Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes vagyok, és nagyon nincs (3 db)

7 hetes terhes vagyok, és nagyon nincs étvágyam. Ugye a kicsi elveszi amire szüksége van, mindezek ellenére is? Terhesvitamint szedek.

Legjobb válasz: Szia. Persze, hogy elveszi, ne aggódj. Az elsõ pár hónapban nekem se nagyon volt étvágyam, pedig még csak hányingerem sem volt. Boldog babázást. 36 hetes kismama

Szia. Persze, hogy elveszi, ne aggódj. Az elsõ pár hónapban nekem se nagyon volt étvágyam, pedig még csak hányingerem sem volt. Boldog babázást. 36 hetes kismama
Ne aggódj, én 9 kg fogytam az elsõ harmadban, és egészséges babám született, és koraszülött sem volt, hiszen 42 hétre született :) . A vitamin bevisz minden fontosat amire most a babádnak és neked szükséged van. Majd eljön az a nap is, amikor egy lovat is fel tudnál falni, a kívánósság nem az elsõ hetekben jelentkezik, szerintem:) )

Máma nincs olyan étvágyam mint szokott lenni, és a melleim sem fájnak annyira ez nem baj ugye? Nagyon megijedtem! 7 hetes vagyok!

Legjobb válasz: Nyugodj meg, biztos minden rendben! Az a fontos, hogy ne vérezz és ne legyenek erõs görcseid! Ha ezek nincsenek akkor tutira jól van a kis babócád! Elõfordulhat, hogy nem minden nap ugyanúgy érzed a tüneteket (mellfeszülés, émelygés, stb.)

Nyugodj meg, biztos minden rendben! Az a fontos, hogy ne vérezz és ne legyenek erõs görcseid! Ha ezek nincsenek akkor tutira jól van a kis babócád! Elõfordulhat, hogy nem minden nap ugyanúgy érzed a tüneteket (mellfeszülés, émelygés, stb.)
A kérdező hozzászólása: Hála Istennek nem véreztem, és görcsöm sem volt!Akkor elvileg nincs baj, ugye?
Biztos nincs baj! UH-n voltál már?
A kérdező hozzászólása: 5 hetesen voltam elõszõr, akkor még csak petezsákot látott 3, 8*4mm-es volt, és most szerdán kell menjek!Remélem lesz szívhang!
Ne aggódj, biztos lesz már szívhang! 7 hetesen már nekem is volt.
Nekem is egyik napról a másikra szüntek meg a tüneteim ilyen tájban, és nins semmi baj. Ez elõfordul, én ráadásul csak 12 hetesen voltam utána uhon. Ne félj, semmi baj!!

7 hetes terhes vagyok, és nagyon fáradékony. Más tünetem nincs, csak az, hogy mindig aludnék. Ha felkelek, már álmos is vagyok. Van ezzel így más is?

Els? babámat várom, és nagyon furi ez az állandó fárdtság. A közérzetem is rossz, és erre a meleg még jobban rásegít. A kert és a ház várja, hogy rendbe rakjam, de nincs hozzá er?m, és mellette még dologzok és másoddiploma miatt f?sulira is járok. Ti hogyan oldanátok meg, hogy minden meglegyen? köszi

Legjobb válasz: Kérj segitséget. Vagy csinálj egy beosztást, h pl ma ezt meg azt csinálom, 1-2 órán keresztül vagy amennyi az erõdbõl bírja. Lényeg h nem hajtsd túl magad.

Kérj segitséget. Vagy csinálj egy beosztást, h pl ma ezt meg azt csinálom, 1-2 órán keresztül vagy amennyi az erõdbõl bírja. Lényeg h nem hajtsd túl magad.
Én is így voltam ezzel a második terhességem alatt és iszonyatos volt. Én is mindig aludtam volna, mindig fáradt voltam, nem volt semmi erõm és közben nekem is el kellett látnom a háztartást, foglalkoznom kellett az akkor 1, 5 éves kislányommal és közben én is vizsgákra készültem. Fontos, hogy pihenj sokat, most ezt igényli a szervezeted, ami nem olyan életbevágó azt hagy másnapra és tényleg kérj segítséget. Nyugi nemsokára változni fog a helyzet és sokkal jobban leszel, legalábbis nálam ez az idõszak kb. 12-15 hetes korig tartott, utána pedig tele voltam erõvel, energiával. Kitartást! Ja és én közben folyton hánytam is, mindegy volt, hogy reggel vagy este van, ittam vagy ettem folyton émelyegtem, de ki lehet bírni. Boldog babavárást!
ezzel én is így voltam... :( minden napra bekell tervezni h mikor mit csinálsz, úgy ahogy neked kényelmes. pl:meló után, porszívozol, kicsi kert, fözés, és kész pihi. másnap mosás, tanulás, és pihi, vagy meló után egy - másfél óra pihit ütemezz be, és utánna kezd neki, én így oldottam meg, és jó volt :) nyugi nem tart mát sokáig! nekem kb a 10héten elmúlt! 35h km
ú, teljesen megértelek. Nekem 11 hétig volt álómkórom. Én id dolgoztam, azt hittem összeesek. Állandóan aludtam volna, fáradt voltam, szívewsen elcseréltem volna bármilyen más terhességi tünetre. a vérnyomásom nagyon alacsony lett, s volt egyszer hpogy szinte szédelegtem le kellett borulnom az íróasztalra és elaludtam kb. 10percre. alig vártam hogy végetérjen, aztán a 11hét után egyszercsak megszünt. Én nem tudtam jó praktikát kitalálni rá, nekem semmi nem hazsnált. :-( vigyázz magadra 22 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, sokat segítettetek!!! Nektek is minden jót kívánok!
En is 7 hetes vagyok. Allandoan fáradt vagyok, nem bírok semmit sem csinálni. En is munkába járok, a kozérzetem is állandoan rossz, hányingerem van és a reggelt mindig ugy kezdem, hogy hányok. Van olyan, hogy egy nap 3x is hányok. Kitartást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!