Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes vagyok. Sárgás (3 db)

7 hetes terhes vagyok néha-néha nagyon ritkán fehér-sárgás vmi folyik ki belölem szaga nincs. Ez baj v ilyenkor természetes?

Legjobb válasz: Szia! En 10 hetes vagyok.Ugy tudom ez normalis.Amig nem verzel addig nincs gond!!!!Minden jot!

Szia! En 10 hetes vagyok.Ugy tudom ez normalis.Amig nem verzel addig nincs gond!!!!Minden jot!
Nekem is van, ugy tudom nem baj.Ha csip, fáj esetleg akkor doki!
Szia! Ez a folyás természetes és a terhesség elõrehaladtával elõfordulhat, hogy növekedni fog a mennyisége, használj valami jófajta tisztasági betétet! Addig amíg nem csíp, addig nincs gond, de ha igen beszélj a dokival mert az fertõzésre utalhat. Boldog babavárást 33. hetes kismama
Szia! Nálam a kezdetektõl megvan. A dokim azt mondta, ha nem csíp, ég, viszket, akkor semmi gond. Ez természetes. ha nincs panaszod, akkor csak tisztasági betéttel tudsz ellene védekezni, fõleg ha sok van.

7 hetes kismama vagyok. Sárgás barna folyásom van, de csak nagyon kevés. Mtől lehet ez?

Tegnap voltam uh-on,ott azt ondták,hogy jó a szívhang,és ha ilyen folyásom van,akkor pihenjek.Ugye nem lesz baj?

Legjobb válasz: Szia!pihenj sokat!!!nem feltétlenül lehet baj!!!Nem akarlak ijezgetni,de nekem is volt ilyen amikor 13 hetes terhes voltam és sajnos a babó csak a 14. hetet érte meg mert bevéreztem:(((!!nagyon vigyázz magatokra,(fertõzés okozta nekem a vetélést)nem árt szerintem egy kivizsgálás!!!

Szia!pihenj sokat!!!nem feltétlenül lehet baj!!!Nem akarlak ijezgetni, de nekem is volt ilyen amikor 13 hetes terhes voltam és sajnos a babó csak a 14. hetet érte meg mert bevéreztem:(((!!nagyon vigyázz magatokra, (fertõzés okozta nekem a vetélést)nem árt szerintem egy kivizsgálás!!!

7 hetes kismama vagyok, picit sárgás folyásom van. Ez természetes ilyenkor?

Legjobb válasz: szerintem beszélj az orvosoddal,mert az nagyon gombás fertõzésre utal! valószínû,hogy canesten combit fog javasolni,nekem azt mondta az elején! de magadtól ne kezd el használni,csakis ha õ javasolja! boldog babvárást!

szerintem beszélj az orvosoddal, mert az nagyon gombás fertõzésre utal! valószínû, hogy canesten combit fog javasolni, nekem azt mondta az elején! de magadtól ne kezd el használni, csakis ha õ javasolja! boldog babvárást!
a kenõcstõl biztos, hogy nem! hát elméletileg 3-4 nap alatt javulnia kellene! nyugi a babának semmi baja nem lesz!
Nekem is van vsárga pici folyás és az orvos szerint tök rendben vagyok, nincsen fertõzésem.
Szia! A sárgás folyás nem feltétlen gombás fertõzés hacsak nem viszket és csíp. A nõdokim azt mondta hogy teljesen normális hogy sárgás a színe a terhesség idején. Boldog babavárást és gratulálok! 27 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Szia! Voltam már nögyógyásznál és a canesten kenöcsöt mondta hogy használhatom!! Ez kb: hány nap mire elmulik? Azt mondta hogy a kúpot nem használhatom 12.dik hétig mert nem szabad! A babának nem lesz baja töle, ugye?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!