Találatok a következő kifejezésre: 7 hetesen a (1188 db)

Tegnap voltam UH-on számításom szerint 7 hetes a terhességem, mivel indukált így pontos a számítás. Az orvos szerint csak 5 hetes. Lehet ez?

Szikhólyag 2-mm. petezsák szabályos, embrionális jel még nem mutatható. jöv? héten kontroll.remélem nem halt el a terhességem .kérem írjon aki már járt így

Legjobb válasz: Hät en k ugy järtam,hogy enis epp 7 hetes voltam mikor elmentem.mondjuk en nem gaynakodtam hogy häny hetes lehetek.csak tudtam terhes lettem.aztän a doki megerösiett hogy 7 hetes a magzat.sztem idezöjelben "mindegy"hogy most 5 vagy 7 hetes vagy....kesöbb amikor ugyis mesz folyamatosan ultrahangra,akkor ugyis lesz pontositva a dolog ha pl elnezte a dokid.pusz

Hät en k ugy järtam, hogy enis epp 7 hetes voltam mikor elmentem.mondjuk en nem gaynakodtam hogy häny hetes lehetek.csak tudtam terhes lettem.aztän a doki megerösiett hogy 7 hetes a magzat.sztem idezöjelben "mindegy"hogy most 5 vagy 7 hetes vagy....kesöbb amikor ugyis mesz folyamatosan ultrahangra, akkor ugyis lesz pontositva a dolog ha pl elnezte a dokid.pusz
Nem hinném hogy elhalt volna a terhességed csak azert mert a doki 5 heteset mondott es te 7 et.de ilyenen ne is gondokozz hisz nagyon kicsi az eselye..söt..az teny hogy nagyon pici még az embriod, de ne aggodj.jo babaväräst:)
Nem valószínû, hogy elhalt volna a terhességed, inkább csak hogy nem 7 hetes vagy, ahogy te számoltad, hanem, még csak 5. (valszeg, ha elhalt volna, akkor lett volna egy erõs vérzésed) ha nem pontosan 28 naposak a ciklusaid, és ezért nem pont a 14. napon történt peteérésed, könnyen lehet, egy ekkora csúszás.... nekem ez elõzõ terhességemmel az orvos elküldött uh-ra mert kb 10 hetes terhességet tapintott az Uh-n meg kiderült, hogy csak 8. sokkal pontosabbak az ultrahang eredmények mint amit a menzesz idõpontjából számolnak, vagy amit a doki ki tud tapintani, mert lehet a méhed nagyobb az áltagosnál. szóval fel a fejjel és drukkolok a következõn már szívhang is lesz!

Elmehet 7 hetesen a nyákdugó?

Legjobb válasz: 7 hetesen nincsen nyákdugó.

7 hetesen nincsen nyákdugó.
A kérdező hozzászólása: Ez megnyugtató :)
Nem :)
Az semmiképp, mert még nincs. Viszont megnövekedett folyásod lehet.
A nyákdugó az egy kocsonyás jellegû anyag. És általában van egy jellegzetes halvány barnás színe. Valami esetleg távozott belõled??? 5 gyerekes anyuka
Nem! De ha folyásod van, említsd meg a nõdokinak, mert nekem is hét hetesen jött elõ valami szép kis gombás fertõzés, de nem mentem el idõben és az lett a vége, hogy 17 hetesen is kezeltek még. Már nem is tudom, hányféle hüvelykúpot kaptam, nah meg szemicilint is szedtem :)
A kérdező hozzászólása: Most vagyok 13 hetes, és kb. 1 hónapja kiszedtem valamit a fehérnemûmbõl, ami teljesen szokatlanul nézett ki. Olyan volt, mint a kocsonya, és egy jó mogyorónyi darab. Azóta minden teljsen rendben volt, szinte már el is felejtettem. Azért tettem fel a kérdést (mert még nem szültem és), mert néhány órája láttam képet igazi nyákdugóról ami pont úgy nézett ki, mint az én cuccom. Köszönöm a válaszokat!

Más is igy van ezzel? 7 hetes a kisfiam és kicsit félek vele egyedül maradni! Attól félek, hogyha elkezd sirni nemtudom megvigasztalni meg nehogy valami baja legyen! Sajnos eléggé bukós baba és lehet hogy ezért félek?

Legjobb válasz: 7 hetesen már nem volt ilyen érzésem. Mióta vagy vele egyedül? Nekem sajnos csak 1 hét segítségem volt, de igen, rettegtem attól, hogy mi lesz, ha egyedül maradok vele. 2 hét után elmúlt.

7 hetesen már nem volt ilyen érzésem. Mióta vagy vele egyedül? Nekem sajnos csak 1 hét segítségem volt, de igen, rettegtem attól, hogy mi lesz, ha egyedül maradok vele. 2 hét után elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Én is igy érzek, hogy nemtudok vele mit kezdeni! Nagyon imádom meg minden ne értsetek félre de félek akkor is:(! Igazábol még nem voltam vele egyedül mert mindig volt segitségem! De mostmár nem igazán tudnak jönni az anyukámék meg az anyos sem!
Most hogy ezt irod, eszembejut ez a rossz érzés....hamar elmulik, fõleg, mikor már több ideje kényszerülsz vele egyedül lenni. Majd õ mindenre megtanit, ügyesek lesztek igy együtt:)
Szia! Én is így voltam az elején, és elmúlott ez az érzés, ahogy idõben haladtunk elõre. Nekem olyan érzésem volt, mintha nem tudnék mit kezdeni vele. Szerintem neked is elmúlik majd, ahogy egyre jobban össze szoktok. Boldog babázást:)
Elsõ vagyok! Szerintem egy kicsit nyugtatgasd magad, hiszen egy ilyen pici még a nap nagy részét átalussza, ha fent van gondolom dajkálod a popóját. Apuka van? Ha igen, akkor alig várod hogy hazaérjen, és ha hazaért együtt csináljatok mindent a picivel. Egy kis idõ és megnyugszol :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ aranyos vagy:) ! Igen van apuka és õ is nagyon sokat foglalkozik vele! Én inkább az éjszakátol félek mikor az apja dolgozik! De majd belejövök:D!
Néha még most is elõfordul ue az érzés és fõleg éjszaka! 11hó

7 hetes a kiskutyám most kaptam hogyan tanitsam meg a szobatisztaságra vagy az alomra? És a porázon hogyan kezdjem majd vezetni mert nagyon kedveli még most

palota pincsi és yorki keveréke

Legjobb válasz: Volt már egy pár ilyen válasz itt is, keress rá. 7 hetes kutya nem lehetne nálad, jól megszívod vele. Szaporítótól nem veszünk kutyát, elõbb utána kellett volna menni a dolgoknak, aztán kutyát magadhoz venni. Ha menhelyi akkor bocs. Almot felejtsd el, nem macskát vettél. Nem kell lustának lenni, eleinte 10-12 alkalommal is le kell vinni, lent dicséret, ha fent piszkít szó nélkül takarítás. Pórázra rakod, pozitív élményeket csatolsz a sétához, ha lent vagytok már jobban fogja érdekelni a környezet mint a póráz. Remélem nem flexit vettél, hanem normálisat.

Volt már egy pár ilyen válasz itt is, keress rá. 7 hetes kutya nem lehetne nálad, jól megszívod vele. Szaporítótól nem veszünk kutyát, elõbb utána kellett volna menni a dolgoknak, aztán kutyát magadhoz venni. Ha menhelyi akkor bocs. Almot felejtsd el, nem macskát vettél. Nem kell lustának lenni, eleinte 10-12 alkalommal is le kell vinni, lent dicséret, ha fent piszkít szó nélkül takarítás. Pórázra rakod, pozitív élményeket csatolsz a sétához, ha lent vagytok már jobban fogja érdekelni a környezet mint a póráz. Remélem nem flexit vettél, hanem normálisat.
Ahányszor felébred, szaladsz le vele, hogy pisiljen. A pórázhoz nem kell szoktatni, hanem rá kell tenni. Leviszed, egyik kezedben a póráz, másikban egy szelet párizsi. Mint a csalira a piranhák, úgy fog szaladni utána, ha húzod az orra elõtt.

Ha a baba az öklét tömi a szájába, az mindig azt jelzi, hogy éhes, vagy néha úgymond cumi helyett használja? (7 hetes a babánk. )

cumi

Legjobb válasz: Hát szerintem 7 hetes korban ez még legtöbbször az éhséget jelenti, de ehhez többnyire más jelek is társulnak, pl. forgatja a fejét, keresi a cicit. Neked kell kiismerned a babádat. Kb. 3 hós kor körül aztán mindig tömködik az öklüket a szájukba, akár éhesek, akár nem.

Hát szerintem 7 hetes korban ez még legtöbbször az éhséget jelenti, de ehhez többnyire más jelek is társulnak, pl. forgatja a fejét, keresi a cicit. Neked kell kiismerned a babádat. Kb. 3 hós kor körül aztán mindig tömködik az öklüket a szájukba, akár éhesek, akár nem.
ha ehes lenne sirna. inkabb csak nyugtato hatassal van ra.
Nekunk is 7 hetes a lanyunk, o ha ehes, tatott szajjal nyujtogatja a nyelvet, azutan jon az, hogy cuppogtatja az oklet, utana meg "bijju - ejjjjj" szeruen kezd sirni...
Az én babám 6hetes és õ is ezt csinálja de szerintem nem éhes legtöbbször, hanem így nyugtatja magát! (õ hasfájós és olyankor szokta ezt csinálni vagy még elalvás elõtt)

Van itt olyan anyuka akinek 7 hetes a pici babája? Hogy telnek a napjaitok?

Legjobb válasz: Szia! Az én kislányom 7 és fél hetes, és a napjaink elég zûrösek. Nagyon hasfájós, rengeteget ordít szegényke. És állandó az éjszakai mûszak is. Egyedül nem bírnám, a párom rengeteget segít. Már kivagyok/unk, de nagyon... Szeretném kiélvezni a mostani idõszakot, mert soha nem tér vissza, mégis inkább csak azt várom, hogy legyen már végre tavasz, hátha addigra túl leszünk ezen az örökös kínlódáson. Ráadásul van egy 2 és fél éves Tesó is, és Rajta is nagyon észre lehet venni a jelenlegi nehéz helyzetet... Nálatok hogy telnek a napok?

Szia! Az én kislányom 7 és fél hetes, és a napjaink elég zûrösek. Nagyon hasfájós, rengeteget ordít szegényke. És állandó az éjszakai mûszak is. Egyedül nem bírnám, a párom rengeteget segít. Már kivagyok/unk, de nagyon... Szeretném kiélvezni a mostani idõszakot, mert soha nem tér vissza, mégis inkább csak azt várom, hogy legyen már végre tavasz, hátha addigra túl leszünk ezen az örökös kínlódáson. Ráadásul van egy 2 és fél éves Tesó is, és Rajta is nagyon észre lehet venni a jelenlegi nehéz helyzetet... Nálatok hogy telnek a napok?
A kérdező hozzászólása: Szia nálunk is hasonló a helyzet szintén a hasfájás nehezíti meg a helyzetünket mindent kipróbáltunk de semmi nem hat egyedül a papaverini görcsoldó hat de azt meg nem akarom neki sûrûn adni nehogy megszokja.Én tornáztatom minden ébredés után 5 percet és napközben hason altatom ezek segítettek a legjobban.Nálunk az esti altatás a zûrõs mert felkel 5 kor akkor már kezdi a sírást de nagy nehezen még alszik egy kicsit aztán kelés 8-kor torna fürdés evés és nyüglödés sírás kb fél 12-ig.Szerencsére éjjel csak 1-szer kel és vissza is alszik de ez az esti altatás ez egy rémálom.Én minden nap számolom a napokat, hogy mikor lesz már 3 hónapos és akkor talán elmúlik.Nálatok sem jött be semmi szer?
A kérdező hozzászólása: Szia! Nyugodtan írj ha beszélgetni vagy panaszkodni akarsz privit szívesen meghallgatlak.Nálunk most volt az éjjeli etetés.

Meddig kancsalítanak a babák? Most 7 hetes a lányom de nagyon durván adja elő néha. Nem kell aggódnom?

Legjobb válasz: 7 hetesen ez még normális szerintem.Nekem mindkét lányom csinálta ezt és bizony tud ijesztõ lenni.Egyik sem maradt kancsal.Ismim a fiát egy évesen vitte kontrollra,majd három évesen kapott szemüveget a kisfiú. Ilyen pici babáknál ez szerintem az erõs figyelem jele,szóval annyira koncentrál arra amit néz,hogy szinte összeakadnak a szemei.Kérdezz rá a védõnõnél,vagy a gyerekorvosotoknál,de nem hiszem hogy gond lesz vele.

7 hetesen ez még normális szerintem.Nekem mindkét lányom csinálta ezt és bizony tud ijesztõ lenni.Egyik sem maradt kancsal.Ismim a fiát egy évesen vitte kontrollra, majd három évesen kapott szemüveget a kisfiú. Ilyen pici babáknál ez szerintem az erõs figyelem jele, szóval annyira koncentrál arra amit néz, hogy szinte összeakadnak a szemei.Kérdezz rá a védõnõnél, vagy a gyerekorvosotoknál, de nem hiszem hogy gond lesz vele.
Szia! Nem kell aggódnod!Az én fiam is kancsalított sokáig, de azt mondta az orvos, hogy 10 hós koráig normális.Most 3, 5 hós, és már nyoma sincs az egésznek.
A babák fejletlen idegrendszere miatt van. Ezért van az is, hogy amikor megszületnek, csak 20cm-re látnak. Ha 3hónapos ora után is kancsalít, akkor lehet aggódni.

7 hetes a fiam ha hasra teszem nem emelgeti kicsit sem a buksiát, a dokinő azt mondta izomgyenge. Mit kellene tudni a 7 hetes babának?

fontos lenne,a válasz mert aggodom

Legjobb válasz: Az enyém, már amikor hazahoztuk emelte a fejét. Ha felemelem, már egy ideig tartja egyedül. Szerintem tedd sûrûn hasra, hogy próbálgassa, és erõsödjön a kis izma.

Az enyém, már amikor hazahoztuk emelte a fejét. Ha felemelem, már egy ideig tartja egyedül. Szerintem tedd sûrûn hasra, hogy próbálgassa, és erõsödjön a kis izma.
Na ezt most nem értem. "lábára nem érzékelhetõ" ??? Írd ezt le valahogy máshogy hogy mit mondott a doki!
A kérdező hozzászólása: köszi azota csinálom és tényleg javult a nyaka.tegnap csipõ ficam vizsgálaton voltunk ott minden ok volt, de mondta a dokinõ hogy a lábába erzékelhetõ arra nem tudsz valamit???
Szóval ha eddig nem csináltad azt a felültetést akkor szerintem kezzd el. Én evés elött szoktam 5-6 db. már 3-4 nap után észre fogod venni a változást. Ne félj attól hogy nyeklik a nyaka. Pont az a lényeg, hogy valami nyakizom vagy reflex fogva felhúzni egyenesbe tenni a nyakát minnél többet csinálod vele. Na persze éjszaka és hajnalban nem szoktam ezzel kínozni kaja elött de napközben szoktam vele csinálni. Nekem kezdetben lógott a nyaka és mindig tartani kellett, de miután tornázunk már õ tartja a fejét. Fonos, hogy ne hagydd abba ha belekezdtél. Sok sikert. Remélem ettõl javul a helyzet. Ha mész legközelebb a gyerekorvoshoz( 2 hónaposan azt hiszem ) akkor kérd meg a dokit, hogy mutassa meg még egyszer és akkor nem fogod tudni elrontani. Csúnya látvány, de ne félj tõle, a baba java!
A kérdező hozzászólása: még nem nagyon probáltam csak láttam a doktornõ is igy csinálta majd probálgatom
Igen, fogom a kezét és úgy ültetem fel.Akkor ezt ismered. Tehát nem ez a baja. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: amikor fogod a kezét és ugy ülteted fel?
Lehet, hogy én most másra gondolok, de az én babámnak születésekor nagyon gyenge volt a nyaka. Nyeklett jobbra-ballra.Most 7 hetesés már azért sokkal jobban tudja tartani. Bár nekem hason fekve emelgeti. Kezdettõl fogva. Szóval visszatérve a születésére, mér a kórházban mutattak egy gyakorlatot- felültetés- és ezt kell vele csinlnom minden evés elött 5-6x. És azóta tényleg sokat javult a nyaka. Eleinte csak lógott, mostmár tartja. Állítólag a pocakomban nem volt elég hely, hogy a nyakizma kifejlõdjön rendesen. Ha ez a baj, akkor jó lenne ha ezt a gyakorlatot neked is megmutatnák( nekem a kórházban, védõnõ, gyerekorvos és a korházas gyerekorvos is megmutatta) Talán segítettem.
A "Dévényi Anna Alapítvány" nagyon jó, és még nézz utána a "Gézengúz Alapítványnak" is!
A kérdező hozzászólása: nos hipotoniaval született, jobrol balra átforditja a fejét, ha a kezembe tartom tartja a fejét csak hason nem
Deveny Anna keresd fel mindenképp(google keresõn), a moszkva téren van, nézz utánna regeteg babán segitett már.
Szia nekem is a babám 2 hetes korrától tudja forgatni a fejét ha hason fekszik.Csak azt tudom tanácsolni hogy többször tedd hasra, szerintem nincs vele semmi baj csak lustább, nekem a kisfiam volt ilyen, még levegõt sem akkart venni hason.Nyugodj meg!!!
Sajnos ezt már tényleg tudnia kéne. Az emelgetést nálunk talán már a kórházban csinálta a pici. Most voltunk 3 hetesek és már hason fekve az egyik oldalról átfordítja a fejét a másik oldalra.Én a helyedben mindenképp felkeresnék egy szakembert ez ügyben, vagy kérdezd meg az orvosod, hogy mit javasol. A lényeg, hogy ne legyél elkeseredve, mert ez biztos hogy nem nagy probléma és biztos hogy változni fog, csak járj utánna.
Mutasd meg a gyerköcöt a gyerekorvosnak.Ha valami gond lenne, --ami reméljük nincsen--majd tovább küld.díg is tedd hasra napjában többször.Ha sír töle fordítsd át.
Szia. Sajnos én sem tudlak megnyugtatni mert az enyémet a korházba inkubátorba kellett rakni az 5. napon és már akkor emelgette a kis fejét. De mitõl lehet izomgyenge?
A kérdező hozzászólása: hát azt mondták hogy a nyaka javul de a lába izomgyenge idézem rongylábú.amit nem értek mert állandoan jár a lába van ugy hogy büfi helyzetbe kinyomja magát és áll a lábán

7 hetes a kisfiam. Általában olyan 4 órát alszik, de van amikor 6-7 órát is. Ilyenkor nem kéne felkelteni, vagy nem baj ha olyan sokat alszik? (tápszeres)

Legjobb válasz: Nappal alszik 6-7órát?Nem sárga?Szerintem nappal azért ne hagyd annyit aludni egy húzamban.Én max 4 órát hagyok két etetés között.Éjjel úgy eszik ahogy õ szeretne.Általában 9körül elalszik és 4-fél5 körül kel.

Nappal alszik 6-7órát?Nem sárga?Szerintem nappal azért ne hagyd annyit aludni egy húzamban.Én max 4 órát hagyok két etetés között.Éjjel úgy eszik ahogy õ szeretne.Általában 9körül elalszik és 4-fél5 körül kel.
Tehát éjjel alszik ennyit? Akkor csak örülj, de fel ne ébreszd! :) Az én kislányomnak 5-6 hetes kora óta minimum 10óra az éjszakai (folyamatos) alvásigénye. Sosem keltettem fel éjszaka, örültem, hogy én is alhatok. :) Ja, és anyatejes volt, ami elméletileg gyorsabban bomlik mint a tápszer, mégis ennyit aludt.
A kérdező hozzászólása: Van úgy hogy 21-4 ig alszik, eszik, 4.30-8 ig, eszik, aztán utána mondjuk 13 ig és napközben sokat nézelõdik már , úgyhogy keveset alszik.
most olvastam, hogy általában este, éjjel, akkor nagyon jó alvó lesz, ne ébreszd fel... ez így teljesen jól van, és örülj neki :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen születése óta jó alvó hál Istennek és nem is hasfájós. Hát én is arra gondoltam hogyha éhes úgyis jelez .
Tápszeresnél alhat többet is, ne ijedj meg. Nappal azért ne hagyd ennyit aludni, nehogy felboruljon az éjszaka-nappal rend. Ha nem sárga, gyarapodik, van széklet és vizelet, akkor nem lesz különösebb baja. Azért ha megy ki védõnõ, vagy doki, akkor kérdezz rá, de nekünk anno ezt mondta. Aztán naná, hogy nem ilyen lett a kislányom, õ nagyon keveset aludt/alszik...
sztem 7 hetesen még nem gond ha ennyit alszik még nappal se..vannak olyan babák akik eleve "fáradtan" jönnek világra és nagyalvók..én 16 hónapja nem alszom(se éjjel se nappal:(...a fiam nem ilyen jó alvó:) ugyhogy én tutinem ébreszteném fel..élvezd ki minden egyes nyugis pillanatot..amugy ha éhes vagy vmi szükséglete van majd felébred magától..ne aggodj
A kérdező hozzászólása: Hát általában este , éjjel alszik.Napközben sokat fenn van.
Bár az enyém szopizik....nem tudom, hogy ha tápszeres akkor, hogy mûködik, de szerintem ne hagyd akkor se.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó :) Az nagyon jó akkor neked is, én is örülök hogy éjjel hagy aludni, rendesen kipihentek vagyunk mindketten nappal :)

7 hetes a babám. Mikortól vihetem hosszabb útra (kb.400 kilóméter) , esetleg hosszú hétvégére?

Legjobb válasz: Én már két hetesen hazavittem anyukámhoz, Finnországból. Nagyon jól tûrte, párommal felváltva vezettünk, szinte végigaludta az utat.

Én már két hetesen hazavittem anyukámhoz, Finnországból. Nagyon jól tûrte, párommal felváltva vezettünk, szinte végigaludta az utat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!