Találatok a következő kifejezésre: 7 hetesen ultrahangon (60 db)

Az utolsó mensim szerint 7 hetes, ultrahang szerint 5 hetes terhes vagyok, ilyenkor felszívódhat még a petezsák?

ilyenkor már nem szívódhat fel a petezsák, görcsök illetve vérzés nélkül, mert néhány napja nincs hányingerem, nem feszül a mellem.. ?

Legjobb válasz: ugyan ilyen kétségek közt voltam én is, menj el egy uh-ra és megnyugszol, nekem is jöttek, mentek a tünetek.

ugyan ilyen kétségek közt voltam én is, menj el egy uh-ra és megnyugszol, nekem is jöttek, mentek a tünetek.
Szia Vérzéskimaradás szerint én is 7 hetes vagyok, az uh 5 hetes 3 napos lett. Tünetem semmi, de az uh-on bár szívverés még nincs, de a doki azt mondta, már pulzál:-) Semmi aggodalom, minden rendben. Gratulálok!
Szia! Ezt az internetrõl szedtem: "Általában az utolsó menstruáció kezdete után két héttel esnek teherbe a nõk. A terhességet azonban az utolsó menstruáció elsõ napjától számítják, így mikor megfogan a baba, már két hetes terhes vagy." Ezért van a kb két hét eltérés. Szóval ne izgulj!!!! Ehhez hasonló sok más érdekes és hasznos anyagot töltöttem már le. Akit érdekel irjon és én szivesen átküldöm! cim: [email protected] A hányinger, görcsök, és egyéb tünetek nem törvényszerüek. Valakinél egyáltalán nem is jelentkeznek. Gratulálok és vigyázz nagyon magatokra!
Szia! Nekem nem volt sem hányingerem, sem egyéb rosszullétem, csak iszonyatos fáradtság és mellfeszülés.A mellfeszülés aztán hol jelentkezett, hol nem, mégis már a 32.hetet taposom! Nem törvényszerûek a kellemetlen melléktünetek!
Miben kételkedik??? Egyébként szerintem az Ultrahang nem árt!
Szerintem szerencsés helyzetben vagy amiért többször vizsgálnak.Az ultrahang nem árt és ha kételkedik bármiben az orvos az nem véletlen de elmehetsz máshoz is, a 4D szerintem felesleges.Élménynek jó de teljes diagnozisra a hagyományos is szuper.
menj el, én13 hetesen voltam elõször 4d-n, még elég csöppnyi lesz, de rengeteg betegséget kiszûrnek már, a doki szerint a leglényegesebb uh.

Most 6-7 hetes mamik, hogy erzitek magatokat? Megvolt az elso ultrahang? Mekkora volt a pici?

Legjobb válasz: Én most vagyok 7 hetes. Múlt héten voltam ultrahangon, akkor még csak 3 mm-es petezsákot láttak. Nem nagyon van tünetem, csak néha fájdogál a derekem, meg a méhemnél szúrkál. Ja és a melleim nagyobbak mint eddig :)

Én most vagyok 7 hetes. Múlt héten voltam ultrahangon, akkor még csak 3 mm-es petezsákot láttak. Nem nagyon van tünetem, csak néha fájdogál a derekem, meg a méhemnél szúrkál. Ja és a melleim nagyobbak mint eddig :)
Köszi :) Utolsó vagyok:) Én hamar mentem elõször, és még alig látta az embriót, azt mondta menjek vissza két hét múlva. De egy hét múlva jött a vérzés, és rohantam a dokihoz, és hála istennek a legjobb dolog történt, kiadta a terhesgondozáshoz a papírokat, mert egy hét alatt tíz milliméteresre nõtt, és szépen látszott, meg azt mondta, egészségesnek néz ki :) csak a lányommal nem véreztem, meg semmi extra nem volt az elején, úgyhogy most kicsit berezeltem.....
A kérdező hozzászólása: Szia utolso! Udv a klubban! Ugy latszik sokan kinlodunk ezzel a verezgetessel. De remelem minden rendben lesz Veled is, es mindenkivel, aki igy van. Es az ultrahangon mi volt?
Én most leszek 8 hetes, és vérezgetek. Kaptam utrogestant, de járok melózni, az orvos azt mondta, nyugodtan. Úgy érzem, hogy a meló olyan szempontból jót tesz, hogy eltereli a gondolataimat, és azóta jobban is vagyok :) Remélem elmúlik ez a vérezgetés.....Bár nem akarok semmit elkiabálni....
A kérdező hozzászólása: Reménykedem. Köszönöm a válaszaidat! Kivánom, hogy hamar sikerüljön a pici!
2 és fél éves a kislányom, 4 és fél éves a kisfiam. Nem lehet mellettük pihenni. :) Sajnos nem nagyon tudtam feküdni, dolgoznom is kellett menni. Nálad biztosan minden rendben lesz! Feküdj, szedd a gyógyszereket, nem lesz semmi gond!
A kérdező hozzászólása: Nekem az elso gyermek. Gondolom akkor ket pici mellett nem tudtal annyit fekudni. Vagy? En csak wc-re, furodni, enni kelek fel. Vegulis tegnap ota nem verzek (nekem rozsaszin folyas volt), az elmult 10 napban mar ketszer is azt hittem abbamaradt, aztan megsem, szoval nem akarom elkiabalni. Szedek utrot, rutascorbint es ha gorcsot erzek magneB6-ot...
Barnáztam már egy hete. Vérezni hajnalban kezdtem. A szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem kell egészségügyi kaparásra mennem, spontán kiürül a méhem. :( Próbálkozni így már akár azonnal lehet, de szerintem várunk vele. Nekem õ már a 3. gyermekem lenne.
A kérdező hozzászólása: Ma? Nagyon, nagyon sajnalom! :-( Korabban is vereztel, vagy csak ma hirtelen? Kivanom, hogy hamar osszejojjon ujra! Mikor lehet ujra probalkozni?
Feküdj sokat! Pihenj! Sajnos nekem ma elment a kisbabám, 6+ 3 naposan. Én is véreztem! Kívánom, hogy veled, veletek minden rendben legyen!
A kérdező hozzászólása: En is 6 hetes vagyok, en is verzek, en is fekszem, mar 2. hete... Ez megvisel es sztem mar hiztam is e miatt kb 3-5kg. :-( Vasarnap voltam utoljara uh-n, az menzi szerint 6+0 volt, de meg nem volt szivhang, par nappal fiatalabb lehet. Legkozelebb jovo het kozepen lesz vizsgalat.
1-es vagyok. Március 19-én kell mennem újra. Remélem akkor már lehet hallani a szívhangját is. Te voltál már dokinál?
6 hetes vagyok, semmit nem tudok enni, minden kaja gondolatától rosszul vagyok. Holnap megyek dokihoz, hétfön UH, de enyhén vérzek ugyhogy feküdnöm kell. remélem nem lesz semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Az en melleim is duzzadtak. A hasam pedig puffadt. Mikor kell ujra menned?
Sziasztok! Én 7hét+4 napos terhes vagyok. 6+5 naposan voltam az elsõ ultrahangon. 7, 1 mm-es volt a pici és volt szívhang. :) Több mint két hete émelygés van, napközben bármikor rám tör. Hányinger is van, de nem hánytam. Állandóan hullafáradtnak érzem magam, és este nagyon korán el tudok aludni. Ezen kívül a 6. hétig volt hasszurka, puffadás, cicifájdalom, de ezek elmúltam. Egyébként második gyerek, ugyanis már van egy nagylányom. Vigyázzatok magatokra és a babára! üdv. P.

Az utso mensi alapján 7 hetes, de valójában szerintem 3 max.3 és fél hetes terhes vagyok. Érdemes már hüvelyi ultrahangra menni? Nem korai? Nem veszélyes?

Legjobb válasz: Ha az uccsó mensi szerint 7 hetes vagy,akkor valójában 4-5 hetes lehetsz.Én 5 hetesen mentem hasi Uh-ra,és már ott is szépen lehetett látni a szabályos petezsákot,úgyhogy nem korai a hüvelyi sem,de ha szívhangot is akarsz hallani,akkor legalább a 8. hétig várnod kell.Nem veszélyes a hüvelyi Uha az lenne,akkor nem alkalmaznák.24 hetes kismami

Ha az uccsó mensi szerint 7 hetes vagy, akkor valójában 4-5 hetes lehetsz.Én 5 hetesen mentem hasi Uh-ra, és már ott is szépen lehetett látni a szabályos petezsákot, úgyhogy nem korai a hüvelyi sem, de ha szívhangot is akarsz hallani, akkor legalább a 8. hétig várnod kell.Nem veszélyes a hüvelyi Uha az lenne, akkor nem alkalmaznák.24 hetes kismami
Szia! A terhesség idejét mindig az utolsó menstruációtól számítják, és olyan 8-9 hetesen érdemes nõgyógyászhoz menni, mert akkor már látni a szívdobogást (ekkorra kialakul a szívcsõ). Persze, ha most elmész a petezsákot már akkor is látnia kell a nõgyógyásznak.
Nekem 7 hetesen már jó szívhang is volt, tehát nyugodtan menj orvoshoz, legalább megállapítja, hogy eddig minden rendben van-e. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat :)
Szia!Pont az imént olvastam egy dokinak a sorait, és azt írja, hogy a 6. héttõl kezdve látni a szivdobogást.Szóval ha a menszesz alapján hat hetesen elmész, és már látni szívhangot, akkor bizony hat hetes vagy.Ez tuti!

A párom 7. hetes terhes, voltunk nőgyógyásznál és nem végzet hüvelyi ultrahangot, hanem tapintással állapította meg a 7. hetet! Kellett volna ultrahang, vagy ráér később?

Legjobb válasz: Nagyon is kellett volna! Ugyanis bármelyik nõgyógyász elött csak akkor "érvényes" a terhesség ha van róla Ultrahangos papírja a kismamának.

Nagyon is kellett volna! Ugyanis bármelyik nõgyógyász elött csak akkor "érvényes" a terhesség ha van róla Ultrahangos papírja a kismamának.
Nekem sem csinált a doki uh-ot amikor megállapította a terhességet. Tapasztaltabb dokiknak ez nem gond. :) Viszont 7 hetesen már lehet, hogy van szívhang is, azt meg meg szokták nézni uh-al. Visszahívta párodat késõbbre vagy adott beutalót uh-ra?
Nekem végzett manuális és uh vizsgálatot is. Ez azért is fontos, hogy biztos legyen nem méhen kívüli-e. Természetesen ezt egy nõgyógyász tudja, gondolom érezte hogy nem az, azért nem csinált. A szívhangot viszont tényleg fontos lenne megnézni/hallgatni. Viszont egy jó tanács: ha nagyon nem bíztok a nõgyógyászban, jobb ha másikhoz mentek.
Nekem csináltak már UH-ot az elsõ vizsgálat alkalmával is, de van ahol ez másképp mûködik. Mikorra hívta vissza a doki? Amúgy szerintem a 7 hetet nem tapintással állapította meg, hanem az utolsó menzesz elsõ napjától számolja.
A kérdező hozzászólása: Igen, az utolsó menstruációtól számolta!Rosszul írtam!
Én 6 hetesen voltam elõször dokinál, a vizsgálat után átmentünk az UH-ba és bebizonyosodtunk arról, hogy tényleg baba van (nem tervezett terhesség) A doki szívhangot csak most, a 28. héten hallgatott(de addig nézett szívmûkõdést), azelõtt nekem csak a védõnõ, de azt is elõször a 16. hét körül... 29 hkm
Én mikor elvoltam 22.én a dokival nem is beszéltem csak az asszínténsével és mikor mondtam hogy mi a panaszom egybõl uh-ra küldött és ott állapították meg hogy 7+3napos vagyok és volt már szívhangja is. Kaptam is róla papírt amivel a védõnõhöz kell mennem.
nekem is van egy itt megismert várandós ismerõsöm, és 9 hetesen sem nézett neki UH-val babát. én biztos dokit váltanék, bár nem vagyok orvos, de vajon honnan tudja a doki, hogy méhen belül van-e az a magzat, van-e szívhangja már...stb

7 hetesen mit fog a doki ultrahangon látni a babámból? Csak a pocakomon keresztül vizsgálnak, vagy hüvelyen keresztül is fognak? Milyen életjelenségei lesznek akkor?

Legjobb válasz: Engem 6 hetesen csak hasi ultrahanggal vizsgált, és már szívmûködést is látott. Szerintem már neked is fogja látni. Sok sikert!

Engem 6 hetesen csak hasi ultrahanggal vizsgált, és már szívmûködést is látott. Szerintem már neked is fogja látni. Sok sikert!
szia! nekem hüvelyit csinált, de nekem üres hólyagot kértek! én úgy tudom, h teli hólyagot hasinál kérnek, de hallottam már arról is, h hüvelyinél is telit kértek... na mindegy, sztem készülj mind2re, aztán meglátod:) a hüvelyitõl meg ne félj, ha már úgy is látott alulról nem olyan vészes... szerintem:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, úgy látszik az a legjobb ha mindkettõre felkészülök. Valójában a fejem búbjától a lábam kisújjáig is vizsgálhatnak, csak ne legyen semmi baj a kicsimmel. :)
Szia! Engem hasin néztek, és 7 hetesen már volt szívhang :)
Engem is 7 hetesen hüvelyivel vizsgált. Látta a szívhangot, petezsák méretét stb. Ne félj a hüvelyi uh-tól, egyáltalán nem fájdalmas, csak a helyzet kicsit kellemetlen:)
A kérdező hozzászólása: Amikor bejelentkeztem uh-ra, a hölgy azt mondta teli húgyhólyaggal menjek, talán csak a hasamon keresztül vizsgálnak. Remélem, mert a másiktól félek kicsit.
Szia, nekem hüvelyi UH-t csinált 7 hetesen, már volt szívhangja is. Nekem mérték a petezsák méretét, a baba ülõmagasságát (CRL) stb.
Engem a 12.hétig csak hüvelyen keresztül nzett uht, és igen kb lesz már szívhang is. Gratulálok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! :)
Az elsõ alkalommal hüvelyi UH-t néznek, hasit ritkán! Az én dokim minden alkalommal megnézi a hüvelyt, azután hasi UH!!! 21h terhes

Az ultrahang vizsgálaton a leletemre ezt írták: 18mm átlagátmérőjű a petezsák. Grav. S.5. De a menstruációm 7 hete nem jött meg. Most akkor 7 hetes vagy 5 hetes terhes vagyok?

Legjobb válasz: a mérte szerint 5 hetes vagy. de a terhességet az utolsó vérzés elsõ napjától számolják hivatalosan. nálam kb. a 10 hétig mindig kevesebb hetet állapítottak meg az uh szerint (sajnos hetente kellett járnom uh-ra). de aztán szépen megnõtt és kiírt idõre született

a mérte szerint 5 hetes vagy. de a terhességet az utolsó vérzés elsõ napjától számolják hivatalosan. nálam kb. a 10 hétig mindig kevesebb hetet állapítottak meg az uh szerint (sajnos hetente kellett járnom uh-ra). de aztán szépen megnõtt és kiírt idõre született
A kérdező hozzászólása: Köszi, így már érthetõbb.

7 hetes kismama vagyok, pénteken voltam először ultrahangon, minden rendben volt! Akkor legközelebb csak a 12 hetesen lesz ultrahang? Addig ha nincs panasz nem is kell menni?

Legjobb válasz: Így van. Mi a feleségemmel, alig gyõztük kivárni ezt a hosszú idõt... Hamarosan megszületik a kisfiunk. Boldog babavárást!

Így van. Mi a feleségemmel, alig gyõztük kivárni ezt a hosszú idõt... Hamarosan megszületik a kisfiunk. Boldog babavárást!

7 hetes kismama vagyok. Mikor menjek eloszor orvoshoz, hogy ultrahangot csinaljanak mert felek nehogy mehen kivuli terhes legyek, es biztosra tudja mondani az orvos meg most korai?

Legjobb válasz: 7 hetesen már van szívhang is, nyugodtan elmehetsz!! Ha meg félsz , elmehettél volna már bõven elõbb is, 5 hetesen már látszik a magzat.

7 hetesen már van szívhang is, nyugodtan elmehetsz!! Ha meg félsz , elmehettél volna már bõven elõbb is, 5 hetesen már látszik a magzat.
most már nyugodtan elmehetsz dokihoz, meg fog vizsgálni kézzel, utána meg uh-val.
nyugodtan menjél, de miért félsz ennyire a méhen kívülitõl?Vannak fájdalmaid? Ha igen menj mielõbb, ne várj, ha viszont nincs, ne rettegj elõre ezen.nem lesz semmi baj.
Nem szabad elõre félni olyan dologtól aminek semmi alapja. Legalábbis a kérdésben nem említetted, hogy volna, tehát gondolom nincs. Menj orvoshoz, és az lesz a legmegnyugtatóbb amikor már láthatod, vagy tudhatod, hogy két szív dobog bennd! ;) Gratulálok a picurhoz! 20 hetes kismama
Már most mehetsz, már a szívmûködése is látszani fog. Ha méhen kívüli terhes lennél, akkor nem bírnál magaddal a fájdalomtól. Ne aggódj, ezen kár feleslegesen idegeskedni.

7 hetes terhesen látszani fog már a baba az ultrahangon?

Tegnap el?tt voltam 7 hetes terhes, holnap megyünk a férjemmel n?gyógyászhoz, fogok valamit látni az uh. -on? Fog látszani már a babám? A magánorvosi rendel?ben adják ingyen a fényképet vagy ott is fizetni kell?

Legjobb válasz: Én is hét hetesen voltam az elsõ ultrahangon és nekem már látszott a kis Babszem Jankó!

Én is hét hetesen voltam az elsõ ultrahangon és nekem már látszott a kis Babszem Jankó!
Hát, nekem a hathetesen annyi látszott, hogy egy kis pöttyöcske, ilyenkor még nincsenek is kialakulva a kis végtagjai, szóval olyan nagyon látványos dolgokra ne számíts. De azért valamit fogsz látni. Azt nem tudom, hogy ingyen adják-e a képet, nekem nincs magánorvosom, de volt olyan, amit ingyen adtak.
szia. én is 7 hetesen voltam ultrahangon én annyit láttam hogy egy picike kis kör benne egy apró vonalkával!szerintem ennél már csak a 12 hetes ultrahang lesz csak jobb mikor már megmutatja magát hogy van pici aprókeze lábacskája!szerintem mindenkép kérjél képet mert megéri végig nézzni hogy mennyit fejlõdik ez alatt a 9 hónap alatt!grat a babához!34 hetes kismama:)
Szia! Én 5 hetesen voltam elõször uh-on és már látszott a kis szive is, hogy dobog, de valójában nem nagyon fogsz még látni semmit.
Nekem 7 hetesen hüvelyi uh-t csináltak, valószinüleg neked is azt fognak és azt nem lehetett nézni a monitoron. 9 mm-es volt, tehát még nem sok minden látszik belõle.
Nekem a 8 hetes uh-n már látszott a baba is és a szikhólyag is.A képet ingyen adták, persze a vizsgálatért fizettem(magándoki).Biztos, hogy fogjátok már látni.Gratula a babához!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!