ, és alapvetõen szerencsések voltunk, mert a hasfájás is elkerült (bár én ezt is a módszer mellékhatásának könyvelem). Hat hetesen aludta át elõször az éjszakát, két hónapos korától pedig már szinte egyáltalán nem kelt. És bármennyire nehezemre esett, én igenis felkeltettem napközben. Pontosan tudja a mai napig mikor mi jön, egyedül elalszik, mert mire nyûglõdne, már a kiságyban van. Én ezt a könyvet tudom ajánlani mindenkinek. És még mielõtt jönnek a támadások, nem azt mondom, hogy ez a tuti módszer, csak azt, hogy nekünk aranyat ért, nagyon bevált, elmaradt az elsõ "zombikorszakunk" is.
A kérdező hozzászólása: A Ford könyvet nem ismerem, de amúgy azt hiszem mindent próbáltunk már az említett módszerekbõl, sikertelenül, de azért köszönöm.
A baba ilyen pici korban meg nem tudja, hogy ejjel aludni kell, neked kell ot megtanitani az alvasra. Ne hagy 3 oranal tobbet aludni 1 huzamban, sajnos jobb ilyenkor felebreszteni oket.
Dettó.Mi kilenckor fürdetünk altatós fürdetõvel, délután próbáljuk ébren tartani.Néha sikerül.:)
Ilyen pici babát napközben ébresztettem cicivel éjszaka nem-!!Hogyha 1 ásítást látsz, akkor már kezd el altatni, nekem bejött, hogy simizem a fezét, mondjuk a saját kiságyában ez nem mûködik, de mi már eggytt alszunk...kövezzetek meg, de nem is használjuk a méregdrága kiságyat ....ez van...nekem így jóóó
És még valami a Ford könyvhöz: mivel nekem is elsõ babám, és az egész családban, tehát tényleg semmi tapasztalatom nem volt, még a barátnõimnél se, nekem nagyon jó "mankó" a könyv a szoptatáshoz, az alváshoz, tejserkentéshez, szokások kialakításához.

A lőrinci SZTK-ban csak hasi vagy hüvelyi UH-t csinálnak? Hasi UH-val lehet valamit 7 hetesen látni?

Legjobb válasz: Elõször én is kidobtam a halvány pozitív tesztemet, azt hittem, egyforma erõs kell, hogy legyen a 2 csík. A 3. után hittem el, hogy sikerült, babát várok. 5 hetesen a doki is megállapította, hüvelyi uh-val. Mondjuk akkor olyan pici volt, hogy nem láttam õt, de úgy voltam, hogy ha a doki látja, akkor biztos ott van. 9 hetesen már jól látható volt. Nekem azt mondta a doki, hogy 12 hetes korig csak hüvelyi uh-t csinálnak. 1,5 hetes kismama

Elõször én is kidobtam a halvány pozitív tesztemet, azt hittem, egyforma erõs kell, hogy legyen a 2 csík. A 3. után hittem el, hogy sikerült, babát várok. 5 hetesen a doki is megállapította, hüvelyi uh-val. Mondjuk akkor olyan pici volt, hogy nem láttam õt, de úgy voltam, hogy ha a doki látja, akkor biztos ott van. 9 hetesen már jól látható volt. Nekem azt mondta a doki, hogy 12 hetes korig csak hüvelyi uh-t csinálnak. 1, 5 hetes kismama
Az uh típusa a terhesség vélt idejétõl függ és nem az SZTK-tól. 7 hetesen még hüvelyi jár, mert túl kicsi a baba ahhoz, hogy hason érdemlegesen lehessen vizsgálni.
A kérdező hozzászólása: Csak azért feltételeztem, mert egyszer már volt olyan, hogy 2 hetet késett, de akkor negatívat teszteltem. Elmentem dokihoz, és azt mondta, hogy ilyenkor még nem lenne értelme UH-t csinálni, mert ha terhes lennék se látszana semmi. De aztán persze megjött. Gyanús, hogy ilyet nem mondott volna, ha van hüvelyi UH.
szia nekem egy hüvelyi u.h.-ot se csináltak. az elsõ hasinál 4hetes terhességet állapított meg a doki, 10nap múlva pedig már szívhang is volt. valószínû ez akkor a gép minõségétõl függ. 4hónapos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, akkor 7 hetesen már ezek szerint hasival is látszani fog. Csak az összes tesztem halvány pozitív lett, és még nem nagyon merem elhinni. Jó lenne már a saját 2 szememmel látni, hogy tényleg ott van.
7 hetesen is kimutatható a terhesség hasi uh-val, de ha alaposan meg akarják nézni, hogy mi van a babával, akkor jobb ha közelebb mennek a babához. Ezért jobb a hüvelyi ebben a korban. Pl a nyaki redõt ilyenkor már nézik. Az viszont igaz, hogy az uh gép minõségétõl is függ a dolog. Elsõ válaszadó voltam.

2hete voltam ultrahangon az elsőn.5hetes voltam. úgy 7 hetesen látszani fog valami?

hasi ultrahangom volt és csak a petezsák meg a szikhólyag látszott de embrió nem.lehetséges hogy hüvelyin látszott volna több?

Legjobb válasz: Én 7 hetesen voltam elõször ulrahangon, hüvelyit csinált az orvosom és már látszott a kis szívdobogása. Csodálatos érzés volt!

Én 7 hetesen voltam elõször ulrahangon, hüvelyit csinált az orvosom és már látszott a kis szívdobogása. Csodálatos érzés volt!
a hüvelyin mindig több látszik az elején, de ilyen kkorán még jól is tette, hogy csak hasit csinált. A 7 . héten már látszódik a baba és hallani a szivhangot is, de ez függ a gép minõségétõl is. Készülj fel hogy a 12. hétig hüvelyi uh lesz-ami nem fáj egyébként.
A kérdező hozzászólása: köszi!picit nyugtató!
Hüvelyi UH-t csak akkor csinálnak, ha a hasi UH-nak nem olyan a képminõsége és a felbontása, hogy azon a doki láthassa, amit kell. A kórházakban általában jó minõségû a hasi UH. Úgyhogy hüvelyit, ha nincs feltétlen szükség rá, akkor nem csinálnak. 7 hetesen pedig már fog dobogni a kis szíve, ezt látni is fogod, meg hallani is, ha bekapcsolják a hangot. A babóca még inkább csak egy kis maszat lesz, olyan 1 cm körüli. Nekem 7 hetesen és 6 naposan 11 mm volt, de olyan büszke voltam rá, pedig tényleg csak egy kis maszatka volt. :) A 12 hetesen viszont már egészen emberke formája lesz.
Szia! Én 5 hét 6 naposan voltam elõször ultrahangon és hüvelyit csináltak, mégsem látszott a petezsákon és a szikhólyagon kívül semmi! Még nagyon fiatal volt, azért nem láttak nálad sem többet! Ne aggódj, mostmár biztos többet fog mutatni az ultrahang! Én szerdán megyek és nagyon izgulok, hogy mit fogunk látni! :)
A kérdező hozzászólása: az szomoritott picit el hogy a papiron az volt hogy embrió nem látható.az orvos meg olyanokat mondott hogy 2 hét múlva látni hogy nem üres e.van-e valaki.bár amióta babás vagyok mindent rosszul értelmezek.
Szia, Nekem hüvelyi UH-n 5 hét 2 naposan látszott az embrió. Kb. egy 1 mm-es fehér csík volt a petezsákban, a dokim azt mondta, hogy az az embrió.
Szia! 5 hetes terhessegnel nem irhatott mast, mint h embrio nem lathato, mert akkor meg tenyleg nem lathato a petezsakbanembrio :) Az meg, h ket het mulva kiderul, nem ures-e, nem ijesztgetes, v annak a jele, h vmi nem stimmel, hanem teny: elofordul, h nem indul be fejlodes a petezsakban. Ezt nekem is elmodta a dokim, es akkor az ember nem eli bele magat elore, tudja, barmi lehet. De ket het mulva ott volt a dobogo sziv :) Szoval ne aggodj!! 27 hetes kismami
Szia! Nagyon ismerõs a próbléma. Én majdnem 6 hetes voltam mikor elõször voltam dokinál, és csak petezsák volt. Az szép nagy, a doki azt mondta hogy ez bíztató. Aztán két hét múlva kellett visszamenni és akkor már egy 12 mm kismanót láttunk, meg a kicsi szívverését. Sajnos nem hallottuk nem volt hangfal, meg én nem is tudtam hogy ilyet lehet. Ja és mind a kétszer hülyevi uh volt. Szóval ne izgulj! 10 hetes kismama

Elvileg 7 hetes terhes vagyok, gyakorlatilag 5 vagy valami baj van?

Tegnap voltam dokinál, aki a legutolsó mensturációm alapján kiszámolta, hogy 7 hetes terhes lennék, azonban az embrió csak 3,3 mm-es, szóval szerinte 5 hetes. Azt állította, hogy vagy a ciklus végén estem teherbe, vagy rendellenes a baba fejl?dése. Tapasztalt ilyet már valaki? Aggódnom kellene?

Legjobb válasz: Nekem is az volt mikor 13 hetes volt, azt mondta 12. Aztán kiderült, hogy mégis 13.:) Mostanra már 18 hetesek lettünk és minden a legnagyobb rendben. Szerintem ne aggódj! gondolom mikor visszamész már nagyobb lesz a baba, addigra jobban megtudja nézni mekkora és akkor tuti kizárja majd hogy rendellenesen fejlõdne! Szóval szerintem ne izgulj!! Itt egy link, hogy mikor mekkora a baba, megnéztem, te 5-6 hetes lehetsz a méret alapján.:) Az hogy egy hetet téved a doki az meg simán belefér. http://www.anyaleszek.hu/elso-trimeszter

Nekem is az volt mikor 13 hetes volt, azt mondta 12. Aztán kiderült, hogy mégis 13.:) Mostanra már 18 hetesek lettünk és minden a legnagyobb rendben. Szerintem ne aggódj! gondolom mikor visszamész már nagyobb lesz a baba, addigra jobban megtudja nézni mekkora és akkor tuti kizárja majd hogy rendellenesen fejlõdne! Szóval szerintem ne izgulj!! Itt egy link, hogy mikor mekkora a baba, megnéztem, te 5-6 hetes lehetsz a méret alapján.:) Az hogy egy hetet téved a doki az meg simán belefér. http://www.anyaleszek.hu/elso-trimeszter
megkérdezhetem mikor volt meg utoljára?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a megnyugtató válaszokat!
Szerintem inkább 6 hetes lehetsz, de a lényeg, hogy van szívhang és kész:) . Ne aggódj! Nekem is összevissza számolnak, egy-két hét ide vagy oda nem olyan lényeges, hisz többnyire nem tudni pontosan, mikor fogant a baba.
Nekem babóca 5 hét 6 naposan még csak 1, 9 mm volt, de mostanra már azért jól megnõtt, olyan 9, 5 centi lehet az ülõmagassága (15 hetes vagyok). Ahogy hala elõre a terhességed úgy fogják tudni egyre pontosabban megállapítani a korát. Nekem pl a 6. hét ki is maradt, mert az 5 hetes 6 napos UH utáni héten már rögtön 7 hetes 6 napos voltam :) . Az UH-n mért méretekbõl következtetnek mindig a baba korára, de persze a növekedés lehet egyénenként eltérõ. Majd beáll egy idõ után és már pontos lesz a hetek és napok meghatározása. Ettõl függetlenül, lehet, hogy a terhesség végén kiderül, hogy mégsem annyi idõs vagy, amennyinek számoltak +/- 1-2 hét elõfordul, úgyhogy csak nyugi, tudja az a baba, hogy mennyit kell neki nõni.
Szia! Én 5 hét 6 naposan voltam elõször ultrahangon, és akkor volt a babám 3, 4 mm és 14, 4 mm volt a petezsák, de nekem még nem volt szívhang! Lehet, hogy tényleg késõbb estél teherbe, nem pont félidõben! Ne izgulj! 9 hetes kismama
Örülök, hogy tudtam segíteni! köszi és neked is örömteli babavárást! És fõ a nyugalom!!;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam és pozitívabban látom a "helyzetünket"! Boldog babavárást kívánok!
Ezt nemtudom. Nekem pl. mivel bizonytalan volt eleinte hogy hány hetes, annyit beszéltünk hogy kb. november közepén szülök. Azóta nem beszéltünk róla. Dehát ebbe is bele mondják ugye hogy + - 2 hét.. De gondolom egy idõ után azért már fog tudni pontos dátumot mondani.
A kérdező hozzászólása: A doki azt írta a papírra, hogy élõ, jó szívhanggal rendelkezõ embrió, 17 mm-es petezsák, CRL:3, 3 mm. Bízom benne, hogy nem lesz baj. Ilyenkor a szülés idõpontját is 1 héttel "csúsztatják"?
Az elõzõ vagyok még, az én számításaim szerint én meg már 19 hetes lennék, dehát csak 18. Úgyhogy ilyen van.:)
szia!érdeklödnék mi van veletek mert én is ugyanabban a cipöben járok mint te nekem is akkora a babám mint a tiéd és aggodom nagyon irj már ha tudsz privibe, ha nem ide kösszi!!!!!!

Most vettem észre a pólómon egy-egy csepp valamit a mellbimbómnál.7 hetes vagyok. Lehet ez előtej?

Legjobb válasz: Én 16 hetes vagyok,és én is tapasztaltam ilyet 10 hetesen. Valószínûleg ez már elõtej.

Én 16 hetes vagyok, és én is tapasztaltam ilyet 10 hetesen. Valószínûleg ez már elõtej.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!