Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes vagyok. Mikor és (77 db)

Calciumot nyugodtan, de mejn bõrgyógyászhoz! Õ ad majd további krémeket gyógyszereket!

7 hetes terhes vagyok. Mikor és hogyan jelentsem be a főnökömnek (nem a legkedvesebb ember), hogy babát várok? Hány hetes terhességig kell/kötelező dolgozni?

Legjobb válasz: Sehány hétig sem kötelezhetnek rá. Ha a háziorvosod betegállományba vesz,akkor nem tudnak mit tenni. Általában a 12. hét után szokás bejelenti,bár én már a 4.-en megtettem.:) Boldog babavárást! 15 hetes kismami

Sehány hétig sem kötelezhetnek rá. Ha a háziorvosod betegállományba vesz, akkor nem tudnak mit tenni. Általában a 12. hét után szokás bejelenti, bár én már a 4.-en megtettem.:) Boldog babavárást! 15 hetes kismami
Ha az orvosod nem ajállja az állományt, és Te jól érzed magad, a munkahelyeden meg nem kell emelgetni, lótni-futni akkor addig dolgozol ameddig jólesik, ill. amíg a fõnök jó szemmel nézi, de terhesen nem rúghat ki.Én a 4. héttõl vagyok állományba mert vesz. terhes vagyok.A nõdokiddal beszéld meg mit ajáll. Boldog Babavárást!
Szia , mindenképpen csak akkor jelentsd be, ha már nem vagy próbaidõs és megvan a kiskönyved!! Én úgy tudom a 12.dik hétig kötelezõ szólni, elõbb nem is érdemes!A pocid úgyis csak késõbb fog látszódni, én 13hetes vagyok, de még nem vehetõ észre-mondjuk mindig is volt egy kis hasam...Azt, hogy meddig dolgozol azt te döntöd el, ha nem bírod , mert rosszul vagy vagy fizikai munkát stb.csinálsz az orvos kiír táppénzre, de csak akkor tedd ha nemvagy próbaidõs, mert ez alatt is felmondhatnak és nem vagy védve.Ha nem vagy az és szóltál a kiskönyved is megvan , nem rúghat ki!!! Ha bírod dolgozhatsz kb a 7.5hónapos korig is, ekkor kiveszed a szabiaidat-ha van, és elmégy tgyásra.De ezeknek utánna kell érdeklõdj, mert mindenkinek a saját helyzetétõl függ.A védõnõ is tud segíteni ebben.Azt viszont ne felejts el ha táppénzen vagy a terhesség alatt, jelentõsen lehúzza a gyededet is, erre figyelj.
Ha nem vagy próbaidõs és megvan a kiskönyved, nem rúghat ki. Onnan kezdve te döntöd el, mikor mondod el. De ha beleesel a rosszullevõk körében, akkor nehéz titkolni. Illetve sok vizsgálatra kell járni-délelõtt, ezekre is el kell kéretõzni. Kötelezõ idõ nincs, akár már most is elmehetsz táppénzre. Hogy hogyan? Állj elé, és közöld vele, hogy terhes vagyok, terveim szerint ... hó ...napjáig fogok dolgozni. Ha nem kedves, "szard le" neked legyen jó, az a lényeg. TE örülj, õ meg pukkadjon meg:-)
szia! én a 8.-dik hét betöltését megvártam, akkor jelentettem be, írásban e-mail formájában (hogy védve legyek). az én fõnököm sem egy álom, de jól fogadta, sõt, jobban mint gondoltam :) . az, hogy meddig dolgozol rajtad múlik, semmi sem kötelezõ! azt tedd, amit érzel, ha fáradt vagy, irasd ki magad, ha bírod, dolgozz, de csak addig , amíg nem okoz gondot a bejárás, a sok ülés, állás meg ilyesmi. ha úgy érzed jobban terhelnek, sajnos ez nálam így volt kb három hétig (a hír fogadása ellenére), szólj, hogy soknak érzed, ha pedig nem változik a helyzet : betegszabi :) ))). jó babavárást , üdv babóóó :)

7 hetes vagyok és minden nap, egész nap rosszul vagyok, semmi sem segít. Mit vehetek be?

Magne B6-ot már szedek, 3X1-et, de nem enyhíti a hányingert. Hajnal 5-körül kelek mindig mert már annyira rosszul vagyok, hogy nem tudok aludni. Nem kívánok semmilyen ételt, megy a hasam... Ez így nem mehet sokáig, adjatok ötletet légyszi!

Legjobb válasz: Szia! Ki kell hogy ábrándítsalak: mehet:) ez a terhesség egyik velejárója, akik ilyen komoly tünetektõl szenvednek, nem nagyon tudják enyhíteni semmilyen praktikával.... kb 5 hét múlva remélhetõleg elmúlnak ezek a rosszullétek, addig meg kitartás.... Különben nagyon jó hogy ilyen rosszul vagy, ez azt jelenti hogy hormonálisan minden ok, ez pedig az elsõ 3 hónapban a baba életét és egészségét jelenti! Hidd el, sokan minden megadnának egy ici-pici rosszullétért:) Minden jót, remélem hamarosan legalább enyhülnek a tüneteid, esetleg a citromos víz, vagy a gyömbéres víz segíthet, népi praktika:) 19 hós + 19 hetes

Szia! Ki kell hogy ábrándítsalak: mehet:) ez a terhesség egyik velejárója, akik ilyen komoly tünetektõl szenvednek, nem nagyon tudják enyhíteni semmilyen praktikával.... kb 5 hét múlva remélhetõleg elmúlnak ezek a rosszullétek, addig meg kitartás.... Különben nagyon jó hogy ilyen rosszul vagy, ez azt jelenti hogy hormonálisan minden ok, ez pedig az elsõ 3 hónapban a baba életét és egészségét jelenti! Hidd el, sokan minden megadnának egy ici-pici rosszullétért:) Minden jót, remélem hamarosan legalább enyhülnek a tüneteid, esetleg a citromos víz, vagy a gyömbéres víz segíthet, népi praktika:) 19 hós + 19 hetes
szensavas gyomber, citromos viz, keksz
Hát én is így voltam és most 16+5 hetesen is van, hogy rosszul vagyok.Állítólag a 18.hétig is eltarthat.Nekem a gyömbértea vált be, a citromos víz, citromfagyi, meg a kefír.A magne b6 nekem semmit nem segített.Próbáld meg a pirítóst.Nekem a keksz nem jött be.És most jut eszembe, mikor felkeltem ilyen idõsen, akkor sima üres kenyeret rágcsáltam, kb egy fél szeletet és ez is segített.
Nekem az segített, ha a femibion 800-at reggel vettem be. Az mintha egy kicsit enyhítette volna a hányingerem. Továbbá én akkor ettem, amikor éppen nem voltam rosszul. Nekem már enyhültek a tünetek, úgyhogy most nagyon félek hogy mi lehet, de csak 2 hét múlva megyek dokihoz:( 10 hetes
nekem a banán meg a gyümölcsök jöttek be. Valamelyik reggel annyira rosszul voltam munkába menet, hogy a buszról fordultam vissza, hogy vigyen be a férjem a munkába, mert féltem, hogy mindent összehányok. Egyél egy kis babánt reggelente, hátha segít.
Nekem a fagyi enyhíti az émyelygést. Én is mindig rosszul vagyok reggel bármit eszek kijön belõlem.

Mikor adnak elöször UH épet a babárol? Ma megyek és kiváncsi vagyok kapok-e 7 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nekem csak 12 hetesen akartak adni, de akkor se sikerült, mert nem volt a gépben papír... Jó magyar kórházak, ugye... Az volt a szerencsém, hogy egy barátnõm dolgozik a másik (nem nõgyógyászati) uh-n, bementem hozzá és õ csinált nekem pár képet.

Nekem csak 12 hetesen akartak adni, de akkor se sikerült, mert nem volt a gépben papír... Jó magyar kórházak, ugye... Az volt a szerencsém, hogy egy barátnõm dolgozik a másik (nem nõgyógyászati) uh-n, bementem hozzá és õ csinált nekem pár képet.
én elkértem nekem odaadták 6 hetesen aztán 9 hetesen is.
Nekem van az 4-5 hetesrõl, akkor még csak egy pici kör látszott, majd a 8 hetesrõl akkor már 14mm volt a babó, majd a 9 hetesrõl, aztán kaptam a 11.hetes 6 naposan akkor volt 49mm, majd a 12 hetes uh-ról, ott már 51 mm volt.Nagyon jó látni, hogy a képek alapján milyen szépen fejlõdik.Most megyek majd 14 hetes 5 naposan akkor is kapok majd:) ) Viszont az sztk.s dokitól kérni kell, de a magánorvosom mindíg ad.
én magánorvoshoz jártam és elõször voltam 6 hét 3 naposan és adott képet, meg mindig utána.
Nekem magátol nem adott az orvos, ugy kértem tõle.
Szia, eddig mindig kérés nélkül kaptam... Kész album, sõt a 12hetesrõl dvdt kapunk.
Én minden UH-n kaptam egyet. Elõször 5 hetesen voltam, még csak egy pötty volt, de mégis kaptam róla képet.

Ma voltam orvosnal. 7 hetes vagyok, de huvelyi ultrahangot csinalt a doki es nem talalta a picit. A terhessegi teszt az pozitiv. Nincs fajdalmam, verzesem semmi. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Hát.. nem akarom rádhozni a frászt..de ilyenkor már kellene hogy látszódjon a szívhang is. Nem lehet hogy el van számolva valmi? erre tudok még gondolni mert akkor lehet hogy még nem látszik. Próbállj inkább erre gondolni, és egyenlõre nem aggódni. Nem mondtad, hogy a doki mit mondott? nem kérdezted? Csak mondott valamit. Sok szerencsét egy 20 hetes kismamam

Hát.. nem akarom rádhozni a frászt..de ilyenkor már kellene hogy látszódjon a szívhang is. Nem lehet hogy el van számolva valmi? erre tudok még gondolni mert akkor lehet hogy még nem látszik. Próbállj inkább erre gondolni, és egyenlõre nem aggódni. Nem mondtad, hogy a doki mit mondott? nem kérdezted? Csak mondott valamit. Sok szerencsét egy 20 hetes kismamam
Szia!Én is 7 hetes vagyok, szerdán voltam dokinál, és már szivhang is volt, kb 1cm a baba.Biztos h jol látta a doki?Menj el másikhoz, talán õ jobban tud segiteni.Én elmennék!!Drukkolok!!!!
Szia...az is lehet, hogy nem 7 hetes vagy es akkor meg nem lehet baba csak esetleg petezsak...szerintem ott van csak mar most jatszadozik a mamajaval:-)
Szia! A második üzenet írónak üzenem, hogy tényleg ne hozza rá senkire a frászt inkább ne írjon! Én 4 hetes voltam mikor a dokim hasi uh-n látta a petezsákot. A következõ uh-om 6hetesen volt vérzés miatt itt látszódott már a szikhólyag is, közben találtak 1 cisztát is ami terhességnél elõfordul. Majd minden 2-ik héten járnom kellett hüvelyi uh-ra. 8-ik héten azt mondta a doki, hogy hát õ itt bizony semmilyen terhességet nem lát csak 1 nagy cisztát. Nem is akarom leírni, hogy mit éreztünk akkor a párommal. 2 nap múlva egy másik ultrahangos orvos vizsgált meg aki boldogan közölte, hogy gratulál és halgassuk meg hogy ver a pici szive. Na csak ennyit orvos és orvos között. (azóta kiderült hogy kezdõ ultrahangos orvos volt és mindenki retteg, hogy ne õ legyen legközelebb a rendelésen) A 7 hetet honnan számoltad? Az utolsó menstruáció elsõ napjától? mert ha igen akkor 7 hetes vagy ha viszont rá számolsz még kb. 10 nap beágyazódási idõt akkor csak 5 hetes vagy. 5-6 héttõl kezd verni a szivük és addig csak kis szürke folt látszik. Én babám 6 hetesen volt 10.4mm Üdv: 16 hetes kismami Sok szikert és szurkolok, ne aggódj!
Szia! Az elsõ terhességemmel én is 7 hetesen voltam dokinál, aki közölte, hogy bár vizsgálat utján terhes vagyok, de az uh-on semmit sem látott, szerinte hátrahajló volt a méhem. 2 hét múlva hívott vissza, és 9 hetesen már látszott, akkor már a szívdobogás is. Most megint 7 hetes terhes vagyok, és nem sietek orvoshoz, majd jövõhéten. Megvárom míg 8 hetes leszek, nem akarok ugy járni, mint régen. De ha a teszt kimutatja, akkor biztos, hogy terhes vagy.

Mit tehetek a fáradtság ellen? 7 hetes vagyok és úgy érzem egész nap leragadnak a szemeim, egyfolytában csak ásítozom.

Sok gyümölcsöt eszem és nem kávézom (mióta terhes vagyok). A sok gyümölcst?l meg felpuffadok. Van valami jó praktikátok?

Legjobb válasz: Szia. Nyugodtan kávézz. Nekem az orvos is javasolta már az elejétõl, mert alacsony a vérnyomásom. De ez sem fog segíteni. Az elsõ harmad így fog eltellni. Próbálj minnél többet pihenni, nem fog örökké tartani ez az állapot. Nekem is végig kísérte az elsõ harmadot,majd jobb lett, de állítólag a végén visszatér. Minden jót! 26 hetes kismama.

Szia. Nyugodtan kávézz. Nekem az orvos is javasolta már az elejétõl, mert alacsony a vérnyomásom. De ez sem fog segíteni. Az elsõ harmad így fog eltellni. Próbálj minnél többet pihenni, nem fog örökké tartani ez az állapot. Nekem is végig kísérte az elsõ harmadot, majd jobb lett, de állítólag a végén visszatér. Minden jót! 26 hetes kismama.
Szia! Egyetlen praktika a sok pihenés. A szervezeted jelzi, hogy mire van szüksége. Kávézni pedig lehet. Napi 1-2 adag gyenge kávé belefér. Boldog babavárást! 30 hetes kismami
Szia!Én is csak erösiteni tudom az elöttem szólokat, kávét nyugodtan ihatsz(persze nem nagyon erösett)és az a legjobb a pihensz.Nyugodtan aludj vagy csak pihizél nagyon jót fog tenni!!!!!Könnyü terheséget kívánok! 23 hetes kismami
Szia! Én azt olvastam, hogy a rozmaring aromát lehet a párologtatoba csöpögtetni, de mivel itthon van rozmaring bokor, igy egy csokorral raktam az asztalra.Szóval ez vérnyomásemelõ és azóta nem is szédülök annyira.2 hét szédelgés után jó érzés.probáld ki lehet neked is beválik.

Csüt-ön voltam ultrahangon, mindent rendben találtak, még a baba szivhangját is hallottam már /7 hetes vagyok/. Azonban tegnap vécézés után megtöröltem, és barnás gyengén vér hajszáleres folyásom volt, de csak akkor és annyi. Mi ez?

Legjobb válasz: Én ugyan így jártam.A 7.hétbe. A doki megvizsgált, minden rendbe volt. Azt mondta sokaknál elõfordul. Nekem úgy a 9.hét környékén teljesn megszünt. Ha nem görcsölsz, nincs darabos vérzés, akkor ne aggódj. Jó babó várást. 2 hónapos kislány anyukája

Én ugyan így jártam.A 7.hétbe. A doki megvizsgált, minden rendbe volt. Azt mondta sokaknál elõfordul. Nekem úgy a 9.hét környékén teljesn megszünt. Ha nem görcsölsz, nincs darabos vérzés, akkor ne aggódj. Jó babó várást. 2 hónapos kislány anyukája
ha nem görcsölsz akkor nincs baj szerintem de én is is igy jártam csak görcsökkel(7hetesen)és a mult héten ment el a babám!de neked sok szerencsét kivánok!vigyázz magatokra!
Nekem is ez volt és kényszerpihenõre ítéltek. Pihenj te is sokat, szedj napi 3x2 B6-ot. Azért én a helyedben visszamennék a dokihoz...
Az én dokim azt mondta elöfordul, mikor mondtam neki.Késöbb erösödött.Kaptam magzat megtarto gyogyszert.Ne álltalánosits, de nekem ez volt az egyetlen tünetem és elhalt a magzatom.Beszélj az orvossal.Pihenj sokat.Ismeröseim körében volt másnak is a terhesség alatt barnás folyása, nekik semmi problémájuk.De nem vagyunk egyformák.

Mi 7 hetesek vagyunk. Nagyon sebes a mellbimbom, már sokmindent kiprobáltunk, de semmi nem segitett rajta. és ezért a baba sem szopik rendesen. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia sajnos az elején még a kicsi nem tanulja meg a helyes mellbimbo bekapást ilyen is lesz viszont brobálj beszélni védõnõvel mondjuk hátha megtudja mutatni a helyes technikát vagy doktornénivel viszont a melledre vegyél bepanthent kenöcsõt meg esetleg bimbovédõt hát azzal jobban tudna kisfiad szopizni és neked se fájna annyira bár tudom most neked sovány vigasz de rengeteg kisbaba csinál igy az elején. Meg volna 1 kérésem normálisan van tejed kicsinek nincs lenõve a nyelve mert az is neheziti az evésbe meg hogy ha nehezen jön a tej és a kicsi már türelnmetlen inkább harapdálja tépkedi.

Szia sajnos az elején még a kicsi nem tanulja meg a helyes mellbimbo bekapást ilyen is lesz viszont brobálj beszélni védõnõvel mondjuk hátha megtudja mutatni a helyes technikát vagy doktornénivel viszont a melledre vegyél bepanthent kenöcsõt meg esetleg bimbovédõt hát azzal jobban tudna kisfiad szopizni és neked se fájna annyira bár tudom most neked sovány vigasz de rengeteg kisbaba csinál igy az elején. Meg volna 1 kérésem normálisan van tejed kicsinek nincs lenõve a nyelve mert az is neheziti az evésbe meg hogy ha nehezen jön a tej és a kicsi már türelnmetlen inkább harapdálja tépkedi.
A kérdező hozzászólása: szia! Nincs lenõve a nyelve, és a védõnõvel már beszéltem õ azt mondta fejjek, és gyógyítgassam, de nem tudok annyit lefejni, hogy elég legyen! Már azon gondolkozom, hogy kiegészítem tápszerrel, mert már nagyon fáj, és sokszor vért is szív! Jó zsíros a tejem de mégis óránként meg másfél óránként cicire kell tegyem, ezért nem is gyógyul mert mindig feláztatja!
Elmondod, miket próbáltál?
Az nem lehetséges, hogy a picinek esetleg szájpenésze van amit átragaszt a cicidre és emiatt nem tud begyógyulni. Állandóan átfertõzitek egymást. Lehet meg kellene próbálnod a lila ecstelõt, az sokféle fertõzésre jó, és a gyerek száját is kenheted vele. Nekünk is elõjött ez a probléma 6 hetes korábban. Csak egy tipp volt, esetleg érdemes átgondolni. Meli
én ugyanezzel küszködtem ekkora korában is, meg 3 hónapos korában is. sajnos ki kell bírni valahogy, és szépen lassan begyógyul. nekem amiatt jött elõ ez a probléma, mert rosszul tettem mellre; nem kapta be eléggé a bimbót, így a nyelve kisebezte. nekem egy szoptatási tanácsadó segített megtanulni a helyes szoptatást. (ami 3 hónaposnál nem volt egyszerû, mert már beidegzõdött a rossz.) én a helyedben most keresnék fel egy tanácsadót, remélhetõleg a te babád hamar át tud állni a helyes módra. itt lehet õket megtalálni: http://www.lll.hu
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat.mindennek utána fogok járni, és odafigyelni mindenre.
Nekem is kisebesedett nagyon az elején, egy hét után amikor már a fogaimat összeszorítva szoptattam vettünk bimbóvédõt, azzal tök normálisan szopizott. Mondjuk õ eleve szopizott cicibõl is rendesen, csak az én mellem nem bírta. Próbáld ki a bimbóvédõt, nem lesz tõle cumizavaros vagy mi... a mi kisfiunk még a cumisüvegbõl a tejet sem fogadja el.
12:06-os vagyok én is próbáltam bimbóvédõvel, attól nem tanulta meg rendesen bekapni a mellem. bimbóvédõn át meg nem tudja kiinni rendesen, ezért akkor meg folyton begyulladt. nekünk nagyon nem vált be a bimbóvédõ. minden gyerek más.

7 hetes vagyok, és tegnap hoztunk el egy kiskutyát. Mire kell vigyáznom? Árthat a babának?

Legjobb válasz: A kutyustól nem kell ugy félni mint a cicától.A kiskutya kapja meg a kötelezõ oltásokat és nem lesz baj.Õ nem érintkezik idegen állatokkal akkor nincs veszély a toxoplazma baktériumra.Vetesd le a vért a toxoplazmára,hogy átestél e rajta,és ha igen akkor tényleg nem vagy veszélyben.Minden jót.18hetes km.

A kutyustól nem kell ugy félni mint a cicától.A kiskutya kapja meg a kötelezõ oltásokat és nem lesz baj.Õ nem érintkezik idegen állatokkal akkor nincs veszély a toxoplazma baktériumra.Vetesd le a vért a toxoplazmára, hogy átestél e rajta, és ha igen akkor tényleg nem vagy veszélyben.Minden jót.18hetes km.
Általában minden kiskuta férges, ugyhogy fordits fokozott gondot a kézmosásra, szádhoz ne nyulj kutyázás után, és ha még nem volt meg mind a 3 féregtelenitõ kezelése, keressétek fel az állatorvost.Ja, és ha nagyobb testû kutyát vettetek, már a kezdetektõl neveljétek arra hogy nem szabad rátok ugrálni, mert a nagy pocakoddal nem lesz kellemes ha a kutya elezd "ölelgetni".
A kérdező hozzászólása: Ezt a nõgyógyásznál kell majd kérnem, hogy csinálja meg azt a vizsgálatot? Mikor lehet? Akár már most is, ha megyek legközelebb? Pici kutyát vettünk, egy angol cocker spánielt, úgyhogy az ugrálással nem lesz gond. :)
Ne aggódj. Én több, mint fél tucat állattal vagyok körülvéve, és semmi bajom. Évek óta vannak ki-bejárós cicáink, kutyáink is vannak, és még a toxoplazmózison sem estem át. A 10. heti vérvizsgálatkor kérd a nõgyógyid, jelölje be ezt is (toxoplazva vizsgálat). Ne takarítsd az almot, így nem leszel toxós terhesen. Boldog babavárást!

Szinte állandóan fáj a gyomrom és elnézést, de rengeteget böfögök, bármit eszek és iszok, semmi nem esik jól és nincs energiám és rossz kedvű vagyok.7 hetes múltam. Mit tegyek?

Úgy érzem egyre inkább elhatalmasodnak rajtam ezek a terhességi tünetek. Talán már kicsit depressziós is vagyok. Mikor múlik el? Egyre rosszabb a közérzetem. A terhesség nem betegség, de én egyre inkább így érzem magam.

Legjobb válasz: Ne aggódj! Hamarosan el fog múlni ez az érzés! Pihenj amennyit csak tudsz, és egyél könnyû(kissé ízetlen)ételeket. Amik nem terhelik meg a gyomrodat. Depresszió gyakran jelentkezhet, hisz sok a tünet, és ezek kellemetlenek. Most õószintén. Ilyenkor ki érzi jól magát. Pihenj. Csak ezt tudom mondani. És ne aggódj...elfog múlni! 12+6hetes km

Ne aggódj! Hamarosan el fog múlni ez az érzés! Pihenj amennyit csak tudsz, és egyél könnyû(kissé ízetlen)ételeket. Amik nem terhelik meg a gyomrodat. Depresszió gyakran jelentkezhet, hisz sok a tünet, és ezek kellemetlenek. Most õószintén. Ilyenkor ki érzi jól magát. Pihenj. Csak ezt tudom mondani. És ne aggódj...elfog múlni! 12+6hetes km
A terhesség valóban nem betegség, csak a hormonális változások nem egyformán hatnak mindenki szervezetére. Nem véletlen hívják másállapotnak is. Annyit tudsz tenni, hogy megpróbálod kitapasztalni mi az ami mégis jó a gyomrodnak és inkább többször de kis adagokat enni. Van aki gyomrának jót szokott tenni egy pár korty gyömbéres üdítõ. A 12 hét környékén elég látványosan enyhülnek a rossz közérzetre, gyomorra vonatkozó panaszok, addig kell valahogy kibekkelni.
A gyomrodra szedjél Rennie-t és Espumisan-t, hidd el segít és jobb kedved lesz!
Én is 7 hetes múltam és engem is kínoznak a rosszullétek. Nem tudom élvezni a terhességet, és irígylem azokat, akiknek semmi bajuk. Szinte egész nap itthon fekszem, nincs kedves semmihez és erõm se. Remélem hamarosan elmúlik, bár éveknek telik ez a pár hét is:)
Szia!Én most 16 leszek, pont ilyen tüneteim voltak, kerülni kell a szénsavas italokat, azokat a kajákat amik nem terhesen is böfögtetnek, a fáradtság és rosszkedv lassan elmúlik de jön egyéb...sajnos nekem gyomorsav lábgörcs és szorulás.Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ki fogom próbálni a Rennie-t. Ezen a héten még szabin vagyok, de rossz belegondolni, hogy a jövõhéttõl újra 6-kor kelek, nem is tudom hogy lesz. Táppénzre még nem akarnék menni. Mégegyszer köszi mindenkinek!
Nekem abban az idõszakban nagyon jól estek a gyümölcsök, és úgy éreztem, hogy fel is töltenek könnyen és gyorsan felhasználható energiával. Amit nem kívánsz, vagy utána okoz emésztési panaszokat, azt most inkább ne erõltesd, amikor majd nagyon nõ a baba úgyis megennéd majd a vasszöget is!
A kérdező hozzászólása: Nem hiszitek el, vettem Rennie-t és mintha kicseréltek volna. Már nem fáj a gyomrom és több energiám van. Rengeteget kivett belõlem a fájdalom. Köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!