Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes vagyok és néha (13 db)

Ha nem görcsölsz, nem vérzel, akkor rendben van.
Sehonnan nem tudtam, csak reménykedtem. Te is csak azt tudsz, nem szabad rosszra gondolni. Most én onnan tudom hogy minden rendben, hogy rosszul vagyok folyamatosan. Viszont tavaly nem voltam rosszul, 10 hetesen kiderült hogy 2 hete már nem él a magzat, és nem véreztem.
Én egyszerûen tudtam. Nincs vérzés, nincs görcs, akkor mi baj lenne? Normális esetben nincs baj. Miért lenne? Más nem is jutott eszembe. Tudod, a gondolatnak teremtõ ereje van!
sehonnan nem tudtam, 6 hetesen se embrió se szívhang. 8 hetesen elmentem másik orvoshoz aki uh készülék nélkül közölte hogy a baba nem nõtt és valószínûleg nem élõ terhesség...másnapra kértem idõpontot egy 3. helyre uhra...életem legrosszabb éjszakája volt, de a férjem nyugtatott, hogy nem szabad rosszra gondolni, minden rendben lesz, vakon hitte hogy semmi baja a babának annak ellenére amit az orvos mondott. Erõt vettem magamon én is, elmormoltam pár száz imát érte és másnap az uh-n kiderült hogy igen is hogy nõtt, van embrió, szívhang stb. (az elõzõ orvost nem minõsíteném) most 27 hetes :) Tehát ha nem is tudod biztosan, érezd, hidd, és minden rendben van/lesZ:)
Én nem Magyarországon élek. Itt olyan a rendszer, hogy a 12. hétig nem is tartanak terhesnek. Elmentem a pozi teszt után, nem egész 6 hetesen, akkor látta a doktornõ, hogy valami elkezdõdõtt és ennyi. A következõ uh-ra csak a 12. hétre kaptam idõpontot. Addig semmi. Több mint 6 hétig nem is lát orvos. Ha véreznék, görcsölnék, akkor persze rögtön mennék az orvoshoz, de ha nincs ilyen, akkor csak türelmesen vár az ember. Én abban bízom, hogy mivel néha émelygek, néha feszül a hasam és a mellem nyomsára érzékeny ez azt jelentheti, hogy talán minden rendben és annak ellenére, hogy tavaly már volt egy vetélésem, mégse vagyok hajlandó idegeskedni. Egyszerûen eldöntöttem, hogy nem izgulok és mondogatom, hogy most úgyis minden rendben lesz. Ennyit tehetünk, hogy reménytkedünk, hogy minden rendben. Sajnos kétnaponta mégse mehetünk be az orvoshoz, hogy ugyan nézzük már meg a babát.
A kérdező hozzászólása: utolsó:mellem nekem is ilyen.nyomom fáj, de van, hogy magától feszül de annyira , hogy néha sírni tudnék.tipikus rosszullétem nincs csak néha nekem délután rám jön ilyen émelygés szerû. azt érzem, hogy vmi nem stimmel a gyomrommal.na akkor egy ideig se inni se enni nem tudok, aztán elmúlik és jön a gyomorégés aztn éhes leszek:) ...én néha enyhe görcsölgetést is érzek, azt mondják az is normális.
Ezek a tünetek már pont elegek ahhoz, hogy az ember nyugodtan azt hihesse, hogy minden rendben. :-)

7 hetes vagyok és pár napja nyilallgat a hasam. Van amikor enyhébben, de van amikor elég erőteljesen érzem. Néha megijeszt rendesen. Ez természetes velejárója a terhességnek?

Legjobb válasz: Mensiszerû görcsölgetés lehet, viszont az nem szabad, h erõteljes legyen. Kezdj el magnéziumot szedni. Ha arra sem áll le, akkor orvoshoz menj.

Mensiszerû görcsölgetés lehet, viszont az nem szabad, h erõteljes legyen. Kezdj el magnéziumot szedni. Ha arra sem áll le, akkor orvoshoz menj.
Szia! Én is 7 hetes vagyok, és nekem is szokott lenni. Ha hirtelen megfordulok az ágyban, vagy ha felkelek, belenyilall a hasam aljába. Ez természetes, a méhszalagok nyúlnak :) )
Magne B6 használhat, én napi 3x2-t szedtem rá és pihentem mellette sokat.
A kérdező hozzászólása: Menziszerû görcseim nincsenek egyáltalán csak ez az éles nyilallás és szurkálás, már aggódom. Magne B6-ot szedek, de nem használ. Jövõ hét közepén megyek orvoshoz.
Nekem is volt, pedig szedem a magne B6-t, sõt még 10 hetesen is volt most a héten. Elmentem dokihoz, szerencsére nem talált semmi problémát. Ha nagyon erõteljes, jobb, ha lát doki, legalább megnyugtat, hogy minden rendben, a méh növekedése, a méhszalagok nyúlása okozza leginkább. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megnyugodtam. Próbálok pihenni, az általában segít.
Nekem is sokszor belenyilal. (8h km)

7 hetes vagyok. Normális hogy szinte semmi bajom nincs? Csak néha az émelygés de az is ritkán. A cickóim sem fájnak és nem feszülnek, pedig kéne nem?

Dokihoz csak kedden megyek, remélem hogy ott a picikém a hasamban! Izgulok hogy ott legyen és hogy mit fogunk látni! Aggaszt hogy szinte semmilyen tünetem nincs. F?leg a cicim idegesít.

Legjobb válasz: Szia. Ne aggódj, nekem az elsõ terhességi tünetem az volt, hogy a 20-ik héten megmozdult a babám. Majd a vége felé lesz bõven. Nyugi, élvezd hogy jól viseled. Boldog babavárást! 35 hetes kismama.

Szia. Ne aggódj, nekem az elsõ terhességi tünetem az volt, hogy a 20-ik héten megmozdult a babám. Majd a vége felé lesz bõven. Nyugi, élvezd hogy jól viseled. Boldog babavárást! 35 hetes kismama.
Normális hoy nincs tüneted, nem mindenkinél jönnek elõ. Örülj neki. 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Boldog babavárást!
Örülj neki, hogy nincs tüneted! Vigyázz magadra és gratula a babához!
Nekem sem volt semmi hányinger, se cicibaj. Késõbb egy kis álmosság, de az is hamar elmúlt. Ilyen gondtalan terhességet kívánok továbbra is, és könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! Sok boldogságot!
Nincs olyan, hogy kötelezõ terhességi tünet. Nekem pl. semmi tünetem nem volt, a mai napig nincs is, mégis 26 hetes kismama vagyok. :)

7 hetes kismama vagyok és néha nagyon el kezd fájni a derekam, kicsit a hasam, ugye megmarad a babám?

Legjobb válasz: Derékfájás és enyhe hasi fájdalom teljesen természetes! Ettõl nem lesz baja a babádnak ne izgulj!

Derékfájás és enyhe hasi fájdalom teljesen természetes! Ettõl nem lesz baja a babádnak ne izgulj!

7 hetes vagyok, néha úgy érzem mintha be lennék csípve, szédelgek és rosszabbul látok. Ez normális?

Egész nap hányingerem van, de mellé még ez is, egész nap itthon vagyok, fekszem, csak lézengek. Meddig fog ez tartani még? Volt akinek 12. hétnél hamarabb elmúltak a rosszullétek?

Legjobb válasz: Nem alacsony a vérnyomásod? terhesség elején is megeshet a hormonváltozások hatására. Igyál sokat,az kicsit emeli a vérnyomást, próbálj minél többet friss levegõn lenni, sétálni. Lehet, hogy segít.

Nem alacsony a vérnyomásod? terhesség elején is megeshet a hormonváltozások hatására. Igyál sokat, az kicsit emeli a vérnyomást, próbálj minél többet friss levegõn lenni, sétálni. Lehet, hogy segít.
Szia! Sokat legyél levegõn, sétálj sokat.Ez jót tett nekem remélem neked is jó lesz. Boldog Baba várást! 27+4 hetes kismami(1 éves kilány anyukája)
Szia! Igen, normális, ne aggódj. Nekem van egy szembetegségem és emiatt sokat járok dokihoz. Rákérdeztem és azt mondták, hogy terhesség alatt akár hetente is változhat a látás. Ez is a hormonok miatt van. Szédülni én is szoktam, és nekem is van, hogy egész nap hányingerem van, de van olyan nap is, amikor csak reggel. Ez változó. Jelenleg én 7+3 napos vagyok. Te pontosan mennyi? És ha nem gond megkérdezhetem mekkora a babód? Én tegnap voltam uh-n és 6 mm volt. Picikének találom. Amúgy én is otthon vagyok, de már most nem nagyon tudok magammal mit kezdeni.
szia! en is voltam mar igy. foleg reggel es delelott. reggel rogton forgott a vilag korulottem amint kikeltem az agybol.a vernyomasom volt elegge alacsony 80/44 szoval rakenyszeruletem hogy akaratom ellenre kavezzak reggel, mert a Coca Cola sem segitett, hiaba tartalmaz koffeint. nagy nehezen legyurtem a kavet, es azota helyre allt a vernyomasom. jot tesz ha setalgatsz a friss levegon. Udv.14 hetes
Szia, én is szédelegtem az elején, nekem alacsony a vérnyomásom is, viszont a pulzusom meg magas. (100/60 és 100 a pulzus is). Nagyon hamar kifáradtam. Táncórákon nem mert megforgatni a férjem, mert kellett vagy 5 mp. amíg megtaláltam magam :) ). Pihenj, fontos még a korai terhességnél is. Kitartás!!! Késõbb a poci miatti " jaj azt hittem elférek - re is készülj:) ).
A kérdező hozzászólása: 7 hetes leszek, kedden voltan uh-n 6 hét 1 naposan, akkor volt 6 mm-es:)

Van kettő 7 hetes fiú degum. Néha "háborúznak" és párzani próbálnak. Egyébként nagyon jól megvannak. Hosszútávon elfajulhat ez vagy szerezzek egy lányt az egyik fiú mellé?

együtt alszanak és együtt játszanak!

Legjobb válasz: nekem is két fiúdegum van...még megvannak :P sztem meglesznek;) (enyémek 2 évesek múltak) amúgy ha beszerzel egy lánydegut, arra figyelj, hogy egy lánydeguhoz mindig csak egy fiúdegut lehet rakni (viszont egy fiúdeguhoz lehet több lánydegut) :D

nekem is két fiúdegum van...még megvannak :P sztem meglesznek;) (enyémek 2 évesek múltak) amúgy ha beszerzel egy lánydegut, arra figyelj, hogy egy lánydeguhoz mindig csak egy fiúdegut lehet rakni (viszont egy fiúdeguhoz lehet több lánydegut) :D
Nekünk is két fiu degunk van. ez normális a deguknál. nagy családban élnek és egyik a másikon alszik, aza fönök aki felül van, és azért verekednek. ezek kisebb hatalmi harcok. ez változó de sok helyen a fiuk csúnyán össze tudnak verekedni. Nálunk annyira elfajult ez a hatalmi harc (testvérpárok) hogy az egyiknek kettészakadta füle a másikank meg a szemhélyába kapott bele a másik. Már vérre ment, és akkor az orvos kasztrációt javasolt. ez megtörtént és 3 hét múlva újra béke volt. azóta is jólmegvannak. Ha lányt viszel mégjobben elfajulhat a verekedés a lányért. és ugye ott a szaporulat is...
Hehe ... nekünk úgy volt , hogy két lány, és csak párzani próbálnak... hát most ott vannak a 14 napos kicsik xDD

Mikor múlnak el a terhesség tünetei? 7 hetesen korai, hogy enyhülni érzem a hasfájdogálásaimat és nem vagyok már annyira fáradt sem. A gyomrom fáj, meg ég inkább és néha hányingerem is van mostanában.

Elég megviseltnek érzem folyamatosan magam, változhatnak ezek a tünetek id?r?l id?re? Mint a többség én is aggódom, hogy rendben legyen minden.

Legjobb válasz: Szia!Én most múltam 14 hetes és a hányinger már elmúlt,de a szagokat most se bírom,nagyon rosszul alszom és mindentõl savam van.A hasam nem fájt egyáltalán.

Szia!Én most múltam 14 hetes és a hányinger már elmúlt, de a szagokat most se bírom, nagyon rosszul alszom és mindentõl savam van.A hasam nem fájt egyáltalán.
Én is 7 hetes vagyok. Egész nap hányingerem van, ami rettentõen lefáraszt, szinte egész nap fekszem, szalad a lakás, és én hiába akarom egyszerûen nem bírok bármit is megcsinálni:( A hányinger néha kicsit alábbhagy, akkor van némi erõm, de már a gyomrom nekem is kezd fájdogálni.
Renniet szoktam bevenni ha már nagyon nem bírom, egyébként nem segít semmi.
Majd ha már több, mint egy hete nem érzel tüneteket, akkor talán elhiheted, hogy elmúlt. De ilyenkor még egyik nap azt hiszed, hogy elmúlt, aztán két nap múlva sokkal erõsebben visszatér. Amúgy a tünetek teljesen normálisak, sajnos ez van. Sokan a gyömbért, gyömbéres kekszet javasolják a hányingerre, gyomorpanaszokra.
A kérdező hozzászólása: Sajnos volt oka, hogy enyhültek a tüneteim, beigazolódott a félelmem. Csak gondoltam megírom, sajnos meg lett a válasz.
Szia! Én is jövõ héten leszek 7 hetes és pl nekem is alábbhagytak a tüneteim, izgulok is emiatt, de az is lehet, hogy holnap meg kikelni sem tudok majd az ágyból. Pl. eddig a melleim majd leszakadtak a gravitációtól, ha álltam, most meg épp csak érintésre érzékenyek. Biztos nincs baj egyikünknél sem, ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm az utolsó hozzászólónak! Igazán jól esik egy kis megnyugtatás!
Ne izgulj, minden rendben lesz, ha pl.nem érzel egy nap semmi tünetet az nem azt jelenti hogy baj van a picivel.Sajnos annyi mindent lehet olvasni hogy az ember állandó stresszben éli meg a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, köszönöm! De egyenlõre attól tartok, hogy miért múlik el a fáradtságom, csak a jövõhéten megyek újra UH-ra. Remélem rendben lesz minden. Jó ez az oldal, de idõnként olyat olvas az ember, hogy elõtte nem tartott tõle, utána viszont igen.
A kérdező hozzászólása: És diétázol? Mit szoktál inkább enni? Vagy teljesen mindegy, semmi sem segít?
szia, megirnad, h mi történt: elhalt a baba? én is pont igy érzek, h jelentosebben enyhulnek, elvileg 7 hetes vagyok

Mikortól érzi a baba a mama hangulat változásait? Úgy értem hogy 6-7 hetes terhességnél ártok neki ha idegeskedek néha vagy sírok? A nagyobbik gyerekem néha kikészít és ilyenkor az ideg majd szét vág de nem szeretnék ártani a babámnak.

Próbálok mindig gyorsan megnyugodni de olyan rossz a gyerekem hogy lehetetlen bírni vele.

Legjobb válasz: Szia! Nem tesz jót az idegeskedés de elvileg 13.héttõl érzi a hangulatod a baba! http://www.freeweb.hu/mama-baba/hetrolhetre1.html

Szia! Nem tesz jót az idegeskedés de elvileg 13.héttõl érzi a hangulatod a baba! http://www.freeweb.hu/mama-baba/hetrolhetre1.html

7 hetes terhes vagyok es egesz nap le akar szakadni a hasam alja, derekam, hatam. Es neha szurkal a jobb petefeszkemnel. Mitol van ez?

Legjobb válasz: Teljesen normális. A méhed most nagy átalakuláson megy át, ezt érzed.

Teljesen normális. A méhed most nagy átalakuláson megy át, ezt érzed.

7 hetes terhes vagyok. Néha bekeményedik a hasam és kis szurkálós érzésem van a petefészkemben. Mitől van ez?

Legjobb válasz: A bekeményedést nem érezheted, az más. De a szurkálás teljesen természetes, mivel nyúlnak a szalagjaid. Teljesen normális. :) Boldog babavárást. 14 h km

A bekeményedést nem érezheted, az más. De a szurkálás teljesen természetes, mivel nyúlnak a szalagjaid. Teljesen normális. :) Boldog babavárást. 14 h km
Teljesen normális, nekem úgy fájt sokszor, hogy ki sem tudtam egyenesedni, pihenj sokat, csak rendezkednek a dolgok odalenn!!!! :-)))
Szurkáló érzést a méhszalagok nyúlása okozza.Teljesen természetes.Nekem a keményedésre magnéziumot kellett szednem.Pihenj sokat! Gratulálok!
szia!nekem is volt, én most vagyok a 13.hétben és még néha most is beszúrkál majd idõvel megritkul.Sokat pihenj így az elsõ idõkben és kerüld a hirtelen mozdulatokat. És tudom hogy korai ilyet írni de álld meg és ne simogasd a hasad, sok kismamának azért keménykedik be az elsõ idõkben is.Sok sikert és boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató, kedves szavakat. Most pont erre van szükségem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!