Találatok a következő kifejezésre: 7 hetesen lehet (295 db)

7 hetesen lehet fejlődési ugrás?

7 hetes babám harmadik napja alig alszik, napközben 2-3 órát, az éjszakák rendben vannak. Szinte állandóan mellen lenne, de nem érzem, hogy annyira éhes lenne. Rengeteget figyel, sokszor van, hogy nem is sír hanem csak fekszik a pihenőszékében és nézelődik. Viszont elaludni nem tud (eddig nagyon jól ment), ha el is alszik napközben akkor kb 20 perc múlva sírva ébred. Az egyedüli alvása délután, akkoris mellettem mellen alszik el. Már kezdek besokallni. Eddig elhitettem magammal, hogy ez egy ugrás, de nem rémlik, hogy 7 hetesen lenne ilyen. És különben hány napig szokott tartani? Mit csináljak, hogy aludjon?

Legjobb válasz: Igen mostanság kell lennie elvileg 6 hetes növekedésugrás. Nem lehet hogy fáj a pocija azért sír?

Igen mostanság kell lennie elvileg 6 hetes növekedésugrás. Nem lehet hogy fáj a pocija azért sír?
A kérdező hozzászólása: De hasfájós is. Esténként sír 2-3 órát mindig ugyanabban az idõben. De különben egész jól alszik. Vagyis aludt. Most harmadik napja szinte alig alszik napközben :(
A kérdező hozzászólása: A 6 hetes növekedési ugrás elcsúszhat egy-két hetet? Hány napig tart általában?
Szerintem fejlõdési ugrás lesz, és simán lehet egy héttel késõbb. Mi a kislányommal nagyon durván éltük meg ezt a 6 hetes ugrást, utána egyikkel se volt gond. Elõtte én nem is hallottam ilyenrõl. Fogalmam se volt, mi baja van. Mivel fejtem a tejet, mindig tudtam, mennyit eszik. Töredékét ette az addigi mennyiségnek, viszont amíg addig csak 3 óránként kért enni, akkor elkezdte óránként, félóránként kérni. Tesóm világosított fel. Nálunk eltartott egy hétig, mire visszaállt a rendes kerékvágásba a napirendje. Kitartást Neked, valószínûleg pár nap és túl vagytok rajta!
általában 2-3 nap, de sajnos egy hétig is eltarthat, rosszabb esetben. Kitartás, gondolj arra hogy ezt a pár napot valahogy ki lehet bírni :) utána viszont jó eséllyel kevesebbet fog már éjszaka kelni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást, kicsit megnyugtattok. Csak legalább ha tudnám, hogy tényleg fejlõdési ugrás, akkor azért könnyebb lenne. De végülis mi más lehet, ugye?

7 hetesen lehet repülni?

spanyolországba megyünk nyaralni. kb 2és fél óra az út.

Legjobb válasz: lehet, en 9 hetesen repultem utoljara sok asvanyvizet igyal es kelj fol 3/4 orankent picit mozogni

lehet, en 9 hetesen repultem utoljara sok asvanyvizet igyal es kelj fol 3/4 orankent picit mozogni
A mágneses kapunál, ahol átvizsgálják az utasokat, szólj hogy terhes vagy és akkor átvizságlnak másképp, vagy épp sehogy.De egyébként nyugodtan repülhetsz!
Én úgy tudom, hogy épp az elsõ 12 hétben szinte a legveszélyesebb a repülés, ugyanis a nyomáskülönbség vetélést is okozhat! Nemrég volt a tv-ben is egy riport épp errõl. Én a helyedben biztos nem tenném. Annyit nem ér.
igen repülhetsz a légitársaság csak a 34.héttõl nem engedi, de a 28.héttõl is kell egy orvosi igazolás hogy repülhetsz magyar és angol nyelven!

7 hetesen lehet nemi életet élni?

Legjobb válasz: Addig elhetsz nemi eletet amig csak szeretned. Abban az esetben kell ezt "feladni" amikor az orvos erre utasitast ad. Ha kivanod csinald nyugodtan. Ami neked jo az jo a babanak is. Boldog babavarast 28 heteske

Addig elhetsz nemi eletet amig csak szeretned. Abban az esetben kell ezt "feladni" amikor az orvos erre utasitast ad. Ha kivanod csinald nyugodtan. Ami neked jo az jo a babanak is. Boldog babavarast 28 heteske
Ha nem vagy veszélyeztetett, nyugodtan!
Azért mert mostantól anya leszel még nõ maradsz. És bizonyos szükségleteink is megmaradnak. Köztük a nemi élet is... Persze mostantól finomabban de nyugodtan együtt lehettek. Boldog babavárást. 9hetes kismama
Amíg doki nem tiltja, addig simán. Sõt, használjátok ki, hogy még nincs pockod... A mi szexuális életünk a férjemmel már egy vígjátékhoz hasonlít inkább a nagy hasam miatt... (38.hét)
Szia! Amíg az orvos mást nem mond, nyugodtan csak óvatosan. Nálam ez sajnos lehetetlen, de remélem a 12. hét után majd változik :DD Addig no sex :) ))))
Jó kérdés! Nem mondok véleményt, csak leírom velem mi történt. Az elsõ gyereknél a pozitív teszt után is sûrûn éltünk nemi életet. Egészséges kislány született. A másodiknál is szexeltünk a teszt utáni hetekben is a szülésig, de már nem olyan gyakran. Egészséges kisfiú született. A harmadiknál a pozitív teszt után egyáltalán nem bújtunk össze, biztos ami biztos alapon. A 9. héten elvetéltem. Én úgy mondanám, nem hiszem, hogy ezen múlik, megmarad-e.

7 hetesen lehet rövid távra (1, 5 óra) repülőre ülni?

Legjobb válasz: Elvileg lehet. De az orvosodtól kéne megkérdezni, hogy nektek lehet-e.

Elvileg lehet. De az orvosodtól kéne megkérdezni, hogy nektek lehet-e.
És a repülötárs. is kell igazolás a dokitól hogy mennyi idös terhes vagy és hogy repülhetsz-e.
Ha ez az elso repuloutad, akkor kerd ki az orvos tanacsat, , kulonben repulogepen mar nem egyszer szultek is, szerintem maga a repules nem lehet akadaly.
Nem fogalmaztál pontosan. 7 hetes terhes vagy, vagy pedig a gyermek 7 hetes? Szerintem 7 hetes terhességgel lehet repülni, de kérdezd meg az orvosodat. Hét hetes gyermeket viszont még nem ajánlatos repülõn vinni. A másik kérdés az, hogy sportrepülõrõl, vagy nagy utasszállítóról van szó? Az utasszállító a gyermek szempontjából biztonságosabb, mint egy 4-10 fõs kis gép. Én elõször kb. 1, 5 éves korában vittem a fiamat sportrepülõvel. A feleségemmel ült hátul (aki fél a repüléstõl) és néhány manõver után bepánikolt, na ez átragadt a fiamra is és le kellett szállnunk. Azóta nem viszem a feleségemet :-). Tehát az én tapasztalatom az, hogy a gyerkõcök - legyenek akár a pocakban, sokkal strapabíróbbak, mint mi felnõttek.
Lehet, én is repültem terhesen, igaz, hogy akkor már 3 hónapos voltam. De csak a legvégén nem szabad repülõre ülni, azt is csak azért nem, mert a stresszhelyzet, meg ilyenek. És ciki lenne, ha ott indulna meg a szülés. Most még egészen nyugodtan repkedhetsz. Viszont a mágneskapukat kerüld el, szólj a biztonságiaknak, hogy terhes vagy, akkor kézzel átnéznek (törvény írja elõ, hogy nõt csak nõ motozhat meg, szóval ne aggódj, nem leszel letapizva).

Ma vagyok 7 hetes. Lehet inni calcium pezsgö tablettát?

Legjobb válasz: Elvileg ihatsz, de szerintem is most inkább vasat, folsavat, vagy valamilyen komplex terhesvitamint kellene szedned. Kálcium ráér késõbb is, a 2-3. trimeszterben. Grat a babához!!

Elvileg ihatsz, de szerintem is most inkább vasat, folsavat, vagy valamilyen komplex terhesvitamint kellene szedned. Kálcium ráér késõbb is, a 2-3. trimeszterben. Grat a babához!!
A pezsgotabletta dobozara mi van irva? Nincs feltuntetve hogy terhesek... Ha nincs, akkor igyal!
lehet, ha muszály (pl. méhcsípésre allergiás reakció ellen) de szerintem felesleges - mostmár inkább valami komplex kismamáknak való vitamint ajánlok, pl a Gravidát, Elevitet, Hipp Natalt stb. ezekben megfelelõ arányban vannak azok a vitaminok, amik most neked kellenek üdv, egy 19 hetes kismama
A pezsgõtabletták többet ártanak, mint sokan gondolnák, rendszeresen nem szabad szedni.Kalcium a tejtermékekben található, ha a fogaid miatt aggódsz, beszélj inkább fogorvossal, mit ajánl.
Én 2 napig ittam és mind a 2 nap rosszul is lettem tölle! Abba is hagytam
Én nagyon nem szeretem a tablettákat, de a Gravidát szedem!És én szoktam inni pezsgõtablettát-C vitamin -Calcium

Tegnap voltam UH-on számításom szerint 7 hetes a terhességem, mivel indukált így pontos a számítás. Az orvos szerint csak 5 hetes. Lehet ez?

Szikhólyag 2-mm. petezsák szabályos, embrionális jel még nem mutatható. jöv? héten kontroll.remélem nem halt el a terhességem .kérem írjon aki már járt így

Legjobb válasz: Hät en k ugy järtam,hogy enis epp 7 hetes voltam mikor elmentem.mondjuk en nem gaynakodtam hogy häny hetes lehetek.csak tudtam terhes lettem.aztän a doki megerösiett hogy 7 hetes a magzat.sztem idezöjelben "mindegy"hogy most 5 vagy 7 hetes vagy....kesöbb amikor ugyis mesz folyamatosan ultrahangra,akkor ugyis lesz pontositva a dolog ha pl elnezte a dokid.pusz

Hät en k ugy järtam, hogy enis epp 7 hetes voltam mikor elmentem.mondjuk en nem gaynakodtam hogy häny hetes lehetek.csak tudtam terhes lettem.aztän a doki megerösiett hogy 7 hetes a magzat.sztem idezöjelben "mindegy"hogy most 5 vagy 7 hetes vagy....kesöbb amikor ugyis mesz folyamatosan ultrahangra, akkor ugyis lesz pontositva a dolog ha pl elnezte a dokid.pusz
Nem hinném hogy elhalt volna a terhességed csak azert mert a doki 5 heteset mondott es te 7 et.de ilyenen ne is gondokozz hisz nagyon kicsi az eselye..söt..az teny hogy nagyon pici még az embriod, de ne aggodj.jo babaväräst:)
Nem valószínû, hogy elhalt volna a terhességed, inkább csak hogy nem 7 hetes vagy, ahogy te számoltad, hanem, még csak 5. (valszeg, ha elhalt volna, akkor lett volna egy erõs vérzésed) ha nem pontosan 28 naposak a ciklusaid, és ezért nem pont a 14. napon történt peteérésed, könnyen lehet, egy ekkora csúszás.... nekem ez elõzõ terhességemmel az orvos elküldött uh-ra mert kb 10 hetes terhességet tapintott az Uh-n meg kiderült, hogy csak 8. sokkal pontosabbak az ultrahang eredmények mint amit a menzesz idõpontjából számolnak, vagy amit a doki ki tud tapintani, mert lehet a méhed nagyobb az áltagosnál. szóval fel a fejjel és drukkolok a következõn már szívhang is lesz!

Ki lehet szurni a diszplaziat 7 hetes korban? (Boxer)

Boxert szeretnek venni es erdekelne, hogy mire figyeljek valasztaskor, milyen betegsegeket lehet eszrevenni ebben a korban. Peldaul a dp-nak milyen jelei lehetnek ?

Legjobb válasz: Én ép tegnap kérdeztem erre rá az állatorvosnál,nekem 12 hetes német juhászom van!Tenyésztõtõl való,ivartalanítva lesz ugyan de szeretném attól még majd elvinni dp. szûrésre!Azt mondta az orvos hogy fél évesen is el lehet vinni de 1 évesen érdemesebb!7 hetesen tényleg nem látsz rajta semmit és ahogy elöttem is írta valaki,várd ki a 8 hetes kort az az 1 hét neked nem nagy idõ de a kiskutyának igen!:)

Én ép tegnap kérdeztem erre rá az állatorvosnál, nekem 12 hetes német juhászom van!Tenyésztõtõl való, ivartalanítva lesz ugyan de szeretném attól még majd elvinni dp. szûrésre!Azt mondta az orvos hogy fél évesen is el lehet vinni de 1 évesen érdemesebb!7 hetesen tényleg nem látsz rajta semmit és ahogy elöttem is írta valaki, várd ki a 8 hetes kort az az 1 hét neked nem nagy idõ de a kiskutyának igen!:)
7 hetes korban ezt nem lehet észrevenni. 6 hónapos kora körül lehet elõszûrést csináltatni (röntgen), de ez sem ad biztos eredményt, hivatalosan 1 éves kortól adják ki a tenyésztéshez szükséges DP eredményt, óriástestû fajtáknál 18 hónapos kor után. Ha szaporítótól akarsz vásárolni, akkor legyen a bankszámládon készenlétben 200.000 forint, mert ha DP-s lesz a kutya, akkor arra a pénzre szükséged lesz! Ja, és 8 hetes kor elõtt nem hozunk el kiskutyát!
jajj csak szaporítótól ne!!!!! amit azok mûvelnek a kutyákkal az állatkínzás! ha nem fontos a törzskönyv vagy pénzed nincs egy drága kutyára ments ki egyet menhelyrõl vagy vedd fel a kapcsolatot a boxer fajtamentõkkel!! Ezen a honlapon tudsz érdeklõdni és megnézni a jelenlegi(lefotózott) kutyákat. http://www.boxermentes.hu/index.php?pid=1&fajta=0&statusz=0
7 hetesen nem lehet kiszûrni semmit. Azt még doki sem mondaná meg, és még a röntgen sem mutat ki semmit. (nem értem miért kell szaporít támogatni, olyat akit annyira nem érdekel a fajta és a nála született kölykök, h szûrje a szülõket az örökletes betegségekre. Gyûjtsél még és vegyél normális helyrõl!)
Állítólag van valami eljárás, amit elég fiatal kutyákon is lehet alkalmazni. Nem tudom hogy itthon van-e lehetõség ilyen szûrésre. Igazából nem a DP-t mutatja meg hanem az izület lazaságát, amibõl következtetni lehet a késõbbi DP-re. Egyébként a DP három ponton öröklõdik, szelektálni nem nagyon lehet rá. Két mentesbõl születhet terhelt, míg két terheltbõl mentes. A németjuhászokat évtizedek óta szûrik, mégsem jutottak elõrébb... Akkor most hogy is van ez?
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt! Az a helyzet, hogy torzskonyv nelkuli kutyat fogok venni valoszinuleg, ezert erdekel, hogy mi az, amit eszre lehet venni egy kiskutyanal.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a jokivansagokat, azert egy kicsit "vedekeznek". Nem egy ismeretlen szaporitotol akarok kutyat venni, hanem egy haverom es a baratnojenek a kutyajanak kozos utodairol beszelunk. Ok nem penzert csinaljak, nekem csak az eddigi koltsegeket kell fedeznem. Toletek csak a kivalasztashoz probaltam tanacsot kerni, de tudtam elore, hogy le leszek hurrogva. Amit felig-meddig meg is ertek, de mindennek van hatara... Tudom, hogy aki nem tenyeszto, az szaporitonak szamit, de mindenhol van eselye a betegsegeknek, hallottam mar olyant, h 120 000-ert vettek a kutyat es 3 evesen szivbetegsegben elpusztult. Egyebkent meg ezek a kutyak mar megszulettek, en mar rosszat nem teszek azzal, ha elhozok egyet...

Visszamaradott cicust nevelek az anyukája betegsége miatt. Most 7 hetes, de kb 4 hetesnek megfelelő a mérete. Nagyon pici. Be fogja hozni a lemaradást? Lehet, hogy kissebb marad az átlagnál?

Legjobb válasz: Egek nekem volt egy ugyanilyen macskám, fél évesen, nézett ki 6-7 hetesnek...szintén beteg volt az anja, és evés után mindig aludt egyet az ölemben...aztán felnött, 13 hónapos korára, behozta a lemaradást, igaz kissebb volt mint az átlag, Kb. mint egy 10 hónapos macska, de rendkívûl vékony és izmos testalkata lett...,remekül el volt a másik macskánkal, aki egy kész kezesbárány volt (elütötte a kocsi, azóta kissé lelassult) De ennek az apró macskának, semmi baja nem volt, a tied is meg fog nõni, bár lehet, hogy sokáig, lesz még ilyen apró...de kehet felnött korára se lesz egy Garfield

Egek nekem volt egy ugyanilyen macskám, fél évesen, nézett ki 6-7 hetesnek...szintén beteg volt az anja, és evés után mindig aludt egyet az ölemben...aztán felnött, 13 hónapos korára, behozta a lemaradást, igaz kissebb volt mint az átlag, Kb. mint egy 10 hónapos macska, de rendkívûl vékony és izmos testalkata lett..., remekül el volt a másik macskánkal, aki egy kész kezesbárány volt (elütötte a kocsi, azóta kissé lelassult) De ennek az apró macskának, semmi baja nem volt, a tied is meg fog nõni, bár lehet, hogy sokáig, lesz még ilyen apró...de kehet felnött korára se lesz egy Garfield
Ha tényleg fel akarod nevelni, és szeretnéd, hogy fejlõdjön, miért nem viszed el állatorvoshoz, ahol szakszerû segítséget kaphatnál? Mert ugye nagyon nem mindegy, mit kap enni ebben a korban! nem ér ennyit...?:(
Ha megfelelõen táplálod és gondozod, akkor minden bizonnyal össze fogja magát szedni. Én 4 hetes cicát neveltem fel, sokáig vékonyka volt, de mostanra (1 éves)túlságosan is meghízott. Sajnos, -valószínûleg a korai elválasztástól- idegileg kissé gyenge, és beteges is, de a küllemén ez nem látszik. Ilyen esetben inkább az idegrendszeri és immunrendszeri fejlõdéssel lehet probléma, de szerencsére azért ez nem törvényszerû. Mindenesetre korának megfelelõ, és lehetõség szerint prémium táppal etesd.
A kérdező hozzászólása: Ez a cica nagyon szépen alakul. Nem vékonyka elég jó húsban van. Imád játszani, sokat rendetlenkedik. Már látta állatorvos is.De nem bízok benne mert õ azt mondta hogy meg sem marad szegénykém. ehez képest él és virul! Köszi mindenkinek a hasznos tanácsokat!

Mi baj lehet abból ha egy kutyát 7 hetesen választunk el az anyjától?

Legjobb válasz: Bajnak annyi a baj, hogy 7 hetesen csak szaporítótól kapsz kutyát, a tenyésztõ megvárja a 8 hetes kort.

Bajnak annyi a baj, hogy 7 hetesen csak szaporítótól kapsz kutyát, a tenyésztõ megvárja a 8 hetes kort.
hát egyáltalán nem igy van. Én 6 hetesen hoztam el a kutyámat, mondjuk õt munkakutyának vettem, és még azt sem engedtem, hogy beoltassák. az a biztos, amit én magam adatok.
Szerintem semmi baja nem lesz, bár elég 8 hetesen is, had nõjön addig is.Egyébként ha nagyobb testalkatú lesz, akkor 6 hetesen is el lehet szakítani a mamájától.Ha szépen törõdtök vele, akkor nagyon cuki lesz és az 1 hét után el is felejti anyukáját :) Jó kutyázást!
Minden kutyám eddig 6 hetesen került hozzám. Én ideálisnak tartom ezt a kort, mert így el tudom dönteni h milyen szokást vegyen fel és milyet ne. Nagyon sok galibát meg tudok vele elõzni, mert teljes mértékben én formálom a kutyát, nem "külsõs". Hajrá lepontozók, hajrá!
Az én kutyám 6 hetes volt, amikor hozzám került (szaporítótól:( 2 hónapomba telt mire leszoktattam arról, hogy ne harapja véresre a kezemet játék közben, és ne csinálja azt, hogy nekifutásból levadássza azok lábát, akik békésen tévéznek a nappaliban. Anyám már nagyon ki volt borulva, azt hitte, hogy a kutyám egy idegbeteg pusztító:) Mindössze annyi történt, hogy én nem tudtam megtanítani neki olyan gyorsan a határokat, ahogyan az anyja tudta volna. Amikor én fegyelmeztem, az neki játék volt.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor ennyit errõl a "7 hetesen csak szaporítótól" szövegrõl. :)
A másik kutyosom viszont egy menhelyrõl mentett keverék kutyos, aki szintén ilyen fiatalon került hozzám. :) Na, a alényeg a lényeg, vannak tenyésztõk, akik bele mennek az egy két héttel korábbi elválasztásba, csak nem hangoztatják.
Nem. Mint írtam, hosszas megbeszélés után megengedte a tenyésztõ, hogy hamarabb elhozzam, mert nekem nagyon fontos, hogy korán hozzámszokjon, felvegye az életritmusom, és kötõdjön, mert versenyre szerettem volna :) . A szaporítósat átlagban írtam, mert vannak kivételek is.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint a te kutyád is szaporítótól van?
A kérdező hozzászólása: Ez a bajom: "7 hetesen csak szaporítótól kapsz kutyát" De különben kicsit lehet túlreagáltam csak már rohadtul unom ezt a szaporítós szöveget!
Mármint megbeszélni, hogy elhozhassam ilyen hamar. De tényleg, miért akadtál ki?
Most mi bajod is van? Ki mondta, hogy szaporító? Én ezt nem rád értettem, hanem hogy ezért nem szomták ajánlani, mert a lelkiismeretes tenyésztõ megvárja a 8 hetes kort. És a válaszodból annyi jön le, hogy a legjobb védekezés a támadás. És én is 6 hetesen hoztam el a kutyámat. Igaz nem volt könnyû lebeszélni...
A kérdező hozzászólása: Ja és különben köszi a normális válaszokat! :D
A kérdező hozzászólása: Ne gyere nekem ezzel a szaporítós szöveggel! Nem mindenki szaporító! A szomszédunknak van egy szuka és egy kan kutyusa. A kant ivartalanították és elzárták egy kennelbe, de kiugrott és a szuka épp tüzelt és hát a kanban maradt még egy kis "cucc".
Baja nem lesz, mert fejlettségileg ilyenkor már minden rendben, csak biztosítani kell a megfelelõ szicializációt. Sokan 6 hetesen viszik el a kutyát ha teheti, mert nem szeretnék, hogy a kutya eltanuljon egy két rossz szokást a mama kutyától, a kölyköktõl, és a gazdától.
Na, akkor bocsi kérdezõ, hogy nem fejtettem ki, de arra gondoltam, hogy a emberek azért nem ajánlják, mert ritka eset hogy egy tebyésztõ 8 hetesnél hamarbb nem ad kutyát. De ha valakinek nyomós oka van rá, hogy ilyen korán szeretné magához venni, akkor van olyan tenyésztõ, aki megengedi.

7 hetes babámnak hasmenése lehet?

Nem mindig elég neki a tejem, naponta max 2-szer szokott pótlást kapni. Tegnap éreztem el?ször, hogy szagosabb amikor kakil és ma olyan keveseket kakilt délután, zöldet (máskor is szokott zöld lenni) és mintha híg is lett volna, de ezt már csak a peluson láttam, a nyomát, mintha vizes lett volna. Ezzel már orvoshoz kell menni? Vagy csak kevés neki a kajcsi? Többször próbáltam már pótolni neki ma is, mert csak 70g tejcsit szopizott (70-100g-t eszik, pedig 4900g körül van a súlya), de nem akarja sokszor az üvegb?l szívni a tápszert, nem tudom, hogy nehezen jön neki, vagy tényleg nem kéri. Mit tegyek? Ezzel már az orvost fel kellene hívnom? A véd?n?m nem túl segít?kész.

Legjobb válasz: Nyugi! 7 hetesen jó a 100ml.A kaki a tápszertõl zöld.Akkor kell vinni,ha a kaki nyálkás,fényes.Neki most keveredik az anyatejes kaki a tápszeressel.Ha hízik szépen,nem fáj a hasa,akkor minden rendben.És mint látom hízik is :-D 7 hós tápszeres baba anyukája

Nyugi! 7 hetesen jó a 100ml.A kaki a tápszertõl zöld.Akkor kell vinni, ha a kaki nyálkás, fényes.Neki most keveredik az anyatejes kaki a tápszeressel.Ha hízik szépen, nem fáj a hasa, akkor minden rendben.És mint látom hízik is :-D 7 hós tápszeres baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Igen, szépen nõ a súlya, minden nap párszor mérem. A kedve is jó, jót alszik, látszólag nincs baja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!