Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes vagyok. Nem az első, (4 db)

7 hetes terhes vagyok. Nem az első, és érzem, hogy vmi nem stimmel. Ha felszívódott a baba, mit csinálnak? Eü kaparást?

Legjobb válasz: ha nem tud a méhed megfelelõen kitisztulni, akkor csinálnak,de inkább neszélj egy orvossal.Reméljük nincs nagy baj,ha nagyon erõsek a görcseid, ne húzd,menj dokihoz.Vigyázz magadra,szia!

ha nem tud a méhed megfelelõen kitisztulni, akkor csinálnak, de inkább neszélj egy orvossal.Reméljük nincs nagy baj, ha nagyon erõsek a görcseid, ne húzd, menj dokihoz.Vigyázz magadra, szia!
Mit érzel? Mi nem stimmel? orvosnál voltál? uh-n látja, hogy megvan-e a baba.
SZIAAAA!!!Gratulálok neked és boldog babavárást kívánok!! Hú, de örülök!! Amúgy én vagyok a 4. válaszadó. Nálunk az a helyzet, hogy ma késik 4. napja és lett egy nagyon, de nagyon halvány kétcsíkos tesztem. Még nem merem elhinni, de majd ha már 1 hete késik, akkor újra tesztelek. Majd megírom neked az eredményét!!!! Mégegyszer gratulálok!!!!!! A legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Jujj! De örülök neked! Egyébként nekem is halvány lett a csíkom, 1 hét késés után. Várom a jelzésedet, hogy mi lett a teszteredményed. Nagyon drukkolok!! És még egyszer köszi!
Szia! Újra a 4. vagyok. Egy hét telt el és van egy halvány pozitív tesztem a délutáni vizeletbõl. 1 hét múlva megyek dokihoz. Majd írok, hogy mi lett! Veled minden rendben?
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülök Neked! Nálunk minden ok, holnap megyek vissza ahhoz a dokihoz, aki nem találta a babát. Kíváncsi vagyok, mi lesz, mert azért még nem vagyok teljesen nyugodt. Remélem azért más ez a terhességem, mert végre kislány lesz :o)) Sok sikert Nektek!
A kérdező hozzászólása: Megvolt az uh. 2 héttel ezelõtt 10 mm-es petezsák volt, most 12 mm, és a petezsák összeszottyadt, amorf, élettelen. Hát mostmár nem tudom, mire véljem ezt az egészet. Holnap megint megyek a Máv-ba. Ismét ott tartok, hogy egyáltalán nem merek bizakodni :o( Miért van ez????
Ismét a 4. vagyok! Nem tudok mit mondani... Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Hát igen. Csüt voltam ismét Máv-ban. 12 mm-es élõ baba, 7 hetesnek megfelel. Kerestem ott egy dokit, és mostmár csak oda fogok járni. Az sztk-s uh-s dokit meg jövõ héten meglátogatom, és azt hiszem, el fogom küldeni a p...ba. Méghogy asztalon hagyott nyers hús, ami rohadásnak indul? Merthogy szerinte az van bennem. A doki a Mávban annyit mondott, hogy inkább nem minõsíti... Várom a te uh-s eredményed, hogy mi újság nálatok!!
Szia! Elõször is gratulálok nektek és nagyon-nagyon jó egészséget kívánok mindkettõtöknek. Voltam uh-on, van petezsák és benne egy pici pontocska. Még kicsike nagyon. A baj csak annyi, hogy elõzõ este volt egy enyhe rózsaszínes vérzésem, de ennek ellenére a petezsák most nem volt üres! (Mint az elõzõ terhességnél.) Nálam már ez is jó hír. Kaptam utrogestan kapszulát meg utrogestan hüvelytabit is , mindkettõbõl 3x1-et, meg folsavat is 2x1-et. Kb jövöhéten kedden vagy csütörtökön megyek vissza a dokimhoz, de ahogy magamat ismerem kedd lesz belõle. Majd megnéz uh-gal és remélem, hogy most ez a terhességem egy szép szüléssel és egészséges babócával fejezõdik be. Tudom, csak pozítivan. Hát majd elválik, hogy mit mond a doki jövõhéten. Majd írok neked. Addigis a legjobbakat nektek!!!!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! Ez igazán jó hír!! Nõvérem használt utrogestan hüvelytablettát, és most 31 hetes kis pocaklakója van :o) Nagyon szurkolok nektek! Remélem, minden rendben lesz Veletek!! És köszi
Szia! Mi újság veletek? Remélem, hogy minden rendben van. Nálunk minden a legnagyobb rendben van! Jó nagy a petezsák és több, mint 10mm-es a babóca, a szívverését is hallottuk és van szikhólyag is. Ugyhogy minden rendben van. Eltekintve attól, hogy barnás maszatolásom még mindig van, de olyan kevés, hogy a doki szerint nem túl jó, de talán nem is lesz baj belõle. Bízom benne, mert már 2x szültem nála és mindig igaza volt a terhességgel kapcsolatban, ha problémám volt. Még egyszer boldog babavárást nektek! Vigyázzatok magatokra! A legjobbakat! Köszi!
A kérdező hozzászólása: Úgy örülök, hogy Veletek minden rendben! Raktam föl egy másik kérdést, és úgy tûnt, hogy te is válaszoltál rá. Írtam is oda kommentet, hátha tényleg te voltál ("4.válaszadó"). Szerdán voltam ismét uh-on, és 15, 8 mm-nél állt meg a baba. Nem sokra rá állhatott le a szíve, hogy élõnek látták. Hétfõn megyek..... :o( Nagyon sok boldogságot Nektek, remélem gond nélkül lezajlik a terhességed, és egészséges kisbabátok lesz!! :o)
Nagyon gratulálok, látod, megérte várni!!!Sok boldogságot!!!!!
A kérdező hozzászólása: Elmentem ma a Máv nõgyógyászati ambulanciájára (a Mávban szültem), és mondtam, hogy biz én két gyerekkel nem várom meg otthon, hogy elvetéljek. Csináltak egy hüvelyi uh-ot. Kb 10 mp-re rá közölte az uh-s doki, hogy ÉL A BABA, 6 mm-es!!!!!! Elmondhatatlanul boldog vagyok!!!!! :o)))))) Nálad mi a helyzet babaügyileg?
A kérdező hozzászólása: Nem volt baba csak petezsák (tudom, hogy ez nem jelent semmit, van akinek csak késõbb látható), és egyfolytában görcsölök. Semmi vér, csak görcs. Egyáltalán nem olyan, mint az eddigi terhességeim. Az a helyzet, hogy nagyon parázok mindenféle kórházi dologtól, fõleg mûtét-altatás ilyesmitõl. És nem tudom, mire számítsak. A meglévõ gyerekeimre is kell gondolnom.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
addig is szedj magne b6-ot!
Szia! Van két egészséges gyermekem, a harmadik babával próbálkozunk és elmentem dokihoz, amikor 6 hetes voltam és õ csak 4 hetesnek látott és utrogestant szedtem + folsavat, de görcsöltem és elkezdtem barnázni, majd hihetetlenül erõsen vérezni. A vérzés 3. napján újra dokihoz mentem, aki azt mondta, hogy mûteni kell!!! KIakadtam, már szültem 2 gyereket, az elsõt császárral, a másodikat rendes úton. Mind a kettõjükkel könnyen teherbe estem, csak most ment kicsit hosszabb ideig tartott. A mûtétre a kórházba mentem be reggel 8-ra, 10:20-kor már fennt is voltam a mûtõben és rövid intravénás altatásban kitisztították a méhemet. Kicsit sok ídõ, amig utána az ember magához tér, mert tiszta koma. A férjem du 3-ra jött értem és már mehettünk is haza, miután a dokim megvizsgált! Még 2 napig vérezgettem utána és utána se görcs, se vérzés, se semmi más. Lelkileg nehezebb volt, ám kicsit mégiscsak könnyebb, mert nekem csak egy 5mm átmérõjû petezsák látszódott, babuci meg nem volt benne! A mûtét után pontosan 3 héttel megjött és most nem kellene neki megint, de ha minden igaz, akkor..... A dokid mikorra rendelt vissza? Ne gondolj rögtön a legrosszabbra, bár a bajt az ember sajnos mindig megérzi! FEL A FEJJEL BÍZZ A DOKIDBAN!!!!
A kérdező hozzászólása: Hú! Szegény. Köszi, hogy leírtad, sokkal tisztább képet látok, jó, hogy csak 1 nap az egész. A helyzet: 6 hetesen (múlt hét kedd) voltam uh-on. Az uh-os doki szerint több, mint 7 hetes volt akkor a terhességem. 100-szor megkérdezte, hogy tutira jan 14-én jött meg utoljára? És nincs barnás vérzés? Szerinte ezen a héten 8 hetes leszek, és holnap megyek vissza. Múlt héten 10 mm-es petezsák volt, benne baba nem. A két fiammal 6 hetesen már volt baba + szikhólyag, nem is mért petezsákot, már a baba 5mm-es volt. Úgy emlékszem, 7 hetesen már a kis szívcsövét is kéne látni. Hát, holnap kiderül.... De nagy a para.
A kérdező hozzászólása: És pluszban: Az elsõ fiam 3 hónap után jött össze, a második 1 véletlen baleset "eredménye", ez a terhességem a megszakításos módszer ellenérve......
Szia! Megint én vagyok, a negyedik válaszadó. Nagyon, de nagyon szorítok neked, hogy minden rendben legyen veletek!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyon jól esik az együttérzésed!
A kérdező hozzászólása: Megvolt az uh. Hosszas keresgélés után talált babát. Lelet: "Uterusban egy petezsák. Benne crl 3 mm-es embrio sejthetõ. Szívmûködés nem látható. Petezsák széle egyenletlen. Missed ab?" Hát ez van...... Azt mondta, várjunk, még egy hetet, hátha. Bár ennyi idõsen 5-6 mm-esnek kéne lennie, és persze szivecskének. De vszínûleg el fogok vetélni, mert ez elhalt terhességnek látszik :'( Tök ari volt egyébként, pedig nem is az én orvosom, csak sztk-s.
Nagyon sajnálom, azért hátha...de persze jól teszed, ha nem éled bele magad.Sok erõt kívánok, vigyázz magadra!
Szia megint! Én a 4. válaszoló vagyok újra, szorítok neked, hogy 1 hét múlva már minden rendben legyen, hátha csak késõbb fogant meg a babád! Bár a szabálytalan szélû petezsák nem túl bíztató...Én azért szorítok nektek!!!!!!Pihenj sokat!
Teljes szívembõl sajnálom és szorítok, hogy minden rendben menjen hétfõn. Ha most valamiért nem akart maradni veletek, akkor még bizti, hogy várnotok kell egy kicsit. Remélem, hogy minél kevesebbet!!! A legjobbakat! Hóemberke

7.5 hetes babás vagyok. A mellfeszülés majdnem teljesen elmúlt, ez baj? Folyton kell feszülnie és fájnia? A hasam ugyan úgy érzem. Első baba, kétségbe vagyok esve, ha nem azt érzem, amit a nagykönyvben megírnak. :S

Legjobb válasz: Nekem semmilyen terhességi tünetem nem volt, mégis már betöltött 40 hetes vagyok. Ne aggódj, mindenkinek más a terhessége...

Nekem semmilyen terhességi tünetem nem volt, mégis már betöltött 40 hetes vagyok. Ne aggódj, mindenkinek más a terhessége...
Szia! Ne idegeskedj! Én 6-7 hetes vagyok és nekem is elmúlt. Lehet, holnap viszont érezni fogod. Az is lehet, hogy terhesség végéig már nem. Ezen nem szabad aggódni, a kezdeti tünetek mindenkinél megszûnnek egy idõ után. :) Boldog babavárást! :) (Ja, és szerintem kevés embernek olyan a terhessége, amilyen a nagykönyvben meg van írva. Hiszen te is más vagy, mint a többi ember:)

Hova menjek első vizsgálatra? 7 hetes leszek és indulnék orvoshoz, de nem tudok dönteni hogy rendelésre (kórházba) vagy magánrendelésre menjek-e? Az orvos ugyanaz. Úgy lehet hogy most kórházira megyek és aztán ha biztos a pici magánra járnék hozzá?

Legjobb válasz: Szia Persze hogy lehet :) Én mindig magándokihoz jártam de terhesgondozásra a kórházba (kell) járnom de közbe magándokimhoz is járok uh-ra és mivel terhesgondozáson nincs túl sok ideje a dokinak az én rettentõ sok kérdésemre így azt a magándokimnak teszem fel 30 hetes

Szia Persze hogy lehet :) Én mindig magándokihoz jártam de terhesgondozásra a kórházba (kell) járnom de közbe magándokimhoz is járok uh-ra és mivel terhesgondozáson nincs túl sok ideje a dokinak az én rettentõ sok kérdésemre így azt a magándokimnak teszem fel 30 hetes
Én elmennék a magánrendelésre, a korházban nem zavarnám.Igy is kevés az idejük.A magán rendelésen pedig szépen nyugodtan megbeszélhetsz mindent.Szerintem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, igazatok van rengeteg kérdésem van/lesz így nyugodtabban beszélhetünk
Én elõször a kórházban kerestem meg a dokimat és állapította meg hogy tényleg terhes vagyok e.Engem ott azonnal tudott fogadni. Ott elmondta hogy hova kihez menjek(védõnõ)és utánna megbeszéltünk egy idõpontot a magánrendelésre.Így oada a kiskönyvvel és a sok kérdésemmel mehettem:D Mázlim van vele mert ha gondom van akkor azonnal fogad a kórházban is és nem ragaszkodik a magánrendeléshez:D Ja, és magánrendelésen még soha nem voltunk bennt nála 50 percnél kevesebbet:D Remélem végig ilyen marad:D Kívánok mindenkinek ilyen figyelmes dokit, és boldog babavárást:D

Nincs elszámolva? Tegnap voltam dokinák, aki 4 hetes terhességet állapított meg, a babám 4, 2 mm. Az utolsó mensim első napja márc.6. vagy 7. (nem tudom sajna pontosan)

Akkor már nem legalább 6 hetesnek kellene lennie?A dokitól is kérdezhettem volna tudom, de annyira örültem, hogy nem is volt eszemben.A 4 hetes biztos, hogy orcosiértelemben annyi, mert a méretei is azt igazolják, na és még nincsen szívhanja. Köszia válaszokat.

Legjobb válasz: Hány naposak a ciklusaid?

Hány naposak a ciklusaid?
Az elsõ válaszoló vagyok. Ha szabályosak a ciklusaid, akkor az utolsó mensid 1. napjától számítva 5 hetes vagy. Gratulálok!
Nem a petezsákod 4, 2mm?Nekem 4 hetesen csak petezsákot mutatott a doki, 6dik hét után láttam egy pontot a petezsákban és az volt a baba.Utána hallottam a szivhangot.
A kérdező hozzászólása: De valószínüleg a peteszákom annyi, de szebb, ha babát mondok.
A kérdező hozzászólása: Petezsák akart lenni
szia..nekem márc 13, -án volt meg utoljára.voltam uh-n.pontos adatot nem mondott csak azt hogy még nagyon csepp.jövö hétfön kell visszamennem..nagyon várom.szeretném ha irnál priviben hogy megbeszéljük a tapasztalotokat..ha gondolod.-.vagy [email protected]...azt tudom hogy a szivhang még korai..de szerinted az enyém mekkora lesz hétföre?utolso menzitöl számolva akkor leszek 5 hetes és 4 napos..szerinted..irj mailt
Tuti nem a babád 4, 2 mm, mert az már egy 6 hetes terhességnek fele meg. Nekem márc. 5-én volt meg utoljára, babócát a húsvéti nyuszi hozta, most 5 hetes vagyok és a 12 mm-es petezsák látható még csak (nekem), de az orvos mutatta a 1, 9 mm-es kis szikhólyagocskát, amibõl babóca lesz. Egyébként meg a ciklus hossza határozza meg hány hetes is vagy, mert ha 28 napos, akkor 5 hetes, nekem viszont hosszabb, így én csak 4. Papíron persze én is 5 +/- 1 hét. De én tudom, hogy csak 4. :)
A kérdező hozzászólása: szia, a petezsákom 4, 2mm tudom csak nekem szebb, ha babaát mondok. Nem 28 naposak a ciklusaim, akkor biztos azért lehetett, hogy a doki így számolt. Köszi a válasz, boldog babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!