Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes vagyok. Nem tudom (21 db)

Most akkor ez hogy van? Hány "hetes" vagyok? Pontosan tudom, hogy február 7-én készült a kis manó. Szombaton nem kéne megjöjjön, de már pozitív a tesztem.

A dokinéni meg azt mondta 2 hét múlva UH, mert már 6 hetes leszek.

Legjobb válasz: ne legyél ilyen görcsös... az uh, majd a méretei alaján meg tudja mondani, hogy hány hetes

ne legyél ilyen görcsös... az uh, majd a méretei alaján meg tudja mondani, hogy hány hetes
A terhességet mindig az utolsó vérzés napjához számítják, függetlenül attól, hogy ténylegesen mikor jött össze a baba. Mindenki terhességében van kb. két hét amikor ténylegesen nem terhes. ( nem jellemzõ, de akár még szûz is lehet valaki a terhessége elsõ két hetében) Kb. hat hetesen már van szívhang és ezt a vérzés elsõ napjához kell számítani.
Szia! Utsó mensitõl számolják nem a peteéréstõl!
az UH leleteken mindig kétféle számolás is rajta lesz az egyik, hogy az utolsó menstruációtól való számolás alapján hány hetes a másik, hogy az UH mérés alapján hány hetesnek felel meg pl én számolás alapján 34 hetes vagyok, de a mérés alapján a baba már 36 hetesnek felel meg
Azért számolják az utolsó mensi elsõ napjától, így jön ki majd a 40 hét. Szóval hiába gondolod te azt, hogy febr. 7-én készült a baba, az még nem jelenti azt hogy tényleg akkor. Hisz a hímivarsejt és a petesejt találkozása nem feltétlen akkor történt meg. Lehet akár hétbeli különbség is az aktustól számítva. Ezért nem tudhatod, hogy tényleg akkor fogant-e meg. (ha csak nincs röntgenszemed :) )
A kérdező hozzászólása: Jajj éééééértem! Nagyon köszi! :o) tehát elvileg (ami hivatalos) 6 hetes de gyakorlatilag, akkor még csak 4 hetes vagyok... de a 6hetes az a hivatalos elvileg szívhangos 6 hetes uh. Kösziiiii :o) Igen. érezhetitek, elsõ bébike :o))))
A kérdező hozzászólása: miért kell ezt agyonbonyolítani? :o) Köszi a válaszokat! :o) Mindegy is.... az én manóm február 7-én készült. Amennyiben nem, a szentlélek szállt meg ;o)
A kérdező hozzászólása: Oké :o) akkor a katonák 7-én lettek bevetésre vezényelve! ;o) Muszáj volt nekik viszonylag hamar talizni, mert már a 23. napon pozitív voltam és 7-én voltam a 13. napomon...
Szia, de amikor terhes lettél a petesejted már 2 hetes volt.

7 hetes terhes vagyok. Nem tudom mire vagyok allergiás, de már jóideje előjön ilyenkor május-júniusban. De most valahogy nagyon nem jó. Mit tehetnék allergia ellen?

Legjobb válasz: Szia! Valószínûleg pollenallergia, ilyenkor leginkább nyárfa pollenje irritáló. Érdemes lenne egy allergiatesztet elvégezni, háziorvos tud segíteni, bár nem tudom, terhesség alatt csinálnak-e... :S Jó lenne tudni, pontosan mire vagy allergiás, mert akkor homeopátiás gyógyszerekkel nagyon jó eredményeket lehet elérni- nekem bevált, pedig szörnyû az allergiám. Gyógyszertárban bõvebb felvilágosítást kaphatsz, vagy akár itt is: http://www.natursziget.com/page.php?show/homeopathia/view/ar.. Ja és ezek tuti nem ártanak a picinek, sõt még szoptatás alatt is szedheted majd. Remélem segítettem! Jobbulást :)

Szia! Valószínûleg pollenallergia, ilyenkor leginkább nyárfa pollenje irritáló. Érdemes lenne egy allergiatesztet elvégezni, háziorvos tud segíteni, bár nem tudom, terhesség alatt csinálnak-e... :S Jó lenne tudni, pontosan mire vagy allergiás, mert akkor homeopátiás gyógyszerekkel nagyon jó eredményeket lehet elérni- nekem bevált, pedig szörnyû az allergiám. Gyógyszertárban bõvebb felvilágosítást kaphatsz, vagy akár itt is: http://www.natursziget.com/page.php?show/homeopathia/view/ar.. Ja és ezek tuti nem ártanak a picinek, sõt még szoptatás alatt is szedheted majd. Remélem segítettem! Jobbulást :)

7 hetes vagyok nagyon hányok fáj a gyomrom, szedem a b6 ot a femibion mellé de ez sem segit, egész nap nem tudok enni, olyan éhes vagyok pedig, már nagyon kikészültem, mit csináljak? Kinek volt hasonló? Hogy alakult a terhesség igy?

Legjobb válasz: elõször is nyugi.ha idegeskedsz,még jobban fog fájni a gyomrod.próbálj többször keveset enni,inni.még fekve az ágyban rágcsálj egy szem babpiskótát....vagy valami száraz kekszet.rostos gyümölcsleveket igyál-inkább egyszerre csak 1-2 kortyot. igaz én nem hánytam,de pikk pakk lement rólam az 4-5.hétben 3kiló.mert szörnyen hányingerem volt.egyszerûen nem kívántam a kaját.aztán fokozatosan egyre többet próbáltam enni.és most 11hetesen már szinte alig alig van 1nap ilyen émelygés. kitartás,azt mondják a 12.hét után megszûnnek ezek a tünetek.

elõször is nyugi.ha idegeskedsz, még jobban fog fájni a gyomrod.próbálj többször keveset enni, inni.még fekve az ágyban rágcsálj egy szem babpiskótát....vagy valami száraz kekszet.rostos gyümölcsleveket igyál-inkább egyszerre csak 1-2 kortyot. igaz én nem hánytam, de pikk pakk lement rólam az 4-5.hétben 3kiló.mert szörnyen hányingerem volt.egyszerûen nem kívántam a kaját.aztán fokozatosan egyre többet próbáltam enni.és most 11hetesen már szinte alig alig van 1nap ilyen émelygés. kitartás, azt mondják a 12.hét után megszûnnek ezek a tünetek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, próbálom ugy csinálni hogy jó legyen remélem majd csökken vagy elmuladozik ez a hányás mert most elégé kimerültem a sok roszulléttöl.
Szia! 15 hetes vagyok és már szinte el is felejtettem:) Nekem a 11. hétig megszünt. Pihenj sokat! Nekem bejött a 100%-os narancslé. És kicsi sós péksütemény. Kitartás! El fog múlni! Nagyon ritkán történik meg, hogy 11-12 hétnél tovább tart. A sógornõmet infuzióra fogták 2-szer is, de a második harmadban, egyébbként õ ikreket várt.
Szia! Nekem a 8. héttõl a 12. hétig minden nap, egész nap hányingerem volt. Volt olyan nap, hogy nem is tudtam enni... 6kg-ot fogytam és már olyan szinten voltam, hogy nem vállalok több gyereket! :) Utána elmúlt, nagyon ritkán pár hetente volt/van még 1-2 hányás vagy hányinger. Õ az elsõ babám, most vagyok 25 hetes vele. És már tervezem a tesókat! :)
12+1 hetes vagyok és kiszámíthatatlan, melyik nap és mitõl tér vissza a hányinger, hányás. De bírom, egyszer csak elmúlik. Legalább dekára a súlyomnál vagyok :) Kitartás, elmúlik egyszer! :)

7 hetesek vagyunk, csak Elevitet szedek, viszont rosszul vagyok még a tej illatától is, pedig a kalcium miatt fontos lenne, hogy igyak napi 1-2 pohárral. Nagyon gáz, ha nem tudom meginni?

Legjobb válasz: Nem gáz, a SZEZÁMMAGBAN is rengeteg kalcium van!!!! Csak ezt nem sokan tudják, pedig sokkal jobban hasznosul, mint a tejtermékekben található kalcium.

Nem gáz, a SZEZÁMMAGBAN is rengeteg kalcium van!!!! Csak ezt nem sokan tudják, pedig sokkal jobban hasznosul, mint a tejtermékekben található kalcium.
ami nem esik jól, azt ne erõltesd. A kalciumot pótold más tejtermékkel, de ha szeded az Elevitet és mellette egészséges dolgokat eszel, nem lesz semmi gáz. A tej amúgyis egy olyan dolog, amit nem mindenki szervezete tudja megemészteni, alapból nem kell erõltetni. Amig babák vagyunk sok bennünk a laktáz nevû enzim. Ez emészti meg a tejet, Ahogy idõsödünk, egyre kevesebb termelõdik bennünk. Aki pedig laktóz-érzékeny, annak sosem volt, ezért nem fogyaszthat laktóz tartalmú dolgokat. Egyszerûen a szervezete nem tud vele mit kezdeni. Azért valószínû nálad nem errõl van szó: egyszerûen a terheség ilyen. Van amitõl megundorodunk, van, hogy olyat kívánunk, amit sose. Jó egészséget Nektek!
calciumos pezsgõtablettát ajánlom. A bolti tejek úgy vannak elõállítva, hogy a benne eredetileg megtalálható ásványok és vitminok a töredékére csökkennek, fõleg hasznosulni sem tud a szervezetben, mert zsírral tud beépülni ami a 3, 5%-os tej esetén is igen kevés. Tehát pusztán tejet inni calcium pótlás miatt felesleges. Ha nem is szereted, akkor fõleg nem szükséges. Gondolj bele, hogy a tehénke aki minõségi tejjel eteti a borjakat sosem iszik tejet, mert õ a fûbõl és egyéb ennivalójából pótolja a szükségleteit. Szóval jó a tej, de annyira nem mint gondolnánk. nagyrész vizet tartalmaz amivel higítják, kivonnak, meg hozzáadnak dolgokat, dusítják és pasztörizálják...mi lehet benne?? elég kalcium biztos nem. Egy üveg magas kalcium tartalmú ásványvízzel jobban jársz.
En tejerzekeny vagyok, semmilyen tejtermeket nem eszek, iszok.Az elevitben sok kalcium van, de en a terhessegem elott is muszlj volt szedjek kalcium tablettat mert ha nem akadnak ki a csontjaim, innen is erzem hogy hianyom van.Most en is elevitet szedek es kozben pezsgotablettazom(kalcium), bar en soya tejet iszok reggelente(ez esik jol, kekszel, peksutivel)sok benne a kalcium es semmi laktoz nincs.Amiben meg kalcium van(internetrol olvastam):kaposzta, zoldborso es sok minden masban..
A terhesség elején én is nagyon rosszul voltam. Szinte csak a vizet tudtam meginni. Amikor abbahagytam az elevit szedését, sokkal jobban lettem. Szerencsére babócám egészséges. 38 hetes kismami

SOS Nem tudom, hány hetes vagyok! Egyik orvos szerint 10mm petezsákkal 5 hetes terhesnek vél és szerinte 3 hete estem teherbe.1 HÉT MÚLVA, másik orvos szerint 11.6 mm-es CRL, jó szívműködés. Õ szerinte 7 hetes terhes vagyok. Hány hetes vagyok?

Hol van olyan hely ahol +/- 2 nap eltéréssel megtudják mondani a megzati időt? Gyógyszer szedés miatt érdekel.

Legjobb válasz: Ha jól értem, a kettõ között valójában 1 hét eltérés van. Ha néhány tizedmillimétert tévednek a mérésnél, az a terhesség elején már egy-egy hetes eltérést is mutathat. A legbiztosabban a 10. hét körül tudják megmondani, nem tudom, addig ráér-e neked. Ha nem, olyan helyre menj, ahol jó a gép, azon is sok múlik. Menzesz szerint mennyi lennél? Mert általában a 12. hétig az alapján szoktak számolni, és ha ott van 10 napnál nagyobb eltérés, akkor módosítják a szülési idõpontot.

Ha jól értem, a kettõ között valójában 1 hét eltérés van. Ha néhány tizedmillimétert tévednek a mérésnél, az a terhesség elején már egy-egy hetes eltérést is mutathat. A legbiztosabban a 10. hét körül tudják megmondani, nem tudom, addig ráér-e neked. Ha nem, olyan helyre menj, ahol jó a gép, azon is sok múlik. Menzesz szerint mennyi lennél? Mert általában a 12. hétig az alapján szoktak számolni, és ha ott van 10 napnál nagyobb eltérés, akkor módosítják a szülési idõpontot.
A kérdező hozzászólása: Igen egy hét eltérés van.Az utolsó mensim jan 13-án volt. a 7 hetes terhességet pedig március 1-jén állapították meg.
Valószínûleg 7 hetes lehetsz.A menstruációd alapján mindenféleképpen, meg a 2. orvos is úgy mérte.Ilyenkor az , hogy mikor estél teherbe még rejtély, hacsak te nem vagy benne biztos napra pontosan.Ilyen milimétereknél nem tudják meghatározni, hogy a magzat 4 vagy 5 hetes, mert nem tudják mikor volt peteérésed. A 10-12 héten már több az adat amibõl számolni tudnak. Értem ez alatt a combcsont hosszát, ülõmagasságot, fej körfogatot, nyaki redõt is ekkor vizsgálják. De én a 7 hetest venném alapul.
Egyik orvos sem fogja tudni megmondani neked +-2 nap mikor eshettél teherbe! Minden gép másképp mér, és 1 orvos is egy vizsgálat alatt, 2x ha leméri a babát, 1 -1 milivel többet vág kevesebbet mér, már nem ugyan az a terhességi idõ jön ki! Csak az apasági vizsgálat tudja megmondani ki a gyerek apja!!!
Akkor a menzeszt vedd alapul, ott jobban összevágnak az adatok. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Poénosak itt néhányan. Nem mindegy nekem nagyon a nap, mert tudom melyik nap szedtem antibiotikumot, napra pontosan.És ha még ez nem lenne elég magyarázat, mellette 6 éve szedek vérnyomás csökkentõt és szívritmusszabályzót.sõt még sajnos kb 4-5 frontint is sikerült begyûjtenem ezekben a napokban.Tudom, hogy melyik nap hagytam abba a rendszeresen gyógyszereim szedését.Szóval nem az apa kiléte a kérdés!!!!
Az elsõ 3 hétben bármilyen gyógyszert szedhetsz, nem hat ki a babára, mert még nem belõled táplálkozik!
A 11, 6 mm-es CRL valóban 7 hetesnek felel meg, így én a helyedben ezt venném figyelembe, nem a korábbit.

Kismamák! Beoltatjátok magatokat H1N1 ellen? 7 hetes terhes vagyok, és nem tudom mitévő legyek, kezdek félni.

Legjobb válasz: De idegesítõ már ez a H1N1....A H1N5-tõl nem félsz annyira?Az ellen beoltattad már magad? Na figyelj!Én nem fogom beoltatni magam,és biztos vagyok benne,hogy rajtam kívül még nagyon sok kismama nem oltatja be magát.Ugyanakkor abban is biztos vagyok,hogy velünk ellentétben nagyon sok kismama viszont tuti hogy kérni fogja az oltást,de nem tudom ez Téged miért befolyásol...Jobban járnál szerintem,ha orvosodtól,vagy esetleg több orvostól érdeklõdnél inkább,és ezt egyáltalán nem rossz indulatból írom! Itt max egy közvélemény kutatást tarthatsz,a dokik viszont szakvéleménnyel állnak eléd. (Ne haragudj,ha nyers voltam) 35 hetes kismama

De idegesítõ már ez a H1N1....A H1N5-tõl nem félsz annyira?Az ellen beoltattad már magad? Na figyelj!Én nem fogom beoltatni magam, és biztos vagyok benne, hogy rajtam kívül még nagyon sok kismama nem oltatja be magát.Ugyanakkor abban is biztos vagyok, hogy velünk ellentétben nagyon sok kismama viszont tuti hogy kérni fogja az oltást, de nem tudom ez Téged miért befolyásol...Jobban járnál szerintem, ha orvosodtól, vagy esetleg több orvostól érdeklõdnél inkább, és ezt egyáltalán nem rossz indulatból írom! Itt max egy közvélemény kutatást tarthatsz, a dokik viszont szakvéleménnyel állnak eléd. (Ne haragudj, ha nyers voltam) 35 hetes kismama
Mitõl félsz? Csak Magyarországon van ekkora hiszti belõle. Pl Olaszországban még szólt is a miniszter, hogy senki ne essen pánikba, ez semmivel se komolyabb betegség mint a sima influenza, nem kell tõle félni. És nyugatabbra az össze többi országban is ugyanez a helyzet. Itt csak mesterséges tömegpánikot keltenek. Már akkor azt mondják a hírekben, hogy valaki H1N1-ben halt meg vagy súlyosan megbetegedett, mikor még csak távolról sem bizonyított, hogy tényleg így van. Nyugodj meg, semmitõl sem kell félned. Táplálkozz rendesen és szedd a terhes vitaminokat, nem lesz semmi baj :)
18:26 O.o Nézz már körbe, hány országban van még ekkora hiszti, mint itt? Nah, kérem a listát? Jah, hogy nincs egy se? Jah, hogy Ukrajna, de ott meg nem is az fertõz... -.- Használd már az agyad légyszi. Czeizel Endre szavára meg nem adok, mert szimplán csak eladta magát, bármennyire is fáj elhinned.
Látom tovább nyomtad a hazugságpropagandádat, legyél szíves megmutatni, hogy hol van az a törvény, ami arra kötelezi az orvost, hogy ajánlja? Egyetlen esetben történt elmarasztalás, amikor egy orvos nem volt hajlandó beadni az oltást, ami tényleg törvénysértõ, hisz ez egy elfogadott, hivatalos gyógyszer, be kell adnia, ha a beteg kéri. Milyen lenne már, ha eltörne a lábam és a doki azt mondja, hogy nem gipszeli be, mert szerinte az nem jó?
Gratulálok, még másolj be pár scamet. Lehetõleg azt is, amit ha továbbküldünk új mûvégtagot adnak egy Szaharában élõ meztelencsigának...
18:35: nagyjából minden országban. Homár blogon írta valaki, hogy náluk rendõri felügyelet van a renedelõknél oltásnapokon, mert az oltásellenzõk tüntetéseket szerveznek. Napi szinten hallani, hogy hogyan próbálnak tõlünk mások oltást szerezni. De Te nyilván tipikusan az a meggyõzhetetlen ember vagy, aki elé ha odáll az adott téma legnagyobb szaktekintélye és megmondja, hogy kismamákat fontos oltani akkor az "nyilván eladta magát", de egy OLASZ (a világ legléhûtõbb népe) POLITIKUS (a világ legkétszínûbb emberei) biztos igazad mond, mert azt mondja, amit te hallani akarsz. Neked akár maga az Úristen is mondhatná, akkor is azt mondanád, hogy hazudik, úgyhogy részemrõl befejeztem.
Gondolom nem vagy tisztában a kismama fogalmával. Egy kismama élete a magzatja. Nem amitt aggódik, hogy õ meghal holmi influenzától, hanem attól, hogy lázas lesz és attól károsodik a magzatja. Amúgy Czeizel Endre szavára inkább adnék, mint holmi olasz miniszterelnökére egy ilyen súlyosan egészségügyi kérdésben. Amúgy az olasz minisztrerelnök pánikot csillapít, mert nincs elég oltásuk. Örülni kéne, hogy nekünk meg van.
Két ismerõs kismama is beoltatta magát ellene. Az egyik 2 éve is pont terhes volt influenzaszezonban és akkor is oltatott, a gyerek (kisfiú) egészséges és gyönyörûszép lett. Czeizel Endre, a világ egyik legelismertebb genetikusa azt mondta, hogy amelyik kismama nem oltatja be magát az bûnt követ el. Mégha túlzóak is ezek a szavak de azért ha valaminek, akkor az õ véleményének szerintem van hitele egy ilyen kérdésben.
Sajnos a doki se tud már szakvéleménnyel eléd állni, mert törvényileg kötelezik rá õket, hogy ajánlják, és aki ellent mond azt megbüntetik (utána lehet nézni, tényleg így van). Most az a legújabb, hogy az az egészségügyi dolgozó aki nem hajlandó beoltatni magát, elbocsájtják.
Az olasz miniszterelnök csak egy példa volt, de írtam, hogy több más országban is. Jó lenne ha felfognád amit olvasol. Elsõre is ciki volt ezzel érvelni, másodjára már kiröhög a világ. És rosszul tudod, egy országban sincs ekkor hiszti belõle, mint itt. Még Szlovákiában sem emiatt zárták le az ukrán határokat. A H1N1-et mindenhol telibe lesz*rják. Mellesleg 2 hete ez a téma, hogy az orvosoknak kötelezõ ajánlani, nem fogom neked külön elõtúrni, ha érdekel nézz utána. Az én orvosomat már értesítették róla, ha a tiédet nem is.
Más országok telibesz*rják? Ukrajnában, Szerbiában, Bulgáriában, Afganisztánban az összes iskolát bezárták és ez most csak négy példa, ami hirtelen az eszembe jutott. Amúgy meg kérd el az orvosodtól azt a papírt, amiben hiteles aláírással ott van, hogy neki kötelezõ ajánlani az oltást és tegyél fel róla egy fényképet, hatalmas botrányt kavarhatnál belõle. De valahogy ez nem történik meg, mindenki csak mondja, hogy ez van, de bizonyítéka senkinek sincs. Tisztára, mint valami X aktában. Ennél már csak azok a jobbak, akik "ismernek valakit, aki belehalt az oltásba"...
utolsó válaszolonak itt egy oldal egy háziorvos aki szembe mert szállni a hatalommal -http://giulio.freeblog.hu/ itt olvashat a sorozatos jogsértésekrõl amit müvelnek ....mindenkinek ajánlom mi is megy a háttérben amugy falus miatta tett feljelentést -miszerint az orvos egy képet tett fel az oldalra -és állitja az oltást a tüvédõ kupakkal nehéz valakinek beadni ...
Végig nem néztem, addig jutottam, hogy a "szakmai minimum" listában ott egy ilyen, hogy "Izmael - a könyv", de valami blog helyett légyszíves a dokumentumot linkeld be. Blogot írni bárki tud és bármit írhatsz rá, de az az ég világon semmit nem bizonyít, hogy egy antiszemita orvos beszáll az összeesküvéselmélet õrületbe.
Abban a pillanatban, hogy ellinkeled nekem azt a dokumentumot, ami bizonyítja, hogy törvény van arra, hogy ajánlaniuk kell az oltást békén hagylak, de ez továbbra se történt meg...
Újj, gyerekek megy itt a hülyeség rendesen. Ami a legérdekesebb, hogy valakinek akkor nem gyanús a dolog, ha már eget rengetõ átverések és üzleti érdekek húzódnak a háttérben... A világ többi országában azért nincs pánik, mert nem volt annyi botrány, mint nálunk. És lehet, hogy azért, mert a Magyarországon használatos vakcinát egy "magyar" cég gyártja, csak magyaroknak. Szerinted ha a világ bármely más országában ennyi blõdlit követnének el, nem lenne botrány?!?! Keressetek már rá mit mondott a lengyel egészségügyi miniszter-asszony. Garantálom, hogy meg fogtok lepõdni. Ott még vannak felelõs emberek. Czeizel Endre meg nem szaktekintély, hanem egy bûnözõ, azt nem tudom, miért nincs börtönben. Pontosabban tudom, valószínûleg azért, hogy most is tudjon hülyeségeket beszélni.
13:12 - ez a cég gyártja 15 éve az influenza elleni vakcinát, eddig miért nem drámáztatok rajta...? :D
Te meg olyan ember vagy, aki abban hisz, hogy ha eddig nem volt probléma, akkor most sincs? Ugye a BKV-nál is csak fél éve van probléma, elõtte minden rendben volt.... láma
2 hónap alatt nem lehetne tenyésztõtõl venni
Kizártnak tartom, hogy fajta tiszta lenne, mivel 8 hetes korukig nem szabad elválasztani a kölyköket az anyjuktól. Ezt egy igazi tenyésztõ nem kockáztatná.
ha nincs törzskönyve, és pénzt adtál érte, akkor becsaptak (még akkor is, ha a színe rendben van). ha adás-vételi szerzõdésed nincs, akkor semmit sem tehetsz. legközelebb légy körültekintõbb, a kutyának pedig legyél jó és felelõs gazdája, és még véletlenül se szaporítsd.
Ha tenyésztõtõl vetted, akkor kell lennie törzskönyvnek, de mivel 7 hetesed vetted, nem az. Normális tenyésztõ nem fogja neked oda adni 7 hetesen. Zsákba macska a tiéd. Vagy az vagy nem. A lényeg hogy biztosan nem fajta tiszta.
Melyik kennelbõl származik a kicsi? Elvileg lenni kéne nálad egy törzskönyvnek és egy adásvételinek. Ha legalább az adásvételi megvan ezek közül, akkor reklamálhatsz, de am a kölykök ennyi idõsen még változnak a végleges színük késõbb alakul ki. Ha pedig szaporítótól van pl az expresszrõl akkor, ne hidd h valóban fajtatiszta kutyát adott el, az számít annak amelyik rendesen le van papírozva. Képed dobsz fel róla?
Az nem becsapás, ha egy törzskönyv nélküli kutyáról kiderül, hogy keverék.
Ha nincs szerzõdés, akkor így járt.Nem reklamálhat akkor sem, ha a kutya keverék.Tanul az esetbõl, és legközelebb nem pénzel szaporítót.
Hét hetesen tenyésztõ nem ad ki kiskutyát (többek között azért, mert törvénybe ütközik - „Az eb, macska és görény kölyköket nyolchetes korukig anyjukkal kell tartani"). Vagy yorki, vagy nem, vagy beteg lesz, vagy nem. Utolsó válaszoló, neked pedig gratulálok, hogy segítesz Magyarország állattartási kultúráját a béka segge alatt, a kóbor kutyák számát pedig az egekben tartani. Gondolom, ha te potyogtatnád folyamatosan a kölyköket, az is hasonlóan vicces, kedves kis történet lenne. Szerencsétlen.
#8 Már mért ne lenne az? Ha vette, akkor fizetett érte. Õ yorkiért fizetett, de lehet nem azt kapta. Ez becsapás, eltekintve attól hogy nem tenyésztõtõl van a kutya.
nekünk is 2 yorki kutyánk van, nem tenyésztjük õket de ha becsúsznak a kölykök akkor eladjuk õket, az utóbbiakat 6-7 hetesen mert már önállóan ettek. és normális ha világosodik ahogy idõsebb lesz. Van ami barnás de lehet hogy teljesen ki fog õszülni.
Valóban, õ yorkiért fizetett, de simán elhozott törzskönyv nélkül egy kölyköt. Ettõl a ponttól nem átverés, ugyanis fajtatiszta kutya származását törzskönyv igazolja. Ha törzskönyv nincs, akkor a kutya nem fajtatiszta - ez pedig még a helyszínen, fizetés elõtt kiderült nyilvánvalóan.
A kérdező hozzászólása: 9-hetes "yorkim" hátán elégé barna kezd lenni a bundája szerintetek? Ez mi lehet?
változik a színe. mivel valószínûleg nem fajtatiszta senki sem tudhatja, hogy hogy fog kinézni felnõtten.

Nyugtassatok meg KÉRLEK! Másfél hete voltam dokinál. Akkor azt mondta menstruációm alapján 5 hetes terhes vagyok. Az embrió 4mm, még nem detekit. (ezt nem tudom mit jelent) Hülyén fog hangzani a kérdés. Tuti nem lehetek 7 hetes?

A menstruációm pontosan meg jött. A menstruációm el?tt három nappal (aktus után két hétre) csináltam egy tesztet, az negatív lett.

Legjobb válasz: ezt nem értem,embriót látott,de megjött pontosan a menzeszed,és a teszt negatív?

ezt nem értem, embriót látott, de megjött pontosan a menzeszed, és a teszt negatív?
ha pontosan megjött, akkor hogy lehettél 5 hetes? és mikor volt a tesz?
A kérdező hozzászólása: Bocsi, tényleg elég értetlenül írtam le. az utolsó mensim április 13-án volt. Elõtte három nappal csináltam tesztet, (aktus után két hétre) az negatív lett. Másfél hete voltam dokinál, és akkor mondta, hogy 5 hetes terhes vagyok a menstruációm alapján.
Én sem értem, de mindenesetre amit az alapkérdésedben leírtál, az azt jelenti, hogy terhes vagy, és valószínû nincs 7 hetes, mert szívverés még nem detektálható.
Ja, már értem:) A terhességet mindenképpen az utolsó mensi alapján számolják, ez azt jelenti, hogy nagyjából április 27 körül estél teherbe. Most 6 hét 4 napos vagy mensi szerint, vagyis másfél hete valóban 5 hetes terhes voltál.
De az még nem embrió! Csak petezsák......nem?

Hova menjek első vizsgálatra? 7 hetes leszek és indulnék orvoshoz, de nem tudok dönteni hogy rendelésre (kórházba) vagy magánrendelésre menjek-e? Az orvos ugyanaz. Úgy lehet hogy most kórházira megyek és aztán ha biztos a pici magánra járnék hozzá?

Legjobb válasz: Szia Persze hogy lehet :) Én mindig magándokihoz jártam de terhesgondozásra a kórházba (kell) járnom de közbe magándokimhoz is járok uh-ra és mivel terhesgondozáson nincs túl sok ideje a dokinak az én rettentõ sok kérdésemre így azt a magándokimnak teszem fel 30 hetes

Szia Persze hogy lehet :) Én mindig magándokihoz jártam de terhesgondozásra a kórházba (kell) járnom de közbe magándokimhoz is járok uh-ra és mivel terhesgondozáson nincs túl sok ideje a dokinak az én rettentõ sok kérdésemre így azt a magándokimnak teszem fel 30 hetes
Én elmennék a magánrendelésre, a korházban nem zavarnám.Igy is kevés az idejük.A magán rendelésen pedig szépen nyugodtan megbeszélhetsz mindent.Szerintem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, igazatok van rengeteg kérdésem van/lesz így nyugodtabban beszélhetünk
Én elõször a kórházban kerestem meg a dokimat és állapította meg hogy tényleg terhes vagyok e.Engem ott azonnal tudott fogadni. Ott elmondta hogy hova kihez menjek(védõnõ)és utánna megbeszéltünk egy idõpontot a magánrendelésre.Így oada a kiskönyvvel és a sok kérdésemmel mehettem:D Mázlim van vele mert ha gondom van akkor azonnal fogad a kórházban is és nem ragaszkodik a magánrendeléshez:D Ja, és magánrendelésen még soha nem voltunk bennt nála 50 percnél kevesebbet:D Remélem végig ilyen marad:D Kívánok mindenkinek ilyen figyelmes dokit, és boldog babavárást:D

7 hetes terhes vagyok, és amióta kiderült, azóta nem tudok nyugodtan aludni! Ezt szó szerint kell érteni! Kb 2 óránként felkelek, és vagy visszatudok aludni vagy nem, és olyankor általában reggelig fennt vagyok! Normális ez?

Legjobb válasz: Én nem tudom,hogy ez normális e,de én ugyanígy vagyok a terhességem elejétõl fogva,a mai napig is.Mi már ott tartunk hogy a férjem kint alszik a nappaliban,mert én minden éjjel órákat fent vagyok,és nem találom meg a helyem,õ meg nem tud tõlem aludni:) 26hetes kismama

Én nem tudom, hogy ez normális e, de én ugyanígy vagyok a terhességem elejétõl fogva, a mai napig is.Mi már ott tartunk hogy a férjem kint alszik a nappaliban, mert én minden éjjel órákat fent vagyok, és nem találom meg a helyem, õ meg nem tud tõlem aludni:) 26hetes kismama
én is így voltam az elején, / most 20hetes vagyok / szerencsére már elmúllott. boldog babavárást
Szia! Én is hasonlóan "kínlódtam" az elején, de a 13. hét körül elmúlt. Azóta max 1x ébredek fel éjszakánként, többnyire pisilni vagy a bébim mozgására...
nekem is így volt a 10-11. hétig. ugyanígy voltam, mint te, hogy csak forgolódtam, nem tudtam aludni, vagy csak nagyon nehezen, de elmúlt. üdv: 29 hetes kismama
Szedjél HOVA nyugtatót, ez természetes alapanyagú, csak gyógynövényt tartalmaz!Szerintem segíthet a problémádon!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!