Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes vagyok, minden rendben van (8 db)

7 hetes terhes vagyok, minden rendben van nálam. Zárt a méhszáj, stb, , Nagyon elmennék strandra, elmehetek, ilyenkor?

Legjobb válasz: Szia! Én az elsõ harmadban nem ajánlanám a strandolást senkinek. Sajnos a barátnõm egy strandon összeszedett fertõzés miatt vesztette el a babáját, a helyedben én nem kockáztatnék.

Szia! Én az elsõ harmadban nem ajánlanám a strandolást senkinek. Sajnos a barátnõm egy strandon összeszedett fertõzés miatt vesztette el a babáját, a helyedben én nem kockáztatnék.
Tegyél fel egy olivaolajos tampont! Nekem mindig bevállik! Jó pancsolást! :)
Igen, de nagyon vigyáznod kell a fertõzések miatt. Jó pancsolást! :)
Én is mennék strandra nagyon, a doki azt mondta lehet. Csak úgy vagyok vele, hogy felnõtt ember vagyok és egy nyarat kibírok strandolás nélkül!:) Nekünk ez az elsõ babánk és nem kockáztatok inkább, igaz már 21 hetes leszek holnap, de inkább nem megyek, mintsem utána hetekig, hónapokig "kezeljenek" és esetleg vmi gond legyen a kis Pocaklakómmal. Úgyhogy szerintem ezt döntse el mindenki maga meg az orvosa! Ha azt mondta mehetsz és te szeretnél, menjél! Ha azt mondta ne menj, akkor ne. De végülis a tiéd a felelõsség.

7 hetes +1 napos terhes vagyok, egy hete erősödnek egyre inkább az émelygős, hányingeres tünetek, nem beszélve a fáradtságról. Igaz, hogy minél erősebb a rosszullét, annál biztosabb, hogy minden rendben van odabent?

Ti milyen dszereket próbáltatok a tünetek enyhítésére? Mert engem eléggé kimerít az egész napos elég er?teljes émelygés. Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: van aki egyáltalán nem érez semmit, de azt mondják a rosszullét jó jel. 9hét 4napos vagyok ma elõször nem voltam rosszul, de még visszatérhet. rendben van minden biztosan neked is. Ha hajlamos vagy a 16. hétig is tarthat, de akár végig is, az is lehet, hogy pár napig, ez a te érzékenysegedtõl függ.

van aki egyáltalán nem érez semmit, de azt mondják a rosszullét jó jel. 9hét 4napos vagyok ma elõször nem voltam rosszul, de még visszatérhet. rendben van minden biztosan neked is. Ha hajlamos vagy a 16. hétig is tarthat, de akár végig is, az is lehet, hogy pár napig, ez a te érzékenysegedtõl függ.
MagneB6 jó az émelygésre! Plussz a gyömbérkeksz vált be nekem! És, igen, szokták mondani, hogy minél rosszabbul van valaki, annál biztosabb, hogy rendben van minden, de ez a statisztika hamis játéka, szerintem, mert az ismerõseim mindegyike, mikor babát várt, semmi problémájuk nem volt, se a szagokkal, se a gyomorral, se hányinger..., egyedül a pocak nehezítette meg az életüket... :-) Szóval, erre se lehet adni, nem vagyunk egyformák... Boldog babavárást!
ne aggodjj ez természetes!
Szia! Én az elsõ terhességemnél rettenetesen rosszul voltam, még a víz is kijött belõlem heteken át. Egészséges kisfiam született. 8 hete volt egy vetélésem, szívleállás miatt.(10 hetes voltam) Az a fura az egészben, hogy semmi rosszullétem nem volt, nem is émelyegtem, egyszer sem hánytam. Biztos beteg és gyenge volt a babóm, ezért nem voltak erõs tüneteim.
A motilium nagyon jó hányinger ellen, mert lefelé tólja az ételt!

Jövö héten kéne menne nögyógyászhoz 12 hetes leszek. Utoljára 7 hetesen voltam, és már nagyon ideges vagyok, hogy minden rendben van. Menjek el a héten, vagy várjam csak ki a jövö hetet?

Legjobb válasz: Ha nem lenne minden rendeben, szerintem a tested biztosan jelezte volna... De ha nagyon nyugtalan vagy, esetleg pénteken menj el... Gratulálok a babához...és ne nyugtalankodj, pihenj, olvasgass a terhességrõl.

Ha nem lenne minden rendeben, szerintem a tested biztosan jelezte volna... De ha nagyon nyugtalan vagy, esetleg pénteken menj el... Gratulálok a babához...és ne nyugtalankodj, pihenj, olvasgass a terhességrõl.
Én is mindig ilyen voltam, soha sem birtam vàrni. Màr a napokat szàmoltam a köv vizsgàlatig. De felesleges. Ahogy az elözö irta: Màr jelezte volna a szervezeted ha gond van. Lesz még elég vizsgàlatod, csak bird öket végicsinàlni:) ))))) Én màr a 28. hétben vagyok, én màr nem jàrok vizsgàlatra szivesen, örülnék, ha a 40. hetet taposnàm:) ))))) Nyugi van még elég idöd!
A kérdező hozzászólása: Mit éreznék ha nem lenne rendben valami?
szia!en is teljesen kivoltam a 12heti uh elött, elötte 8hetesen voltam.hänyingerem nem volt, meg semmi különös, mintha terhes sem lennek.a doki mär hasi uh-t csinält nekem, mert azt mondta vekony vagyok, es mär igy is lätszik.hät tiszta ideg voltam, hogy mi lesz, de amikor meglättam a monitoron, hogy ver a kis szive, es mozgolodik, nagyon megkönnyebbültem.te se izgulj, ha nem görcsöltel, vereztel, biztos minden rendben van!
Szia! Ne izgulj ha nem lenne valami rendben görcsölnél véreznél. Hidd el minden rendben! Ne aggódj mert a 40. hétig még nagyon sok vizsgálat van hátra és ártassz a Babának a sok idegeskedéssel.
A kérdező hozzászólása: Elmentem a rendelésre, és a doktornö szó szerint majdnem kidobott és közölte velem, hogy ne mászkáljak oda csak akkor amikor õ mondja.Hát nem is fogok többet hozzá mászkálni ezek után.

7 hetes vagyok, 2 napja vérzek. A tegnapi UH-n minden rendbe volt, a baba nő, van szívhang is, a doki szerint minden ok. Haematoma nincs. De akkor miért vérzek? Ez tényleg előfordul? Vagy valami rossz előjel? Az előző terhességem alatt nem volt ilyen.

Legjobb válasz: Nem lehet hogy most menstruálsz? Nálunk anyukámnak megjött a harmadik terhességénél.De ha az orvos megvizsgált akkor szerintem tényleg nincs baj és nyugodj meg!

Nem lehet hogy most menstruálsz? Nálunk anyukámnak megjött a harmadik terhességénél.De ha az orvos megvizsgált akkor szerintem tényleg nincs baj és nyugodj meg!
szerintem ha van rá lehetöség menj el másik orvoshoz is, nem baj az ha más is megnéz, mennyi vérzésed van, piros, vagy csak barna?
énis szedem napi 3*2, már kb 5 hete. fáradtabb vagyok és néha álmos de amúgy semmit nem vettem észre.
Szia A tabitól én is szédültem néha néha egy kicsit utána kaptam kúposat attól nem
szia! én a 8.héten bevéreztem, azért kaptam utrogestant, de én hüvelykapszula formájában.3x1et kellett használnom..nem volt semmi bajom tõle. szerintem kérdezd meg az orvosodat, nem használhatnád e inkább azt.

Xanaxot szedtem, (napi 1 vagy fél szemet a O, 25-ösből). Már 7 hetes voltam mikor kiderült, h terhes vagyok. Azonnal abbahagytam a gyógyszer szedését. Eddig minden eredményem rendben van. Akinek ilyen problémája volt, mit mondott a dokija?

Legjobb válasz: Sajnos konkrétan a kérdésre nem tudok válaszolni, viszont saját tapasztalatom szerint, mert egy rossz házasságból léptem ki kb. 3 éve, akkor szorongásoldó szedésére kényszerültem. Szó volt a késõbbiekben családalapításról, így a nõgyógyász/pszichiáter javaslata az volt, hogy jó lenne kb. fél-1 év folyamatosnak számított szedés után a teherbeesés elõtt 3-4 hónappal ezelõtt fokozatosan elhagyni vagy ha nagyon muszály 1-1,5 hónap kötelezõen. De tudok olyasvalakit, aki viszont pánikbetegsége miatt kényszerült nyugtató szedésére + egyéb gyógyszerre, de úgy tudom semmi baja nem lett a babának. Hogy mikor hagyta el, egyáltalán teljesen elhagyta-e nem tudom.

Sajnos konkrétan a kérdésre nem tudok válaszolni, viszont saját tapasztalatom szerint, mert egy rossz házasságból léptem ki kb. 3 éve, akkor szorongásoldó szedésére kényszerültem. Szó volt a késõbbiekben családalapításról, így a nõgyógyász/pszichiáter javaslata az volt, hogy jó lenne kb. fél-1 év folyamatosnak számított szedés után a teherbeesés elõtt 3-4 hónappal ezelõtt fokozatosan elhagyni vagy ha nagyon muszály 1-1, 5 hónap kötelezõen. De tudok olyasvalakit, aki viszont pánikbetegsége miatt kényszerült nyugtató szedésére + egyéb gyógyszerre, de úgy tudom semmi baja nem lett a babának. Hogy mikor hagyta el, egyáltalán teljesen elhagyta-e nem tudom.
Szia. Én 5.hétig szedtem 0, 5 mg-osat napi kettõt. A babámnak semmi baja, 5 hetes, gyönyörû, erõs, egészséges kisfiú!
A kérdező hozzászólása: Köszi a nyugtatást! 2.válaszadónak: az orvos tudott róla? mit mondott?
2. vagyok. azt mondta a doki, hogy sok ezer gyógyszer közl csak néhány ami fejlõdési rendellenességet okoz, és ez nem tartozik közéjük. Inkább azért veszélyes a xanax, mert függõség alakulhat ki a babában. Ezért nem szabad szedni terhesség alatt, meg azért, mert idegrendszeri elváltozásokat okozhat, de ez is késõbb, az utolsó harmadban. ja és még azt, hogy az elsõ hetekben nincs biokémiai kapcsolat baba és mama közt, a placenta csak a 10. héten veszi át a szerepét. Ne idegeskedj, semmi baj nem lesz!

7 hetes kismama vagyok, egy hete voltam ultrahangon! Furcsának tartom, hogy a doki nem vizsgált meg, hogy van-e gyulladásom. Csak a terhességet nézte, végülis azzal minden rendbe volt. Szükséges lett volna a rákszűrés?

Tavaly ?sszel volt.

Legjobb válasz: Nekem sem csináltak rákszûrést meg gyulladós vizsgálatokat,és éppen azt várom,hogy beindul-e ma a szülés vagy még vár vele néhány napot.Nem kötelezõ,csak sok helyen szokás.

Nekem sem csináltak rákszûrést meg gyulladós vizsgálatokat, és éppen azt várom, hogy beindul-e ma a szülés vagy még vár vele néhány napot.Nem kötelezõ, csak sok helyen szokás.
Szia. Nekem a 12 hetes vizsgálatnál csinált rákszûrést. Elvileg mindenkinél kellene csinálni , de itt volt már olyan aki írta, hogy neki nem volt. Üdv, 30 hetes kismami
szia..én is most töltöm a 8.-hetet.és nekem sem volot..bár nekem rákszürésem januárban volt és évente kötelezö..van olyan aki csa a 28. körül kezd vizsgálni..ne aggodj..a babával minden rendben..boldog babavárást.
Nekem a 7. héten vett le rákszûrést, amikor megállapította a terhességet. 12 hetes kismama
Szia Ha tavaly õsszel volt rákszûrésed, akkor az elég friss adat. Nekem sem csináltak, mikor kiderült a terhesség(január eleje) mert elõzõ év márciusából volt eredményem. Úgy tudom, hogy évente kell csak. Ne aggódj minden rendben. Boldog babavárást 21 hetes kismama :)
Rákszûrés fiatalon 2 évente is elegendõ, úgyhogy szerintem ne izgulj!
Én 9 hetes kismami vagyok, már kétszer voltam dokinál, és legutóbb mondta, hogy legközelebb, mikor megyek, a 11. héten, akkor csinál majd rákszûrést. Nyugi!!!! Vigyázzatok magatokra!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a nyugtató válaszokat. Nektek is jó babavárást

7 hetes terhes vagyok ma voltam ultrahangon és elöbb 2 embriot vélt a doki, de miután csak 1 szívverést láttott igy hosszas vizsgálat után mosolygott, hogy minden rendben! Ilyenkor mi van?

Most ilyenkor mi van ??? ti mit csinálnátok a helyemben ???Attol félek mivel én is (habár nem értek az ulthangos képekhez ) két pöttyött láttam ,hogy az egyik elhalhatott ???? én ugy gondolttam ,hogy a petezsákban van baba nem pedig egymás mellet ??? irjatok nektek mi a véleményetek mert nagyon izgulok ,ja és gyógyszer segitségével esttem teherbe aminél az ikerterhesség nem feltün? !!!

Legjobb válasz: Ha vmi gond lett volna azt nem titkolná el az orvos ugy hogy sztem ne izgulj azért mosolygott mert valószínû hogy meglett a másik szívhang is. ne idegeskedj örûlj a dupla örömnek.Sok sikert,és nagyon boldog babavárást kívánok.

Ha vmi gond lett volna azt nem titkolná el az orvos ugy hogy sztem ne izgulj azért mosolygott mert valószínû hogy meglett a másik szívhang is. ne idegeskedj örûlj a dupla örömnek.Sok sikert, és nagyon boldog babavárást kívánok.
had kérdezzem már meg hogy te honnan számolod a 7 hete az utólsó menzitõl? mert én 8 hetes vagyok. az orvosok honnan számolják? mert én még csak most készülök elmenni. és már halottad a kicsi sziverrését?
Ha külön petezsákban van a baba, akkor kétpetéjûek, az nem baj.Ha gond lett volna, szól hidd el, nyugodj meg. Nagyon gratulálok!
Nem akarok kukacoskodni, de miért nem kérdeztél rá a dokinál?Én biztos felhívnám a helyedbe!Biztos rossz lehet kétségek közt lenni akár "csak" néhány hétig is.Nekem nem lenne mindegy, hogy hányan vannak.Nem árt idõben felkészülni lelkileg. 12 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: nem én pontossan tudom mikor történt a fogantatás mert menszesz után csak akkor voltunk együtt . amugy a dokik az utolsó vérzés elsõnapjától számolják !!!
A kérdező hozzászólása: csajok félre értetek, de lehet , hogy én nem fogalmazttam jól !!!!! a doki elöbb 2 embriot láttot és csak 1 sziverést mert ilyen kék színü detektor szerü sugarakkal keresste és piros kis pöty ugrált de csak az egyik oldalon!!! utána mondtta hogy az egy baba csak kettönek gondoltta és most elülttettte bennem a kételyt , hogy lehet hogy a másik halott !!!???? ezt nem tudom , most mirre vélni egy babát diagnoztikált csak!! és most hisztizek és fantáziálok !!!
Nem fantáziálsz. Én a te helyedben elmennék másik dokihoz is ultrahangra. És nála rákérdeznék erre az ikerdologra is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!