Találatok a következő kifejezésre: 7 hetes vagyok, és ilyen (17 db)

Miért ne lenne normális...? Velem nem terhesen is elõfordult. 39 hetes km
Én tegnap óta ilyen vagyok :( Teljesen normális, front miatt van. 22hkm
A kérdező hozzászólása: Értem :) . Akkor jó, megnyugodtam. Nekem nem terhesen mindig energia túltengésem volt, azért szokatlan, meg a második trimeszter is jól telt. Lehet, hogy picit már fáradok... Meg tegnap elég sokat mentem, egy kicsit át is fáztam estére, talán ez egz kicsit megterhelte a szervezetemet. Akkor pihenek. :)

Lányok! 7 hetes vagyok és most vettem észre, hogy enyhe barnás folyásom van. Nem tömény, hanem ilyen tojásfehérje szerû és egy két barna folt. Baj van?

Legjobb válasz: Nem, nincs nagy baj, de lásson orvos! Lehet bármi. Leggyakrabban progeszteron hiány, ödéma, hajszálér, stb. Jobb, ha orvos nézi meg!

Nem, nincs nagy baj, de lásson orvos! Lehet bármi. Leggyakrabban progeszteron hiány, ödéma, hajszálér, stb. Jobb, ha orvos nézi meg!
:( hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: sajna egy hét után hajnalban megint elkezdõdött...irány a doki
nekem is volt ilyen, utrotól elmúlt, most 10 hetes vagyok és még nem jött vissza
A kérdező hozzászólása: most jöttem németre járok, fekszek.Most is volt kicsi barna a papíron remélem elmúlik holnapra.aggódok a picikéért azért..aranyosak vagytok, jól esik h írtok és bíztattok:) millió puszi:) vki még kismama itt?
Szia! Veled örülünk! Azért próbáld meg kímélni magad, ne most csináld meg az évi nagytakarítást! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.remélem így is marad minden rendben:) pihengetek azért, de hát csinálni kell a dolgokat, nem lehet egész nap feküdni.
Gratulálok a Kismanóhoz! :) )) Örülök, hogy semmi baj! :) ))
A kérdező hozzászólása: Most értem vissza, kaptam ultrogestan hüvelykúpot, nem mondott semmit a barnára, vmi progesteron hiány lehet..10.8 mm a picikém:)
Ennek tényleg sok oka lehet, a hormonhiánytól kezdve egy kis vérömlenyig, megpattant hajszálérig... 98%-ban kezelhetõ, de sajnos, jelentheti vetélés kezdetét is, éppen ezért nagyon jól teszed, ha elmész dokihoz. Reméljük, csak valami apró semmiség ez.
A kérdező hozzászólása: Erre nem gondoltam.Lehet , hogy most lenne itt az ideje. Remélem nincs gond.
Nyugi, ez nem feltétlenül baj, de menj el dokihoz. Nekem is volt és az égvilágon nem lett emmi baj. Úgy magyarázta a doki, hogy a szervezet "emlékszik" és meg akarna jönni, de ugye nem tud. Nem mostanában menstruálnál, ha nem lennél kismami?
tényleg mindenképpen menj orvoshoz
Szinte minden terhes nõnek van folyása, és ez normális, amig szagtalan. De fontos, hogy orvos is megvizsgáljon, mert persze lehet más oka is a folyásnak.
A kérdező hozzászólása: Párom nemsokára vissza ér akkor elmegyünk orvoshoz.Nagyon aggódok, ilyen még nem volt.
A kérdező hozzászólása: meghalt a baba a 7.hétben. szerdán mûtenek:( de nem adjuk fel! köszi h aggódtatok sok puszi mindenkinek.

7 hetes vagyok és az ultrahangon egy cisztát is találtak. Azt mondták ne aggódjak 12. hétre felszívódik. Nektek volt ilyen?

Legjobb válasz: Nekem nem,de egy ismerõsõmnek igen.De neki sajnos nem szivodott fel,nött a kicsivel együtt.Császározták és akkor vették ki.Az orvosa azt mondta ne aggodjon,szerencsére tényleg nem lett baj.Viszont ugy tudom nagy százalékban tényleg felszivodik.

Nekem nem, de egy ismerõsõmnek igen.De neki sajnos nem szivodott fel, nött a kicsivel együtt.Császározták és akkor vették ki.Az orvosa azt mondta ne aggodjon, szerencsére tényleg nem lett baj.Viszont ugy tudom nagy százalékban tényleg felszivodik.
szia! nekem is nem csak a babát találták meg az uh-on, hanem egy 19 mm-es cisztát is a jobb oldali petefészkembe. az orvos, annyit mondott, fel fog szívódni. jelenleg 21 hetes vagyok, de a többi uh-on nem mondták a cisztát. remélem felszívódott, mert ha nem biztosan az eredménymre lenne feltüntetve. egyébként ne aggódj, általában fel szoktak szívódni, lehet hogy a ciszta inkább egy kis vérömlenybõl adódik az elmaradt menszi miatt. nyugodt babavárást kívánok!
A petefészkemben volt egy ciszta az elején, hozzá a méhemben egy haematóma. Most már egyik sincs meg, de van helyette miómám.
nekem is találtak cisztát, végül ikreim lettek :)
Szia.Nekem volt egy 9cm*6cm cisztám, ami óriásinak számit.Az orvos azt mondta, hogyha nem szivodik fel a 16.hétig akkor müteni kell a cisztát, mert ha szülésnél fakad ki akkor fertözést kap a baba.Nekem felszivodott(az ilyen ciszták 99%-a felszivodik), a 12.heti uh-on már sehol nem volt.egy 18 hetes kismama.
Szia! Nekem is volt az UH-n 6 hetesen egy másik folt méhen kívül, a papírra cysta volt írva, de láttam a dokin, hogy nem biztos benne, teljesen frászba voltam, gondolom most Te is abba vagy. De képzeld a következõ UH-n hûlt helye volt a foltnak, mire a doki azt mondta, az valószínûleg csak a sárgatest volt, ami fenntartja a terhességet. Állítólag van akinek az UH-n a 12. hétig is látszik (ezt a neten olvastam). Úgyhogy szerintem nyugi, majd a következõ UH-n eldõl, mi lesz/lett vele. 15+4 hetes kismami Mindenkinek sok boldogságot!
Nem mindegy, hogy cysta vagy folliculus. Meg hogy hány centi. A folliculus az ami valójában hormontermelése által fenntartja a terhességet, amíg a méhlepény átveszi ezt a szerepet. Ez a 12. hét környéke. Addig ott kell lennie.

7 hetes vagyok és egyátalán nem kivánom a szexet, normális ez? Eddig nem voltak ilyen gondjaim.

Legjobb válasz: Szia! Én is ahogy terhess lettem abszolút eszembe sem jutott a sex!Sajnos!De szerencsére nagyon megértõ férjem van,meg hát ki lehet mást is találni,h neki jó legyen:-) De ez a hormonok miatt van!Azt mondják h a második trimeszterben pedig úgy megnõ a libidód h bepótolód a lemaradást:-)))) Boldog babavárást!

Szia! Én is ahogy terhess lettem abszolút eszembe sem jutott a sex!Sajnos!De szerencsére nagyon megértõ férjem van, meg hát ki lehet mást is találni, h neki jó legyen:-) De ez a hormonok miatt van!Azt mondják h a második trimeszterben pedig úgy megnõ a libidód h bepótolód a lemaradást:-)))) Boldog babavárást!

7 hetes terhes vagyok, és ilyen állapotban nem kívánom a szexet. De a párom minden nap próbálkozik, hátha kedvet kapok hozzá. Velem van a baj? Mit tegyek?

Sokszor émelygek, hányok, étvágytalan vagyok és alvás el?tt nem tudom, hogy forduljak, hogy ne fájjon a hasam. Lehet ezért nem megy?

Legjobb válasz: Persze, hogy ezért. De ne aggódj, meg fog ez változni! Mondd a párodnak, legen egy kis türelemmel, amikor az ember folyton rókát fog, nemigen van kedve a szexhez. Nálunk is így volt az elsõ 12 hétben - szegény páromnak muszáj volt gyakorolni az önmegtartóztatást, aztán szépen újra elkezdtem kívánni az együttlétet, miután megszûntek a panaszaim. Kitartás,késõbb könnyebb lesz, pont most vagy a legroszabb idõszakban. Nekem a 7-11 hét katasztrófa volt. Utána viszont semmi gondom nem volt és nincs is. Már 29 hetes vagyok és még mindig jó összebújni... Persze a pocak miatt nehezebb, de azért megoldjuk! Minden jót nektek, boldog babavárást!

Persze, hogy ezért. De ne aggódj, meg fog ez változni! Mondd a párodnak, legen egy kis türelemmel, amikor az ember folyton rókát fog, nemigen van kedve a szexhez. Nálunk is így volt az elsõ 12 hétben - szegény páromnak muszáj volt gyakorolni az önmegtartóztatást, aztán szépen újra elkezdtem kívánni az együttlétet, miután megszûntek a panaszaim. Kitartás, késõbb könnyebb lesz, pont most vagy a legroszabb idõszakban. Nekem a 7-11 hét katasztrófa volt. Utána viszont semmi gondom nem volt és nincs is. Már 29 hetes vagyok és még mindig jó összebújni... Persze a pocak miatt nehezebb, de azért megoldjuk! Minden jót nektek, boldog babavárást!
Én 19 hetes vagyok. 6ik hét óta nem kivántam a sexet, rá gondolni sem tudtam, és a vágy csak most jött vissza, 2-3 hete, pedig én nem is hánytam és émelygõs idõszakom sem volt, ugyhogy kitartás.
Szia, és lassan 34 hetes vagyok, és sajnos még mostsem tudok a szexre gondolni, és nem is hiányzik.De lehet hogy nálad hamarossan megváltozik az érzés a szex iránt.
Nalam is az elejen ez volt, pedig nem volt hanyingerem sem, de vmi miatt nem kivantam a sexet. Na de most meg eszmeletlenul, ugyhogy ez nalad is majd olyan lesz mint regen, sot lehet, h meg jobb. Gratulalok a babadhoz
én sem kivántam a szexet addig mig a hányingerek megvoltak, kétségbeesve kértem én is tanácsokat, de hidd el változni fog a helyzet, most 21 hetes vagyok és jobban kivánom a szexet mint valaha!A lényeg h biztositsd a párod arról h nagyon szereted, és akkor megfogja érteni ezt az átmeneti állapotot:) Boldog babavárást
Nekem egy hete mult el a hanyingeres korszakom, akkor en sem kivantam a szexet...es most azon veszem eszre magam hogy reggel felkekeskor maszok ra a paromra...azota nagyon kivanom...most 11 hetesek vagyunk..
Azért viszont TE legyél a lényeg, most muszály megértenie a párodnak, hogy nem éppen a legkényelmesebb alhasi napjaidat éled, oldjátok meg másképpen a dolgot, csak te érezd magad jól és nyugodtan, ez még egy jó sexnél is többet ér!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Megnyugtató, hogy pár hét múlva minden jobb lesz. :)
Szia!Nyugodj, meg ez el fog múlni.Nálunk is igy volt.Amig túl nem voltam a hányos-émelygõs idõn, alig voltunk együtt.Meg is kaptam, hogy csak addig kellett amig a gyerkõc összejött!:) ) 21hetes kismama
Hát csak figyelj... valószínû visszajön a kedv! Én 16 hetes vagyok, és sosem voltam ennyire beindulva...

23 hetes vagyok és két napja mértem meg magam, és hogyha nem csal a mérleg 7 kg. híztam! Teljesen Kész vagyok! Létezik ilyen?

Az a borzasztó hogy nem is érzem magamon hogy ennyire sokat szedtem volna fel, csak a hasam n?tt.... nagyon ki vagyok borulva, holnap kell mennem a véd?n?höz és félek hogy nagyon lecsesz majd, pedig nem is "zabálok"...Mit csináljak? Fogyókurázzak? Régen bulímiás voltam, félek hogy újra el?jön... :(((

Legjobb válasz: NEEEE! NE Fogyózzál! Az még nem is olyan vészes! Én pont ma álltam mérlegre, 22 hét/9 kg! Na én már aggódhatom! Elsõ babámmal is 23 kg-ot híztam, de nem sokkal a szülés után már csak 4 kg volt rajtam felesleg! Majd lefogysz ha megszülted a babódat! És szoptatás alatt se fogyózzál! Majd utána! Bulémiát meg felejtsd el! Ne is gondolj rá!!!!!! Boldog babavárást! Üdv.: 22 hetes kismama

NEEEE! NE Fogyózzál! Az még nem is olyan vészes! Én pont ma álltam mérlegre, 22 hét/9 kg! Na én már aggódhatom! Elsõ babámmal is 23 kg-ot híztam, de nem sokkal a szülés után már csak 4 kg volt rajtam felesleg! Majd lefogysz ha megszülted a babódat! És szoptatás alatt se fogyózzál! Majd utána! Bulémiát meg felejtsd el! Ne is gondolj rá!!!!!! Boldog babavárást! Üdv.: 22 hetes kismama
Szia szerintem nem kell aggodnod. Én 19hetes vagyok és 4kilónál járok amire azt mondta a védõnõ, hogy egyáltalán nem sok és ügyesen csinálom. A 7 kilóban benne van a baba a magzatvíz a méhed szóval nyugi!!!!!! Én anorexiás voltam elötte és 170cm-hez 67kilóval kezdtem a terhességet nagyon oda figyelek, hogy mikot mit és mennyit. Reggelire ált. gyümölcsöt meg ha ugy van akkor 1 túrórudit eszem ebédre 1 tányér valamit és vacsorára szintén gyümölcs. HIdd el oda lehet figyelni és nem kell kettõ helyett enni. mindig egyél annyit és akkor amikor éhes vagy , én szerencsére kívános sem vagyok. sétálj sokat vagy tornázz lehet jó terhestorna dvd-ket kapni;) Szép babavárást és ne aggodj nagyon jó így ez a 7 kiló;)
Szia! Semiképp sem fogyózzál.Csak figyelj oda az étrendre!De ez egyáltalán nem sok!A terhesség.alatt 25kg hiztam.Még +16 rajtam van, sajnos!De majd egyszer csak eltûnik, most fogyózom, meg sportolok is majd egy kicsit! Boldog babavárást, a babádra gondolj, most Õ legyen az elsõ.
Ha ez megnyugtat rajtam 20 hetsen már +10 kiló volt. Engem az orvos piszkált folyton! Pedig szinte csak gyümölcsön éltem. Igaz abból több kilót megettem naponta! De fogyókúrázni semiképpen ne fogyókúrázz! Én a végén már elengedtem a fülem mellett, hogy mint mond az orvos!
Az a védõnõ kapja be! Ez függ: alkattól, étvágytól, babanövekedéstõl, méhnövekedéstõl, cicinövekedéstõl, vízraktározásról, és a szervezeted riadójától, hogy mikor mit talál jobbnak! Ezt engedd el a füled mellett, én azt hiszem, 20 kiló plusszig nem szólhat senki semmit. 15 kiló az átlag hízás a nagykönyv szerint. Na, és ha rajtad 20 lesz? Az az 5 kiló már semmi, 1 hét alatt le lehet edzeni izommá. Ha van akaraterõd, ne félj a számoktól, pláne egy csacsogó védõnõtõl, aki mondja a szöveget, mintha beakadt volna a szalag! :) Fel a fejjel, a babád és a boldogságotok a lényeg! A szervezet pedig tudja, mit csinál, nagy fõnök õ, nagyobb, mint gondolnánk!
A kérdező hozzászólása: rosszul írtam ki... 64 kg val kezdtem, és most vagyok 73 .... Amikor egy hónap alatt híztam két kilót a védõnõ jóformán leb..tt, hogy hááát az nagyon sok és hogy egy hónapban egy kiló a jó!! és beírta a kiskönyvembe már akkor hogy "DIÉTA".... most másfél hónap alatt jött rám 6 kg...:(
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi lányok mindenkinek, iszonyú jó érzés hogy lelket öntöttetek belém! Boldog baba várást, és babázást kívánok mindenkinek!

7+5 hetes vagyok és kb.1 hete iszonyú szomjúság van rajtam és a szám is állandóan ki van száradva. Pedig a napi 2L folyadékot megiszom. Nálatok is volt ilyen? Olyan furi. Ilyen korán még nem lehet terhességi cukor. Akkor mi?

Legjobb válasz: Szia! Nem kizárt a terhességi diabetes, bár valójában korai lenne, az ellenõrzés is a 24. héttõl aktuális. Viszont egy éhgyomri cukrot vizsgáltass mindenképpen. Jobb megnyugodni egy labor ellenõrzés álltal, mint vacilálni, hogy mi lehet ez. Én is sokat vagyok szomjas és csökkent glükoz tolarenciám van, ami majdnem terhességi diabetes. Se a családban nincs cukros és a vízeletvizsgálatkor sem tudtak cukrot kimutatni, 16 hétig egy dekát se híztam...

Szia! Nem kizárt a terhességi diabetes, bár valójában korai lenne, az ellenõrzés is a 24. héttõl aktuális. Viszont egy éhgyomri cukrot vizsgáltass mindenképpen. Jobb megnyugodni egy labor ellenõrzés álltal, mint vacilálni, hogy mi lehet ez. Én is sokat vagyok szomjas és csökkent glükoz tolarenciám van, ami majdnem terhességi diabetes. Se a családban nincs cukros és a vízeletvizsgálatkor sem tudtak cukrot kimutatni, 16 hétig egy dekát se híztam...
Nálam is így volt. A 6. héttõl napi 5 liter víz simán lecsúszott. Nem lett belõle semmi gond! Ilyenkor több a vér, kell a több folyadék!
elvileg semmi gond, de azért nézesd meg a cukrod, hogy ki lehessen zárni!
Örülj neki, nekem napi 1-2 liter éppnhogy lemegy. :(
A kérdező hozzászólása: A családban nincs hajlam, sem cukorbeteg. Vékony testalkatom van, még 1 dkg-t sem híztam eddig.

25+2 hetes vagyok. A cukorterhelésem 2 óra löty megivás után 8.2 lett! Az éhgy 7 Sok édességet és szölöt ettem a vérvétel elötti napokban. De 2 hete az éhgyomrim 4.2 lett. Volt vkinek ilyen? Mi a diéta? Elég diétázni?

Amiota tudom nem eszem édességet de éhes vagyok.Megismétlik a vizsgálatot?Jövöhéten fogad csak a diabetologus.Árthat ez a babának?2 hét alatt mi történhetet?Az amit ettem igy jelentkezhet?

Legjobb válasz: Szia! Nekem az éhgyomri 4,4 lett, a cukros lötyi után 10,7! Gondolhatod!Pedig egy hónapja semmi fehérkenyeret, cukrot, lisztet, tésztát nem eszek, és ha apum méri, tök normális. Amúgy elõzõ este fagyiztam, szóval lehet számít mit ettünk elõzõ nap. Hamarosan megyek dokihoz, kiváncsi leszek õ mit mond. Addig is én neten kerestem szénhidrátos táblázatot, és próbálok inkább húst, zöldséget enni, és teljes kiõrlésû kenyeret. Meg ha tudom, számolom a grammokat, hogy egy nap ne egyek 180-nál több gramm cukrot. Ja, én már egy hónapja diétáztam, mikor ezt a magas értéket mutatta, elõtte 7,6 lett az orvosnál a cukrom.

Szia! Nekem az éhgyomri 4, 4 lett, a cukros lötyi után 10, 7! Gondolhatod!Pedig egy hónapja semmi fehérkenyeret, cukrot, lisztet, tésztát nem eszek, és ha apum méri, tök normális. Amúgy elõzõ este fagyiztam, szóval lehet számít mit ettünk elõzõ nap. Hamarosan megyek dokihoz, kiváncsi leszek õ mit mond. Addig is én neten kerestem szénhidrátos táblázatot, és próbálok inkább húst, zöldséget enni, és teljes kiõrlésû kenyeret. Meg ha tudom, számolom a grammokat, hogy egy nap ne egyek 180-nál több gramm cukrot. Ja, én már egy hónapja diétáztam, mikor ezt a magas értéket mutatta, elõtte 7, 6 lett az orvosnál a cukrom.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi hogy irtál nekem annyira keveset ettem ma hogy rosszul voltam az éhségtöl most hogy ettem 1 szelet kenyeret 3 szelet sajtot kezdek jobban lenni a babám is aktivabb lett:) Remélem megismétlik a vizsgálatot hihetetlen hogy nálad is milyen értékeket mértek!!!Remélem nálad is minden rendben lesz!Szia

7 hetes terhes vagyok és nem ismerek magamra! Teljesen kiakasztó vagyok! Veletek volt ilyen? Elmúlt? Mit csináljak magammal?

Az a baj hogy állandóan émelygek, mindentől (szag, étel) undorom van és nem birok enni semmit. Így állandóan éhes vagyok, és nem tapasztalom hogy valamit is kívánnék. Emellett a hasam is szúródik, görcsöl de a kis magzatoknak (kettő van) szerencsére semmi bajuk. Szerencsétlen férjem két hete tapasztalja a folyamatos hisztimet (én akkor mikor hisztizek nem érzem hogy hisztizek csak utána döbbenek rá), állandó rossz kedvemet, és azt hogy semmihez nincs kedvem. Mindenki arról írt itt, hogy mennyire örül, kivirult, tele van önbizalommal a terhessége idején én meg úgy érzem magam mint akin átment egy úthenger. ( Amúgy a babáknak, terhességnek örülök, terveztük őket, féltem is őket szóval nem ilyen lelki bajaim vannak.)Női praktikákat, könyveket, tanácsokat szívesen vennék hogy mit csináljak, hogy visszajöjjön a jó kedvem és a régi, normális önmagam legyek?

Legjobb válasz: Teljesen normális minden, ami Veled történik. Tudom, hogy nem túl biztató, de nálam csak szülés után pár hónappal lett jobb, amikor már a gyermekágynak is vége volt. De már 3x kibírtuk. :) És Neked mindjárt dupla öröm van! Kitartás!

Teljesen normális minden, ami Veled történik. Tudom, hogy nem túl biztató, de nálam csak szülés után pár hónappal lett jobb, amikor már a gyermekágynak is vége volt. De már 3x kibírtuk. :) És Neked mindjárt dupla öröm van! Kitartás!
Nyugi, kiartást:-) Ez a terhesség egy jól kitalált "dolog":-) minden idõszaknak megvannak a bàjai, a Te esetedben a hiszti plusz rosszullét! Nekem is ez volt , szó szerint a saját agyamra mentem! A párom meg tûrte.. Most ez van, ez normális;) Hogy mit tegyél ellene? Pihenj, sétálj sokat! Ami engem vigasztalt az hogy elmentem babaruhákat nézni:-)) akkor egy kicsit le higgadtam:-) Jaaaa, tudom hogy még magzatok.. De sokkal jobban hangzik és neked is jobb... Hívd nyugodtan babáknak vagy piciknek:-) így szebb:-)) 4 hetes kislány anyuja:-)
Sajnos nem nagyon tudsz mit tenni :-D Nekem a várandósság eleje tényleg maga volt a tökély. Nagyon élveztem, semmi dilim nem volt, viszont kb. a 14. hét óta vagyok elviselhetetlen. Hisztizek én is mindenen, állandóan a plafonon vagyok, de sajnos nem tehetek róla. Párom hál istennek megértõ nagyon, és nem veszi fel a hülyeségeimet.. Reméltem én is, hogy elmúlik, de nem sok jóval biztatnak. :-D 20 hkm
Sajnos a bestsellerek csak a romantikus, szirupos oldaláról közelítik meg a terhességet. Pedig a valóság sokkal naturisztikusabb... Pl. én kb. 2 hete olyan vagyok, mint egy gázerõmû. Életemben ennyit nem pukiztam, mint mostanában.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon koszonom mindenki valaszat! Alakithatnank egy klubbot :) Vettem egy " okos" konyvet azzal a felbuzdulassal, hogy en mostmar mindennel tisztaban szeretnek lenni. Igen am de pont ezekrol a dolgokrol nem irnak benne amiket ti is irtatok! Ha valakinek lesz energiaja irhatna egy konyvet ilyesmi cimmel: " egy igazi kismama naploja" best seller lenne :) Koszonom a biztatast, nektek is kitartast kivanok, akik mar tul vannak ezen az idoszakon nekik meg jo babazast!
Mintha csak én írtam volna pár héttel ezelõtt. Kb. a 8-12 hét között voltam úgy, mint te. Megspékelve azzal, hogy állandóan álmos voltam vagy aludtam. Reménysugár lehet, hogy kb. 1-2 hete abbamardt és jókat tudok enni. Annyi különbséggel, hogy a kávét és az egyik kedvenc evesemet máig nem bírom. 14 hkm
Szia, én 17 hetes vagyok :) hisztizek én is rengeteget...ok nélkül sírok :) de jól viseli a család szerencsére :) a vásárlás, neten nézelõdés, mi, hogy van, mi hogy lesz...engem is órákra letud kötni...olyankor nyugiban vagyok.Az étellel én úgy vagyok, hogy mindent kívánok majd egy tányér után nem kell több mert undorodok tõle...:( hányni szerencsére egyszer sem hánytam, de émelygés volt, ott a nasi segített, de ez már kb 2 hete elmúlt.Most fáradt vagyok, de ez az eleje óta megvan...szerintem maradni is fog.Kitartást, tervezgess sokat és vigyázz magatokra nagyon.Nyugalom kell és sokat pihenni :)
Szia En a 15 hetet kezdem holnap es detto ugyanez van velem is... Halistennek en nem hanytam egyszer sem, de ennyi savat a 28 ev alatt se produkalt a gyomrom, mint miota terhes vagyok... Mindenen besertodok es nagyon nehezen viselem ezt az egeszet... Ennek fejeben a parom egy makacs ember, nem erti mi van velem es ugyanazt a not koveteli vissza aki voltam, emiatt pedig mindennapossa valtak a veszekedesek, szornyu az egesz ugy ahogy van!! Kitartas!!
Szia! Én 8 hetes vagyok és dettó! :) kezdõdött a kajaundorral, a nyámnyilasággal folytatódott, csak fekszem és jajgatok, semmi sem jó :D El fog múlni :P Kitartást nekünk!
Utolsó vagyok, #8 is én voltam.

7. hetes várandós vagyok. Elkezdtem vérezgetni, elmentem a dokihoz, kaptam utrogestan kúpot, azóta egyszer volt alvadt vér és azóta semmi! Csak kedden kell és lehet visszamennem. Kérdésem valaki tapasztalt már ilyet, most akkor elvetéltem vagy sem?

Legjobb válasz: Szia! Én is vérezgettem a terhességem elején, az orvos nekem nem írt fel rá semmit, én azt hallottam, hogy ilyenkor leválik a méhnyálkahártya és emiatt lehet ez. Nekem magától is elmúlt utána a vérzés. 33hkm

Szia! Én is vérezgettem a terhességem elején, az orvos nekem nem írt fel rá semmit, én azt hallottam, hogy ilyenkor leválik a méhnyálkahártya és emiatt lehet ez. Nekem magától is elmúlt utána a vérzés. 33hkm
Szia! Én azért kaptam Utrogestant az elején, mert elõzõleg volt már egy vetélésem, majd ennél a babánál elkezdtem elég durván barnázni. 2-3 nap alatt elmúlt az Utro-tól, majd kb. egy hét múlva 2x egymás után volt enyhe vérzésem. Nagyon megijedtem, de a dokim azt mondta, hogy inkább feküdjek és bizakodjak, minthogy újból megvizsgáljon hüvelyi úton, aminek gyakorlatilag semmi haszna nincs, hiszen semmit nem tud tenni. Így is tettem. Nem volt könnyû ebben a helyzetben bizakodni, de semmi baja nem lett a picurnak. Most már 36 hetes vagyok. Kitartás, higgy benne, hogy minden rendben van, ez nagyon sokat számít!
valószínû nem (ha elõtte nem volt nagyobb vérzés) de majd a doki kedden megmondja
Szia, nekem 10 hetesen volt vérzésem, szintén utrogestant kaptam, de mellé még 3x2 magneb6ot, szerintem vegyél azt is, ártani nem ártassz! Pihenj sokat, 1-2hét fekvés ilyenkor sokat segít!
A kérdező hozzászólása: Minden a legnagyobb rendben van, sõt ketten vannak! Boldogság! Köszönöm mindenkinek a javaslatokat és a bátorítást!
Azta!!Ikrek!! SZUPER!!! GRATULÁLOK!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!