Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes vagyok ez kb (14 db)

7 hetes vagyok és barnás folyásom van kb. két napja, mi lehet ez?

Az orvosomat felhívtam, azt mondta, hogy ha nem görcsöltem és nincs nagy vérzésem, akkor nincs baj, ha pedig már van, akkor úgysem tudunk mit tenni, szóval egy hét múlva megyek hozzá. Csak nem tudom, mit?l lehet, tegnap volt pici vér is, azóta inkább barnás + csoki.

Legjobb válasz: Sokan "barnáznak" a mensi idejében, valószínü nálad is ez van. Általában nem gond, amíg nincs görcs vagy vérzés. De azért szoktak dokik gyógyszert adni, ami meggátolja a vetélést. De ezt is orvosa válogatja.

Sokan "barnáznak" a mensi idejében, valószínü nálad is ez van. Általában nem gond, amíg nincs görcs vagy vérzés. De azért szoktak dokik gyógyszert adni, ami meggátolja a vetélést. De ezt is orvosa válogatja.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem ajánlott semmit!
Lehet most lenne meg a mensid? Akkor attól volt, de általában írnak fel gyszert ha nem múlik.Pihenj sokat, ne emelj, és sztem jelezd neki ha nem múlik, és nem is most lenne meg.Vagy akár menj be ügyeletre mert legalább megnyugszol.Ne hagyd annyiban.
Pihenjél sokat, amíg nem görcsölsz, és nem vérzel nincs baj, de én orvost cserélnék, ha már most így áll a dolgokhoz.
Remélem, nem írok késõn. AZONNAL VIZSGÁLAT! Lehet a méhszáj nyílása-ez ok. Lehet vérömleny-ez kevésbé ok, de ha már van, jobb ha kiürül, a pocaklakó ettõél még jól van. Lehet vetélés elõjele is, emiatt fontos, hogy uktrahangga is megnézzék, mi a helyzet odabenn. Én ezt a procedúrát jártam meg ma. Pihenést, hormonszintet szabályozó gyógyszert(Utrogestan), magneB6-ot ajánlottak.

7 hetes vagyok. Kb 5 napja egyáltalán nem fáj, vagy feszül a hasam alja. Ez normális?

Úgy gondolom, hogy mivel ilyenkor n? a méh, fájdogálnia kellene. Akkor most miért nem érzek semmit?

Legjobb válasz: Teljesen normális ha egy várandós jól érzi magát és nem fáj semmije. Miért is kellene fájnia? Nyugodj meg minden rendben sokkal jobb mintha fájna!

Teljesen normális ha egy várandós jól érzi magát és nem fáj semmije. Miért is kellene fájnia? Nyugodj meg minden rendben sokkal jobb mintha fájna!
mert még csak pár gramm az a kis izé benned, majd olyan 12 hetesen el kezd nõni a méhed. Mitõl nõne 7 hetesen?
Sokan mondjár, h mindjárt megjön érzésük van, feszül állandóan a hasuk stb. 11 hetes vagyok, és általában én sem érzek semmit, max 1-2 nap feszülgetés egy héten, vagy még az sem.

7 hetes terhes vagyok (ez kb 5. hétnek felel meg) 5-8mm-es a petezsákom, de sajnos szívhangot még nem hallott a doki. Lehet baj?

Azt mondta hogy ha jöv? héten sem lesz akkor kaparás lesz a vége. Szerintetek igaza van a dokinak? Egy hete 4. 2-7mm-es volt. Egy aggódó kismama.

Legjobb válasz: Ez csak az én véleményem, nem orvosi diagnózis: ha a baba fejlõdik (márpedig fejlõdik!), akkor nem lehet halott! Szerintem kérd ki egy másik orvos véleményét is!

Ez csak az én véleményem, nem orvosi diagnózis: ha a baba fejlõdik (márpedig fejlõdik!), akkor nem lehet halott! Szerintem kérd ki egy másik orvos véleményét is!
Szia! Ha 5-8 mm-es a magzatod, akkor gondold el, mekkora lehet a szíve? Kb. a mákszem töredéke. Mit vártok még egy ekkora szívtõl, hogy majd zakatolni fog? Én külföldön vagyok, ahol nincs terhesgondozás. 4 hetente a háziorvos megméri a vérnyomásomat, ebben kimerül minden vizsgálat. 16 hetesen nem hallgata meg a magzat szívét, mondván, még nem biztos, hogy fog hallatszani, ne aggódjunk feleslegesen. 21 hetesen hallgattuk elõször a szívverést. Amúgy is fejlõdik a magzatod, egy hét alatt is látható a változás. Az orvosod egy hóhér, mégis mit képzel magáról? Neki egy magzattal több vagy kevesebb nem jelent semmit, de neked a saját kisgyermeked, ne bízd a jövõtöket egy ilyen könnyelmû emberre. Szerintem keress másik orvost, ne keseredj el! Jó egészséget mindkettõtöknek!
szia . szerintem is keress fel mielõbb egy másik dokit! az ilyen bunkó orvosokkal meg ne foglalkozz mert valószinü õt tényleg nem érdekli mi lesz veletek!! és ne aggódj mert azzal csak a picinek ártasz!!!
Szerintem is keress másikat. Én is ennyi idõs terhes vagyok-az elsõ orvosom azt mondta, menjek vissza 3 hét múlva, akkor talán már lehet látni, hogy dobog a szíve (márha dobog:S) Elmentem egy másikhoz és Õ rögtön megmutatta, láttam ahogy dobog a szíve-megnyugodtam, mert sajnos a gyanú már felvetõdött, hogy nem is él:(
Szia! Bár elméletileg a terhesség 5.hete végétõl (3. hét) hallani a szívhangot, de a 6.héten szinte mindig. Felelõtlen kijelentés volt az biztos, de 8hetes már tényleg kell hallani a szívhangot ultrahangon. Talán kérdezz meg egy másik orvost is! Szurkolok h minden rendben legyen! Egy 8 hetes kismama
Szia! Nem akarlak elkeseriteni, de én is hasonló helyzetben voltam. 7 hetesen a petezsákom l8-2o mm-es volt a CRL 4 mm, szivhang nem volt. Egy hét múlva visszamentem szivhang sehol és a magzat is kisebb volt. Sajnos müszeres befejezés lett a vége. Nem akartalak megijeszteni, lehet hogy Nálad nem lesz semmi baj, de azért lelkiekben készülj fel arra amit az orvos mondott.
szia kb: 80 000ft lesz a gyeded mert nekem is ennyi volt a bruttóm szerintem a táppénz is kb ennyi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
az utolsó 6 havi bruttót összeadod és oszva 6 akkor kijön az átlag, ha ez is 139ezer, akkor : 139000x 0, 7 (-18% ado)(+11250 adójóváírás-ha kérheted) (- nyugdijjárulé, tb ..) Tehát adójóváírástól függõen 70-80ezerközt lesz, de ezt a munkaügyön meg kell mondják.

24 hetes vagyok, két napja zsibbad a bal oldalam a mellem alatt kb.7-8 centivel. Mi lehet ez? Éjjel is éreztem.

Legjobb válasz: Szia! Nekem a bal oldalon van ugyanez, a mellem alatt közvetlnül nagyon tud zsibbadni. Éjjel nem is tudok ezen az oldalon aludni ha éppen belejön. Én azt gondoltam, hogy a babám nyom valamit. Boldog babavárást: 34 hetes kismama

Szia! Nekem a bal oldalon van ugyanez, a mellem alatt közvetlnül nagyon tud zsibbadni. Éjjel nem is tudok ezen az oldalon aludni ha éppen belejön. Én azt gondoltam, hogy a babám nyom valamit. Boldog babavárást: 34 hetes kismama
Szia! Nekem is volt ilyen és elég sokáig tartott. A méhed növekszik, ez okozza. Nyúlik a bõröd is. Nekem az is nagyon fájt a mellem alatt. Ne izgulj, nincs baj. 33. hetes kismama
Szia! Nekem is pont ilyenkor kezdõdött ez az érzés. Nem kell megijedned nincs semmi probléma.A gyomornak már egyre kevesebb helye lesz a növekvõ méh miatt, ezért egyre feljebb kerül a gyomor. Sajnos nekem csak egyre rosszabb lett. Ami segíthet egy picit, hogyha nem hajolgatsz túl gyakran és amennyire csak tudsz figyelj a testtartásodra, hogy húzd ki magad.Ne görnyedj sem ülve sem állva. Szülés után el fog múlni. Kitartást!
Én is érzem, a 38. hétben vagyok, a huszas hetek végén kezdõdött és egyre rosszabb. Nekem jobb oldalon fáj, de inkább oldalt kicsit, nem közvetlenül a mellem alatt. És akkor jön elõ elsõsorban, amikor járkálok, vagy többet állok. Nagyon kellemetlen, egy idõ után már tartanom kell azt a részt a kezemmel, illetve kicsit jobbra dõlni, hogy elviselhetõ legyen. Szerintem a pocak mérete, a méh és a baba súlya húzza le a bõrt és az izmokat, legalábbis én erre gondolok. Nekem a babám az elejétõl kezdve a jobb oldalon van, most már befordult, de még mindig a jobb oldalra helyezi a popsiját és a testének nagyobbik részét, szerintem azért fáj nekem ez az oldal, mert a gravitáció miatt jobban van terhelve, mint a másik. De lehet, hogy összefüggésben van azzal is, hogy van egy kis gerincferdülésem és esetleg rosszul tartom magam pocakosan.

Kb.7 hetes terhes vagyok, kb.2 hete kiütések jöttek ki rajtam, föleg a karomon. Ez mitöl lehet?

Legjobb válasz: Nem akarlak ijesztgetni, de voltál bárányhimlõs? Mert most bárányhimlõ járvány van.

Nem akarlak ijesztgetni, de voltál bárányhimlõs? Mert most bárányhimlõ járvány van.
Lehet napallergia is. Nekem az van. :-( Kálcium jó rá.
Szia! Biztosan nem bárányhimlõ, az már le is száradt volna és amúgy is elég durva hólyagokkal jár! Vmi allergia lehet, naptól, melegtõl, új mosószertõl, kalcium nem árthat, de a háziorvosod egy perc alatt megoldja a rejtélyt! 14 hetes + 18 hós

7 hetes terhes vagyok, és amióta kiderült, azóta nem tudok nyugodtan aludni! Ezt szó szerint kell érteni! Kb 2 óránként felkelek, és vagy visszatudok aludni vagy nem, és olyankor általában reggelig fennt vagyok! Normális ez?

Legjobb válasz: Én nem tudom,hogy ez normális e,de én ugyanígy vagyok a terhességem elejétõl fogva,a mai napig is.Mi már ott tartunk hogy a férjem kint alszik a nappaliban,mert én minden éjjel órákat fent vagyok,és nem találom meg a helyem,õ meg nem tud tõlem aludni:) 26hetes kismama

Én nem tudom, hogy ez normális e, de én ugyanígy vagyok a terhességem elejétõl fogva, a mai napig is.Mi már ott tartunk hogy a férjem kint alszik a nappaliban, mert én minden éjjel órákat fent vagyok, és nem találom meg a helyem, õ meg nem tud tõlem aludni:) 26hetes kismama
én is így voltam az elején, / most 20hetes vagyok / szerencsére már elmúllott. boldog babavárást
Szia! Én is hasonlóan "kínlódtam" az elején, de a 13. hét körül elmúlt. Azóta max 1x ébredek fel éjszakánként, többnyire pisilni vagy a bébim mozgására...
nekem is így volt a 10-11. hétig. ugyanígy voltam, mint te, hogy csak forgolódtam, nem tudtam aludni, vagy csak nagyon nehezen, de elmúlt. üdv: 29 hetes kismama
Szedjél HOVA nyugtatót, ez természetes alapanyagú, csak gyógynövényt tartalmaz!Szerintem segíthet a problémádon!

38 hetes vagyok, este 7-től érzem a görcsöket lent a hasamban, először csak picik voltak, mstanra viszont elég fájdalamas.Kb 10-15 percenként.Ez jósló, vagy már vajúdás?

Legjobb válasz: Akkor ebbõl lehet még ma, de holnap baba lesz:-) Ha jól bírod, elég 5 percesek körül kórházba menni, de bemehetsz elõbb is. Viszont ha vérzel, elfolyik a víz, akkor kórház. Javaslom zuhanyozz, pihenj, lazíts, nézd az órát, és könnyû szülést kívánok:-) Illetve végy egy kellemes fürdõt, és ha megszünnek a fájások, akkor csak jósló, ha nem, akkor szülés:-)

Akkor ebbõl lehet még ma, de holnap baba lesz:-) Ha jól bírod, elég 5 percesek körül kórházba menni, de bemehetsz elõbb is. Viszont ha vérzel, elfolyik a víz, akkor kórház. Javaslom zuhanyozz, pihenj, lazíts, nézd az órát, és könnyû szülést kívánok:-) Illetve végy egy kellemes fürdõt, és ha megszünnek a fájások, akkor csak jósló, ha nem, akkor szülés:-)
ha forró fürdõt veszel, segíthet. De ha 15 perces fájásokkal bemész, valószínû, hogy hazaküldenek. Engem 10 percessel küldtek haza , igaz Pécsrõl, nem tudom te hol laksz, ott lehet hogy máshogy van. Nekem 1 héten keresztül voltak erõs fájásaim, akkor voltam bent, és küldtek haza, másnap visszamentem, nagy veszekedés árán, mert én féltem, hogy ismételten hazaküldenek, a férjewm meg noszogatott. Rásegítettek infúzióval, éjjel meglett a lányom. 38. héten. Minden jót nektek, és könnyû szülést!!!!!
Nem tudom, hogy most hol tartasz, de én 10 perces fájásokal épp a kórháznál jártam véletlenül , gondoltam beugrok, megnézetem magam, egybõl fektettek a szülõágyra, mert 3 ujjnyira nyitva voltam. Könnyû szülést kívánok neked!
Szia szerintem itt az ídQtQk menj korházba!!!és nagyon jó szülést kívánok neked
Langyos vizes beöntés, vagy inkább mozogj amellyit csak tudsz, akkor elmúlik a szorulásod.
Szia! Én is rosszul voltam az elején. Espumisan gyöngy ettõl nem érzed magad felfúvódva, mira víz, pacific szilvalekvár ez jó székrekedésreÿ, nekem az utóbbi vált be.Többször egyél keveset, sok gyümölcs, joghurt, sok ásványvíz rostdús étkezés. Rendszeresen mozogj, tornázz! Jó egészséget! 25 hetes kismama
A szorulást mindenképp kezelni kell, lehetõleg megszüntetni. Egyél sokszor keveset, rostdúsat, kerüld a fehér lisztet, fõleg a nasikat, igyál sok gyümilét, folyadékot, egyél sok gyümit, joghurtot, tejterméket, és mozogj, ez elengedhetetlen része a gyors emésztésnek. És igen, az espumisant lehet szedni terhesen is.-)
Szia! A lényeg, hogy sok mentes ásványvizet igyál. Napi 2 liter. De beválik még ha evés elõtt lenyelsz egy kanál oliva olajat is. Nem lehet egyébként, hogy egy kicsit stresszels?? Az nem tesz jót ha nem eszel. Gondolj bele hogy a babának szüksége van a táplálékra, hisz õ ilyenkor éhezik. A szorulás sok terhes nõt végig kisér az egész terhesség alatt. Én 20 hetes vagyok de szerencsére még nem fordult elõ!

Kb 7 hetes terhes vagyok és vannak olyan napok amikor a bugyimon barnás folyást tapasztalok normálos ez?

Legjobb válasz: Nem normális, illetve gyakran elõfordul, de mindig ki kell vizsgálni. Orvos!!!!!

Nem normális, illetve gyakran elõfordul, de mindig ki kell vizsgálni. Orvos!!!!!
Szia!Valakinél teljesen normális, valakinél abszolut nem.Sajnos nálam se volt az...6 hetesen volt pár csepp barna folyásom-elment a baba!De rengeteget hallok akiknél normális!Doki!!!!!!
elvileg lehetnek itt ott folyások, de én a helyedben megmutatnám orvosnak
Elõször én is azt hittem, hogy elõfordul, de aztán kiderült hogy haematómám van, 9 hetes voltam akkor. Szerncsére 2 hét fekvés-pihenés után felszívodott. Úgyhogy mindenképpen menj orvoshos!!
A kérdező hozzászólása: azt monják hogy még a hormonok miatt van mert még nagyon fiatal a terhesség és a szervezetem igy reagálja le szt azidöszakot amikor közelít a menzeszem idõpontja!és még van ilyen barnás leválásom mint amikor amenzes elmúlik olyan és akkor tályt is van mikor máskor megjött
Szia. Nekem is volt ilyenem, megmutattam orvosnak. Azt mondta elég egy csepp vér és azt a szervezet napokig ilyen barnás folyásban távolítja el a szervezetbõl. Ez a barnás folyás a lebontott vér. Nekem azt mondta kerüljem a nehéz fizikai munkát, ne emeljek, pihenjek sokat, ne eröltessem meg magam. A saját megnyugtatásod miatt menj el orvoshoz, de ha nem görcsölsz, nem fáj semmid és nem vérzel, ne aggódj sokat, mert az rossz neked is és a kisbabádnak is. Vigyázz magatokra.
szia Nekem is pont a 7-dik hétben volt ilyen.Én azonnal dokihiz mentem mert 4 évvel elötte volt vetélésem.Kaptam rá hcg hormon injekciokat és elmúlt attol.Azóta már 7 hós a kiscsaj!boldog babavárást!!!
Szia! Én most vagyok 9 hetes terhes. Ikrekkel. 7+3 voltam, amikor egyik éjszaka a szokásos pisilésem után észrevettem, hogy a papíron van egy kevés kis barnás folyásszerûség. Aztán alig bírtam elaludni, hogy mitõl lehet ez, reggel újra volt, aztán mindig, de csak a papíron látszódott, még a bugyimon sem. Gyorsan beírtam neten keresõbe, mindenhol rossz dolgokat írt ki, ezért irány az ügyelet, és milyen jól tettem, mert hogy ott derült ki, hogy ikrek, de a lényeg, hogy be is fektettek fenyegetõ vetélés veszélyének fennállása miatt. Kaptam rá gyógyszereket, és legalább rendesen ki is vizsgáltak. Holnap megyek kontrollra. Remélem, minden rendben van. Szóval sose lehet tudni, az biztos hogy engem csak az nyugtatott meg, hogy látott orvos, és megmondta mi a helyzet. És nem véletlen fektettek be.
Nemigazán normális.Nekem is volt úgy 7 hetes koromtól teljesen mostanáig, de nekem a méhszájtól jön.Azt a részt kezelni is kellesz majd januárban.Persze addig is sokat kellett feküdni, tilos a szex és 11 hetes koromig kaptam rá sárgatesthormont.Menj orvoshoz, abból nem lesz bajod ha megmutatod magad:) 13 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!