Találatok a következő kifejezésre: 7 hetesen lehet látni (5 db)

A lőrinci SZTK-ban csak hasi vagy hüvelyi UH-t csinálnak? Hasi UH-val lehet valamit 7 hetesen látni?

Legjobb válasz: Elõször én is kidobtam a halvány pozitív tesztemet, azt hittem, egyforma erõs kell, hogy legyen a 2 csík. A 3. után hittem el, hogy sikerült, babát várok. 5 hetesen a doki is megállapította, hüvelyi uh-val. Mondjuk akkor olyan pici volt, hogy nem láttam õt, de úgy voltam, hogy ha a doki látja, akkor biztos ott van. 9 hetesen már jól látható volt. Nekem azt mondta a doki, hogy 12 hetes korig csak hüvelyi uh-t csinálnak. 1,5 hetes kismama

Elõször én is kidobtam a halvány pozitív tesztemet, azt hittem, egyforma erõs kell, hogy legyen a 2 csík. A 3. után hittem el, hogy sikerült, babát várok. 5 hetesen a doki is megállapította, hüvelyi uh-val. Mondjuk akkor olyan pici volt, hogy nem láttam õt, de úgy voltam, hogy ha a doki látja, akkor biztos ott van. 9 hetesen már jól látható volt. Nekem azt mondta a doki, hogy 12 hetes korig csak hüvelyi uh-t csinálnak. 1, 5 hetes kismama
Az uh típusa a terhesség vélt idejétõl függ és nem az SZTK-tól. 7 hetesen még hüvelyi jár, mert túl kicsi a baba ahhoz, hogy hason érdemlegesen lehessen vizsgálni.
A kérdező hozzászólása: Csak azért feltételeztem, mert egyszer már volt olyan, hogy 2 hetet késett, de akkor negatívat teszteltem. Elmentem dokihoz, és azt mondta, hogy ilyenkor még nem lenne értelme UH-t csinálni, mert ha terhes lennék se látszana semmi. De aztán persze megjött. Gyanús, hogy ilyet nem mondott volna, ha van hüvelyi UH.
szia nekem egy hüvelyi u.h.-ot se csináltak. az elsõ hasinál 4hetes terhességet állapított meg a doki, 10nap múlva pedig már szívhang is volt. valószínû ez akkor a gép minõségétõl függ. 4hónapos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, akkor 7 hetesen már ezek szerint hasival is látszani fog. Csak az összes tesztem halvány pozitív lett, és még nem nagyon merem elhinni. Jó lenne már a saját 2 szememmel látni, hogy tényleg ott van.
7 hetesen is kimutatható a terhesség hasi uh-val, de ha alaposan meg akarják nézni, hogy mi van a babával, akkor jobb ha közelebb mennek a babához. Ezért jobb a hüvelyi ebben a korban. Pl a nyaki redõt ilyenkor már nézik. Az viszont igaz, hogy az uh gép minõségétõl is függ a dolog. Elsõ válaszadó voltam.

7 hetesen mit lehet látni a 4 D-s ultrahangon? A szívhang és a baba látszik már akkor?

Legjobb válasz: szia! én is pont 7 hetesen voltam legeloszor uh-n,de nem 4D-n. A szivhang mar latszik a petezsàk,ès benne a baba,de mèg nincs babaformàja.Mèg csak kb 1 cm,nagyon pici.

szia! én is pont 7 hetesen voltam legeloszor uh-n, de nem 4D-n. A szivhang mar latszik a petezsàk, ès benne a baba, de mèg nincs babaformàja.Mèg csak kb 1 cm, nagyon pici.
Ugyanaz latszik, mint a sima 2D-n! A szivhangot nem 4D uzemmodban nezik, hanem a sima 2D-vel.
7 hetesen nem látszik igazándiból semmi. Látszik a petezsák és egy "pötty". Nincs értelme 4d ultrahangra menni, sima uh-on is hallani a szivhangot. Majd a 20. hét körül menj 4d ultrahangra szerinem.
én rákérdeztem az orvosra hogy látni e valamit.azt monta látni már lehet valamit.mégcsak maszat de látszik valami.nekem 9mmvolt.pont 7 hetesen.
A barátnõmnek van egy könyve a Pocakosnapló.Õ ott nézi meg a 4D felvételeket és szreinte a jövõ héten vagyis 8 hetesen már érdemesebb menni, mert akkor már látszanak az új és lábkezdemények. (Bár már én is itt tartanék.) Biztos van a neten is feltéve, hogy mit látsz 7 hetesen vagy késöbb érdem, es lenne utánanézni és akkor menni, amikor már látványosabb a baba.

6-7 hetes terhességet lehet látni hasi UH-n? Szívdobogás is látszana?

Legjobb válasz: Igen,lehet látni és hallani is.

Igen, lehet látni és hallani is.
Nekem hüvelyivel 6 hetesen még csak a petezsák látszódott.Egy hét múlva láttunk szívdobogást.A méhed állásától is fögg.
Nekem ekkor még hüvelyi UH-n nézték, és már dobogott is kis szíve. Hasi UH-t 12 hetesen csináltak.
Nekem hüvelyi volt, de volt már szívhang. Hasit nekem is csak 12 hetesen volt.
A kérdező hozzászólása: Csak a hüvelyi UH óta vérezgetek, azt szeretném ellenõriztetni, hogy oké minden, de most így nem akarok hüvelyit...
Most kedden voltam vizsgálaton. 8 hetes vagyok és hasi uh-t csináltak, mert éppen elromlott a hüvelyi uh mikor mentem. De tökéletesen látszott hasin is és a szivdobogását is látta a doki.
Szia! 7 hetes 5 napos vagyok, tegnap voltam uh-n, a dokinak fel sem merült, hogy hasit csinál...hüvelyi volt, jól látszott a szívdobogás és a baba...:)
Nem lehet látni és hallani sem.


7 hetesen tuti van szívhang? Azt hasi UH-on lehet látni?

Legjobb válasz: Igen van, és látnod is kellene!

Igen van, és látnod is kellene!
én úgy tudom, hogy 8 hetesen van szívhang. Legalábbis a doki, 8 hetesen látta meg elõször :)
A fogantatastol szamitott 25. Nap korul indul meg a szivcsõpulzalas, ami az 5-6. Het korul van. En 5+6 hetesen voltam hasi uh-n, mar lattam ahogyan pulzal a szive! A 7. Heten ma tuti kell lennie, felteve, ha akkot tortent a fogantatas, amikor a doki gondolja :)
7hetes voltam pont mikor mentem elsõnek és vert a kis szive már, és 1centi volt a drágám:)
Én 6 hetesen voltam, 3, 5 mm volt a csöppem és már lehetett hallani. Igaz még lassú volt, mert akkor indult be, de volt. Miért neked nem látták? Vagy még csak most mész? 13 hkm
nekem 8 hetesen volt szívhangja. 25hkm

7 hetes babám sok levegőt nyel és látni hogy szenved a pukiktól. Tegnap adtam neki infacolt, kajcsi előtt (cumiból női tejet) és egyből pukizott meg kakálni is sikerült, viszont addigi adagát ki is hányta. Ez lehet az infacoltól?

Legjobb válasz: Én picim ugyanez. Szopi közben félúton is büfiztesd meg. Néha szörnyen tudnak küzdeni a levegõvel és a kaxival, de idõvel erõsödnek.

Én picim ugyanez. Szopi közben félúton is büfiztesd meg. Néha szörnyen tudnak küzdeni a levegõvel és a kaxival, de idõvel erõsödnek.
Inkább az erõlködéstõl mint az Infacol-tól. Nálunk ez vált be meg a Gripe Water, az Espumizan nem.
Nem hinnem, hogy az infacoltol hanyt, inkabb tulette magat vagy nagyon gyorsan evett.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!