Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes vagyok ez kb 5 (3 db)

7 hetes terhes vagyok (ez kb 5. hétnek felel meg) 5-8mm-es a petezsákom, de sajnos szívhangot még nem hallott a doki. Lehet baj?

Azt mondta hogy ha jöv? héten sem lesz akkor kaparás lesz a vége. Szerintetek igaza van a dokinak? Egy hete 4. 2-7mm-es volt. Egy aggódó kismama.

Legjobb válasz: Ez csak az én véleményem, nem orvosi diagnózis: ha a baba fejlõdik (márpedig fejlõdik!), akkor nem lehet halott! Szerintem kérd ki egy másik orvos véleményét is!

Ez csak az én véleményem, nem orvosi diagnózis: ha a baba fejlõdik (márpedig fejlõdik!), akkor nem lehet halott! Szerintem kérd ki egy másik orvos véleményét is!
Szia! Ha 5-8 mm-es a magzatod, akkor gondold el, mekkora lehet a szíve? Kb. a mákszem töredéke. Mit vártok még egy ekkora szívtõl, hogy majd zakatolni fog? Én külföldön vagyok, ahol nincs terhesgondozás. 4 hetente a háziorvos megméri a vérnyomásomat, ebben kimerül minden vizsgálat. 16 hetesen nem hallgata meg a magzat szívét, mondván, még nem biztos, hogy fog hallatszani, ne aggódjunk feleslegesen. 21 hetesen hallgattuk elõször a szívverést. Amúgy is fejlõdik a magzatod, egy hét alatt is látható a változás. Az orvosod egy hóhér, mégis mit képzel magáról? Neki egy magzattal több vagy kevesebb nem jelent semmit, de neked a saját kisgyermeked, ne bízd a jövõtöket egy ilyen könnyelmû emberre. Szerintem keress másik orvost, ne keseredj el! Jó egészséget mindkettõtöknek!
szia . szerintem is keress fel mielõbb egy másik dokit! az ilyen bunkó orvosokkal meg ne foglalkozz mert valószinü õt tényleg nem érdekli mi lesz veletek!! és ne aggódj mert azzal csak a picinek ártasz!!!
Szerintem is keress másikat. Én is ennyi idõs terhes vagyok-az elsõ orvosom azt mondta, menjek vissza 3 hét múlva, akkor talán már lehet látni, hogy dobog a szíve (márha dobog:S) Elmentem egy másikhoz és Õ rögtön megmutatta, láttam ahogy dobog a szíve-megnyugodtam, mert sajnos a gyanú már felvetõdött, hogy nem is él:(
Szia! Bár elméletileg a terhesség 5.hete végétõl (3. hét) hallani a szívhangot, de a 6.héten szinte mindig. Felelõtlen kijelentés volt az biztos, de 8hetes már tényleg kell hallani a szívhangot ultrahangon. Talán kérdezz meg egy másik orvost is! Szurkolok h minden rendben legyen! Egy 8 hetes kismama
Szia! Nem akarlak elkeseriteni, de én is hasonló helyzetben voltam. 7 hetesen a petezsákom l8-2o mm-es volt a CRL 4 mm, szivhang nem volt. Egy hét múlva visszamentem szivhang sehol és a magzat is kisebb volt. Sajnos müszeres befejezés lett a vége. Nem akartalak megijeszteni, lehet hogy Nálad nem lesz semmi baj, de azért lelkiekben készülj fel arra amit az orvos mondott.

7 hetes vagyok. Kb 5 napja egyáltalán nem fáj, vagy feszül a hasam alja. Ez normális?

Úgy gondolom, hogy mivel ilyenkor n? a méh, fájdogálnia kellene. Akkor most miért nem érzek semmit?

Legjobb válasz: Teljesen normális ha egy várandós jól érzi magát és nem fáj semmije. Miért is kellene fájnia? Nyugodj meg minden rendben sokkal jobb mintha fájna!

Teljesen normális ha egy várandós jól érzi magát és nem fáj semmije. Miért is kellene fájnia? Nyugodj meg minden rendben sokkal jobb mintha fájna!
mert még csak pár gramm az a kis izé benned, majd olyan 12 hetesen el kezd nõni a méhed. Mitõl nõne 7 hetesen?
Sokan mondjár, h mindjárt megjön érzésük van, feszül állandóan a hasuk stb. 11 hetes vagyok, és általában én sem érzek semmit, max 1-2 nap feszülgetés egy héten, vagy még az sem.

7 mm-es a petezsakom, az orvos ennek alapjan azt mondta, h kb.5 hetes terhes vagyok. Rendben van ez igy?

Szivhang meg nem volt,2 het mulva hivott vissza. Az utolso menstruaciom jun.7. -en volt. Elszamolta volna magat a doki a hetekkel kapcsolatban? Rendben van az, ha meg nincs szivhang?

Legjobb válasz: Nekem 8.6 mm volt és csak annyit mondott: "óóó, még nagyon kicsi!" Utánna néztem, 5-6 hetes lehettem. Szívhangot nem is nézett, vagy nem volt, mert nem emlékszem ilyenre. Engem is késöbb rendelt vissza. Ma már 28 hetes vagyok. Ne izgulj, gratulálok!

Nekem 8.6 mm volt és csak annyit mondott: "óóó, még nagyon kicsi!" Utánna néztem, 5-6 hetes lehettem. Szívhangot nem is nézett, vagy nem volt, mert nem emlékszem ilyenre. Engem is késöbb rendelt vissza. Ma már 28 hetes vagyok. Ne izgulj, gratulálok!
Június 7-hez képest kb.7 hetesnek kellene lenned. De nem törvényszerû, h. pont félidõben volt nálad a kilökõdés (pé) Így nyugodtan lehetsz 1-2 héttel fiatalabb is mint ahogyan te számolod! Gratulálok a babához!
nekem is kisebb a babám 1-1.5hétel mint kellene de nem baj azt mondták
nekem a másodiknak 8-9között lett szivhangja
A kérdező hozzászólása: Koszonom mindenkinek a megnyugtato valaszt.Varom a kov. UH-t, remelem akkor mar halljuk, hogy a kicsi sziv dobog.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!