Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes vagyok, hétfön (6 db)

Kb 7 hetes terhes vagyok, hétfő reggel teszteltem pozitívat. Az elöbb 4 pici barna foltot találtam a fehérneműmön . Aggódom. Mi baj lehet? Pénteken este megyek dokihoz, de jó lenne megnyugodni .

Okt. 4-t?l 8-ig a mensi helyett inkább barnázgattam. /utolsó mensi aug. 28-30, de kevesebb volt ez is/ Mellfeszülés, fejfájás, h?emelkedés kb egy hete ... és hétf? (okt. 13) reggel pozitív tesz :-) Nagyon szeretnénk a kisbabát! Kedd óta szedek Gravidát. Remélem nincs nagy baj!!! Járt már valaki így? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Gratulálok! Úgy érzem te is közénk tartozol. A barnázás természetes még ilyenkor, ne izgulj mert csak ártasz a babának. Az orvos is ezt fogja mondani. 24 hetes kismama

Gratulálok! Úgy érzem te is közénk tartozol. A barnázás természetes még ilyenkor, ne izgulj mert csak ártasz a babának. Az orvos is ezt fogja mondani. 24 hetes kismama
Szia! Ha újra megjelenne a barnázgatás, akkor azonnal menj dokihoz (akár az ügyeletre is), mert terhesség alatt ez elvileg nem normális. Sokszor semmi rosszat nem jelent, de elõfordulhat, hogy a vetélés elõjele. Nem akarlak ijesztgetni, csak inkább szólok, hogy tudd, mit kell tenni. Sajnos tapasztalatból tudom, én így vetéltem el a 7. hét végén... Szorítok, hogy nálatok minden rendben legyen!
Elvileg ez sok nõnél elõfordul és a legtöbbnél nem okoz gondot, csak jelzi a szervezeted, hogy mensi jönne. De azért valóban menj dokihoz, mutasd meg magad, elvileg már látni is lehet a szívét dobogni, akkor megnyugszol. Pihenj sokat, ne emelgess és legfõképpen nyugi! Gratula a babához! 5 hós kislány anyukája. (Én is barnáztam kb. 7-8 hetesen, elmentem a dokihoz, már látták a szívét, akkor volt 8 hetes, pihenést javasolt, semmi gondom nem volt!)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a választ! Remélem nem lesz folytatása a foltoknak ... nem idegeskedem, vigyázok magamra ... nagyon fáj a fejem, de nem veszek be arra sem semmit :-) esetleg du iszok egy kis borsmenta-citromfû teát ... Mindent a piciért!!! 2 nap múlva megyek dokihoz!
2. válaszoló vagyok: a fejfájás sajnos a terhességi tünetek egyike - ki kell bírni. Ha esetleg úgy gondolod, hogy szeretnéd természetes módon segíteni a babád jobb megtapadását és segíteni a sárgatest hormon termelést, akkor igyál napi 1/2 liter palástfû teát. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a gyors választ! Igyekszem nem idegeskedni, hiszen nem szeretnék ártani a csöppségnek!! Csak az ember a legjobbat akarja :-)))
Nekem volt barnázás az elején, dokihoz mentem vele. Kaptam hormonpótló gyógyszert, Utrogestant. Vigyázz magatokra, s ha még egyszer elõfordul, irány a doki! Vedd légyszi komolyan! Nem igaz, hogy természetes és ártalmatlan dolog. Ez tulajdonképpen vérzés.
A kérdező hozzászólása: Hál'istrennek azóta nincs folytatása a barnázásnak!!! :-) Remélem ez így is marad! Holnap este megyek dokihoz, mindenképp megemlítem neki a dolgot és igyekszem pihenni! Ja, és vettem tegnap palástfû teát, napi két csészével megiszom majd ;-) Mindenkinek boldog babavásárt! Puszi

Hétfőn voltam dokinál, akkor derült ki, hogy 7 hetes terhes vagyok. Azóta ráz a hideg, görcsöl a hasam, bágyadt és nagyon fáradt vagyok. A vérnyomásom ingadozik, és délutánonként hányingerem van. Egyszerűen csak peches terhesség?

Legjobb válasz: Szia! Én most vagyok a 21. hétben. A legelsõ idõkben engem is minden nap rázott a hideg, de hamar rájöttem, hogy a fáradtság miatt. Volt olyan, hogy este héttõl reggel f9ig aludtam. Hál istennek tudok itthonról is dolgozni. Ne idegeskedj, ha nem vagy jól, fáj a pocid, aludj, pihenj. Sokat voltam ideges az elején én is. Volt éjjel, hogy szörnyû görcsre ébredtem, halálra rémültem. Eltelt vagy fél óra mire rájöttem, hogy fel vagyok puffadva. Nem ismertem az érzést elõtte. Hajnali 2-kor ment a férjem a gyógyszertárba espumisanért. Dokihoz járj rendszeresen, mindig figyelj, hogy ne hajtsd túl magad. Drukkolok!!

Szia! Én most vagyok a 21. hétben. A legelsõ idõkben engem is minden nap rázott a hideg, de hamar rájöttem, hogy a fáradtság miatt. Volt olyan, hogy este héttõl reggel f9ig aludtam. Hál istennek tudok itthonról is dolgozni. Ne idegeskedj, ha nem vagy jól, fáj a pocid, aludj, pihenj. Sokat voltam ideges az elején én is. Volt éjjel, hogy szörnyû görcsre ébredtem, halálra rémültem. Eltelt vagy fél óra mire rájöttem, hogy fel vagyok puffadva. Nem ismertem az érzést elõtte. Hajnali 2-kor ment a férjem a gyógyszertárba espumisanért. Dokihoz járj rendszeresen, mindig figyelj, hogy ne hajtsd túl magad. Drukkolok!!
Szia! A hidegrázás nem tudom mitõl van; a hasad görcsölése nem túl jó. (nem ijesztgetésképpen , de a feszülés meg a görcsölés közt van különbség. Az utóbbi terhességi tünet) A bágyadtság "természetes" tünet , próbálj meg minél többet pihizni.A vérnyomásod ingadozása úgyszintén nem túl jó (pihenés ajánlott és a dokid véleménye); a délutáni hányinger meg szintén terhességi tünet , bár van akinél reggeltõl estig tart.
Szia! Szerintem egyáltalán nem kell, hogy aggódj. A terhesség 5-7. hetében teljesen normális ha pl. szúr a petefészked a sárgatestérés miatt és a görcsölgetés is amiatt gyakori, mivel ha nem estél volna teherbe, akkor ezidõtájt lenne peteérésed. A szervezet és a hormonháztartás pedig nem áll át egyik napról a másikra. A hidegrázás pedig egyáltalán nem vetélési tünet. Nálam mind az elsõ, mind a mostani terhességemnél a 6-13. hetet végigkísérte a hányinger és a folyamatos hidegrázás, aztán mind a kettõ elmúlt szinte egyik napról a másikra. "Csak" a fáradékonyság maradt meg, mint terhességi tünet végig a terhesség alatt. És az elsõ terhességem során makkegészséges kisfiam született, most pedig eddig még minden eredményem jó lett, úgyhogy bízom benne, hogy most is sikerül egy egészséges babának életet adjak.
Szia!A hidegrázás lehet vetélés elõjele.Jobban tennéd, ha bemennél az ügyeletre, mivel nem minden vetélés jár vérzéssel is, és ez nagyon komoly dolog.
A kérdező hozzászólása: Szia! Hétfõn a doki azt mondta, a hasfeszülés normális, addig semmi más bajom nem volt. Azóta jöttek elõ ezek a tünetek. Sajnos helyettesítõ orvos volt, aki nem mondott semmit azonkívül, hogy: "6 hetes és 5 napos terhes, szívmûködés normális". Hétfõn visszamegyek, csak egy kis igazolást szerettem volna kapni, hogy nincs semmi baj, hogy mással is volt hasonló. Azért köszönöm.
A kérdező hozzászólása: jajajaj! nagyon megijjesztettél! itt elég ...... az egészségügyi ellátás, hétfõn mindenképp megyek dokihoz, remélem nem lesz semmi baj. nincs mérhetõ lázam, csak a hideg ráz. vérzés egyáltalán nincs, és ezek a tünetek mindig munkából hazajövet jönnek elõ. addig meg pihenek, (nincs is energiám semmit csinálni). köszönöm a válaszokat!
Nyugodj meg, engem is ráz a hideg, legszívesebben télikabátban járnék, pedig a hõm csak 37.1! (10hetes kismama)
Szia!ne izgulj, én 7+1napos vagyok, és engem is ráz a hideg egész nap.Van már két gyönyörû gyermekem és velük is ez volt, majd elmúlik, én nem idegeskednék a helyedben.Ja és én is egész nap émelygek, még a vizre sem birok ránézni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy megnyugtattatok, azért hétfõn megyek dokihoz, de legalább nem áll görcsben a gyomrom!! Mindenkinek jó egészséget!!!! :)

7 hetes terhes vagyok. A védőnö javasolta hogy menjek állományba ugyanis nehéz fizikai munkát végzek. Hétfön megyek a tanácsadóba ott kell kérnem egy javaslatot. Mennyire szigoruan birálnak hogy mehetek-e állományba vagy sem?

Legjobb válasz: Szia. A tanácsadó orvosodat nyugodtan KÉRD MEG, hogy vegyen táppénzre. Ha munkahelyeden nem tudnak biztosítani könnyített munkát és elmeséled munkádat biztosan segít.Õszinte légy.

Szia. A tanácsadó orvosodat nyugodtan KÉRD MEG, hogy vegyen táppénzre. Ha munkahelyeden nem tudnak biztosítani könnyített munkát és elmeséled munkádat biztosan segít.Õszinte légy.
Nyugodtan mond meg, hogy nehéz fizikai munkát végzel és a védõnõ is javasolta a táppénzt meg te sem szeretnéd, ha elmenne a baba. Bzitosan ki fog írni, ne aggódj emiatt.
Szia! Én munkahelyi problémák miatt szerettem volna táppénzre menni 16 hetesen. A háziorvoshoz mentem elõször (mivel vele aránylag jóban vagyok), Õ kiírt, és a legközelebbi tanácsadáson kellett kérnem a nõgyógyásztól egy javaslatot, mert csak evvel tud táppénzen tartani. Egyetlen szó nélkül adta, meg sem kérdezte miért vagyok kiírva. Most már örülök is, hogy a háziorvos tart táppénzen, mert így csak havonta kell mennem tanácsadásra (ahol azóta is adják a javaslatot), 2 hetente pedig megyek a háziorvoshoz a kutyanyelvért. Õ jóval közelebb van, és gyorsabban végzek. Talán Nálad is lesz ilyen jó fej a doki.
Biztosat csakis az orvos tud mondani neked. Ne aggodjj!
ne aggodj..az nem jo..bár könynû mondani!sztem a választ te is tudod magadban:(3 napi vérzés nem jo:(de az orvos majd megmondja.szoritok nagyon!!!!!!
csatlakozom az elõttem szólókhoz, a darabos vérzés nagyon nem jó:( én 5 hete vetéltem el a 12.hétbe.bocsi nem akarlak ilyesztgetni de ne számíts sok jóra.de azért NAGYON DRUKKOLOK, HOGY MINDEN RENDBEN LEGYEN AZZAL A KIS POCAKLAKÓVAL!!!!!!

7 hetes terhes vagyok, hétfön megpropbáltam lerakni a cigit ami a mai napig tartott, nem birtam már tovább és elszivtam egyet! Mit csináljak hogy ne akarjak már egyátalán rágyujtani?

Legjobb válasz: nemtudom!!!!!!Néha beleszívok a párom cigijébe, de naponta összeadva kb egy cigi ez. Próbálj meg te is így legalább.Tudom ezt sem kéne, de no comment.

nemtudom!!!!!!Néha beleszívok a párom cigijébe, de naponta összeadva kb egy cigi ez. Próbálj meg te is így legalább.Tudom ezt sem kéne, de no comment.
Ezt minden dohányzó kismamának leírom: Gondolj fejlõdési rendellenességekre, alacsony születési súlyra, koraszülésre és arra, hogy amikor te élvezettel szívod a cigarettát, a kisbabád éppen levegõ után kapkodva fuldoklik. Hát tényleg ezt akarod? Ha valami baja lenne hogy számolnál el magaddal? Semmi sem mentség arra, hogy árts a babádnak. Szegény, még olyan picike, és tehetetlen az ártó dolgok ellen! Már most nem csak magadnak ártasz, már felelõsséggel tartozol egy másik életért is, és õ nem tud szólni, vagy nem tud védekezni a rossz dolgok ellen, ezt te tudod megtenni helyette. Én is dohányoztam terhesség elõtt, nem is keveset, de amikor megtudtam hogy terhes vagyok, nem volt kérdés, hogy melyik fontosabb, a babám egészsége, vagy a bagó, és egybõl letettem. Nem volt nekem sem könnyû, még néha álmomban is elõjön, de hidd el, megéri! Kitatás, és sok sikert a leszokáshoz, és persze boldog babavárást! 16 hetes kismama
Szia! Próbáld kerülni az olyan helyzeteket, ami kívánja a cigit. PL:Ne edd magad tele; ha kávézol igyál rá vizet, az elveszi az ízét, és nem kívánod annyira; Tarts távolságot azoktól akik cigiznek; ha párod is dohányzik kérd meg szokjatok le együtt. Ha végképp nem megy kérd a háziorvosod segítségét. Egy dolgot NE TEGYÉL: NIKOTINTAPASZT VÉLETLENÜL SE használj. Akkor inkább fokozatosan tedd le. Sõt szerintem, ha már nagyon "örjöngessz" inkább szívj néhány slukkot. Jobban árt az idegeskedés. Remélem segíthettem. Sok szerencsét, és boldog babavárást! 18 hetes kismami
Azt nem értem, hogyha 7 hetes vagy miért csak most hétõ óta próbáltad letenni.... Nem volt tervezett a baba? Mert ha nem akkor hajrá és próbáld megállni valahogy... De ha terveztétek akkor szégyeld magad..
Ne haragudj, de nem értelek!!! Én is dohányoztam, két nap alatt egy doboz. Aztán amikor a baba szóba került, már csak napi egy-két szálat szívtam! De már ettõl olyan lelkiismeret furdalásom volt, hogy el sem tudom mondani, de azzal nyugtattam magam, hogy biztos nem jött össze elsõre! De összejött!!! És négy hetesen, az elsõ pillanatban, ahogy megtudtam abbahagytam a dohányzást! Ráadásul nekem a párom dohányzik, szóval nincs olyan hogy megfeledkezhetnék róla! De az biztos, hogy ha egy beteg babám születne, azt az életem végéig nem tudnám megbocsátani magamnak!!!! Úgy gondoltam, engem minõsít, ha terhesen dohányzom és egyáltalán milyen anya lesz belõlem, ha már most magam helyezem a gyerek elé!! Lehet, hogy a születés pillanatában nem veszel észre semmit, de késõbb lehet asztmás, hiperaktív és még sok más baja is! Nem értem miért erõsebb a nikotin utáni vágyad, az egészséges gyermekedével szemben?!?!! Gondolkozz el ezeken és szerintem sikerülni fog letenned a cigit!!!!! Szorítok nagyon! Egyet ne feledj, csak akaraterõ kérdése, minden rajtad múlik!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Megprobálom ismét, remélem sikerül....
Olvasd el Allen Carr: Rövid úton leszokni a dohányzásról címû könyvét! Mûködik, akaraterõ nélkül, röhögve le tudod tenni a cigit és nem egy drága könyv! Göndolj a babádra, akinek még a passzív dohányzás is ártalmas! Én napi 1, 5-2 dobozzal szívtam a terhességem elõtt!!!! Azonnal letettem, amint kiderült, de a férjem így is dohányzik ami miatt nem kevés vita volt köztünk.

Hétfő óta csinálok egy 2 hetes diétát amitől 7-10 kg kéne leadnom. Még csak 2 kiló ment le vmit én csinálok rosszul, vagy majd csak jövőhéten fog kevesebbet mutatni a mérleg? Csak én vagyok türelmetlen?

Legjobb válasz: 2 hét alatt ennyit lefogyni nincs értelme, mint ahogy az elõttem szóló is mondta, nem történik zsírégetés, tehát nem a zsírból fogysz, csak izomból és vizet veszítesz. Régen én is bedöltem ezeknek a marhaságoknak, végigcsináltam a 10 napos léböjtöt, virult a fejem, hogy hú, lefogytam egy csomót, aztán 2 nap múlva minden visszajött, szal ezek a tûzoltó módszerek arra jók, hogy ha osztálytalálkozóra mész vagy esküvõd lesz, rövid idõn belül látszódjon rajtad valami, de az csak ideig-óráig tart. És tönkreteszi a szervezetedet. Ha tartósan le lehetne fogyni 2 hét alatt, mindenki ezt a diétát csinálná, és nem lennének kövér emberek. De a fogyásért meg kell küzdeni, nincs mese, be kell vetni az akaraterõt kökeményen! Sok sikert a fogyihoz, ajánlom az egészséges életmódot és a mozgást, nekem bevált.

2 hét alatt ennyit lefogyni nincs értelme, mint ahogy az elõttem szóló is mondta, nem történik zsírégetés, tehát nem a zsírból fogysz, csak izomból és vizet veszítesz. Régen én is bedöltem ezeknek a marhaságoknak, végigcsináltam a 10 napos léböjtöt, virult a fejem, hogy hú, lefogytam egy csomót, aztán 2 nap múlva minden visszajött, szal ezek a tûzoltó módszerek arra jók, hogy ha osztálytalálkozóra mész vagy esküvõd lesz, rövid idõn belül látszódjon rajtad valami, de az csak ideig-óráig tart. És tönkreteszi a szervezetedet. Ha tartósan le lehetne fogyni 2 hét alatt, mindenki ezt a diétát csinálná, és nem lennének kövér emberek. De a fogyásért meg kell küzdeni, nincs mese, be kell vetni az akaraterõt kökeményen! Sok sikert a fogyihoz, ajánlom az egészséges életmódot és a mozgást, nekem bevált.
Hat kiló felesleges víz nincs a testében, hacsak nem vannak vízvisszatartási problémái. Nagy súlyfeleslegnél ugyanakkor a megnövekedett zsírsejtek több vizet "kötnek meg". Izomból lehet még látványosan fogyni ha nem fogyaszt elegendõ fehérjét, ami szintén csúnya látvány: csont és zsír a vége kirívó esetekben. Plötty test naribõrrel. :) Sok sikert a fogyáshoz, csak okosan!
Ha ezt végigcsinálod (és nem fogsz annyit leadni az tuti), minimum annyit, ha nem még többet fogsz visszaszedni. Ez egy hülyeség ez a fajta diéta. Önámításra jó. Csak rosszabb lesz tõle.
7-10 kilót nem 2 hét alatt, hanem 2 hónap alatt ideális leadni.
2 hét alatt egyetlen gramm zsír nem megy le egy normál fogyókúrában!!! Ami lemegy, az víz és izom. 2 hét után kezdõdne a zsírégetés.
ne aggodj nálam is igy volt az elsõ héten csak 3kg ment le. Át kell állni a szervezetnek.
2 hét alatt vizbõl lefogysz mondjuk 6 kg-ot, tegyük fel. Ez nagyon jól néz ki a mérlegen, azonban a környezetet nem fogja észlelni a változást, hiszen méretben nagyon kicsit csökken a tested. Azonban, ha te zsírból fogysz 6 kg-ot, nha ott már hihtetelen látványos a fogyás, minden nadrágod nagy lesz rád. Neked kell eldönteni melyik a fontosabbb. Petranova
2 hét alatt 7-10 kg? Melyik diéta ez? Nekem sem ártana..
Kérdezõ! Miért nem a diéta fórumját kérdezed? Vagy olvasd végig legalább az ott leírtakat, könyörgöm, az itteniek zömének fingja sincs arról, mi ez.
Neked nincs iq-d sajnos...én háromdiplomás nõ vagyok, és szuperül nézek ki. Amit meg te itt fingogatsz, az lepereg. Csá.
Mindent a fogyásért..:D:D Ez a diéta az agysejteket is leépíti, úgy tûnik... :D Egy anyagcseréd van ugyan, de tedd tönkre azt is, legyél utána hízékony, mert mélyértelmû válaszoló osztja az észt, kollegái pedig annyit látnak, hogy 100 kiló egy nap alatt? Jujdejóóó! :D:D (Nem, nem vagyok szép kövér. Figyelem, mennyit eszem mibõl, mikor, és sokat mozgom. Ennyi.)
Írd be a keresõbe normálisan hogy tuurbo diéta egy hosszú ú-val, és kijön a honlapjuk.
A kérdező hozzászólása: Melyik az a Laura féle?
Jól van. Én ezzel a tuurbo diétával fogytam le, a Laura-félével, és nem híztam vissza azóta sem, de nem kell elhinni. Maradjatok szép kövérek!
Felelõsségteljes orvos ilyet nem csinál. Te vagy az, aki a FogyasztóTündérben és a mágneses télapóban is hisz? :D
Azért, mert ha a tuurbo diétát csinálja, az nem egészségtelen, én is azzal fogytam 11 kg-t két kör alatt, orvos találta ki. Itt meg osztják az észt, hogy káros, anélkül, hogy tudnák, mirõl van szó. Mellesleg pedig sértegesd a nénikédet.
Utolsónak: miért? A hozzászólások nagyon értelmesek voltak- már akkor, ha valakinek van értelme, hogy megértse õket...
..mert három diplomás létedre -írni bármit lehetsz- belül már közel sem nézel ki szuperül. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!