Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes vagyok néha-néha (26 db)

7 hetes vagyok, néha a folyásom kissé barnás színű, ez gond?

Más panaszom nincs, leszámítva az er?s hányingert és néha egy-egy kisebb nyilalást, mint mensi el?tt.

Legjobb válasz: mindenképp menj orvoshoz,én is pont 7-hetesen voltam így.kaptam gyógyszert,meg szigorúan feküdnöm kellett és szexelni sem szabadott,mig az orvos azt mondta lehet. holnap reggel mindenképp menj el orvosodhoz!

mindenképp menj orvoshoz, én is pont 7-hetesen voltam így.kaptam gyógyszert, meg szigorúan feküdnöm kellett és szexelni sem szabadott, mig az orvos azt mondta lehet. holnap reggel mindenképp menj el orvosodhoz!
Igen, gond. Most nem ijesztgetni akarlak, de vetélés jele is lehet. Azonnal menj orvoshoz!!!!
igen, mindenképp menj orvoshoz!!!!!!
Orvos igen, több oka is lehet, lehet csak egyszerû magyarázata van, de lehet hormonhiány amit gyszeresen tudnak pótolni, ha idõben mész.

7 hetes vagyok, néha úgy érzem mintha be lennék csípve, szédelgek és rosszabbul látok. Ez normális?

Egész nap hányingerem van, de mellé még ez is, egész nap itthon vagyok, fekszem, csak lézengek. Meddig fog ez tartani még? Volt akinek 12. hétnél hamarabb elmúltak a rosszullétek?

Legjobb válasz: Nem alacsony a vérnyomásod? terhesség elején is megeshet a hormonváltozások hatására. Igyál sokat,az kicsit emeli a vérnyomást, próbálj minél többet friss levegõn lenni, sétálni. Lehet, hogy segít.

Nem alacsony a vérnyomásod? terhesség elején is megeshet a hormonváltozások hatására. Igyál sokat, az kicsit emeli a vérnyomást, próbálj minél többet friss levegõn lenni, sétálni. Lehet, hogy segít.
Szia! Sokat legyél levegõn, sétálj sokat.Ez jót tett nekem remélem neked is jó lesz. Boldog Baba várást! 27+4 hetes kismami(1 éves kilány anyukája)
Szia! Igen, normális, ne aggódj. Nekem van egy szembetegségem és emiatt sokat járok dokihoz. Rákérdeztem és azt mondták, hogy terhesség alatt akár hetente is változhat a látás. Ez is a hormonok miatt van. Szédülni én is szoktam, és nekem is van, hogy egész nap hányingerem van, de van olyan nap is, amikor csak reggel. Ez változó. Jelenleg én 7+3 napos vagyok. Te pontosan mennyi? És ha nem gond megkérdezhetem mekkora a babód? Én tegnap voltam uh-n és 6 mm volt. Picikének találom. Amúgy én is otthon vagyok, de már most nem nagyon tudok magammal mit kezdeni.
szia! en is voltam mar igy. foleg reggel es delelott. reggel rogton forgott a vilag korulottem amint kikeltem az agybol.a vernyomasom volt elegge alacsony 80/44 szoval rakenyszeruletem hogy akaratom ellenre kavezzak reggel, mert a Coca Cola sem segitett, hiaba tartalmaz koffeint. nagy nehezen legyurtem a kavet, es azota helyre allt a vernyomasom. jot tesz ha setalgatsz a friss levegon. Udv.14 hetes
Szia, én is szédelegtem az elején, nekem alacsony a vérnyomásom is, viszont a pulzusom meg magas. (100/60 és 100 a pulzus is). Nagyon hamar kifáradtam. Táncórákon nem mert megforgatni a férjem, mert kellett vagy 5 mp. amíg megtaláltam magam :) ). Pihenj, fontos még a korai terhességnél is. Kitartás!!! Késõbb a poci miatti " jaj azt hittem elférek - re is készülj:) ).
A kérdező hozzászólása: 7 hetes leszek, kedden voltan uh-n 6 hét 1 naposan, akkor volt 6 mm-es:)

7 hetes terhes vagyok néha-néha nagyon ritkán fehér-sárgás vmi folyik ki belölem szaga nincs. Ez baj v ilyenkor természetes?

Legjobb válasz: Szia! En 10 hetes vagyok.Ugy tudom ez normalis.Amig nem verzel addig nincs gond!!!!Minden jot!

Szia! En 10 hetes vagyok.Ugy tudom ez normalis.Amig nem verzel addig nincs gond!!!!Minden jot!
Nekem is van, ugy tudom nem baj.Ha csip, fáj esetleg akkor doki!
Szia! Ez a folyás természetes és a terhesség elõrehaladtával elõfordulhat, hogy növekedni fog a mennyisége, használj valami jófajta tisztasági betétet! Addig amíg nem csíp, addig nincs gond, de ha igen beszélj a dokival mert az fertõzésre utalhat. Boldog babavárást 33. hetes kismama
Szia! Nálam a kezdetektõl megvan. A dokim azt mondta, ha nem csíp, ég, viszket, akkor semmi gond. Ez természetes. ha nincs panaszod, akkor csak tisztasági betéttel tudsz ellene védekezni, fõleg ha sok van.
Ha nem görcsölsz, nem vérzel, akkor rendben van.
Sehonnan nem tudtam, csak reménykedtem. Te is csak azt tudsz, nem szabad rosszra gondolni. Most én onnan tudom hogy minden rendben, hogy rosszul vagyok folyamatosan. Viszont tavaly nem voltam rosszul, 10 hetesen kiderült hogy 2 hete már nem él a magzat, és nem véreztem.
Én egyszerûen tudtam. Nincs vérzés, nincs görcs, akkor mi baj lenne? Normális esetben nincs baj. Miért lenne? Más nem is jutott eszembe. Tudod, a gondolatnak teremtõ ereje van!
sehonnan nem tudtam, 6 hetesen se embrió se szívhang. 8 hetesen elmentem másik orvoshoz aki uh készülék nélkül közölte hogy a baba nem nõtt és valószínûleg nem élõ terhesség...másnapra kértem idõpontot egy 3. helyre uhra...életem legrosszabb éjszakája volt, de a férjem nyugtatott, hogy nem szabad rosszra gondolni, minden rendben lesz, vakon hitte hogy semmi baja a babának annak ellenére amit az orvos mondott. Erõt vettem magamon én is, elmormoltam pár száz imát érte és másnap az uh-n kiderült hogy igen is hogy nõtt, van embrió, szívhang stb. (az elõzõ orvost nem minõsíteném) most 27 hetes :) Tehát ha nem is tudod biztosan, érezd, hidd, és minden rendben van/lesZ:)
Én nem Magyarországon élek. Itt olyan a rendszer, hogy a 12. hétig nem is tartanak terhesnek. Elmentem a pozi teszt után, nem egész 6 hetesen, akkor látta a doktornõ, hogy valami elkezdõdõtt és ennyi. A következõ uh-ra csak a 12. hétre kaptam idõpontot. Addig semmi. Több mint 6 hétig nem is lát orvos. Ha véreznék, görcsölnék, akkor persze rögtön mennék az orvoshoz, de ha nincs ilyen, akkor csak türelmesen vár az ember. Én abban bízom, hogy mivel néha émelygek, néha feszül a hasam és a mellem nyomsára érzékeny ez azt jelentheti, hogy talán minden rendben és annak ellenére, hogy tavaly már volt egy vetélésem, mégse vagyok hajlandó idegeskedni. Egyszerûen eldöntöttem, hogy nem izgulok és mondogatom, hogy most úgyis minden rendben lesz. Ennyit tehetünk, hogy reménytkedünk, hogy minden rendben. Sajnos kétnaponta mégse mehetünk be az orvoshoz, hogy ugyan nézzük már meg a babát.
A kérdező hozzászólása: utolsó:mellem nekem is ilyen.nyomom fáj, de van, hogy magától feszül de annyira , hogy néha sírni tudnék.tipikus rosszullétem nincs csak néha nekem délután rám jön ilyen émelygés szerû. azt érzem, hogy vmi nem stimmel a gyomrommal.na akkor egy ideig se inni se enni nem tudok, aztán elmúlik és jön a gyomorégés aztn éhes leszek:) ...én néha enyhe görcsölgetést is érzek, azt mondják az is normális.
Ezek a tünetek már pont elegek ahhoz, hogy az ember nyugodtan azt hihesse, hogy minden rendben. :-)

7 hetes vagyok, miért fájdogál néha a jobb petefészkemnél? Esetleg bajt jelez?

Legjobb válasz: NEm hiszem,hogy baj lenne nekem is fájdogált néha szurkállt is,de már megszûnt.Azért szólj a dokidnak,ha meg begörcsöl nagyon irány a kház!!35hetes kismama

NEm hiszem, hogy baj lenne nekem is fájdogált néha szurkállt is, de már megszûnt.Azért szólj a dokidnak, ha meg begörcsöl nagyon irány a kház!!35hetes kismama
Nem hiszem, hogy baj. Gondold csak el, mennyi hormon tobzodik most benned. Es ennek egy jo reszet a petefeszek termeli.
Szia! Biztos, hogy a petefészkednél? Én is 7 hetes vagyok, és nekem is szokott fájdogálni az alhasam hol a jobb oldalon, hol a balon, de azt olvastam, hogy ez teljesen természetes, nõ a méh és húzódnak a szalagok. Szóval szerintem nyugodj meg! Ha a fájdalom erõs lesz, akkor viszont irány a doki!

7 hetes vagyok. Normális hogy szinte semmi bajom nincs? Csak néha az émelygés de az is ritkán. A cickóim sem fájnak és nem feszülnek, pedig kéne nem?

Dokihoz csak kedden megyek, remélem hogy ott a picikém a hasamban! Izgulok hogy ott legyen és hogy mit fogunk látni! Aggaszt hogy szinte semmilyen tünetem nincs. F?leg a cicim idegesít.

Legjobb válasz: Szia. Ne aggódj, nekem az elsõ terhességi tünetem az volt, hogy a 20-ik héten megmozdult a babám. Majd a vége felé lesz bõven. Nyugi, élvezd hogy jól viseled. Boldog babavárást! 35 hetes kismama.

Szia. Ne aggódj, nekem az elsõ terhességi tünetem az volt, hogy a 20-ik héten megmozdult a babám. Majd a vége felé lesz bõven. Nyugi, élvezd hogy jól viseled. Boldog babavárást! 35 hetes kismama.
Normális hoy nincs tüneted, nem mindenkinél jönnek elõ. Örülj neki. 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Boldog babavárást!
Örülj neki, hogy nincs tüneted! Vigyázz magadra és gratula a babához!
Nekem sem volt semmi hányinger, se cicibaj. Késõbb egy kis álmosság, de az is hamar elmúlt. Ilyen gondtalan terhességet kívánok továbbra is, és könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! Sok boldogságot!
Nincs olyan, hogy kötelezõ terhességi tünet. Nekem pl. semmi tünetem nem volt, a mai napig nincs is, mégis 26 hetes kismama vagyok. :)

7 hetes vagyok és pár napja nyilallgat a hasam. Van amikor enyhébben, de van amikor elég erőteljesen érzem. Néha megijeszt rendesen. Ez természetes velejárója a terhességnek?

Legjobb válasz: Mensiszerû görcsölgetés lehet, viszont az nem szabad, h erõteljes legyen. Kezdj el magnéziumot szedni. Ha arra sem áll le, akkor orvoshoz menj.

Mensiszerû görcsölgetés lehet, viszont az nem szabad, h erõteljes legyen. Kezdj el magnéziumot szedni. Ha arra sem áll le, akkor orvoshoz menj.
Szia! Én is 7 hetes vagyok, és nekem is szokott lenni. Ha hirtelen megfordulok az ágyban, vagy ha felkelek, belenyilall a hasam aljába. Ez természetes, a méhszalagok nyúlnak :) )
Magne B6 használhat, én napi 3x2-t szedtem rá és pihentem mellette sokat.
A kérdező hozzászólása: Menziszerû görcseim nincsenek egyáltalán csak ez az éles nyilallás és szurkálás, már aggódom. Magne B6-ot szedek, de nem használ. Jövõ hét közepén megyek orvoshoz.
Nekem is volt, pedig szedem a magne B6-t, sõt még 10 hetesen is volt most a héten. Elmentem dokihoz, szerencsére nem talált semmi problémát. Ha nagyon erõteljes, jobb, ha lát doki, legalább megnyugtat, hogy minden rendben, a méh növekedése, a méhszalagok nyúlása okozza leginkább. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megnyugodtam. Próbálok pihenni, az általában segít.
Nekem is sokszor belenyilal. (8h km)

7 hetes terhes vagyok. Néha bekeményedik a hasam és kis szurkálós érzésem van a petefészkemben. Mitől van ez?

Legjobb válasz: A bekeményedést nem érezheted, az más. De a szurkálás teljesen természetes, mivel nyúlnak a szalagjaid. Teljesen normális. :) Boldog babavárást. 14 h km

A bekeményedést nem érezheted, az más. De a szurkálás teljesen természetes, mivel nyúlnak a szalagjaid. Teljesen normális. :) Boldog babavárást. 14 h km
Teljesen normális, nekem úgy fájt sokszor, hogy ki sem tudtam egyenesedni, pihenj sokat, csak rendezkednek a dolgok odalenn!!!! :-)))
Szurkáló érzést a méhszalagok nyúlása okozza.Teljesen természetes.Nekem a keményedésre magnéziumot kellett szednem.Pihenj sokat! Gratulálok!
szia!nekem is volt, én most vagyok a 13.hétben és még néha most is beszúrkál majd idõvel megritkul.Sokat pihenj így az elsõ idõkben és kerüld a hirtelen mozdulatokat. És tudom hogy korai ilyet írni de álld meg és ne simogasd a hasad, sok kismamának azért keménykedik be az elsõ idõkben is.Sok sikert és boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató, kedves szavakat. Most pont erre van szükségem.

Van kettő 7 hetes fiú degum. Néha "háborúznak" és párzani próbálnak. Egyébként nagyon jól megvannak. Hosszútávon elfajulhat ez vagy szerezzek egy lányt az egyik fiú mellé?

együtt alszanak és együtt játszanak!

Legjobb válasz: nekem is két fiúdegum van...még megvannak :P sztem meglesznek;) (enyémek 2 évesek múltak) amúgy ha beszerzel egy lánydegut, arra figyelj, hogy egy lánydeguhoz mindig csak egy fiúdegut lehet rakni (viszont egy fiúdeguhoz lehet több lánydegut) :D

nekem is két fiúdegum van...még megvannak :P sztem meglesznek;) (enyémek 2 évesek múltak) amúgy ha beszerzel egy lánydegut, arra figyelj, hogy egy lánydeguhoz mindig csak egy fiúdegut lehet rakni (viszont egy fiúdeguhoz lehet több lánydegut) :D
Nekünk is két fiu degunk van. ez normális a deguknál. nagy családban élnek és egyik a másikon alszik, aza fönök aki felül van, és azért verekednek. ezek kisebb hatalmi harcok. ez változó de sok helyen a fiuk csúnyán össze tudnak verekedni. Nálunk annyira elfajult ez a hatalmi harc (testvérpárok) hogy az egyiknek kettészakadta füle a másikank meg a szemhélyába kapott bele a másik. Már vérre ment, és akkor az orvos kasztrációt javasolt. ez megtörtént és 3 hét múlva újra béke volt. azóta is jólmegvannak. Ha lányt viszel mégjobben elfajulhat a verekedés a lányért. és ugye ott a szaporulat is...
Hehe ... nekünk úgy volt , hogy két lány, és csak párzani próbálnak... hát most ott vannak a 14 napos kicsik xDD

Ha a baba az öklét tömi a szájába, az mindig azt jelzi, hogy éhes, vagy néha úgymond cumi helyett használja? (7 hetes a babánk. )

cumi

Legjobb válasz: Hát szerintem 7 hetes korban ez még legtöbbször az éhséget jelenti, de ehhez többnyire más jelek is társulnak, pl. forgatja a fejét, keresi a cicit. Neked kell kiismerned a babádat. Kb. 3 hós kor körül aztán mindig tömködik az öklüket a szájukba, akár éhesek, akár nem.

Hát szerintem 7 hetes korban ez még legtöbbször az éhséget jelenti, de ehhez többnyire más jelek is társulnak, pl. forgatja a fejét, keresi a cicit. Neked kell kiismerned a babádat. Kb. 3 hós kor körül aztán mindig tömködik az öklüket a szájukba, akár éhesek, akár nem.
ha ehes lenne sirna. inkabb csak nyugtato hatassal van ra.
Nekunk is 7 hetes a lanyunk, o ha ehes, tatott szajjal nyujtogatja a nyelvet, azutan jon az, hogy cuppogtatja az oklet, utana meg "bijju - ejjjjj" szeruen kezd sirni...
Az én babám 6hetes és õ is ezt csinálja de szerintem nem éhes legtöbbször, hanem így nyugtatja magát! (õ hasfájós és olyankor szokta ezt csinálni vagy még elalvás elõtt)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!