Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes vagyok. Mostanában (3 db)

Mikor múlnak el a terhesség tünetei? 7 hetesen korai, hogy enyhülni érzem a hasfájdogálásaimat és nem vagyok már annyira fáradt sem. A gyomrom fáj, meg ég inkább és néha hányingerem is van mostanában.

Elég megviseltnek érzem folyamatosan magam, változhatnak ezek a tünetek id?r?l id?re? Mint a többség én is aggódom, hogy rendben legyen minden.

Legjobb válasz: Szia!Én most múltam 14 hetes és a hányinger már elmúlt,de a szagokat most se bírom,nagyon rosszul alszom és mindentõl savam van.A hasam nem fájt egyáltalán.

Szia!Én most múltam 14 hetes és a hányinger már elmúlt, de a szagokat most se bírom, nagyon rosszul alszom és mindentõl savam van.A hasam nem fájt egyáltalán.
Én is 7 hetes vagyok. Egész nap hányingerem van, ami rettentõen lefáraszt, szinte egész nap fekszem, szalad a lakás, és én hiába akarom egyszerûen nem bírok bármit is megcsinálni:( A hányinger néha kicsit alábbhagy, akkor van némi erõm, de már a gyomrom nekem is kezd fájdogálni.
Renniet szoktam bevenni ha már nagyon nem bírom, egyébként nem segít semmi.
Majd ha már több, mint egy hete nem érzel tüneteket, akkor talán elhiheted, hogy elmúlt. De ilyenkor még egyik nap azt hiszed, hogy elmúlt, aztán két nap múlva sokkal erõsebben visszatér. Amúgy a tünetek teljesen normálisak, sajnos ez van. Sokan a gyömbért, gyömbéres kekszet javasolják a hányingerre, gyomorpanaszokra.
A kérdező hozzászólása: Sajnos volt oka, hogy enyhültek a tüneteim, beigazolódott a félelmem. Csak gondoltam megírom, sajnos meg lett a válasz.
Szia! Én is jövõ héten leszek 7 hetes és pl nekem is alábbhagytak a tüneteim, izgulok is emiatt, de az is lehet, hogy holnap meg kikelni sem tudok majd az ágyból. Pl. eddig a melleim majd leszakadtak a gravitációtól, ha álltam, most meg épp csak érintésre érzékenyek. Biztos nincs baj egyikünknél sem, ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm az utolsó hozzászólónak! Igazán jól esik egy kis megnyugtatás!
Ne izgulj, minden rendben lesz, ha pl.nem érzel egy nap semmi tünetet az nem azt jelenti hogy baj van a picivel.Sajnos annyi mindent lehet olvasni hogy az ember állandó stresszben éli meg a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, köszönöm! De egyenlõre attól tartok, hogy miért múlik el a fáradtságom, csak a jövõhéten megyek újra UH-ra. Remélem rendben lesz minden. Jó ez az oldal, de idõnként olyat olvas az ember, hogy elõtte nem tartott tõle, utána viszont igen.
A kérdező hozzászólása: És diétázol? Mit szoktál inkább enni? Vagy teljesen mindegy, semmi sem segít?
szia, megirnad, h mi történt: elhalt a baba? én is pont igy érzek, h jelentosebben enyhulnek, elvileg 7 hetes vagyok

7 hetes terhes vagyok, mostanában gyakran szur a szivem, naponta 2-3x is, mi lehet az oka?

Legjobb válasz: A vérnyomás változása is okozhatja: terhesen általában vagy magasabb vagy alacsonyabb lesz (nekem alacsonyabb lett) és a szívednek át kell állnia egy másik mûködésre. Azért ha erõsödik vagy tartós lenne, keress fel egy dokit!

A vérnyomás változása is okozhatja: terhesen általában vagy magasabb vagy alacsonyabb lesz (nekem alacsonyabb lett) és a szívednek át kell állnia egy másik mûködésre. Azért ha erõsödik vagy tartós lenne, keress fel egy dokit!
Szia!Én most 24 hetes vagyok és a terhesség elejétõl küzködöm keringési problémákkal, de ez a terhesség velejárója.Sokkal többet kell dolgoznia a szívnek és a nagyobb terhelést bizony megérezzük mi is.Nekem néha még olyan érzésem is van, mintha kihagyna egyszer-egyszer a szívverésem, de az EKG-m jó, ez nem szívprobléma, nem kell kezelni, ezt orvos mondta.Ráadásul elég szorongós is vagyok, ami még inkább megterheli a szívmûködést.Igyekszem sokat pihenni, vettem egy baba-mama cd-t is, azzal olyan jól el tudok lazulni.Ha végképp nem megy, akkor meg iszom egy hársfa teát, nagyon jókat alszom tõle és szabad terhesen is egy-egy csészével inni.

7 hetes terhes vagyok. Mostanában állandóan veszekszünk, szerinte túl hisztis vagyok. Lehet szakítunk a párommal, mit tegyek? Tiszta ideg vagyok!

Mindig megvádolom azzal, h megcsal, ami szerinte hülyeség, de nekem ilyen érzésem van. És ez mind azért mert már nem hív fel egy nap 5ször telón, és 1órával kés?bb jár haza. Tegnap nagyon összevesztünk és megmondtam neki, haza se jöjjön. Már máskor is mondtam neki ilyet, de most tényleg nem jött. Ki tudja hol volt, azt monsja bent maradt a munkahelyén és ivott az egyik munkatársával. Ezt én nem hiszem el, és megmondtam neki, hogy mire ma hazajön, összeszedem az összes cuccát, és mehet oda ahol az éjszakát töltötte. nagyon csúnyán beszéltem vele. De nekem elegem van. Szerintetek felfújom a dolgot vagy igazam van???

Legjobb válasz: Szia! A hormonok játszanak Veled. Nekem is vannak, voltak ilyen hisztis idõszakaim. A párodnak is meg kell értenie, hogy most érzékenyebb vagy, olyan dolgokat is beleképzelsz a dolgokba, amik nincsenek ott. Probálj megnyugodni, én azt szoktam csinálni, ha valami nem tetszik, hogy várok, alszok rá egyett, és ha 1-2 nap múlva is úgy gondolom, akkor elmondom a véleményem, de addig nem szólok inkább semmit. Van hogy ez miatt nem beszélek a párommal egy két napig, de nálunk ez megoldható, mert nem élünk együtt. Mindenképp hallagasd meg õt is szerintem.

Szia! A hormonok játszanak Veled. Nekem is vannak, voltak ilyen hisztis idõszakaim. A párodnak is meg kell értenie, hogy most érzékenyebb vagy, olyan dolgokat is beleképzelsz a dolgokba, amik nincsenek ott. Probálj megnyugodni, én azt szoktam csinálni, ha valami nem tetszik, hogy várok, alszok rá egyett, és ha 1-2 nap múlva is úgy gondolom, akkor elmondom a véleményem, de addig nem szólok inkább semmit. Van hogy ez miatt nem beszélek a párommal egy két napig, de nálunk ez megoldható, mert nem élünk együtt. Mindenképp hallagasd meg õt is szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Azt hiszem este beszélek vele, de ha nem, akkor nem. Nem fogom erõltetni, ha nincs annyi agya, h felfogjon bizonyos dolgokat. Neki könnyû semmi felelõssége nincs. Elmegy, lehet soha nem is néz rá a gyerekre majd, de nekem fel kell nevelnem, meg a GYED-bõl majd eltartanom albérletet fizetnem, meg a hiteleket. De én voltam a hülye, h elhittem tényleg babát akar. Csak nem tudom miért akarta ennyire. És tudom, h azért iszik mert vmi baja van. Csak nem mondja el. Nem igazán szokott beszélni az érzéseirõl.
Szia, átérzem a helyzetedet, hasonló cipõben járunk. Az elsõ és a legfontosabb dolog hogy a babád most a legfontosabb!!! Ilyen szintû folyamatos idegeskedéssel akár el is veszitheted. Nem tudom mióta vagytok együtt, ezt neked kell eldöntened hogy mit vársz és mire számithatsz ebbõl a kapcsolatból. Egy biztos nagyon erõsek most a hormonjaid és emiatt elég házsártos is lehetsz , amit a férfiak többsége nagyon nehezen visel el. Ezt is értsd meg. Ennek ellenére nem mondom azt hogy nincsen igazad, csak másképpen kellene csinálnod. Tudom nehéz, és egy szó miatt is elkap az idegroham, de tartsd szem elõtt, hogy 1. ezzel nem érsz el semmit, csak rontasz a helyzeten 2. a babád érdekében ne húzd fel magad! Szerintem próbáljatok meg leülni és megbeszélni hogy az életetek most más irányba terelõdik és másképp kell dolgokat csinálnotok. Õ próbálja meg megérteni hogy te most nagy változáson mész keresztül ami megviseli a hormonjaidat és a szervezetedet, mert a közös gyermeketeket várjátok, te pedig megpróbálod visszafogni magad, és nem minden szóra ugrani. Egyébként ha úgy érzed hogy megcsal akkor sem az a legjobb megoldás hogy folyamatosan odavágod neki, mert ezzel csak belekergetheted egy megcsalásba ebben a labilis idõszakban pláne. Kidobni is csak akkor dobd ki, ha véglegesen eldöntötted hogy nélküle fogod felnevelni a gyermekét. Különben visszafordithatatlan hibákat követhetsz el. Próbálj megnyugodni és átgondolni a babád érdekében jól a dolgokat és e szerint cselekedj.
Amíg egy pasinak a kondibérlet, meg az ital stb.fontosabb, addig, az nem érett az apaságra.Lehet, hogy még fel sem fogta, hogy apa lesz vagy egész egyszerûen csak alkalmatlan erre.Beszélgess el vele mégegyszer, ha az sem segít, nem változik semmi továbbra sem, akkor meg ne maradj vele.Ez az állandó idegeskedés neked sem tesz jót, meg a babának sem.
A 2. válaszoló vagyok. Ez tényleg nagyon súlyos helyzet, ez a pasi nem apának való. (nálunk azért nem ilyen gondok voltak....) Nem nem a hormonjaid hisztije, ez tény! Igazad van! Tényleg az a legjobb ha legalább egy idõre otthagyod õt. El kéne gondolkoznia a dolgokon. Nagyon nehéz egyedül nevelni egy gyereket, de egy rossz házasságban még nehezebb! Szorítok nektek!
na eleve ha alkoholt iszik(napi 5 sör)hàt az ilyentöl mit vàrsz? meg kondibérlet, 2 db cigi .rettentö, de nem tudom mit csinàlj.szerintem te ugy gondolkozz, hogy ha lépni kell, akkor a gyerekednek mindene meglegyen! nem biztatlak, de szerintem akkor meg lépj!!!a késöi hazamenetel ok, de a sör meg a cigi meg a többi .na velem tenné ezt egy férfi.megtanitanàm repülni. ülj le vele utoljàra éàs beszélj vele, különben nem lesz jo vége
A kérdező hozzászólása: csak az a baj, hogy õ mindig azt mondja én pincsit akarok belõle csinálni és megszabok mikor mit csinálhat. De ez nem igaz, annyit kértem tõle, h tudja a fontossági sorrendet. Ha csak 90ezret keres (2hónapja) akkor ne az legyen az elsõ, h kondibérletet vesz meg vitaminokat, meg 1nap 2dbz cigit meg 5sört, hanem fizesse be a kocsit stb... Én fizetem az albit a rezsit az összes hitelt, õ meg elcsesz 90ezret, úgy hogy a kötelezettségeit nem fizeti. Emiatt is sokat veszekszünk, mert ha elmegyek szülni, nem fogok ennyit keresni, és mit fogunka kkor enni??? Akkor is inkább kondibérletet vesz, mint a babának kaját??? Mi lesz így??? Erre mindig azt mondja, h azt akarom, h mindenrõl lemondjon. Pedig nem, csak tudja mi a fontosabb. És a baba miatt én is lemondtam sok mindenrõl. Egyszerûen nem ért meg, olyan mintha két különbözõ nyelvet beszélnénk. Ha szépen próbálom az sem használ, ha üvöltök az sem jó. Ugye ez még rájön arra, h azt hiszem megcsal. Nem tudom it tegyek. Sztem ez nem a hormonok hisztije, hanem teljesen igazam van!!!
én is hét hetes vagyok, és tegnap szolt be a pàrom, hogy hisztis vagyok mostanàban, meg ugy alszok mint egy malac.jol kisirtam magam, és kész. nem minden férfi tudja elképzelni, hogy milyen a terhesség alatti idöszak.az hogy megcsal -e csak akkor biztos, ha làtod, vagy bizonyiték van rà.az is lehet hogy még nem fogta fel, hogy apa lesz.és kel neki az egyedüllét. ne gondolj egyböl rosszra, de tartsd nyitva a szemed!!!!!!¨ az meg hogy idegeskedsz neked nem, de a babànok most annàl inkàbb àrt. v£àrj még egy hetet ha, igy folytatja, akkor ültesd le, veszekedés nélkül, és monnd meg, ha igy folytatja, akkor elkell hogy menjen.ha szeret, megvàltozik, de adj neki idöt!
Figyelj, ha szeretitek egymást Ne szakítsatok! Én az elsõ 3 hónapban olyan voltam mint egy fúria! Teljesen kifordultam önmagamból és én sem értettem mi történik velem! A férjemmel üvöltözve veszekedteünk, számtalanszor elzavartuk egymást! Ebben nagy része van a hormonoknak, és az hogy az fel kell dolgozni lelkileg is azt hogy babát vársz! (Nálunk tervezett babáról van szó!) Ehhez idõ kell!!! A férjem azt mondta sok türelem kellett hozzám, végül az segített, hogy elkezdtem neki arról beszélni mit érzek, milyen félelmeim vannak, és õ is elmesélte õ mit érez, hiszen apa lesz! Ezt mindkettõtöknek fel kell dolgozni! Szóval az elsõ 3 hónapban folyamatosan válni akartam, most meg imádjuk egymást és örömmel várjuk a kisfiunkat! Sok sikert, NE ADJÁTOK FEL! 20 hetes kismama.
Ne keseredj el és ne add fel ilyen könnyen. Egy férfi egészen másképp éli meg az apaság fogalmát. Fõleg még nagyon az elején tényleg nem fogják fel. Sõt általában kicsit meg is ilyednek, amit mindegyik másképp él meg. Adj neki is egy kis idõ hogy feldolgozza, hogy mostantól nem õ a legfontosabb és megváltozik az egész élete. neki is egy stresszhelyzet hogy fenn kell tartson egy családot. Hidd el ehhezz ketten kelletek, ha mûködik. Adj neki egy esélyt hogy összeszedje magát. Szoritok nektek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!