Találatok a következő kifejezésre: 7 hetesen Velem volt gond (2 db)

7 hetesen elvetéltem. Velem volt gond?

1 hete spontán vetélésem volt, ami lelkileg nagyon megvisel(t). Elvileg 4 hónap múlva újra próbálkozhatunk, gyakorlatilag nagyon félek, hogy újabb vetélés lesz a vége. Lehetséges, hogy velem volt/van gond? Mit tehetek?

Legjobb válasz: Mindenekelõtt ne magadat hibáztasd. Nagyon sajnálom, ami veled történt, viszont nem szabad, hogy emiatt elhagyd magad. Nagy sok dolog miatt bekövetkezhet a baj, de tovább kell lépni. Majd próbálkozzatok újra, de ne rettegj a vetéléstõl, mert azt megérzi a baba és rossz hatással van rá.

Mindenekelõtt ne magadat hibáztasd. Nagyon sajnálom, ami veled történt, viszont nem szabad, hogy emiatt elhagyd magad. Nagy sok dolog miatt bekövetkezhet a baj, de tovább kell lépni. Majd próbálkozzatok újra, de ne rettegj a vetéléstõl, mert azt megérzi a baba és rossz hatással van rá.
Szia! Biztosan nem veled van gond. Sajnos gyakori a spontán vetélés. Sokszor az orvosok sem tudják, hogy mitõl lehet. A 12. hétig a legnagyobb a kockázat, a fertõzések veszélye. Drukkolok, hogy a következõ hamar összejöjjön! Egy 14 hetes kismama
Nagyon sajnálom a történteket! :( Ne is gondolj arra, hogy veled van a baj, sajnos ez bárkivel elõfordulhat. Tudom, hogy ilyenkor nagyon nehéz, de próbálj pozitívan gondolkodni, hogy legközelebb minden rendben lesz és gyönyörû, egészséges babád fog születni!
nem veled van a gond a természet igy szelektál, gondolj arra ha meg marad lehet hogy beteg lett volna, tudom mit érzel nekem januárban halt el 10hetesen a babám, de most ismét babát várok és ahogy irtad hogy félni fogsz hát én is igy vagyok ezzel minden nap retegek hogy baj lesz

7 hetes anyatejes babám tegnap nehezebben kakilt, és a színe is sötétebb - barnás. Eddig nem volt vele gond. Lehet mert megfázott, vagy vmi más oka lehet?

Legjobb válasz: Nekünk is volt ilyen.A védönõ azt mondta mindig ha nem haragos zöld és nem bûzös akkor belefér,hogy 1x-1x más a szine.De ha többször egymás után napokig akkor jelezni kell az orvosnak.Ne aggódj lehet a következõ kaki normális lesz.

Nekünk is volt ilyen.A védönõ azt mondta mindig ha nem haragos zöld és nem bûzös akkor belefér, hogy 1x-1x más a szine.De ha többször egymás után napokig akkor jelezni kell az orvosnak.Ne aggódj lehet a következõ kaki normális lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Szerncsére ma már minden rendben volt:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!