Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes vagyok, minden (84 db)

Ez igaz? Ugyanúgy érzem magam most ( 7 hetes vagyok), mint anno mikor a Kicsifiam volt a pocimban (hányingerek, stb). Úgy hallottam, ha hasonló a 2 terhesség, akkor a baba NEME is ugyanaz lesz? (reménykedem:-)

TAPASZTALATOKra volnék kíváncsi,ha megirnátok,kinek volt hasonló,kinek másabb és a babák neme hogyan alakult..

Legjobb válasz: bocs az offért. Kedves elsõ válaszoló, hogy írhatsz olyat, hogy SAJNOS! fiú. Örülj inkább neki és reménykedj, hogy egészséges lesz. Nem mindegy, hogy milyen nemû az egészség a legfontosabb, úgy látszik nálad nem az!

bocs az offért. Kedves elsõ válaszoló, hogy írhatsz olyat, hogy SAJNOS! fiú. Örülj inkább neki és reménykedj, hogy egészséges lesz. Nem mindegy, hogy milyen nemû az egészség a legfontosabb, úgy látszik nálad nem az!
Én meg a kérdezõn csodálkozom, hogy reménykedik a második is fiú lesz.
Nekem nagyon eltero a 2 terhesseg, kiveve az elejen mindekettovel egy-ket hetig hanyingerem volt. Az elso terhesegnel (lanyomnal) egesz nap tudtam volna enni az ecetes uborkat de ezenkivul nagyon etvagytalan voltam, pocakom alakja csucsos volt, nem szepel. Most (sajna fiu van a pocakomba) egesz nap eszek, legfokkep edesseget!! reggel, delbe, este edeset. Pocakom formaja mas, nagyobb es szeles, kerek.
3 fiús terhesség, mindegyik másmilyen volt.
A fiammal a 7-8. héttõl hánytam minden reggel, de délre elmúlt az émelygés. Most még csak 6 hetes vagyok és kb. egész nap émelygek, más jellegû kicsit, mint a fiammal volt, mert nem csillapszik, viszont étvágyam az van. Majd ne felejtsd el megírni, mi lett nálatok, jó!?
Nekem eltérõ volt. A lányoknál iszonyatosan rosszul voltam, a fiamnál csak enyhe hányinger volt, de elviselhetõ.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, Miért csodálkozol ezen??? nem értem.... A legfontosabb, h egészséges legyen, De mindenkinek lehet titkos vágya, nem?? Köszi a választ Mindenkinek:-) Kiváncsi leszek majd h KI is van a Pocimban:-)))
Off Az elsõ válaszolón én is elcsodálkoztam, hogy "sajnos fiú", de szerintem a sajnost arra akarta írni, hogy egész nap eszik:-) Bocsi kedves kérdezõ, de tapasztalatot még nem tudok írni, de én is kiváncsi vagyok erre, mert az elsõ babám fiú és semmi bajom soha nem volt, most 9 hetes terhes vagyok és iszonyú rosszul vagyok már 3 hete. Igaz én nem hányok, hanem a hasam megy, állandóan görcsöl, puffadok, iszonyú hányingerem van, ráz a hideg, nincs erõm, remeg kezem-lábam. Hát kiváncsi leszek, hogy most vajon lányom lesz-e, hogy ennyire eltérõ a második terhességem eleje.
Szerintem ez csak egy szóbeszéd, mint ahogy az is, édes vagy sós, hányinger vagy sem.. Minden terhesség más, függetlenül a baba nemétõl.
A két terhességem közül az elsõnél semmi problémám nem volt, a másodiknál hányás, hányinger az elején, majd iszonyú bélgörcsök, a végére lett jobb. Mindkettõ FIÚ lett:-)
nekem ugyanolyan volt mindhárom terhességem kivéve az egyik fiut tulhordtam 1 hét és 1 nappal és a kislányt is a második fiut rendes idõbe szültem!
Reménykedem, hogy így van, de nem hiszek benne igazán. Sok olyat hallottam, akinél nem vált be.
Áááá, nekem nem jött be:-) 1.FIÚ iszonyú hányások, rosszullét... 2.LÁNY édesség, édesség, édesség 3. Nem tudom, édesség, édesség, édesség, hányok, hányok, hányok, pedig csak egy baba van... 8+5km
Én meg azon csodálkozom, hogy egyes válaszolók hogyan véleményezik egymás elképzelését. Ha nem akar fiút, joga van hozzá. Senkinek nincs hozzá köze, hogy miért. Fordítva szintén. Nyilván nem tehet róla, ha így érez.

Mit tegyek? 7 hetes vagyok. Minden kijön belőlem.

1 hete egyfolytában hányok, és egész nap hányingerem van. nem tudom mit tegyek, mert megiszok 1 fél pohár vizet és az is kijön. eszek, és azonnal kijön. b6-ot vettem be, meg homeopátiás szert napközben elvoltam, de este minden ismét visszajött. a hányástól jártányi er?m sincs, és undorodom a kajától. meddig tart ez az id?szak, és hogy vészeljem át?még dolgoznom is kéne, de nehéz.el?re is köszi!féltem a babát és magam is!

Legjobb válasz: szörnyû érzés. kortyonként próbálok inni, de félek. jó lenne minél hamarabb túlesni ezen a szakon.köszi a választ!

A kérdező hozzászólása: szörnyû érzés. kortyonként próbálok inni, de félek. jó lenne minél hamarabb túlesni ezen a szakon.köszi a választ!
nekem a gyömbérs keksz segített kicsit. De szerintem is menj dokihoz a kiszáradás veszélye miatt. Max hazaküld. Jobbulást

7 hetes vagyok és minden nap, egész nap rosszul vagyok, semmi sem segít. Mit vehetek be?

Magne B6-ot már szedek, 3X1-et, de nem enyhíti a hányingert. Hajnal 5-körül kelek mindig mert már annyira rosszul vagyok, hogy nem tudok aludni. Nem kívánok semmilyen ételt, megy a hasam... Ez így nem mehet sokáig, adjatok ötletet légyszi!

Legjobb válasz: Szia! Ki kell hogy ábrándítsalak: mehet:) ez a terhesség egyik velejárója, akik ilyen komoly tünetektõl szenvednek, nem nagyon tudják enyhíteni semmilyen praktikával.... kb 5 hét múlva remélhetõleg elmúlnak ezek a rosszullétek, addig meg kitartás.... Különben nagyon jó hogy ilyen rosszul vagy, ez azt jelenti hogy hormonálisan minden ok, ez pedig az elsõ 3 hónapban a baba életét és egészségét jelenti! Hidd el, sokan minden megadnának egy ici-pici rosszullétért:) Minden jót, remélem hamarosan legalább enyhülnek a tüneteid, esetleg a citromos víz, vagy a gyömbéres víz segíthet, népi praktika:) 19 hós + 19 hetes

Szia! Ki kell hogy ábrándítsalak: mehet:) ez a terhesség egyik velejárója, akik ilyen komoly tünetektõl szenvednek, nem nagyon tudják enyhíteni semmilyen praktikával.... kb 5 hét múlva remélhetõleg elmúlnak ezek a rosszullétek, addig meg kitartás.... Különben nagyon jó hogy ilyen rosszul vagy, ez azt jelenti hogy hormonálisan minden ok, ez pedig az elsõ 3 hónapban a baba életét és egészségét jelenti! Hidd el, sokan minden megadnának egy ici-pici rosszullétért:) Minden jót, remélem hamarosan legalább enyhülnek a tüneteid, esetleg a citromos víz, vagy a gyömbéres víz segíthet, népi praktika:) 19 hós + 19 hetes
szensavas gyomber, citromos viz, keksz
Hát én is így voltam és most 16+5 hetesen is van, hogy rosszul vagyok.Állítólag a 18.hétig is eltarthat.Nekem a gyömbértea vált be, a citromos víz, citromfagyi, meg a kefír.A magne b6 nekem semmit nem segített.Próbáld meg a pirítóst.Nekem a keksz nem jött be.És most jut eszembe, mikor felkeltem ilyen idõsen, akkor sima üres kenyeret rágcsáltam, kb egy fél szeletet és ez is segített.
Nekem az segített, ha a femibion 800-at reggel vettem be. Az mintha egy kicsit enyhítette volna a hányingerem. Továbbá én akkor ettem, amikor éppen nem voltam rosszul. Nekem már enyhültek a tünetek, úgyhogy most nagyon félek hogy mi lehet, de csak 2 hét múlva megyek dokihoz:( 10 hetes
nekem a banán meg a gyümölcsök jöttek be. Valamelyik reggel annyira rosszul voltam munkába menet, hogy a buszról fordultam vissza, hogy vigyen be a férjem a munkába, mert féltem, hogy mindent összehányok. Egyél egy kis babánt reggelente, hátha segít.
Nekem a fagyi enyhíti az émyelygést. Én is mindig rosszul vagyok reggel bármit eszek kijön belõlem.

7 hetes vagyok és idáig mindig gyötört az émelygés rosszullét. Ma reggel volt egy pici és most meg semmi. Normális ez?

Legjobb válasz: Amikor az elsõ babámmal voltam terhes, kb. ilyen idõtájt én is feltettem azt hiszem ezt a kérdést, mert megijedtem, még ha a környezetem ki is nevetett emiatt. Aztán másnap vagy harmadnap visszaállt minden a régibe, a jó kis megnyugtató reggeli hányások és egész napos émelygés. Most a második babámat várom, és talán még inkább hullámzóan érzem magam, még azt is észrevettem, hogy a rossz idõ mennyire sokat ront a közérzetemen. Szóval szerintem ne aggódj, sok minden befolyásolja hogy vagyunk az adott napon. Minden jót neked! Egy ma 20 hónapos nagyfiú és egy 10 hetes pocaklakó anyukája.

Amikor az elsõ babámmal voltam terhes, kb. ilyen idõtájt én is feltettem azt hiszem ezt a kérdést, mert megijedtem, még ha a környezetem ki is nevetett emiatt. Aztán másnap vagy harmadnap visszaállt minden a régibe, a jó kis megnyugtató reggeli hányások és egész napos émelygés. Most a második babámat várom, és talán még inkább hullámzóan érzem magam, még azt is észrevettem, hogy a rossz idõ mennyire sokat ront a közérzetemen. Szóval szerintem ne aggódj, sok minden befolyásolja hogy vagyunk az adott napon. Minden jót neked! Egy ma 20 hónapos nagyfiú és egy 10 hetes pocaklakó anyukája.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat.Jóhogy írtál:) Sok boldogságot a gyerekekhez!

7 hetes vagyok, és ma csináltam megint egy tesztet. Mintha halványabb lenne a csík, mint a múlt héten. Ez baj? Múlt héten már szívhang is volt.

Legjobb válasz: Nem!mert lehet ,hogy a múltheti teszted érzékenyebb teszt volt mint a mostani!Többféle teszt van!!!Van 10-es érzékenységû meg 50 -es érzékenységû is!De ha még egyforma is a két teszt ,akkor is elõfordulhat,hogy az egyiket monjuk reggel a másikat meg este csináltad így nem volt egyforma a vizeletben a hcg mennyisége!Üdv:26 hetes kismama

Nem!mert lehet , hogy a múltheti teszted érzékenyebb teszt volt mint a mostani!Többféle teszt van!!!Van 10-es érzékenységû meg 50 -es érzékenységû is!De ha még egyforma is a két teszt , akkor is elõfordulhat, hogy az egyiket monjuk reggel a másikat meg este csináltad így nem volt egyforma a vizeletben a hcg mennyisége!Üdv:26 hetes kismama
szerintem ne parázd túl magad. ha volt szívhang akkor minden oké. felejtsd el a teszteket és élvezd a terhességet. gratulálok :D
Szerintem se tesztelj, mert ezzel csak idegesíted magad (lásd a mostani példa). Minden rendben van a babáddal, nyugodj meg és élvezd a terhességet, mert gyorsan a végére érsz!

7 hetes vagyok 3 napja alkalmazom az utrogestan kúpot, mert volt vérezgetésem, de még mindig nem múlt el. A hasam is sokat fáj, meg úgy húzódik vagy mi. Meg kell hogy ijedjek?

Tapasztalatokat szeretnék,hogy járt-e már más is így.

Legjobb válasz: Gondolom fekszel és nem csinálsz semmi megeröltetõt. Sajnos a gyógyszer sem tesz csodát és kell pár nap amíg hat. Hét hetesen még simán (utána is) belefér a fájás, húzódás. Készíti a baba a helyet magának. Én is véreztem a hetedik héten, kaptam gyógyszert, amit a 12. hétig szedtem. Abbamaradt, de veszélyeztetett terhesként feküdnöm kellett. Most már (kopp-kopp) jól vagyok, vagyunk. Vigyázz magadra és próbáld megnyugtatni magadat. Neki most azzal segítesz, ha kíméled magad!!

Gondolom fekszel és nem csinálsz semmi megeröltetõt. Sajnos a gyógyszer sem tesz csodát és kell pár nap amíg hat. Hét hetesen még simán (utána is) belefér a fájás, húzódás. Készíti a baba a helyet magának. Én is véreztem a hetedik héten, kaptam gyógyszert, amit a 12. hétig szedtem. Abbamaradt, de veszélyeztetett terhesként feküdnöm kellett. Most már (kopp-kopp) jól vagyok, vagyunk. Vigyázz magadra és próbáld megnyugtatni magadat. Neki most azzal segítesz, ha kíméled magad!!
A kérdező hozzászólása: Két gyermek mellett sajnos nem tudok pihenni, de megpróbálom.Köszönöm a gyors választ.
Szia Én is Urtrogestant kaptam csak Én tablettába mert volt egy vetélésem tavasszal.A hasad természetes, hogy fáj. A vérezgetéssel nagyon kell vigyázni. Nagyon sok pihenésre van szükséged, ha nem akarsz elvetélni.
8 hetes vagyok de nem félek. Az elsõnél se féltem csak ismeretlen volt.
A kérdező hozzászólása: Rendben!Köszönöm nektek a biztatást! jó babavárást!
Szia! Én is a másodikat várom, 14 hetes vagyok. Azt nem mondanám, hogy rettegek, de nagyon sokszor eszembe jut a szülés és bár én gyorsan szültem és komplikációmentesen, nem mondanám, hogy szép élmény maradt. Igaz, hogy én nagyon rosszul tûröm a fájdalmat. Ne aggódj ilyen hülyeségeken, már miért halnál meg? És miért lenne beteg? Olvass inkább pozitív szüléstörténeteket és ne stresszeld magad, állítólag a gondolatnak teremtõ ereje van, úgyhogy csak pozitívan!
Ezt a gyógyszert nem ismerem, nekem 2 missed ab. után a 3. terhességnél kellett 12. hétig az utrogestant használni.
A kérdező hozzászólása: és az baj ha még nem tudta kitapintani?Nagyon zavar hogy ugy járhatok mint januárban.
Szia!Nekem nem volt vetélésem, de 7 hetesen még nekem sem tapintotta ki a doki, viszont az uh már 6 hetesen babát jelzett! Szorítok!
Bizakodj!!!nem törvényszerû, hogy a második is elmegy, csak nagyon fél az ember. nekem februárban volt szintén 8 hetesen egy vetélésem. most 10 hetes vagyok és ugy néz ki minden rendben van.az elején sokat barnáztam és ezért én utrogesztánt kaptam egészen mostanáig szedtem.azzal ne törõdj, hogy nem tudta kitapintani, nekem pl. megsem nézte csak ultrahanggal az a tuti. kitartás biztos minden rendben lesz!!! azzal segithetsz a babádnak a jó beágyazódásán ha sokat pihensz! Üdv:10 hetes kismama:)

7 hetes vagyok, 2 napja vérzek. A tegnapi UH-n minden rendbe volt, a baba nő, van szívhang is, a doki szerint minden ok. Haematoma nincs. De akkor miért vérzek? Ez tényleg előfordul? Vagy valami rossz előjel? Az előző terhességem alatt nem volt ilyen.

Legjobb válasz: Nem lehet hogy most menstruálsz? Nálunk anyukámnak megjött a harmadik terhességénél.De ha az orvos megvizsgált akkor szerintem tényleg nincs baj és nyugodj meg!

Nem lehet hogy most menstruálsz? Nálunk anyukámnak megjött a harmadik terhességénél.De ha az orvos megvizsgált akkor szerintem tényleg nincs baj és nyugodj meg!
szerintem ha van rá lehetöség menj el másik orvoshoz is, nem baj az ha más is megnéz, mennyi vérzésed van, piros, vagy csak barna?

Máma nincs olyan étvágyam mint szokott lenni, és a melleim sem fájnak annyira ez nem baj ugye? Nagyon megijedtem! 7 hetes vagyok!

Legjobb válasz: Nyugodj meg, biztos minden rendben! Az a fontos, hogy ne vérezz és ne legyenek erõs görcseid! Ha ezek nincsenek akkor tutira jól van a kis babócád! Elõfordulhat, hogy nem minden nap ugyanúgy érzed a tüneteket (mellfeszülés, émelygés, stb.)

Nyugodj meg, biztos minden rendben! Az a fontos, hogy ne vérezz és ne legyenek erõs görcseid! Ha ezek nincsenek akkor tutira jól van a kis babócád! Elõfordulhat, hogy nem minden nap ugyanúgy érzed a tüneteket (mellfeszülés, émelygés, stb.)
A kérdező hozzászólása: Hála Istennek nem véreztem, és görcsöm sem volt!Akkor elvileg nincs baj, ugye?
Biztos nincs baj! UH-n voltál már?
A kérdező hozzászólása: 5 hetesen voltam elõszõr, akkor még csak petezsákot látott 3, 8*4mm-es volt, és most szerdán kell menjek!Remélem lesz szívhang!
Ne aggódj, biztos lesz már szívhang! 7 hetesen már nekem is volt.
Nekem is egyik napról a másikra szüntek meg a tüneteim ilyen tájban, és nins semmi baj. Ez elõfordul, én ráadásul csak 12 hetesen voltam utána uhon. Ne félj, semmi baj!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!