Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes vagyok, és mindig (39 db)

7 hetes vagyok és minden nap, egész nap rosszul vagyok, semmi sem segít. Mit vehetek be?

Magne B6-ot már szedek, 3X1-et, de nem enyhíti a hányingert. Hajnal 5-körül kelek mindig mert már annyira rosszul vagyok, hogy nem tudok aludni. Nem kívánok semmilyen ételt, megy a hasam... Ez így nem mehet sokáig, adjatok ötletet légyszi!

Legjobb válasz: Szia! Ki kell hogy ábrándítsalak: mehet:) ez a terhesség egyik velejárója, akik ilyen komoly tünetektõl szenvednek, nem nagyon tudják enyhíteni semmilyen praktikával.... kb 5 hét múlva remélhetõleg elmúlnak ezek a rosszullétek, addig meg kitartás.... Különben nagyon jó hogy ilyen rosszul vagy, ez azt jelenti hogy hormonálisan minden ok, ez pedig az elsõ 3 hónapban a baba életét és egészségét jelenti! Hidd el, sokan minden megadnának egy ici-pici rosszullétért:) Minden jót, remélem hamarosan legalább enyhülnek a tüneteid, esetleg a citromos víz, vagy a gyömbéres víz segíthet, népi praktika:) 19 hós + 19 hetes

Szia! Ki kell hogy ábrándítsalak: mehet:) ez a terhesség egyik velejárója, akik ilyen komoly tünetektõl szenvednek, nem nagyon tudják enyhíteni semmilyen praktikával.... kb 5 hét múlva remélhetõleg elmúlnak ezek a rosszullétek, addig meg kitartás.... Különben nagyon jó hogy ilyen rosszul vagy, ez azt jelenti hogy hormonálisan minden ok, ez pedig az elsõ 3 hónapban a baba életét és egészségét jelenti! Hidd el, sokan minden megadnának egy ici-pici rosszullétért:) Minden jót, remélem hamarosan legalább enyhülnek a tüneteid, esetleg a citromos víz, vagy a gyömbéres víz segíthet, népi praktika:) 19 hós + 19 hetes
szensavas gyomber, citromos viz, keksz
Hát én is így voltam és most 16+5 hetesen is van, hogy rosszul vagyok.Állítólag a 18.hétig is eltarthat.Nekem a gyömbértea vált be, a citromos víz, citromfagyi, meg a kefír.A magne b6 nekem semmit nem segített.Próbáld meg a pirítóst.Nekem a keksz nem jött be.És most jut eszembe, mikor felkeltem ilyen idõsen, akkor sima üres kenyeret rágcsáltam, kb egy fél szeletet és ez is segített.
Nekem az segített, ha a femibion 800-at reggel vettem be. Az mintha egy kicsit enyhítette volna a hányingerem. Továbbá én akkor ettem, amikor éppen nem voltam rosszul. Nekem már enyhültek a tünetek, úgyhogy most nagyon félek hogy mi lehet, de csak 2 hét múlva megyek dokihoz:( 10 hetes
nekem a banán meg a gyümölcsök jöttek be. Valamelyik reggel annyira rosszul voltam munkába menet, hogy a buszról fordultam vissza, hogy vigyen be a férjem a munkába, mert féltem, hogy mindent összehányok. Egyél egy kis babánt reggelente, hátha segít.
Nekem a fagyi enyhíti az émyelygést. Én is mindig rosszul vagyok reggel bármit eszek kijön belõlem.

7 hetes vagyok és idáig mindig gyötört az émelygés rosszullét. Ma reggel volt egy pici és most meg semmi. Normális ez?

Legjobb válasz: Amikor az elsõ babámmal voltam terhes, kb. ilyen idõtájt én is feltettem azt hiszem ezt a kérdést, mert megijedtem, még ha a környezetem ki is nevetett emiatt. Aztán másnap vagy harmadnap visszaállt minden a régibe, a jó kis megnyugtató reggeli hányások és egész napos émelygés. Most a második babámat várom, és talán még inkább hullámzóan érzem magam, még azt is észrevettem, hogy a rossz idõ mennyire sokat ront a közérzetemen. Szóval szerintem ne aggódj, sok minden befolyásolja hogy vagyunk az adott napon. Minden jót neked! Egy ma 20 hónapos nagyfiú és egy 10 hetes pocaklakó anyukája.

Amikor az elsõ babámmal voltam terhes, kb. ilyen idõtájt én is feltettem azt hiszem ezt a kérdést, mert megijedtem, még ha a környezetem ki is nevetett emiatt. Aztán másnap vagy harmadnap visszaállt minden a régibe, a jó kis megnyugtató reggeli hányások és egész napos émelygés. Most a második babámat várom, és talán még inkább hullámzóan érzem magam, még azt is észrevettem, hogy a rossz idõ mennyire sokat ront a közérzetemen. Szóval szerintem ne aggódj, sok minden befolyásolja hogy vagyunk az adott napon. Minden jót neked! Egy ma 20 hónapos nagyfiú és egy 10 hetes pocaklakó anyukája.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat.Jóhogy írtál:) Sok boldogságot a gyerekekhez!

7 hetes vagyok, és ma csináltam megint egy tesztet. Mintha halványabb lenne a csík, mint a múlt héten. Ez baj? Múlt héten már szívhang is volt.

Legjobb válasz: Nem!mert lehet ,hogy a múltheti teszted érzékenyebb teszt volt mint a mostani!Többféle teszt van!!!Van 10-es érzékenységû meg 50 -es érzékenységû is!De ha még egyforma is a két teszt ,akkor is elõfordulhat,hogy az egyiket monjuk reggel a másikat meg este csináltad így nem volt egyforma a vizeletben a hcg mennyisége!Üdv:26 hetes kismama

Nem!mert lehet , hogy a múltheti teszted érzékenyebb teszt volt mint a mostani!Többféle teszt van!!!Van 10-es érzékenységû meg 50 -es érzékenységû is!De ha még egyforma is a két teszt , akkor is elõfordulhat, hogy az egyiket monjuk reggel a másikat meg este csináltad így nem volt egyforma a vizeletben a hcg mennyisége!Üdv:26 hetes kismama
szerintem ne parázd túl magad. ha volt szívhang akkor minden oké. felejtsd el a teszteket és élvezd a terhességet. gratulálok :D
Szerintem se tesztelj, mert ezzel csak idegesíted magad (lásd a mostani példa). Minden rendben van a babáddal, nyugodj meg és élvezd a terhességet, mert gyorsan a végére érsz!
Ha nem görcsölsz, nem vérzel, akkor rendben van.
Sehonnan nem tudtam, csak reménykedtem. Te is csak azt tudsz, nem szabad rosszra gondolni. Most én onnan tudom hogy minden rendben, hogy rosszul vagyok folyamatosan. Viszont tavaly nem voltam rosszul, 10 hetesen kiderült hogy 2 hete már nem él a magzat, és nem véreztem.
Én egyszerûen tudtam. Nincs vérzés, nincs görcs, akkor mi baj lenne? Normális esetben nincs baj. Miért lenne? Más nem is jutott eszembe. Tudod, a gondolatnak teremtõ ereje van!
sehonnan nem tudtam, 6 hetesen se embrió se szívhang. 8 hetesen elmentem másik orvoshoz aki uh készülék nélkül közölte hogy a baba nem nõtt és valószínûleg nem élõ terhesség...másnapra kértem idõpontot egy 3. helyre uhra...életem legrosszabb éjszakája volt, de a férjem nyugtatott, hogy nem szabad rosszra gondolni, minden rendben lesz, vakon hitte hogy semmi baja a babának annak ellenére amit az orvos mondott. Erõt vettem magamon én is, elmormoltam pár száz imát érte és másnap az uh-n kiderült hogy igen is hogy nõtt, van embrió, szívhang stb. (az elõzõ orvost nem minõsíteném) most 27 hetes :) Tehát ha nem is tudod biztosan, érezd, hidd, és minden rendben van/lesZ:)
Én nem Magyarországon élek. Itt olyan a rendszer, hogy a 12. hétig nem is tartanak terhesnek. Elmentem a pozi teszt után, nem egész 6 hetesen, akkor látta a doktornõ, hogy valami elkezdõdõtt és ennyi. A következõ uh-ra csak a 12. hétre kaptam idõpontot. Addig semmi. Több mint 6 hétig nem is lát orvos. Ha véreznék, görcsölnék, akkor persze rögtön mennék az orvoshoz, de ha nincs ilyen, akkor csak türelmesen vár az ember. Én abban bízom, hogy mivel néha émelygek, néha feszül a hasam és a mellem nyomsára érzékeny ez azt jelentheti, hogy talán minden rendben és annak ellenére, hogy tavaly már volt egy vetélésem, mégse vagyok hajlandó idegeskedni. Egyszerûen eldöntöttem, hogy nem izgulok és mondogatom, hogy most úgyis minden rendben lesz. Ennyit tehetünk, hogy reménytkedünk, hogy minden rendben. Sajnos kétnaponta mégse mehetünk be az orvoshoz, hogy ugyan nézzük már meg a babát.
A kérdező hozzászólása: utolsó:mellem nekem is ilyen.nyomom fáj, de van, hogy magától feszül de annyira , hogy néha sírni tudnék.tipikus rosszullétem nincs csak néha nekem délután rám jön ilyen émelygés szerû. azt érzem, hogy vmi nem stimmel a gyomrommal.na akkor egy ideig se inni se enni nem tudok, aztán elmúlik és jön a gyomorégés aztn éhes leszek:) ...én néha enyhe görcsölgetést is érzek, azt mondják az is normális.
Ezek a tünetek már pont elegek ahhoz, hogy az ember nyugodtan azt hihesse, hogy minden rendben. :-)

7 hetes vagyok és eddig mindig úgy ébredtem hajnalban hogy pisilni kellet ma hajnalban meg nem kellet ez jelent valami rosszat?

Legjobb válasz: Szerintem nem. Valószínû kevesebb folyadékot ittál tegnap este.

Szerintem nem. Valószínû kevesebb folyadékot ittál tegnap este.
Én is hol félóránként pisilok, éjjel is felkelek, hol pedig alig és még reggel sem kell. Függ attól is hol helyezkedik el a baba, mennyi folyadékot iszol. Ne vedd ilyen drasztikusan komolyan az ilyen dolgokat. Teljesen normális hogy egyszer hamarabb egyszer késõbb kell pisilnunk (az is lehet, hogy amikor a baba a hugyhólyagon "bulizik", akkor elõbb kell menned). Ahhoz sok idõ van még vissza a terhességedbõl, hogy ilyen apróságnak ekkora aggodalmat tulajdoníts. Lehet nálad is lesz majd olyan is, hogy zsibbadnak az ujjaid, kívánsz valamit enni, majd másnap már mást kívánsz, szorulás is elõfordulhat, magas vérnyomás idõjárás változás elõtt pár napig (140/75ig nincs gond, ha nem állandósul). Ezek a terhesség velejárói lehetnek, kinél melyik jön elõ. A kellemes dolgokat is vedd észre, ne csak azt, ami idegesít feleslegesen. Boldog babavárást és kitartást a tünetekhez. Üdv.: 25 hetes kismama
Hidd el, semmi baj, fogsz még sietni a wc-re:-) ne aggódj.boldog babavárást!
Hát én nem tudom, hogy ezeket a kérdéseket hogy meritek feltenni? Amikor nem voltál terhes akkor mindig abban az idõben pisiltél???? Soha senki sem iszik minden áldott nap ugyanakkor, meg pisil ugyanakkor! Ez a kérdés túlzás!
A kérdező hozzászólása: Szerintem ha te is ilyen nehezen estél volna teherbe akkor neked is minden apróság feltünne 3és fél éve szeretnénk és csak most estem teherbe ez az elözö hozzászólónak írom. A többieknek köszi a válaszokat
Hát ez nagyon gáz. Valószínû nem ittál annyi folyadékot lefekvés elött , mint elõzõ nap. De szólj a dokinak lehet vmi komoly:-)
remélem olvasod kedves kérdezõ és egyik válaszoló nehogy azt hidjétek hogy nekem gondom a világgal. de az orvos ki fig röhögni, hogy ilyennel zavarod, hogy ma nem akkor pisiltem, mint tegnap ez ostobaság!!!!!! ez már igencsak túlzás gyerekes dolog! mert terhes vagy nem azt jelenti, hogy neked mindig ugyanakkor kell pisikélned!!!!!! azelõtt mindig hajnali óra .perckor, másodperckor pisiltél? áh hagyjuk mert ez már túlzás amit itt feltesztek kérdésnek

Jövö héten kéne menne nögyógyászhoz 12 hetes leszek. Utoljára 7 hetesen voltam, és már nagyon ideges vagyok, hogy minden rendben van. Menjek el a héten, vagy várjam csak ki a jövö hetet?

Legjobb válasz: Ha nem lenne minden rendeben, szerintem a tested biztosan jelezte volna... De ha nagyon nyugtalan vagy, esetleg pénteken menj el... Gratulálok a babához...és ne nyugtalankodj, pihenj, olvasgass a terhességrõl.

Ha nem lenne minden rendeben, szerintem a tested biztosan jelezte volna... De ha nagyon nyugtalan vagy, esetleg pénteken menj el... Gratulálok a babához...és ne nyugtalankodj, pihenj, olvasgass a terhességrõl.
Én is mindig ilyen voltam, soha sem birtam vàrni. Màr a napokat szàmoltam a köv vizsgàlatig. De felesleges. Ahogy az elözö irta: Màr jelezte volna a szervezeted ha gond van. Lesz még elég vizsgàlatod, csak bird öket végicsinàlni:) ))))) Én màr a 28. hétben vagyok, én màr nem jàrok vizsgàlatra szivesen, örülnék, ha a 40. hetet taposnàm:) ))))) Nyugi van még elég idöd!
A kérdező hozzászólása: Mit éreznék ha nem lenne rendben valami?
szia!en is teljesen kivoltam a 12heti uh elött, elötte 8hetesen voltam.hänyingerem nem volt, meg semmi különös, mintha terhes sem lennek.a doki mär hasi uh-t csinält nekem, mert azt mondta vekony vagyok, es mär igy is lätszik.hät tiszta ideg voltam, hogy mi lesz, de amikor meglättam a monitoron, hogy ver a kis szive, es mozgolodik, nagyon megkönnyebbültem.te se izgulj, ha nem görcsöltel, vereztel, biztos minden rendben van!
Szia! Ne izgulj ha nem lenne valami rendben görcsölnél véreznél. Hidd el minden rendben! Ne aggódj mert a 40. hétig még nagyon sok vizsgálat van hátra és ártassz a Babának a sok idegeskedéssel.
A kérdező hozzászólása: Elmentem a rendelésre, és a doktornö szó szerint majdnem kidobott és közölte velem, hogy ne mászkáljak oda csak akkor amikor õ mondja.Hát nem is fogok többet hozzá mászkálni ezek után.
Miben kételkedik??? Egyébként szerintem az Ultrahang nem árt!
Szerintem szerencsés helyzetben vagy amiért többször vizsgálnak.Az ultrahang nem árt és ha kételkedik bármiben az orvos az nem véletlen de elmehetsz máshoz is, a 4D szerintem felesleges.Élménynek jó de teljes diagnozisra a hagyományos is szuper.
menj el, én13 hetesen voltam elõször 4d-n, még elég csöppnyi lesz, de rengeteg betegséget kiszûrnek már, a doki szerint a leglényegesebb uh.

6-7 hetes terhes vagyok és minden kész káosz bennem?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Szia! Az én véleményem szerint egy pasi sem ér annyit, hogy elvetesd a babát! Sõt, ha szeretne, szerintem örülne a babának...És még ami a legfontosabb e mellett, hogy a szüleid melletted állnak! Tudod rengeteg nõ örülne, ha teherbe eshetne, neked ez most megadatott, és neked kell eldöntened, hogy megtartod-e vagy sem. Igen..látom..titkos kapcsolat... Az is biztos, ha elveteted már nem lesz többé olyan a kapcsolatotok, mint régen. Mond el neki, hogy képtelen vagy elvetetni, és ha szeret akkor elfogadja a döntésed. Próbáltam okosat írni, remélem sikerült. Szorítok!!!

Szia! Az én véleményem szerint egy pasi sem ér annyit, hogy elvetesd a babát! Sõt, ha szeretne, szerintem örülne a babának...És még ami a legfontosabb e mellett, hogy a szüleid melletted állnak! Tudod rengeteg nõ örülne, ha teherbe eshetne, neked ez most megadatott, és neked kell eldöntened, hogy megtartod-e vagy sem. Igen..látom..titkos kapcsolat... Az is biztos, ha elveteted már nem lesz többé olyan a kapcsolatotok, mint régen. Mond el neki, hogy képtelen vagy elvetetni, és ha szeret akkor elfogadja a döntésed. Próbáltam okosat írni, remélem sikerült. Szorítok!!!
kapcsolatban is nagyon nehéz mindentéren a gyerek nevelés , még te nagyon fiatal vagy 100-szor is lehetnél szerelmes , boldog, és szülés is kitolodhat 35 éves korodig is
Szerintem is tartsd meg a babát, lehet hogy így is vége lesz a kapcsolatodnak, de ha elveteted a babát lehet hogy többet nem lehet babád!Fogadd el a szüleid segítségét, párt meg kisgyermekkel is találhatsz magadnak, aki csak nektek szenteli az idejét és szeretetét!hidd el neked sem esne jól ha egy harmadik kívülrõl belépne az életetekbe!!!Puszi Zsó
A kérdező hozzászólása: A babócám meg fog születni és a legnagyobb szeretettel fogom felnevelni. Mindent megfogom neki adni és azon leszek, akár egyedül, akár az apukájával, hogy a születéséig minden szükséges dolgot elõteremtsek neki. Köszönöm a válaszokat, nagyon jól esett amit írtatok.
hát nekem az a véleményem, hogy tartsd meg.sokan nagyon örülnének h végre összejött a baba.és szerintem elsõ a baba.én biztos megtartanám.ennyit tudok mondani.sok sikert.
Szia! Gratulálok a döntésedhez!! Nagyon sok erõt, egészséget kívánok nektek! Kitartást minden helyzetben! Legyetek boldogok!!!
Szia!Ez a TE döntésed lesz!Az viszont biztos, hogy sokan örülnének neki.A páromnak volt már missed ab-je.Most a második terhességgel bent van megfigyelésen.Bízunk benne hogy jó döntést fogsz hozni!
Szia! Tartsd meg a babát:) ! Hidd el nem bánod meg!HA anyudék segítenek nem leszel egyedül! És lesz olyan pasi aki a babáddal együtt is fog szeretni majd:) ! Sok sikert! Írd meg majd mi lesz!!!
Szia! Szerintem is tartsd meg a picit.Hidd el nem fogod megbánni, ha a szüleid ennyire melletted állnak, ne izgulj!!!Ha az abortusz mellet döntesz, egész életedben végig fog kísérni.Nem akarlak rábeszélni semmire, ezt csakis te döntheted el, remélem valamennyit tudtam én is segíteni!Ha vége is lesz a kapcsolatodnak, fiatal vagy és egy gyerekkel is találhatsz majd valakit aki úgy szeret ahogy vagy a picivel együtt!! Nagyon drukkolok! Puszi!B.
En azt gondolom, hogy csak is kizárólag a szívedre hallgass. Ha úgy érzed nem tudnád magadnak megbocsájtani, hogy elvetetted, akkor tartsd meg! A legfontosabb, hogy a szüleid melletted vannak. Rájuk mindid számíthatsz az életben, egy pasi sosem biztos. Fõleg ha 2 párhuzamos kapcsolata van. Anyagiak miatt ne aggódj, ha úgy döntesz megtartod, majd minden megoldódik amíg ilyen szuper szüleid vannak.
Szia! Örülök hogy így döntöttél :) ! Nem fogod megbánni:) ! Jó babavárást!

7 hetes terhes vagyok, és mindig görcsöl a hasam. Egyik nap eroősebben, másnap gyengébben. Normális ez?

Elkezdtem aggódni emiatt, mert az egyik kollégan?m is terhes (egyid?s pocakosok vagyok, mind2nek máj15 volt az utolsó mensi napja, elég mókás :D) és neki alig görcsöl, és ritkán. Nekem pedig szinte mindig. Ugye nem kell ez miatt aggódnom?

Legjobb válasz: attól függ milyen görcs. ha elõtte nem éreztél még hasonlót, akkor szerintem csak a méhed tágul. nekem 6 hetesen voltak olyan fájdalmaim, hogy csak feküdni tudtam. egyébként ha nem vérzel és nem végzel erõs fizikai munkát, akkor nincs gond.

attól függ milyen görcs. ha elõtte nem éreztél még hasonlót, akkor szerintem csak a méhed tágul. nekem 6 hetesen voltak olyan fájdalmaim, hogy csak feküdni tudtam. egyébként ha nem vérzel és nem végzel erõs fizikai munkát, akkor nincs gond.
Az normális, ha idõnként érzed, hogy picit görcsöl, de csak rövid ideig vagy szúrkál. Ahogy nõ a poci egyre gyakrabban érzi az ember, de inkább a szúrkálást. A görcsölés, ha szinte folyamatos, akkor nem normális, lehet, hogy a beágyazódásnál van gond. Én a helyedben felkeresném az orvosom vagy a védõnõm, nehogy vetélés legyen a vége. Addig is pihenj sokat. 18 heteske
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Néha csak picit szúrkál, néha meg görcsölget. Erõs görcseim nincsenek. Nekem a beágyazódáskor kezdõdtek a görcsök(akkor 1 hétig annyira görcsölt, hogy borzalom, meg volt egy pincuri barnázásom), úgyh.nekem olyan mintha már 5 hete menstruálnék, csak persze ez azért elviselhetõ, sõt jó érzés, mert tudom, hogy a baba miatt van :)
Örülök a kérdésednek mert én kb. 5 hetes terhes vagyok és néha nekem is szurkál a hasam.Már teljesen megijedtem, hogy nem marad meg a babám.Neked mikortól látott az orvos szívhangot?Kérdezted tõle gond e a görcsölgetés?
Ne aggodj, ha nem eros gorcseid vann csak szurak es neha ezekenyebb az nem baj, a mehed tagul...a baboca most csinalja a helyet maganak.Nekem is voltak szurkaim es gorcshoz hasonlo fajasaim, de a a dokim megnyugtatott, h ha nem allando es nem sokat faj csak ugy neha neha akkor nincs baj.En 1x vettem eszre h barnazom, nagyon megijedtunk(mert a tavly elvesztettunk 1 babat)es rohantam a dokihoz es letiltott a szexro(szex utan barnaztam). Amugy most is szurkal jobb oldalt, de ez termeszetes .Ne aggodj! Gratulalok a babahoz! 18 hetes pocakos
Én is szurkálok és fájok picit 5 hetesen. Sõt, idõnként úgy érzem, mintha izomláza lenne a hasamnak. Oyan fura érzés, nehéz megfogni, de az izomláz áll hozzá szerintem legközelebb. Ne izgulj, minden rendben!
Szia! Nekem is május 15-én volt az utolsó mensim. Nekem is voltak erõs mensigörcseim naponta többszõr is. Ezért (is) kell szednem napi 3x2 MagneB6-ot. Ez ellazítja a görcsös részeket. Mostanra szinte teljesen elmúlt. Szerintem nem 7 hetes terhes vagy, hanem 8!!! :)

Máma nincs olyan étvágyam mint szokott lenni, és a melleim sem fájnak annyira ez nem baj ugye? Nagyon megijedtem! 7 hetes vagyok!

Legjobb válasz: Nyugodj meg, biztos minden rendben! Az a fontos, hogy ne vérezz és ne legyenek erõs görcseid! Ha ezek nincsenek akkor tutira jól van a kis babócád! Elõfordulhat, hogy nem minden nap ugyanúgy érzed a tüneteket (mellfeszülés, émelygés, stb.)

Nyugodj meg, biztos minden rendben! Az a fontos, hogy ne vérezz és ne legyenek erõs görcseid! Ha ezek nincsenek akkor tutira jól van a kis babócád! Elõfordulhat, hogy nem minden nap ugyanúgy érzed a tüneteket (mellfeszülés, émelygés, stb.)
A kérdező hozzászólása: Hála Istennek nem véreztem, és görcsöm sem volt!Akkor elvileg nincs baj, ugye?
Biztos nincs baj! UH-n voltál már?
A kérdező hozzászólása: 5 hetesen voltam elõszõr, akkor még csak petezsákot látott 3, 8*4mm-es volt, és most szerdán kell menjek!Remélem lesz szívhang!
Ne aggódj, biztos lesz már szívhang! 7 hetesen már nekem is volt.
Nekem is egyik napról a másikra szüntek meg a tüneteim ilyen tájban, és nins semmi baj. Ez elõfordul, én ráadásul csak 12 hetesen voltam utána uhon. Ne félj, semmi baj!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!